Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most jutott eszembe hogy itt van ám az EL is!Mikaos írta:Európa Liga:
1: Fulham FC (ENG) v VfL Wolfsburg (GER)
2: Hamburger SV (GER) v R. Standard de Liège (BEL)
3: Valencia CF (ESP) v Club Atlético de Madrid (ESP)
4: SL Benfica (POR) v Liverpool FC (ENG)
1: Geráéknak jó esélyük van a továbbjutásra.
3: Poén, hogy a két spanyol csapat összekerült.
Csak hogy meg is magyarázzam a nagy okosságomatTivornya írta:Ha minden jól megy...
...akkor Lyon - Barca lesz a Bernabeuban![]()
Sztem 2006-ban is hasonlóan erős volt a kp-k, inkább a védelmünk az, ami most sokkal erősebb, meg Valdes sokat fejlődött azóta, bár abban a szezonban is kiválóan teljesített.Ott van a 2006-os példa, amikor Edmilson és Van Bommel szerepelt a középpályán... Smile
Persze értem, amit mondasz, de lássuk be, ez a Barca, még a 2006-osnál is sokkal erősebb, mert a középpálya baromira erős, a támadósor viszont nem gyengébb.
Ezen mondjuk nem is gondolkoztam. Valóban, gyengébb volt a középpályánk, de ezzel egyébként arra akartam utalni, hogy egy-egy meccsen minden felborulhat.barca99 írta: Ott van a 2006-os példa, amikor Edmilson és Van Bommel szerepelt a középpályán...![]()
Persze értem, amit mondasz, de lássuk be, ez a Barca, még a 2006-osnál is sokkal erősebb, mert a középpálya baromira erős, a támadósor viszont nem gyengébb. Ennek ellenére belenézhetünk egy fülesbe az Emirates-ben, de azért minden nagyképűség nélkül mondhatjuk, hogy esélyesebb a Barca:
-kedvezőbb a sorsolás
-minőségibb középpálya (Cesc képes eltűnni nagy meccseken, bár most azt mondom, nagyon fogja doppingolni, hogy a Barca ellen játszhat)
-Bendtner nem lett jobb csatár, mert kitömte a Porto-t
-Arshavin is elég hangulatembernek tűnik (bár képes villani)
-Campbell már nem mai gyerek, Clichy pedig olyan formát is kifoghat, mint a MU ellen. Messi viszont nem Nani.
-Song-ot nem érzem elég erősnek, hogy domináljon a kp-n, Diaby meg Denilson pedig nem az a szint, hogy sokat tudjon segíteni.
-Ha esetleg olyan helyzetben lesz az Arsenal, szerintem fontosabb lenne neki a PL, mint a BL
-ill. az idei példa azt mutatja, igazi nagy csapat ellen nem képesek hozni magukat
Én remélem, hogy jó kis meccsek lesznek, persze (magabiztos) Barca továbbjutással.
Ott van a 2006-os példa, amikor Edmilson és Van Bommel szerepelt a középpályán...Etooka írta:Persze, ez az elmélet, a gyakorlatban meg ott van a 2006-os példa, mikor Flaminivel a jobb szélen alig bírtunk az Arsenallal. De reménykedem, hogy minden meccs más, így ezek is különböznek majd attól.
Mondjuk, a végeredmény maradhat majd.
Az érem másik oldala pedig az, hogy a csoportkör óta az Inter bukdácsol a bajnokságábanEtooka írta:Az Inter kétségkívül fejlődött a csoportkör óta
azért azt nem felejtsük el,h a Bayern padján egy bizonyos zorall van Gaal ülRivaldo11 írta:Érdekesen alakult a sorsolás. Ami ugye minket illet, nálam alap hogy továbbmegyünk-ha nem is könnyen. Ha Mourinhoék a Chelsea után kiesnek a ruszkik ellen, meg is érdemlik. Inter továbbjutásra számítok. A másik ágon nagy meccs lesz a Bayern-MU. Fura, mert keretét tekitve a Bayernt erősebbnek érzem (Riberyvel, Schweinsteigerrel, Robbennel, elöl Olic, Klose) ellenben csapatként meg a MU-t tartom jobbnak. Az angolok szervezettebbek, gyorsabb focit játszanak, és nem utolsósorban jobb a védelmük. Ez pedig döntő lehet. Viszont ha Rooney nem hozza magát...
A francia párból a Lyont jósolom továbbjutónak, mégpedig a nagyobb nemzetközi rutinjuk miatt.
Ez igaz, de az Emiratesben érhet minket meglepetés. Fontos lesz hogy ki szerzi az első gólt, mert ha az Arsenal elkapja a fonalat akkor még sok gondot okozhatnak nekünk. A visszavágó pedig elég egyoldalú lesz szerintem.a támadó szellemű csapatok ellen,akik nem tudnak annyira taktikusan,és "profibban" játszani,sokkal nagyobb lehetőségeink lesznek, Arsenalt ilyennek tartom. nem képes olyan focira ellenünk mint a M.U. vagy Chelsea véleményem szerint,és próbálják majd a saját játékukat tolni, gólgazdag meccsek is lehetnek majd, főleg idegenben,az első meccsen. de otthon bebiztosítjuk, ebben biztos vagyok.
Arsenal idegenben nem tündökölt sosem a Blben, mi meg utóbbi időszakban elég meggyőzőek vagyunk a fontos meccseken hazai pályán.
mák dolgot hagyjuk, tavaly mi sem panaszkodhattunk.barcafan0911 írta:Lyon-Bordeaux : Azt nem lehet megjósolni hogy innen ki jut tovább, mindenesetre nagy szám hogy lesz Francia csapat az elődöntőben.
Bayern München - Mu : Egyértelmű angol továbbjutást várok. A Manchesternek hihetetlen mekkora mákja van, tuti döntős lesz. A franciák még annyira sem fogják megnehezíteni a dolgukat mint a bajorok.![]()
Inter - CSZKA : Nem olyan magabiztosan, de továbbmennek az olaszok. Újabb mákos elődöntős.![]()
Arsenal - Barcelona : Hatalmas kettő mérkőzésnek nézünk elébe. Ki kell használnunk hogy az Arsenal nem annyira rutinos mint a Mu vagy Chelsea. Ha tavaly velük megbírkóztunk akkor idén le kell hogy győzzük az ágyúsokat is.
Összefoglalva nem lesz könnyű megvédeni a címünket. Hiszen nagy eséllyel ez vár (várna) ránk : ArsenalInter
Mu.
A Chelsea-t csak Mourinho miatt tudták elintézni. Ismeri a csapatát (a londonit) ő rakta össze, még mindig ugyazt a focit játszák, mint akkor. (Az mindegy, hogy 4:4:2-ben, vagy gyémántalakzatban teszik) Ezért is utálja őket a futtbaltársadalom nagyobbik fele. Ez az Inter ugyanaz, mint a csoportkörben. Kérdés mit tanultak az akkori párharcból?ferninho írta: ... ha az Arsenalt legyőzi a Barca, akkor meg jön már egy sokkal jobb Inter is mint a csoportkörben... nagyon lefocizták a Chelseat ...