Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.03.24. 22:25:05

mindorokke_barca írta:
A bizalmam feltétlen Pep iránt és rettentő hálás is vagyok neki a kupa áradatért, de be kéne látni, hogy amit idén "játszik" a csapat az nem jó. Idén elvétve volt csak értékelhető meccsünk. Az állandó szenvedés jellemző a játékunkra. Mester térjünk vissza a tavalyi taktikára könyörgöm.
Felejtsük már el a tavalyi évet. Olyat nem mostanában fogunk újra látni... Örüljün, hogy ilyen szerencsések voltunk, hogy átélhettük, de le kell zárni.. Amíg a tavalyi év a mérce örökké csalódni fogsz
szépen megfogalmaztad,ezt kellene belátni pár emberkének az Ibra topikban is,akinél szívesen érvelnek a tavalyi gördülékeny támadójátékkal,stb,stb.

05-06ban is pazar volt minden ,aztán maradt minden kulcsember (igen Eto'o is :D),mégse maradt az 2éven át. erről ennyit.

persze gálák lesznek,nem szűnnek meg teljesen,de olyan nagy %ban ne várjuk mostanában,kb lehetetlen.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2010.03.24. 22:22:33

A bizalmam feltétlen Pep iránt és rettentő hálás is vagyok neki a kupa áradatért, de be kéne látni, hogy amit idén "játszik" a csapat az nem jó. Idén elvétve volt csak értékelhető meccsünk. Az állandó szenvedés jellemző a játékunkra. Mester térjünk vissza a tavalyi taktikára könyörgöm.
Felejtsük már el a tavalyi évet. Olyat nem mostanában fogunk újra látni... Örüljün, hogy ilyen szerencsések voltunk, hogy átélhettük, de le kell zárni.. Amíg a tavalyi év a mérce örökké csalódni fogsz
Capon
Llegenda del Barça

2010.03.24. 22:21:27

Én egyáltalán nem éreztem erős csapatnak ezt az Osasunát. Ahogy én láttam nem rajtuk múlt hogy ilyen rosszul játszottunk. A Passzaink elvétve voltak csak pontosak és ritmusosak. Nagyon gyenge napot fogtunk ki és szerintem nem az Osasuna fojtott meg minket. Egy sima közepes játékunkhoz szerintem hozzá sem tudtak volna szagolni.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Sanama
Llegenda del Barça

2010.03.24. 22:12:55

Hát tavaly ilyen szervezett és támadó csapat nem nagyon volt ellenünk, igen.
Capon
Llegenda del Barça

2010.03.24. 22:11:59

Sanama írta:
Capon írta:A bizalmam feltétlen Pep iránt és rettentő hálás is vagyok neki a kupa áradatért, de be kéne látni, hogy amit idén "játszik" a csapat az nem jó. Idén elvétve volt csak értékelhető meccsünk. Az állandó szenvedés jellemző a játékunkra. Mester térjünk vissza a tavalyi taktikára könyörgöm.
Írod ezt egy olyan meccs után,ahol olyan ellenfelünk volt mint tavaly a 38ligameccs alatt egyszer sem.
Ezt most nem értem. Mármint hogy ehhez az osasunához fogható ellenfelünk nem volt tavaly?
Sanama
Llegenda del Barça

2010.03.24. 22:09:46

Capon írta:A bizalmam feltétlen Pep iránt és rettentő hálás is vagyok neki a kupa áradatért, de be kéne látni, hogy amit idén "játszik" a csapat az nem jó. Idén elvétve volt csak értékelhető meccsünk. Az állandó szenvedés jellemző a játékunkra. Mester térjünk vissza a tavalyi taktikára könyörgöm.
Írod ezt egy olyan meccs után,ahol olyan ellenfelünk volt mint tavaly a 38ligameccs alatt egyszer sem.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2010.03.24. 22:09:28

Capon írta:...
Szerintem ez egyáltalán nem a taktikán múlik. Egyszerűen a címvédés mindig nehezebb. Tökéletes példa rá az MU: szép focit a BL-győzelmük óta (2008) ritkán játszanak, mégis ott vannak az elitben. Szvsz ez van nálunk is, ám az épp ilyen nyögvenyelős, de sikerek jelzik, hogy az akarat megvan.

A futballban is van némi törvényszerűség, és habár nagyon rossz látni ezt a fajta játékot a tavalyi után, higgadtabban mindig azt mondom, hogy nincs gond.
.
Capon
Llegenda del Barça

2010.03.24. 22:05:22

Mr. Master
Director del Fútbol

2010.03.24. 11:15:16

Lionel85 írta:Szerintem rövid időn belül megoldódik az ügy, bár tény, hogy súlyos dologról van szó. Azonban ha minden érv a bíró ellen van, akkor az egyértelmű bizonyítékok Guardiola mellett szólnak, nincs miről beszélni. A bírót meg valóban el kell tíltani. Csak tovább rontja a spanyol bírók amúgy sem fényes hírnevét...
Jön Perec bácsi és elintézi, hogy még a klasszikus előtt megkapja a pármeccses eltiltását Pep...
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.03.24. 10:55:12

Szerintem rövid időn belül megoldódik az ügy, bár tény, hogy súlyos dologról van szó. Azonban ha minden érv a bíró ellen van, akkor az egyértelmű bizonyítékok Guardiola mellett szólnak, nincs miről beszélni. A bírót meg valóban el kell tíltani. Csak tovább rontja a spanyol bírók amúgy sem fényes hírnevét...
Kép
Kép
Kép
barca2010
Jugador d'estrella

2010.03.24. 07:32:37

Mi ez a herce-hurca Peppel kapcsolatban?
Úgy látom a bírói hiúságnak nincs határa égen-földön. Bizonyított tény, hogy nem az lett beírva a jegyzőkönyvbe amit Pep mondott. Erre most még Őt hurcolják meg. Röhej! Eltiltják, mert lehazugozta a Bírót. Ezzel sem értek teljesen egyet, de ha ezért eltiltják az még oké. DE!!!! Akkor a bíró urat is tessenek eltiltani, de nagyon, mert a civil életben ezt a törvény félrevezetésének nevezik, és ha jól tudom ezért csúnya büntetés járna.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
recrea
Llegenda del Barça

2010.03.22. 17:14:41

Barcaman14 írta:
mademan írta:azt észrevette valaki hogy a tegnapi meccsen pep be akarta cserélni 4-ként csigát!!! bojan meg henry nem győzte neki magyarázni hogy már eleget cserélt, miután meg leesett pepnek kegyetlenül kiröhögték!

na, közben megtaláltam a vidit is:
http://www.youtube.com/watch?v=W5f3iq_L7Bo
Hát ez mekkora! :lol: de ez az eset is azt bizonyítja, hogy nagyon együtt él a meccsel és rendkívül elhivatott edző! Még a szabályokról is megfeledkezik időközben. :D
Főként azért is érdekes a dolog, mert előtte cserélte le a két középső védőjét. :D
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.03.22. 17:12:24

Pep azt hitte hogy ez egy barátságos mérkőzés :D :P
Kép
Andrisr10
Barça B

2010.03.22. 17:11:17

Hát ez nagyon vicces vidi volt. Tegnap néztem a meccset, de erről az esetről pont lemaradtam :). Legjobbakkal is megesik...nem gáz Pep :D .
MR. TROMORT777

2010.03.22. 17:08:50

mademan írta:azt észrevette valaki hogy a tegnapi meccsen pep be akarta cserélni 4-ként csigát!!! bojan meg henry nem győzte neki magyarázni hogy már eleget cserélt, miután meg leesett pepnek kegyetlenül kiröhögték!

Pont most akartam kérdezni, hogy mi történt a padnál.
Hát ez :lol:
Titiék legalább jól szórakoztak... :lol:
lui1698
Llegenda del Barça

2010.03.22. 17:00:12

Milyen jót röhögnek a srácok, ő meg fogja a fejét. :D
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.03.22. 16:54:03

Hát ez mekkora! :lol: de ez az eset is azt bizonyítja, hogy nagyon együtt él a meccsel és rendkívül elhivatott edző! Még a szabályokról is megfeledkezik időközben. :D
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
mademan
Capitá del Barça

2010.03.22. 16:43:54

azt észrevette valaki hogy a tegnapi meccsen pep be akarta cserélni 4-ként csigát!!! bojan meg henry nem győzte neki magyarázni hogy már eleget cserélt, miután meg leesett pepnek kegyetlenül kiröhögték!

Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.03.22. 11:26:35

Amíg nem tudtam ma a hírekből, hogy Piqué és Milito is sérülés miatt hagyta el a pályát, addig azt hittem, csak azért kerültek lecserélésre, hogy megtapsolhassák a vendégdrukkerek mellett a hazaiak is, mert mindketten szerepeltek a Zaragozában. Sajnos azonban kisebb sérülést szenvedtek, remélem gyorsan rendbejönnek, mert a hajrára nagyon fognak kelleni!
Kép
Kép
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2010.03.22. 11:22:17

Elolvastam a nyilatkozatát, és azt mondta ugye, hogy sérülések miatt (vagy azoknak kockázata miatt) kellett lecserélnie a két középső védőjét.

Szóval visszavonom, amit tegnap este írtam. Gondolkoztam is rajta, hogy ilyen szinten nem lehet véletlen a két kp védő cseréje, de hogy mindkettőt sérülés (gyanúja) miatt hozta le, arra nem is mertem gondolni.
Így tehát nem tudok belekötni Pep-be...nem mintha annyira akarnék :)
gonosz
Jugador d'estrella

2010.03.21. 23:34:06

Mikaos írta:Én úgy érzem, h ma követte el eddigi legnagyobb edzői hibáját:
lecseréli mindkét középső védőt???
Hát igen, ezt én sem értettem. A másik ilyen húzás az volt, hogy Yayát hozta le és nem Sergit vagy Keitát, sztem Touré veszélyesebb volt, hasznosabban játszott addig, mint ők.
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
Mikaos
Director del Fútbol

2010.03.21. 23:18:08

Én úgy érzem, h ma követte el eddigi legnagyobb edzői hibáját:

Szerintem ez olyan alap dolog (hogy nem szabad így megbontani a védelmi tengelyt), mint az is, hogy egy védő ne fejeljen középre labdát, vagy hogy egy kapusnak ne a kapu irányába adják haza a lasztit.

Lehet, hogy Messi előadása túlságosan is elámította :)
kilibarca
Capitá del Barça

2010.03.21. 18:30:26

Mikaos írta:Én úgy érzem, h ma követte el eddigi legnagyobb edzői hibáját:

Szerintem ez olyan alap dolog (hogy nem szabad így megbontani a védelmi tengelyt), mint az is, hogy egy védő ne fejeljen középre labdát, vagy hogy egy kapusnak ne a kapu irányába adják haza a lasztit.

Lehet, hogy Messi előadása túlságosan is elámította :)
Akkor ez a legyen a legnagyobb hibája én azt mondom ,most legalább cserélt 3at :wink:

Szerintem meg ilyen szinten meg kellett volna oldaniuk a cseréknek is főleg ,hogy tudjuk kikről is van szó.
kilibarca
Capitá del Barça

2010.03.19. 14:44:15

Barcaforever írta:A szöglet formáció vmi hatalmas volt.Messi szögletből vissza Ininek, ő beíveli a befutó Alvesnek, a brazil pedig középre a centernek.Kár, h Henry lemaradt róla. :?

Jó lenne, több ilyen taktikus szabit látni. :wink:
Hát az nekem is nagyon tetszett és durva volt milyen gyorsasággal és pontossággal csinálták , csak a legvége hibádzott.

Pep edzősködése elején szerintem több ilyen figura volt mint most.Akkor nagyon sok szögletből lett gól.Meg is lepett ez a figura mert mostanában vissza tértünk a kis szöglethez amiből semmi se szokott lenni sőt néha még a labdát is elveszítjük belőle...
Barcaforever
Director del Fútbol

2010.03.19. 14:15:05

A szöglet formáció vmi hatalmas volt.Messi szögletből vissza Ininek, ő beíveli a befutó Alvesnek, a brazil pedig középre a centernek.Kár, h Henry lemaradt róla. :?

Jó lenne, több ilyen taktikus szabit látni. :wink:
Kép
Válasz küldése