Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szépen megfogalmaztad,ezt kellene belátni pár emberkének az Ibra topikban is,akinél szívesen érvelnek a tavalyi gördülékeny támadójátékkal,stb,stb.mindorokke_barca írta:Felejtsük már el a tavalyi évet. Olyat nem mostanában fogunk újra látni... Örüljün, hogy ilyen szerencsések voltunk, hogy átélhettük, de le kell zárni.. Amíg a tavalyi év a mérce örökké csalódni fogszA bizalmam feltétlen Pep iránt és rettentő hálás is vagyok neki a kupa áradatért, de be kéne látni, hogy amit idén "játszik" a csapat az nem jó. Idén elvétve volt csak értékelhető meccsünk. Az állandó szenvedés jellemző a játékunkra. Mester térjünk vissza a tavalyi taktikára könyörgöm.
Felejtsük már el a tavalyi évet. Olyat nem mostanában fogunk újra látni... Örüljün, hogy ilyen szerencsések voltunk, hogy átélhettük, de le kell zárni.. Amíg a tavalyi év a mérce örökké csalódni fogszA bizalmam feltétlen Pep iránt és rettentő hálás is vagyok neki a kupa áradatért, de be kéne látni, hogy amit idén "játszik" a csapat az nem jó. Idén elvétve volt csak értékelhető meccsünk. Az állandó szenvedés jellemző a játékunkra. Mester térjünk vissza a tavalyi taktikára könyörgöm.
Ezt most nem értem. Mármint hogy ehhez az osasunához fogható ellenfelünk nem volt tavaly?Sanama írta:Írod ezt egy olyan meccs után,ahol olyan ellenfelünk volt mint tavaly a 38ligameccs alatt egyszer sem.Capon írta:A bizalmam feltétlen Pep iránt és rettentő hálás is vagyok neki a kupa áradatért, de be kéne látni, hogy amit idén "játszik" a csapat az nem jó. Idén elvétve volt csak értékelhető meccsünk. Az állandó szenvedés jellemző a játékunkra. Mester térjünk vissza a tavalyi taktikára könyörgöm.
Írod ezt egy olyan meccs után,ahol olyan ellenfelünk volt mint tavaly a 38ligameccs alatt egyszer sem.Capon írta:A bizalmam feltétlen Pep iránt és rettentő hálás is vagyok neki a kupa áradatért, de be kéne látni, hogy amit idén "játszik" a csapat az nem jó. Idén elvétve volt csak értékelhető meccsünk. Az állandó szenvedés jellemző a játékunkra. Mester térjünk vissza a tavalyi taktikára könyörgöm.
Szerintem ez egyáltalán nem a taktikán múlik. Egyszerűen a címvédés mindig nehezebb. Tökéletes példa rá az MU: szép focit a BL-győzelmük óta (2008) ritkán játszanak, mégis ott vannak az elitben. Szvsz ez van nálunk is, ám az épp ilyen nyögvenyelős, de sikerek jelzik, hogy az akarat megvan.Capon írta:...
Jön Perec bácsi és elintézi, hogy még a klasszikus előtt megkapja a pármeccses eltiltását Pep...Lionel85 írta:Szerintem rövid időn belül megoldódik az ügy, bár tény, hogy súlyos dologról van szó. Azonban ha minden érv a bíró ellen van, akkor az egyértelmű bizonyítékok Guardiola mellett szólnak, nincs miről beszélni. A bírót meg valóban el kell tíltani. Csak tovább rontja a spanyol bírók amúgy sem fényes hírnevét...
Főként azért is érdekes a dolog, mert előtte cserélte le a két középső védőjét.Barcaman14 írta:Hát ez mekkora!mademan írta:azt észrevette valaki hogy a tegnapi meccsen pep be akarta cserélni 4-ként csigát!!! bojan meg henry nem győzte neki magyarázni hogy már eleget cserélt, miután meg leesett pepnek kegyetlenül kiröhögték!
na, közben megtaláltam a vidit is:
http://www.youtube.com/watch?v=W5f3iq_L7Bode ez az eset is azt bizonyítja, hogy nagyon együtt él a meccsel és rendkívül elhivatott edző! Még a szabályokról is megfeledkezik időközben.
Pont most akartam kérdezni, hogy mi történt a padnál.mademan írta:azt észrevette valaki hogy a tegnapi meccsen pep be akarta cserélni 4-ként csigát!!! bojan meg henry nem győzte neki magyarázni hogy már eleget cserélt, miután meg leesett pepnek kegyetlenül kiröhögték!
http://www.youtube.com/watch?v=W5f3iq_L7Bo
Hát ez mekkora!mademan írta:azt észrevette valaki hogy a tegnapi meccsen pep be akarta cserélni 4-ként csigát!!! bojan meg henry nem győzte neki magyarázni hogy már eleget cserélt, miután meg leesett pepnek kegyetlenül kiröhögték!
http://www.youtube.com/watch?v=W5f3iq_L7Bo
Hát igen, ezt én sem értettem. A másik ilyen húzás az volt, hogy Yayát hozta le és nem Sergit vagy Keitát, sztem Touré veszélyesebb volt, hasznosabban játszott addig, mint ők.Mikaos írta:Én úgy érzem, h ma követte el eddigi legnagyobb edzői hibáját:
lecseréli mindkét középső védőt???
Akkor ez a legyen a legnagyobb hibája én azt mondom ,most legalább cserélt 3atMikaos írta:Én úgy érzem, h ma követte el eddigi legnagyobb edzői hibáját:
lecseréli mindkét középső védőt???
Szerintem ez olyan alap dolog (hogy nem szabad így megbontani a védelmi tengelyt), mint az is, hogy egy védő ne fejeljen középre labdát, vagy hogy egy kapusnak ne a kapu irányába adják haza a lasztit.
Lehet, hogy Messi előadása túlságosan is elámította
Hát az nekem is nagyon tetszett és durva volt milyen gyorsasággal és pontossággal csinálták , csak a legvége hibádzott.Barcaforever írta:A szöglet formáció vmi hatalmas volt.Messi szögletből vissza Ininek, ő beíveli a befutó Alvesnek, a brazil pedig középre a centernek.Kár, h Henry lemaradt róla.![]()
Jó lenne, több ilyen taktikus szabit látni.