Etooka írta:Persze, ez az elmélet, a gyakorlatban meg
ott van a 2006-os példa, mikor Flaminivel a jobb szélen alig bírtunk az Arsenallal. De reménykedem, hogy minden meccs más, így ezek is különböznek majd attól.
Mondjuk, a végeredmény maradhat majd.

Ott van a 2006-os példa, amikor Edmilson és Van Bommel szerepelt a középpályán...
Persze értem, amit mondasz, de lássuk be, ez a Barca, még a 2006-osnál is sokkal erősebb, mert a középpálya baromira erős, a támadósor viszont nem gyengébb. Ennek ellenére belenézhetünk egy fülesbe az Emirates-ben, de azért minden nagyképűség nélkül mondhatjuk, hogy esélyesebb a Barca:
-kedvezőbb a sorsolás
-minőségibb középpálya (Cesc képes eltűnni nagy meccseken, bár most azt mondom, nagyon fogja doppingolni, hogy a Barca ellen játszhat)
-Bendtner nem lett jobb csatár, mert kitömte a Porto-t
-Arshavin is elég hangulatembernek tűnik (bár képes villani)
-Campbell már nem mai gyerek, Clichy pedig olyan formát is kifoghat, mint a MU ellen. Messi viszont nem Nani.
-Song-ot nem érzem elég erősnek, hogy domináljon a kp-n, Diaby meg Denilson pedig nem az a szint, hogy sokat tudjon segíteni.
-Ha esetleg olyan helyzetben lesz az Arsenal, szerintem fontosabb lenne neki a PL, mint a BL
-ill. az idei példa azt mutatja, igazi nagy csapat ellen nem képesek hozni magukat
Én remélem, hogy jó kis meccsek lesznek, persze (magabiztos) Barca továbbjutással.