Bajnoki Mérkőzések 09-10

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Bajnok lesz idén a Barcelona?

Igen, simán
126
20%
Igen, de nehezebben mint tavaly
448
72%
Nem, le fog csúszni a "trónról"
46
7%

Szavazatok száma: 620
Chino
Llegenda del Barça

2010.03.15. 15:52:37

Egy kicsit felemás érzéseim vannak a hsz-eket olvasva.
Az első félidő tényleg úgy-ahogy van egy nagy rakás sz..r volt. Mind a hozzáállással, mind a mutatott játékkal nagy gondok voltak. Nagyon nem szeretnék több ilyet látni, de sajnos biztos lesz még ilyen. De ne nekem legyen igazam.

A második félidőt sem kell részleteznem, előttem leírták többen, és én is valahogy így vagyok vele.
DE! Ettől tényleg nem kell hanyatt vágódni. Iszonyatosan örülök Messi mesterhármasának, de valahol legbelül jobban örültem volna ha egyiket valaki más lövi, de ez lehet hogy csak az én hülyeségem.
Sztem az, hogy a 2. félidőre megtáltosodott a csapat nem csak Henry-nak köszönhető. Biztos valamennyire hozzájárult, de az egész csapat játéka feljavult, mind egyénileg mind csapatszinten. Azért ne ájuljunk el attól a cserétől, mert ha mindig ettől várjuk a megváltást azt hiszem nem egyszer fogunk csalatkozni. Bojant pedig egyáltalán nem bántanám. Igaz nem ment neki, de kérdem én, kinek ment olyan jól a játék az első játékrészben mint a másodikban? Nagyon jó, hogy Henryt ismét jó formában láttuk -és ha a partjelző+bíró nem akkora shrekkkfej gólt is lőhetett volna-, de nem kellene sztem olyanokat mondani, hogy már nem kell Ibra mert itt van Henry stb. Ki tudja, lehet hogy tegnap a svéd vert volna vagy 2 gólt. Ezzel csak annyit akarok mondani hogy kezeljük helyén a dolgokat, egy félidő még nem jelenti azt, hogy ezután mindenkit kisujjból lealázunk. Örüljünk a győzelemnek, de ne felejtsük el az első félidőt és az utóbbi meccseket, de azért látható a fény az alagút végén és reméljük ott folytatjuk ahol abbahagytuk.
Forca Barca!!!!
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.03.15. 13:57:12

1. félidő:
Katasztrófa, így nem lehet meccshez hozzáállni, ilyen lassan, fásultan mozgó csapatot még nem láttam. Más is feltűnt: a szélsőink elöl vonalszélsőt játszottak, egy beindulásuk sem volt középre, csak a vonalnál álldogáltak. Bojan nem szélős, Pedro meg még nem olyan, szerintem neki tanulnia kellene még ezt a fajta mozgást. Messi meg nem középcsatár. :D

2. félidő:
Arra emlékszem, hogy 7 perc alatt többet mutatott a Barca, mint az egész első félidőben. Henry behozatala mindenképpen megindította a mozgást elöl. Vagy csak rászóltak a játékosokra, mert utána futottak rendesen mindenhol. Messi meg egy zseni, amit az első gól előtt művelt, az őrület volt. :D Még Henry-hoz annyit: elképesztően jól mozog, nagyon érzi ezt és hogyha nincs statikus ember mellette, akkor ezt ki is tudja használni. Nem egyszer indult meg nagyon jó ütemben, meg jó meglátásai is voltak. Sajnos a gól nem jött össze neki, de ha ez a meccs jót tett az önbizalmának, akkor nagoyn sokat fogunk még neki idén is köszönni. :)

Most a legerősebb 11 a formákat is figyelembe véve: VV-Alves,Puyol,Piqué,(Abidal?Maxwell)-Xavi,Busquets,Iniesta-Pedro-Henry-Messi

Ibra a legkevésbé sem hiányzott!
bzozo
Jugador d'estrella

2010.03.15. 11:45:50

A lényeg hogy meglegyen a csapatösszhang ami a tegnapi meccsen a 2.félidőben tökéletesen megvolt!! Akkor nem lehet gond!! Mindegy ki rugja a golokat csak mostantól bemennyen mind ami eddig nem akaródzott bemenni és nem lehet gond!!

BARCA BARCA BARCA!!!!! :twisted:
VISCA EL BARCA
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.03.15. 11:05:02

Egyszerű a képlet: Ha az 1. félidői játékunkat állandósítjuk, akkor jön az égés a BL-ben és a bajnoki szenvedés. Ha a 2.-kat akkor kezdhetünk álmodozni :o

Ezek után az első félidőt el kell felejteni. A 2. játékrész Henry becserélésének köszönhetően sikerült ilyen jól illetve sikerült felpörögni. Messi hozta a meccset nekünk, de mellette azért az egész csapat feljavult. Azért amikor Zsigic megindult az 1-ben Valdesre kicsit megijedtem! ha mondjuk Villa van ott, lehet hogy máshogy alakul a meccs képe. De megúsztuk, hála Valdesnek. :)

Most már tényleg nem lehet halogatni a formába lendülést. Ez már a szezon hajrája. Muszáj állandósítanunk a formát!

Visca el Barca :!:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
LM10
Director del Fútbol

2010.03.15. 09:58:32

Egy kis érdekesség: Az utolsó 6 gólunkat a bajnokságban, mind Messi szerezte :shock: :wink: . Egyébként, ha azzal a felállással és mentalitással játszunk, mint tegnap, akkor nem lesznek gondok.
socio66

2010.03.15. 09:38:21

Léfe írta:Persze örülök Messi játékának, de rémítő, hogy egy ilyen csapat teljesítménye - góljai - egy emberen múljanak. Tavaly Messi-Eto'o-Henry szórták a gólokat, most csak Messi maradt. Mi lenne, ha lesérülne, vagy visszaesik a formájában.
Most nagyon függünk tőle,ez tény,ha ő nem lenne,kis túlzással gólok sem lennének.
Mondjuk nem olyan nagy dolog ez,a Madrid ugyanígy van Ronaldo-val,meg Higuaín-al,vagy a MU Rooney-val.
Ha úgy játszunk,mint ahogy tegnap a második félidőben,akkor nem lehet gond.
sasi1
Entrenador del Barça

2010.03.15. 09:30:20

Azért az elgondolkodtató, hogy a tavalyi rekordév után ez az idei "ingadozó" csapat előrébb van a 26. forduló után, mint az 1 évvel ezelőtti, ugyanis tavaly a 26. forduló után 63 pontunk volt 20 győzelem 3-3 döntetlen és vereség mellett, idén már 2 -vel több 65 pont 20 győzelem 5 döntetlen, és 1 vereség.
Ami a gollövő listát illeti, tavaly ilyenkor Eto: 23gól / 25 meccs, most Messi 22gól / 23 meccs.....
Léfe
Entrenador del Barça

2010.03.15. 09:19:12

Persze örülök Messi játékának, de rémitő, hogy egy ilyen csapat teljesitménye - góljai - egy emberen muljanak. Tavaj Messi-Etoo-Heny szorták a golokat, most csak Messi maradt. Mi lenne, ha lesérülne, vagy visszaesik a formályában.
Fecó
mess2009
Director del Fútbol

2010.03.15. 08:51:15

Fecooo írta:
mess2009 írta:egy,csak egy legény....!
bár az első félidőben ő sem volt sehol, ez a srác zseni a javából, mindent megbocsátok neki.
a csapat játéka továbbra sem az igazi, azt azonban el kell ismernem, Henry-vel kapcsolatban tévedtem, még rossz formájában is jobb a semmit nem mutató Bojannál.
Pedró játékában is egyre inkább fellelhető a hátrapassz, a kapott labdáinak 70% át lepasszolja hátra így nem lehet hatékonyan játszani.
szóval egy tíz emberrel játszó tartalékos Valenciát győzött le végül Messi.
még külön csalódás volt nekem Maxvell ma, egygyenge szélső is átment rajta legtöbbször.
attól tartok, a BL.meccsen ez kevés lesz!!
Pedrot meg kell védenem... idén végig balszélen játszott, ma Messit centerbe kényszerítette Pep, ő meg a jobbszélre kényszerült... nem is ment neki úgy, hiszen csak beadásokig jutott, azok meg rosszul sikerültek...
igen ebben igazad van, de azért továbbra is tartom, hogy amit nem kellett volna neki megtanulnia a barca stílusból, az az alibi-hátrajáték. vs. Busquets a másik nagymestere, és sajna Ibra is igencsak rá szokott.
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.03.14. 22:42:27

Fecooo írta:
Colos írta:Krojf, én felvettem, majd holnap feltöltöm (igaz, közel sem HD minőseg, de jobb, mint a semmi). Amúgy mi volt Messi mezére írva?
nézz be Messi topicjába, leírtam ;)
Köszi! Amúgy csóri nagyon nem találta a kamerát. :-D
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.03.14. 22:40:15

Colos írta:Krojf, én felvettem, majd holnap feltöltöm (igaz, közel sem HD minőseg, de jobb, mint a semmi). Amúgy mi volt Messi mezére írva?
nézz be Messi topicjába, leírtam ;)
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.03.14. 22:37:51

lui1698 írta:
Krojf írta:Igazi kálvária nekem ez a meccs!
Most örülnöm kéne, mint majom a farkának, hogy Messi segedelmével egy gyönyörű hármassal küldtük haza a Valenciát, de először a moziban lévő DigiTv-s "technika" mondott csődöt a kockásodás, meg a szél miatt, másodszor pedig egyetlen stream sem működött, állandóan lemaradtam a gólokról, harmadszor pedig a Sporttévé egyszer SEM ismétli a meccset, de hétfőn hajnalban, illetve reggel egymás után kétszer is leadja az Ajax-PSV-t, ahelyett, hogy az egyik helyére beraknák a meccs ismétlését, halmazati büntetésként a Sportklub szerdán 20 órakor adja a BarcaTv keretén belül, amikor ugye a Digisport élőben adja a Stuttgart elleni BL-visszavágónkat!
Majd' szétrobbanok!!!
Mocskos szemétláda vasárnapi műszak!!!
K.
Át tudom érezni a helyzeted.
Voltam már én is ebben a cipőben, hogy se tv, se net. Az ideg szétmardosott.
Egyébként ezen a linken nagyon jól jön a sport1:
http://tv.0n-line.info/
Ezen néztem végig, talán kétszer ha megakadt.
Én is így vagyok vele, ha lemaradok egy Barca meccsről a meló miatt, másnap nézném az ismétlést, de csak reál meccset látok. Azt "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" legalább 3x leismételni. :evil:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.03.14. 22:37:34

Krojf, én felvettem, majd holnap feltöltöm (igaz, közel sem HD minőseg, de jobb, mint a semmi). Amúgy mi volt Messi mezére írva?
Kép
tudomka958
Jugador d'estrella

2010.03.14. 22:28:34

S.Agüero írta:
tudomka958 írta:szerintem a második félidő sem lett volna nagy durranás ha nincs messi...
Ha nem Messi akkor más lövi be...
majd egyszer nézd meg a meccset!
az első két messi gól egyéni villanás,azt ki is rúgta volna be helyette...?
és akkor sorold azt a számtalan helyzetünket amit " más berúgott volna"...
lui1698
Llegenda del Barça

2010.03.14. 22:04:18

Krojf írta:Igazi kálvária nekem ez a meccs!
Most örülnöm kéne, mint majom a farkának, hogy Messi segedelmével egy gyönyörű hármassal küldtük haza a Valenciát, de először a moziban lévő DigiTv-s "technika" mondott csődöt a kockásodás, meg a szél miatt, másodszor pedig egyetlen stream sem működött, állandóan lemaradtam a gólokról, harmadszor pedig a Sporttévé egyszer SEM ismétli a meccset, de hétfőn hajnalban, illetve reggel egymás után kétszer is leadja az Ajax-PSV-t, ahelyett, hogy az egyik helyére beraknák a meccs ismétlését, halmazati büntetésként a Sportklub szerdán 20 órakor adja a BarcaTv keretén belül, amikor ugye a Digisport élőben adja a Stuttgart elleni BL-visszavágónkat!
Majd' szétrobbanok!!!
K.
Át tudom érezni a helyzeted.
Voltam már én is ebben a cipőben, hogy se tv, se net. Az ideg szétmardosott.
Egyébként ezen a linken nagyon jól jön a sport1:
http://tv.0n-line.info/
Ezen néztem végig, talán kétszer ha megakadt.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2010.03.14. 21:51:20

Igazi kálvária nekem ez a meccs!
Majd' szétrobbanok!!!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
geridoss
Director del Fútbol

2010.03.14. 21:37:10

tudomka958 írta:szerintem a második félidő sem lett volna nagy durranás ha nincs messi...
Ezt nem gondolhatod komolyan. :shock:

De jó, nézzük úgy, ahogy te.
Nem csak 3-0-ra nyerünk, ha mondjuk nem áll a Valencia kapujában Cesar, meg mondjuk senki se. Kb. ilyen az is, amit te írtál :)
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
MatyiG
Adminisztrátor

2010.03.14. 21:35:53

Ha nem Messi akkor más lövi be...
tudomka958
Jugador d'estrella

2010.03.14. 21:32:30

szerintem a második félidő sem lett volna nagy durranás ha nincs messi...
Titinho
Director del Fútbol

2010.03.14. 21:29:05

Fernando írta:
Titinho írta: Amúgy észrevettem még valamit.

Biztos sokan emlékeztek, de a tavalyi évben, mindig, de majdnem kivétel nélkül mindig az első félidőben játszottunk jól és már ott eldöntöttük a meccseket! 4-0, 5-0, 3-0, 3-1, 4-1. Aztán a 2. félidőben talán lőttünk még 1 gólt, vagy kaptunk 1-et, de a játék akkorra már nem volt valami jó.
Ha nem így lett volna, nem nyerünk 6 kupát. Muszáj volt kicsit visszavenni, ha már megvolt a meccs.
Igen, igen.
Ezt adom.

De épp erre akartam rávilágítani, hogy ebben a tekintetben nagyon fordult a csapattal a világ a tavalyi évhez képest. Talán ha az első félidőkben úgy játszanánk ahogy a másodikban, könnyebb dolga lenne a játékosoknak is. Bár azt a szintet lehetetlen ismét hozni... :wink:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
MatyiG
Adminisztrátor

2010.03.14. 21:27:37

Azért az érdekes hogy meccs előtt még sok mindenki temette a csapatot meg stb....
Most meg így a meccs után húú címvédés meg minden....
Azért azt ne felejtük el hogy egy olyan Valenciát vertünk meg akik emberhátrányban voltak 15-20 percig+sérülések+Villa hiánya...
Bár jó szép játék volt a második félidőben, de nem kell itt elélveznünk :)

Ez a meccs nagyon hasonlított a Sevillaihoz, mert ott is az első félidőben gyengén játszottunk de második már tökéletes volt.
És a Sevilla ellen a második félidőben 4et vertünk most meg 3at.
Remélem a Stuttgart ellen az egész meccsen így játszunk és akkor már tényleg lesz mire vernünk a mellünket. :D
Vamos Barca!
Visca el Barca!
Bobán
Jugador del Barça

2010.03.14. 21:21:02

Kemény gyerek vagyok, de a mai meccset látva elsírtam magam! Annyira szeretem a Barcelonát, hogy az elmondhatatlan! Imádom az összes csapat tagot egytől egyig! !!HAJRÁ BARCELONA!!
!!örök!! árnyék: R10,E9,H14,Y24
Fernando
Llegenda del Barça

2010.03.14. 21:18:32

Biztos sokan emlékeztek, de a tavalyi évben, mindig, de majdnem kivétel nélkül mindig az első félidőben játszottunk jól és már ott eldöntöttük a meccseket! 4-0, 5-0, 3-0, 3-1, 4-1. Aztán a 2. félidőben talán lőttünk még 1 gólt, vagy kaptunk 1-et, de a játék akkorra már nem volt valami jó.
Ha nem így lett volna, nem nyerünk 6 kupát. Muszáj volt kicsit visszavenni, ha már megvolt a meccs.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
18Barca99
Capitá del Barça

2010.03.14. 21:16:52

Ja és majd elfelejtettem megkérdezni, h nem vettetek-e észre valami furcsát... Guardiola a lelátón ült és nem osztogatta a cseréket hanem a másik ember. Komolyan Pep megbízhatná ezt a srácot, hogy cseréljen helyette, vagy tanítsa meg. Okos cserék voltak, és az hogy lehozta Messit hogy megtapsolhassák az külön öröm. Mégegyszer GRAT AZ EGÉSZ CSAPATNAK!!!
LM10
Director del Fútbol

2010.03.14. 21:16:14

Biztos sokan emlékeztek, de a tavalyi évben, mindig, de majdnem kivétel nélkül mindig az első félidőben játszottunk jól és már ott eldöntöttük a meccseket! 4-0, 5-0, 3-0, 3-1, 4-1. Aztán a 2. félidőben talán lőttünk még 1 gólt, vagy kaptunk 1-et, de a játék akkorra már nem volt valami jó. Emlékezhettek...idén pedig ez megfordult. Még nem volt olyan meccsünk (vagy lehet volt, de talán 1-2) amit már az első félidőben lezártunk volna és inkább idén a 2. félidőben hozzuk a játékunkat, jönnek a gólok, a szép játék, stb. Ezt már korábban is akartam írni, de úgy néz ki, hogy ez idén már állandósul. Mindig a 2. félidőben döntjük el a meccset, tavaly pedig már volt, hogy a 28. percben lefutott volt a meccs.

Na de ezt csak érdekességképpen említettem meg, egy észrevétel volt.
Pont ezen gondolkoztam én is most :shock: :D
Lezárt