Leomessi14 írta:Azert ez tulzas...Iden rugott huszonvalahany golt egy teljesen uj csapatban teljesen uj bajnoksagban.Es emberileg nem 0

Max a palyan viselkedik igy,de pl lattam egy filmet rola ahol bemutattak a gyerekkorat.Szornyu korulmenyek mellett nott fel es normalis,hogy most "elvezi" az eletet.Jo rendeben sokat reklamal es szineszkedik a palyan,de ebbol ne allapitsuk meg ,hogy emberileg 0.

Hadd idézzek, ha megengeded:
"Attól lehetsz ember majd, hogy mi az amit megteszel, emlékre vagy érdemes, vagy a múlt ködébe veszel." -
Ismerős Arcok - Költők és kígyóbűvölők - Meg lehet hallgatni, tanulságos zenéik vannak! Ronaldoval kapcsolatban: EMBER és nem játékos...
Szörnyen sajnálom a mostoha gyerekkorát! De nem erről van szó! Amit csinál, ahogy nyilatkozik, minden csak nem egy példakép! Példaképnek hívom én Puyolt, Xavit, Maldinit, stb; őt nem! NEM! Egy nagyképű kis hülyegyerek! A vinnyogó, sírógörcsös fejeitől felfordul a gyomrom! Szégyellje magát, hogy egy ilyen nagyképű f*sz módjára kell viselkednie a sok kissrác és az egész fiatalság előtt, ilyennek kell lenni egy igazi focistának, ezt nevezem! Gondolkodjon el és mérlegeljen, milyen Ember is valójában... Nem fogadom el, hogy csak mert jó játékos és tojja a pénzt, bármit megtehet! Tudtommal, ha a gyerekkorod keserves, az megedz téged, hogyan is élj és hogyan is viselkedj! Tapasztalatból mondom, engem megedzett...
Jó játékos, de csak egy zsoldos, nem több. Értékrendje nincs, jelleme nincs, szerénység nincs! Ezzel szemben pofa, nagyképűség és akkora mell van, hogy alig fér be a stadionba! Gratulálok, valóban nagy játékos... Nem szokásom a pályán nyújtott teljesítményéről megítélnem valakit, hogy jó játékos e vagy sem. Nálam nem csak a rúgott gólok számítanak Ebben a halványgyenge spanyol ligában az lenne a szégyen, ha nem járna ennyinél!
Még valami, az előttem szólóval kapcsolatban: nemes dolog, szép és jó, de valamivel kell magáról csinálni egy aranyos oldalt is! Talán tényleg van szíve és lelkiismerete... De annyira nagyon nem hiszek benne. Akkor lenne giazán tapló paraszt, ha azon a sok pénzen ülne, mint Ady versében a Disznófejű Nagyúr, aki csak kotlik a pénzén és ez jó neki!
All in all, személy szerint ronaldot semmibe nem nézem, de a játéktudását elismerem. Az nagyon jó. Bár remélem, csupa kárörömmel, hogy tartja a jó madridi szokást és lemegy analfabétába, ahogy sok remek, majd pocsék labdarúgó is tette előtte...
http://img408.imageshack.us/img408/3097 ... at06f2.jpg
kac-kac kukac miss world gay...