Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én nem láttam csak az összefoglalót, de most ha nézed a meccset akkor láthatod...Sanama írta:Ti múlthéten is azt mondtatáok,hogy 3x annyi ziccere volt a MadridnakRaul#7 írta:Emberek ti milyen meccset néztek? Az első helyzetükből rúgtak gólt, azóta is 3szor annyi gólhelyzete volt a Realnak.![]()
![]()
Ti múlthéten is azt mondtatáok,hogy 3x annyi ziccere volt a MadridnakRaul#7 írta:Emberek ti milyen meccset néztek? Az első helyzetükből rúgtak gólt, azóta is 3szor annyi gólhelyzete volt a Realnak.
Igazad van, csak megint elkapott a hév. Nem a vita érdekel, hanem, hogy gondolják át, amit írtam... Ha ilyen lenne Messi is, a 40 gólja ellenére sem nézném semmibe... Szerencsére nem ilyen! Bár néha lepasszolhatná a bőrgolyót!Fecooo írta:Rinku, egyetértek veled, de az eurobarcára való tekintettel maradjon "normális" ez a topic isRinku írta:..., sokan így gondoljuk, de attól, h leírod nem fog megváltozni, és csak annyit érsz el, h jön a vita, erre meg nincs szükség sztem...
a meccsről: ezt a meccset a Real meg fogja nyerni...
Rinku, egyetértek veled, de az eurobarcára való tekintettel maradjon "normális" ez a topic isRinku írta:...
Hadd idézzek, ha megengeded:Leomessi14 írta:Azert ez tulzas...Iden rugott huszonvalahany golt egy teljesen uj csapatban teljesen uj bajnoksagban.Es emberileg nem 0Max a palyan viselkedik igy,de pl lattam egy filmet rola ahol bemutattak a gyerekkorat.Szornyu korulmenyek mellett nott fel es normalis,hogy most "elvezi" az eletet.Jo rendeben sokat reklamal es szineszkedik a palyan,de ebbol ne allapitsuk meg ,hogy emberileg 0.
Tény, hogy sokaknak nem szimpatikus speciel nekem sem tetszik annyira a jelleme, de ne felejtsük e azt az emberi részétl, hogy alapítványoknak adományoz!Rinku írta: Engem is zavar speciel. Egy elkényesztetett kisfiú. Vagy kislány. Inkább az utóbbi! Egy hihetetlenül ellenszenves, pimasz kis mocsok ember... Emberileg egy nagy 0, egy sz*r, egy semmi, hányadék egy figura... Játszani tud egyedül, bár ahogy elnézem a madridi karrierjét, kezdhetjük azt mondani, hogy ugyanolyan kalap lócitrommá kezd válni, mint amilyen emberileg... Szánalmas.
Azert ez tulzas...Iden rugott huszonvalahany golt egy teljesen uj csapatban teljesen uj bajnoksagban.Es emberileg nem 0Rinku írta: Engem is zavar speciel. Egy elkényesztetett kisfiú. Vagy kislány. Inkább az utóbbi! Egy hihetetlenül ellenszenves, pimasz kis mocsok ember... Emberileg egy nagy 0, egy sz*r, egy semmi, hányadék egy figura... Játszani tud egyedül, bár ahogy elnézem a madridi karrierjét, kezdhetjük azt mondani, hogy ugyanolyan kalap lócitrommá kezd válni, mint amilyen emberileg... Szánalmas.
mást nem is kell tudniaEngem is zavar speciel. Egy elkényesztetett kisfiú. Vagy kislány. Inkább az utóbbi! Egy hihetetlenül ellenszenves, pimasz kis mocsok ember... Emberileg egy nagy 0, egy sz*r, egy semmi, hányadék egy figura... Játszani tud egyedül, bár ahogy elnézem a madridi karrierjét, kezdhetjük azt mondani, hogy ugyanolyan kalap lócitrommá kezd válni, mint amilyen emberileg... Szánalmas.
Engem is zavar speciel. Egy elkényesztetett kisfiú. Vagy kislány. Inkább az utóbbi! Egy hihetetlenül ellenszenves, pimasz kis mocsok ember... Emberileg egy nagy 0, egy sz*r, egy semmi, hányadék egy figura... Játszani tud egyedül, bár ahogy elnézem a madridi karrierjét, kezdhetjük azt mondani, hogy ugyanolyan kalap lócitrommá kezd válni, mint amilyen emberileg... Szánalmas.daffy írta:ha annyira zavar,ne nézd!18Barca99 írta:húú de tudom utálni mikor Ronyaldó reklamál... az a fej.. és csodálkozik h sokan utálják?:O
simán az x benne van a meccsben
ha annyira zavar,ne nézd!18Barca99 írta:húú de tudom utálni mikor Ronyaldó reklamál... az a fej.. és csodálkozik h sokan utálják?:O
2-1 is lehetne, ha Uche bepasszolja és nem sarkazni akarja. Onnantól meg a pont vesztés meg lett volna.gekkodan írta:Almeria 1-0-ra vezet. Csak nem megéljük az összeomlást?![]()
Így tovább!
Na ez már maga a rosszindulat és a szemétség...gekkodan írta:Almeria 1-0-ra vezet. Csak nem megéljük az összeomlást?![]()
Így tovább!
Inkább szerintem arra gondol hogy mit művel folyamatosan.Perrero írta:mit műveltdaffy írta:gago miért ekkora lúzer?nem nézem..