noname írta:Hát nemtudom mi ez a nagy ellenszenv. Lehet h nem volt akkora felhajtás a Hurt lockerrel, mint az Avatárral, de jó film. Mellesleg a film egyáltalán nem amerika párti, sőt(pl az egyik vezető-beosztású katona hagy meghalni egy iraki merénylőt, miközben nem halálos a sebe). Nagyon reméltem, hogy nem az Avatrá kapja az Oscart. Nálam a top100 filmben nincs benne, sőt még a top 200-ba is szűkön fér be. Jól néz ki, de jóformán minden más gyengén van kivitelezve. Egyik szereplő sem alkot lenyűgözőt, a téma lopott, sablonos.
A Gettó milliomost is remek filmnek tartom. Nálam nem attól lesz jó egy film, mert szép a látvány. Legyen jó sztori, jó szereplők és legyen hangulata, lelke egy filmnek!
Nos, a Hurt lockernek és a Gettó milliomosnak remek hangulata van, míg az Avatrának egyáltalán nincs.
Attól mert vmi nem tetszik, még másnak tetszhet és fordítva. Pl a sokat istenített gyűrűk ura trilógia nekem egyáltalán nem tetszik!
Az biztos,h ízlések és pofonok különbözőek.
Nálam meg a Bombás nincs benne a kedvenc 200ban,az tuti.Eddig nem tudta elmagyarázni senki,h mitől is olyan nagy film ez.Egyáltalán semmi nem emeli ki a több irakos filmből.Amikor már a jelölését olvastam,akkor gondoltam,h na,ez tuti vmi ütős sztorival rendelkező dráma,ha így elismerik.Ehhez képest egy nagy semmi.A sztoriban sem találtam semmi különöset,a drámaisága sem magával ragadó,a szereplők játéka sem nagy kaland.No,és említetted a hangulatát.Engem egyáltalán nem érintett meg a film.Inkább folyamatosan az járt a fejemben közben,h ez mi a franctól van így megnyomva vajon.Gondoltam,h na majd a vége felé biztos dobok egy hátast valami furmány miatt.De aztán csak nem érkezett el a nagy durranás,így értetlenkedve álltam (illetve feküdtem

) a végén.
Még talán Vito gondolatmenete miatt megérteném,h ilyen díjat kaphatott,de amúgy semmiképp.
A mozizás és a filmek világában szerintem komolyabb nyomot hagyott az Avatar.Az biztos,h a történet nem épp az a fordulatokkal tűzdelt,meg nem játszanak nagyot a színészek (nehéz is lenne,hisz' alig szerepelnek emberként),de legalább valamiben lenyűgöző lett.Ellenben az Oscart nyert filmmel,amely szerintem semmiben nem produkált semmi emlékezeteset.
Na,mindegy,maradjunk annyiban,h nem jöhet be mindenkinek ugyanaz.És ez jó is így
Am a Gettómilliomos nagy hatással volt rám,azt karmoltam.Ennek megvolt egy sajátos hangulata,egy jó sztorival és egyben volt az egész,na

Simán érdemesnek tartottam az Oscarra.