Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most nagyon függünk tőle,ez tény,ha ő nem lenne,kis túlzással gólok sem lennének.Léfe írta:Persze örülök Messi játékának, de rémítő, hogy egy ilyen csapat teljesítménye - góljai - egy emberen múljanak. Tavaly Messi-Eto'o-Henry szórták a gólokat, most csak Messi maradt. Mi lenne, ha lesérülne, vagy visszaesik a formájában.
igen ebben igazad van, de azért továbbra is tartom, hogy amit nem kellett volna neki megtanulnia a barca stílusból, az az alibi-hátrajáték. vs. Busquets a másik nagymestere, és sajna Ibra is igencsak rá szokott.Fecooo írta:Pedrot meg kell védenem... idén végig balszélen játszott, ma Messit centerbe kényszerítette Pep, ő meg a jobbszélre kényszerült... nem is ment neki úgy, hiszen csak beadásokig jutott, azok meg rosszul sikerültek...mess2009 írta:egy,csak egy legény....!
bár az első félidőben ő sem volt sehol, ez a srác zseni a javából, mindent megbocsátok neki.
a csapat játéka továbbra sem az igazi, azt azonban el kell ismernem, Henry-vel kapcsolatban tévedtem, még rossz formájában is jobb a semmit nem mutató Bojannál.
Pedró játékában is egyre inkább fellelhető a hátrapassz, a kapott labdáinak 70% át lepasszolja hátra így nem lehet hatékonyan játszani.
szóval egy tíz emberrel játszó tartalékos Valenciát győzött le végül Messi.
még külön csalódás volt nekem Maxvell ma, egygyenge szélső is átment rajta legtöbbször.
attól tartok, a BL.meccsen ez kevés lesz!!
nézz be Messi topicjába, leírtamColos írta:Krojf, én felvettem, majd holnap feltöltöm (igaz, közel sem HD minőseg, de jobb, mint a semmi). Amúgy mi volt Messi mezére írva?
Én is így vagyok vele, ha lemaradok egy Barca meccsről a meló miatt, másnap nézném az ismétlést, de csak reál meccset látok. Azt "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" legalább 3x leismételni.lui1698 írta:Át tudom érezni a helyzeted.Krojf írta:Igazi kálvária nekem ez a meccs!
Most örülnöm kéne, mint majom a farkának, hogy Messi segedelmével egy gyönyörű hármassal küldtük haza a Valenciát, de először a moziban lévő DigiTv-s "technika" mondott csődöt a kockásodás, meg a szél miatt, másodszor pedig egyetlen stream sem működött, állandóan lemaradtam a gólokról, harmadszor pedig a Sporttévé egyszer SEM ismétli a meccset, de hétfőn hajnalban, illetve reggel egymás után kétszer is leadja az Ajax-PSV-t, ahelyett, hogy az egyik helyére beraknák a meccs ismétlését, halmazati büntetésként a Sportklub szerdán 20 órakor adja a BarcaTv keretén belül, amikor ugye a Digisport élőben adja a Stuttgart elleni BL-visszavágónkat!
Majd' szétrobbanok!!!
Mocskos szemétláda vasárnapi műszak!!!
K.
Voltam már én is ebben a cipőben, hogy se tv, se net. Az ideg szétmardosott.
Egyébként ezen a linken nagyon jól jön a sport1:
http://tv.0n-line.info/
Ezen néztem végig, talán kétszer ha megakadt.
majd egyszer nézd meg a meccset!S.Agüero írta:Ha nem Messi akkor más lövi be...tudomka958 írta:szerintem a második félidő sem lett volna nagy durranás ha nincs messi...
Át tudom érezni a helyzeted.Krojf írta:Igazi kálvária nekem ez a meccs!
Most örülnöm kéne, mint majom a farkának, hogy Messi segedelmével egy gyönyörű hármassal küldtük haza a Valenciát, de először a moziban lévő DigiTv-s "technika" mondott csődöt a kockásodás, meg a szél miatt, másodszor pedig egyetlen stream sem működött, állandóan lemaradtam a gólokról, harmadszor pedig a Sporttévé egyszer SEM ismétli a meccset, de hétfőn hajnalban, illetve reggel egymás után kétszer is leadja az Ajax-PSV-t, ahelyett, hogy az egyik helyére beraknák a meccs ismétlését, halmazati büntetésként a Sportklub szerdán 20 órakor adja a BarcaTv keretén belül, amikor ugye a Digisport élőben adja a Stuttgart elleni BL-visszavágónkat!
Majd' szétrobbanok!!!
Mocskos szemétláda vasárnapi műszak!!!
K.
Ezt nem gondolhatod komolyan.tudomka958 írta:szerintem a második félidő sem lett volna nagy durranás ha nincs messi...
Igen, igen.Fernando írta:Ha nem így lett volna, nem nyerünk 6 kupát. Muszáj volt kicsit visszavenni, ha már megvolt a meccs.Titinho írta: Amúgy észrevettem még valamit.
Biztos sokan emlékeztek, de a tavalyi évben, mindig, de majdnem kivétel nélkül mindig az első félidőben játszottunk jól és már ott eldöntöttük a meccseket! 4-0, 5-0, 3-0, 3-1, 4-1. Aztán a 2. félidőben talán lőttünk még 1 gólt, vagy kaptunk 1-et, de a játék akkorra már nem volt valami jó.
Ha nem így lett volna, nem nyerünk 6 kupát. Muszáj volt kicsit visszavenni, ha már megvolt a meccs.Titinho írta: Amúgy észrevettem még valamit.
Biztos sokan emlékeztek, de a tavalyi évben, mindig, de majdnem kivétel nélkül mindig az első félidőben játszottunk jól és már ott eldöntöttük a meccseket! 4-0, 5-0, 3-0, 3-1, 4-1. Aztán a 2. félidőben talán lőttünk még 1 gólt, vagy kaptunk 1-et, de a játék akkorra már nem volt valami jó.
Pont ezen gondolkoztam én is mostTitinho írta: Amúgy észrevettem még valamit.
Biztos sokan emlékeztek, de a tavalyi évben, mindig, de majdnem kivétel nélkül mindig az első félidőben játszottunk jól és már ott eldöntöttük a meccseket! 4-0, 5-0, 3-0, 3-1, 4-1. Aztán a 2. félidőben talán lőttünk még 1 gólt, vagy kaptunk 1-et, de a játék akkorra már nem volt valami jó. Emlékezhettek...idén pedig ez megfordult. Még nem volt olyan meccsünk (vagy lehet volt, de talán 1-2) amit már az első félidőben lezártunk volna és inkább idén a 2. félidőben hozzuk a játékunkat, jönnek a gólok, a szép játék, stb. Ezt már korábban is akartam írni, de úgy néz ki, hogy ez idén már állandósul. Mindig a 2. félidőben döntjük el a meccset, tavaly pedig már volt, hogy a 28. percben lefutott volt a meccs.
Na de ezt csak érdekességképpen említettem meg, egy észrevétel volt.