Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Meg volt ott egy kis fiaskó a bernabudiban isMaxi írta:Az Atl. Madridról se feletkezz meg!Még ők sem kapták meg a jussukat!Boixos írta:játszák csak le, nem baj, ha megtakarjuk őket mégegyszer. önbizalomnövelőnek nem rossz. már csak a villarealt kéne így oda-vissza megverni, és akkor ki is pipálhatnánk azokat a brigádokat, akikkel nem tudtunk mit kezdeni az előző szezonban. de nem baj, a sárgákat majd a bajnokságban oktatjuk.
Az Atl. Madridról se feletkezz meg!Még ők sem kapták meg a jussukat!Boixos írta:játszák csak le, nem baj, ha megtakarjuk őket mégegyszer. önbizalomnövelőnek nem rossz. már csak a villarealt kéne így oda-vissza megverni, és akkor ki is pipálhatnánk azokat a brigádokat, akikkel nem tudtunk mit kezdeni az előző szezonban. de nem baj, a sárgákat majd a bajnokságban oktatjuk.
Mondjuk Rijkaard és Xavi nyilatkozatából én azt vettem ki hogy még a Spanyol kupát is megnyerjük."mindentBadi írta:A spanyol kupát adják fel a kiscsapatok! Egy ekkora klubnak helyt kell állnia mind a 3 sorozatban
nem rád gondoltam, ha az én hsz-mre céloztál.real_funghi írta:Nem tudom, mi irányult a Barça ellen a hozzászólásomban. De akármit írtam volna, valaki úgyis beleköt. Na mindegy. Ez meg engem nem bosszant.
Lujo: Egyébként te is írtál már a madridistára... kb. egy kategória a kettőnk szerepe a rivális weboldalán.
engem egyáltalán nem bosszant, egyszerűen nem kéne válaszolgatni az olyan megnyilvánulásokra, amik a Barça ellen irányulnak, és kész.Lujo írta:Azért írogatnak ide madridisták, mert jelenleg ez az egyetlen dolog, amivel egy kicsit lehet minket bosszantani.
Csak azért nem kéne... Mert mennyivel jobb lenne ha a kupában is a végsőkig meneteltünk volna?....Charlie írta:Bodi írta:Szerintem nem olyan óriási nagy probléma,hogy kiestünk,mert így kevesebb esély van az új sérülésekre,és tudunk figyelni a BL-re meg a bajnokságra.
Innen is meglehet közelíteni......
C.