Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
R2 európa, 3 évad úgy látom már megjelent, porton olvastam, h ápr.19-től elkezdi nyomatni a comedy central a 4.évadot. DVD megjelenése feltehetően csak az után lesz, mikor CC befejezte.Gauchomester írta:Hello Mindenkinek!
Világosítsatok felÍgy jártam anyátokkal DVD-n a téma
![]()
A wiki szerint 3 régió van, ezt még értem, nameg azt is, ugye, hogy hol mikor jelenik meg...de mi melyik régió vagyunk? Honnan tudnám megtudakolni, hogy nálunk mikor jelennek meg az évadok?
http://www.youtube.com/watch?v=ts-rLGkJNEobarcafan0911 írta:Más: Látta valaki a HIMYM 5/17 -et? Volt benne az nóta amit Marshallék énekeltek ( az bang bang-es), nekem azóta nem megy ki a fejemből. Folyton csak ezt dúdolom.
1 tanács: NE GONDOLKODJ KÖZBEN! Ritkán kérnek ilyet is, de ne próbálj rájönni, hagyd magad sodródni, úgy garantáltan tetszeni fogIlúvatar írta:na most megyek megnézem a shutter islandot![]()
később írni fogok róla!
Az biztos,h ízlések és pofonok különbözőek.noname írta:Hát nemtudom mi ez a nagy ellenszenv. Lehet h nem volt akkora felhajtás a Hurt lockerrel, mint az Avatárral, de jó film. Mellesleg a film egyáltalán nem amerika párti, sőt(pl az egyik vezető-beosztású katona hagy meghalni egy iraki merénylőt, miközben nem halálos a sebe). Nagyon reméltem, hogy nem az Avatrá kapja az Oscart. Nálam a top100 filmben nincs benne, sőt még a top 200-ba is szűkön fér be. Jól néz ki, de jóformán minden más gyengén van kivitelezve. Egyik szereplő sem alkot lenyűgözőt, a téma lopott, sablonos.
A Gettó milliomost is remek filmnek tartom. Nálam nem attól lesz jó egy film, mert szép a látvány. Legyen jó sztori, jó szereplők és legyen hangulata, lelke egy filmnek!
Nos, a Hurt lockernek és a Gettó milliomosnak remek hangulata van, míg az Avatrának egyáltalán nincs.
Attól mert vmi nem tetszik, még másnak tetszhet és fordítva. Pl a sokat istenített gyűrűk ura trilógia nekem egyáltalán nem tetszik!
Azért, tudnék sorolni pár olyan Oscart nyert filmet ami szerintem nem érdemelte volna meg, de volt nem egy esetben is olyan, hogy nem amerikai filmet nyerte volna nálam az Oscart, de ugye az egy külön kategória... És akkor még nem is beszéltünk azokról amiket nem is jelöltek, de vannak még műfaji korlátok is, egy horror pl egy Fűrész (maradjunk az egynél, mert az volt a legjobb, legeredetibb stb. és még közönség kedvenc is lett) soha sem fog nyerni ilyet, de akár egy animáció se nyerheti el a főszobrocskát soha, pedig nem biztos, hogy nem-e egyszer az lesz a legjobb, csakhát külön csoportba van.bowlinggolyo írta:Nos az Oscar-ral nem tudom hogy mi lett. Eddig nagyon jó filmek kaptak Oscar-díjat
Ebben nem tudok sajna segíten, mert én sem olvastam a könyvet. Csak valamelyik filmes fórumon láttam egy hsz-ben, hogy írta valaki.kennyke04 írta:huh, én is meglestem, de ugyan így vagyok én is, a vége olyan semmilyen lett, de a könyvet nem volt szerencsém olvasni, esetleg ha el tudnád mondani azt a fontosat megköszönném
Hát ez a 4. évad 7. rész vége lesokkolt így hirtelen egy kicsit. Ma lesz Angliában a finálé. Kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle az írok.hejnekem írta:én nézem...fifaorult írta:Valaki esetleg néz innen Skinst?az első két évad a kedvencem, de az újak is elég jók
nem csodálkoznék, ha a politikai nyomásra osztották volna ki az idei oscart. bár nem láttam a filmet, de amerikai katonákról, az iraki háborút mutatja be a fejlett, nyugati civilizációnak.. szóval szerintem simán benne van a pakliban, hogy ezt az Oscart konkrétan a közel-keleten állomásozó amerikai katonák kapták....bowlinggolyo írta:Nos az Oscar-ral nem tudom hogy mi lett. Eddig nagyon jó filmek kaptak Oscar-díjat de a tavalyi(Slumdog millionare-Gettómilliomos) és a mostani (The Hurt Locker-Bombák földjén) sem volt valami nagy durranás. De ha megnézzük a két filmet akkor olyasféle hasonlóságot találhatunk bennük hogy elgondolkoztat minket az életről és hogy mi nem is vagyunk olyan kakiban mint sok más ember a világon.miihii írta:Letudtam a Bombák földjént (The Hurt Locker).
Nem volt rossz,de olyan különösen nagy durranás sem.Egy szimpla irakos film,nem nagyon különbözik a többi hasonszőrű történettől.Egy kis akció (naná,hisz' háború van),némi drámaiság (ez is megszokott a háborúban) aztán annyi.Szokványosnak mondanám a filmet,semmilyen téren nem ütött nagyot nálam.
Kicsit csodálkozom az Oscaron így utólag.Az Avatar legalább látványban egy újabb szintre emelte a dolgokat,mégha a sztori nem is hozott semmi különlegeset.De a Hörtlokkerben semmi extrát nem találtam.
Biztos bennem lehet a hiba![]()
Nos az Oscar-ral nem tudom hogy mi lett. Eddig nagyon jó filmek kaptak Oscar-díjat de a tavalyi(Slumdog millionare-Gettómilliomos) és a mostani (The Hurt Locker-Bombák földjén) sem volt valami nagy durranás. De ha megnézzük a két filmet akkor olyasféle hasonlóságot találhatunk bennük hogy elgondolkoztat minket az életről és hogy mi nem is vagyunk olyan kakiban mint sok más ember a világon.miihii írta:Letudtam a Bombák földjént (The Hurt Locker).
Nem volt rossz,de olyan különösen nagy durranás sem.Egy szimpla irakos film,nem nagyon különbözik a többi hasonszőrű történettől.Egy kis akció (naná,hisz' háború van),némi drámaiság (ez is megszokott a háborúban) aztán annyi.Szokványosnak mondanám a filmet,semmilyen téren nem ütött nagyot nálam.
Kicsit csodálkozom az Oscaron így utólag.Az Avatar legalább látványban egy újabb szintre emelte a dolgokat,mégha a sztori nem is hozott semmi különlegeset.De a Hörtlokkerben semmi extrát nem találtam.
Biztos bennem lehet a hiba![]()
huh, én is meglestem, de ugyan így vagyok én is, a vége olyan semmilyen lett, de a könyvet nem volt szerencsém olvasni, esetleg ha el tudnád mondani azt a fontosat megköszönnémlui1698 írta:Nos én is így voltam a filmmel, és a végével is.
Aztán utánnaolvastam, hogy a könyvből kivágtak egy elég fontosnak modtható jelenetet a végéről. Nem tudom milyen hülye dolog ez a könyvből készített filmeknél, hogy a legjobbját kivágják belőle. Mi ebben a jó?
Felfogtam, h mi van.Azért nem egyezünk, mert szerinted őrült volt és az egész film csak "megjátszott" képzelődik, igazából nem történt meg.Szerintem viszont, tényleg megtörtént az egész és ő tényleg rendőrbíróként ment a szigetre és a végén tényleg nem őrült.Nah de mind1, számomra ezért is jó film, mert van mit róla beszélni, nem egy nah jó volt vagy rossz volt film.kennyke04 írta:nem értem akkor miről beszélünk, mikor leírtad te is... én arra értettem h "rájöttem a végére", hogy ez a fickó is beteg lehet... ennyi, ezen mi olyan el nem hihető? na mindegy... az hogy valójába elmebeteg volt az szinte biztos, amikor a C blokkba az őrülttel beszélget is az jött le belőle (most nem hinném, hogy egy annyira megkínzott palit még rávennének, hogy szerepet játsszon...) a másik meg a vihar, hogy nem tudott lelépni... most értem én ha nem jön a komp azt ők manipulálják, de már így nem... és a végére tényleg jó lett volna az a dupla csavar amikor a lépcsőn beszél a "társával", csak legalább mondott volna/mutatott volna valami olyan bizonyíték szerűt amivel el lehet forogni rajta jobban.Barcaforever írta: Az emlékképek pont, h azt sugalták az a nézőnek, h ez egy beteg elme, vmi tuti nem tiszta a palinál
Most ez olyan, mint, mikor a suliban oda volt írva a padra, h aki ezt olvassa az *uzi.Saviola írta:Van,aki nem látta még,s meg akarja nézni,így hálás lennék,ha a spoilerezést krvára befejeznétek,vagy legalább színeznétek át.
Nos én is így voltam a filmmel, és a végével is.bowlinggolyo írta:Nagyon jó z a film most fejeztem be. Nálam is 9/10 de azért nem 10es mert a végét egy kicsit lezáratlannak tartom.Ilúvatar írta:The Road 9/10
Nagyon jó z a film most fejeztem be. Nálam is 9/10 de azért nem 10es mert a végét egy kicsit lezáratlannak tartom.Ilúvatar írta:The Road 9/10
nem értem akkor miről beszélünk, mikor leírtad te is... én arra értettem h "rájöttem a végére", hogy ez a fickó is beteg lehet... ennyi, ezen mi olyan el nem hihető? na mindegy... az hogy valójába elmebeteg volt az szinte biztos, amikor a C blokkba az őrülttel beszélget is az jött le belőle (most nem hinném, hogy egy annyira megkínzott palit még rávennének, hogy szerepet játsszon...) a másik meg a vihar, hogy nem tudott lelépni... most értem én ha nem jön a komp azt ők manipulálják, de már így nem... és a végére tényleg jó lett volna az a dupla csavar amikor a lépcsőn beszél a "társával", csak legalább mondott volna/mutatott volna valami olyan bizonyíték szerűt amivel el lehet forogni rajta jobban.Barcaforever írta: Az emlékképek pont, h azt sugalták az a nézőnek, h ez egy beteg elme, vmi tuti nem tiszta a palinál