Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Próbáltam felhívni a figyelmet arra, hogy ne essünk át a ló túl oldalára. 08-ban nem hogy megúszta volna, hanem olyanért is kapott, amiért nem kellett. Nah, de nem célom Hamiltont védeni. Csak a hülyeséget rossz nézni, amit néhányan összehordanak indulatból.LG írta:Persze, nem mindig úszta meg, de akkor is, 2 futam alatt 4 olyan esetet megúszott, amiért simán járt volna a büntetés. Hihetetlen, h a múltkori futamon figyelmeztették, és ezek után végigcsalta ezt a futamot is, és megúszta. Újabb figyelmeztetés, pfff....Mindig? Very Happy 08. 08!
Idén végére lehet, h 100 figyelmeztetése lesz Hamiltonnak.
Alonso is fartúró, de ő legalább az 1ik szemétségért megkapta jogos büntetését.
Persze, nem mindig úszta meg, de akkor is, 2 futam alatt 4 olyan esetet megúszott, amiért simán járt volna a büntetés. Hihetetlen, h a múltkori futamon figyelmeztették, és ezek után végigcsalta ezt a futamot is, és megúszta. Újabb figyelmeztetés, pfff....Mindig? Very Happy 08. 08!
Mindig?csababarca írta:Persze,hogy megúszta,mindig is megúszta...gekkodan írta:http://www.f1ferrari.hu/hirek/nem_bunte ... es_vettelt
Ahogy ez várható volt a kis herceg megint megúszta egy dádáva. Legközelebb is lazán megcsinálja majd a hasonló sumákságokat. 2 hét alatt 2 figyelmeztetés, semmi büntetés. Bravo.
Hihetetlen,hogy mindent megengednek neki.![]()
A szabály úgy szól, hogy a célvonalig nem lehet előzni. Ott van zöld zászló. Ha mondjuk az élen Button lepadlózza a nagy egyenesben, de a hajtű után megint csigatempóban közlekedik, akkor az utána jövők nem előzhetik meg. Az meg hogy a sárga zászló alatt kakaskodott az szerintem abszurd. SC előtt milyen dolog az hogy helyezkednek? Hogy kerülhet egymás mellé két versenyző, úgy, hogy az egyik kiterelheti a másikat, mikor a hátul jövő nem előzheti meg az előtte lévőt. Alonso-t tavaly a Hungaroringen mutogatásért büntették meg 10 rajthelyre...Nem, nem arra gondolok amikor még McLaren-es korában bevágott valamelyik Torro Rosso elé az egyenesben.miihii írta:Mint ahogy Webberes cucc is.Kiment a SC,mindenki lepadlózta,ment a helyezkedés.Kifelé terelte az auszit,majd ebből a manőverből meg is előzte.Mivel az SC kijött már,SZTEM semmi gáz ezzel.Plusz hozzáteszem,amit említettem korábban:nem tuti,de lehet,h balról Hamit is szorongatták,így nem volt hova mennie.
Más vitás helyzetre nem emlékszem,de gondolom az ellenzék biztos fejét venné még 10-12 dolog miatt.![]()
![]()
Persze,hogy megúszta,mindig is megúszta...gekkodan írta:http://www.f1ferrari.hu/hirek/nem_bunte ... es_vettelt
Ahogy ez várható volt a kis herceg megint megúszta egy dádáva. Legközelebb is lazán megcsinálja majd a hasonló sumákságokat. 2 hét alatt 2 figyelmeztetés, semmi büntetés. Bravo.
Ez már nevetséges.gekkodan írta:http://www.f1ferrari.hu/hirek/nem_bunte ... es_vettelt
Ejnye-bejnye... irgum-burgum...gekkodan írta:http://www.f1ferrari.hu/hirek/nem_bunte ... es_vettelt
Elképesztő tempóban ért Sumi mögé.Már kezdtem aggódni,h megint fennakad,amikor igen szépen tartotta a német.Szerencsére ezúttal be tudta húzni és igen szép párharc végére tett pontot a kis angol.Jót meccseltek.ozsimiki írta:Amíg lehetett, tartotta őt Schumi, Hami úgy érkezett meg mögé,h 2-3másodperccel gyorsabb volt a tempója, így is visszavert egy támadást,és kihúzta 1-2körig. erre csak később Rosberg volt képes. mindenki máson előbb átment.miihii írta:
Egyben egyetértünk:
gyönyörűen megHamizta Sumit![]()
miihii,úgy látom,csak a szerinted nagyon elfogúlt véleményekre reagáltál, akkor szerinted is egyértelműen sáros a boxos szituban,ugye?![]()
tehát járhatna a bünti...?
azt nem mutatták többször,így nem nevezném biztosnak,tény,h ő volt közvetlen már Webber mellett,és szorította le,amit előzés miatt szoktak,és SC mögött nem szabad,de...nem láttam,h őt másik oldalról nem e nyomták lejjebb, elég nagy volt a tömeg,ennyire azért Button-nek nem szabadott volna lefékeznie az egész mezőnyt, óriási kavar volt.Ronaldinho&Barca írta:Plusz még a biztonsági autó mögött is volt egy eléggé egyértelmű szabálysértése, csak, hogy ki ne maradjon valami..
Jogos, ez akkor 2 hét alatt nem 3, hanem 4 eset. Való igaz.Ronaldinho&Barca írta:Plusz még a biztonsági autó mögött is volt egy eléggé egyértelmű szabálysértése, csak, hogy ki ne maradjon valami..
Amíg lehetett, tartotta őt Schumi, Hami úgy érkezett meg mögé,h 2-3másodperccel gyorsabb volt a tempója, így is visszavert egy támadást,és kihúzta 1-2körig. erre csak később Rosberg volt képes. mindenki máson előbb átment.miihii írta:
Egyben egyetértünk:
gyönyörűen megHamizta Sumit![]()
Te kifejezetten arról beszéltél,h mekkora segghülye ez a Hami,mert ő eszetlenül kikényszeríti a többieket a pályáról és csak az ő sok eszüknek köszönhető,h nem esnek ki.Erre írtam azt,h minden pilóta rátart vállal a másikra (Hamira is),semmi különös nincs egy ilyen szituban.De te úgy állítod be,h ezt csak ez az idióta csinálná.Asszem ez nem szentnek beállítás,csak korrigáláscsababarca írta: Én itt most kifejezetten Hamiltonról beszéltem,hogy ő miket csinál.Tudom hogy a többieket se kell félteni.De azért nem kell szentnek beállítani.
Én csak annyit mondtam,hogy ő többet csinál ilyen kétes szituációkat,mint az átlag,de ez akkor biztos azért van,mert ellentmodást nem tűrően versenyez...
Szerintem neki több minden meg van engedve,mint másoknak.
Hidd el ha nyerne 4 VB-t akkor elismreném,sőt ha "csak" 2őt azt is,mivel azt nem adják csak úgy senkinek.
Másnál is elmondom a hibáit.Én ferraris vagyok,de ALonso stílusáraól is megvan a véleményem,őt sem túlzottan szeretem,a régi dolgai miatt.
Egyébként 12 éve nézek forma1-et,mivel ezzel is megvádoltál,hogy biztos nem régóta követem figyelemmel.
Ha meg nem tisztelném,akkor azt sem ismerném el,hogy a kedvencemet,Schumit úgy ette meg,amire csak a legnagyobbak képesek.
Úgyhogy erről ennyit.
Valamiben biztosan,de 'versenyzésben' idén csak button képes alulmúlni.csababarca írta: Egyébként Rosberg elég jó![]()
Végre valaki,aki látja a helyzetet.gekkodan írta:Viszont Hamilton kiborító. Senkivel sem fogok itt vitázni, de amit ez a gyerek megengedhet magának a mezőnyben az felháborító, vérlázító és teljességgel, hatványozottan igazságtalan. Nem tudom miért érdemelte ki ezt a státuszt, de most már nyugodtan ki lehet mondani, hogy a jelenlegi mezőny legalja amit képvisel, bármekkora pilóta. A nagy rókák együtt nem vihetik a táskáját, pedig Alonso és Sumi sem ment messze, ha csibészkedni kellett az évek során. Gyalázat.
inkább csak lépj be egybe,van elégVito írta: Sumi pedig az év végén szögre akasztja, 1mp-cel lassabb, mint Nico, ezt nem tudja ledolgozni.. képtelenség.
ha mégis így lesz, akkor ígérem, hogy alapítok egy MSC fan klubot.
Úúúristencsababarca írta: Talán azért,mert az angol srác olyan stílusban versenyzik,hogy egy futam alatt van vagy 4-5 kétes szituja...ebből max 1et szoktak neki megtorolni,mivel ő Bernie kedvence.Emlékszem amikor VB lett. Bernie elmondta a szezon közben,hogy annak drukkol és az lenne a legjobb,ha Hamilton nyerné a VB-t.Mit ad Isten,meg is nyerte.
igazad van!socio66 írta:Bárcsak mindenki ilyen 'buta' lenne,akkor talán izgalmas lenne a forma-1.csababarca írta: Egy buta,ész nélküli versenyző,aki alá csináltak egy nagyon gyors mercit.
Éljenek a látványtalan,szürke versenyzők,buttonkával az élen. Olyan szinten felbosszant ez az ember,hogy el nem tudom mondani.
Mi volt ez a mai versenye is..? Mindenki csatázik,előzget,küzd,ő meg ismét beautózik az első helyre a hiperszuperpuha stílusával..
Hatalmas vicc ez az egész,a második versenyét mákolja be,úgy hogy az ég világon semmit nem csinál..
Különben jó verseny volt ismét,csak hát amikor ez a szerencsétlen van az élen,akkor valahogy nem tudom annyira élvezni a dolgot.
Én itt most kifejezetten Hamiltonról beszéltem,hogy ő miket csinál.Tudom hogy a többieket se kell félteni.De azért nem kell szentnek beállítani.miihii írta:Többen is vannak itt,akikkel Lewis ügyben nem értünk teljesen egyet,mégis adok a véleményükre.![]()
Példálóztál ezzel a kiszorítással az "eszes" webberrel kapcsolatban.(Hozzáteszem,azzal az észkombájn ausztrállal,aki nemrégiben a sok eszét bizonyítandó belerongyolt Hamiba egy futam végén.)Erre mondtam,h sok ilyen jelenet volt már.Mint ahogy egy körrel az említett eset után pölö Sumi is kiterelte Hamit a pályáról,meg Sumi MAssát is (most így hasból ennyit).De te úgy állítod be,h csak ez a hülye csinál ilyet,és kizárólag a többiek rengeteg eszének köszönhető,h nem esnek ki.
EZ NEM IGAZ!Minden pilóta alkalmazta már ezt,az tuti.
Hiába nyerne esetleg még 4 Vb-t is ,azt látatlanban megmondom,h biztosan nem ismernéd el,csak sz.roznád tovább valamiért,ez lejön az eddigi pár kommentedből.
Neked nem szimpatikus a stílusa.Ezt el is fogadom,nincs ezzel bajom.Nem is kell mindenkinek szeretnie Lewist.Viszont ha baromságokkal van oltva,azt már nem tudom elfogadni.És te meglehetősen oktondi dolgokat vagdosol a fejéhez,így válsz komolytalanná számomra.Nem azzal,h nem értesz egyet velem,hanem mert marhaságokkal dobálózol.Ennyi
Többen is vannak itt,akikkel Lewis ügyben nem értünk teljesen egyet,mégis adok a véleményükre.csababarca írta:
Jah,mert nem értenek veled egyet,akkor az már nem is vélemény.
Nem is vártam hogy egyetérts,de azért rajtam kívül,elég sok embernek ez a véleménye.De tudom,mi mind komolytalanok vagyunk.
Hidd el,ha Hamilton majd letesz valamit az asztalra,mondjuk nyer még 1-2 VB-t,amire van esélye,akkor fogom talán tisztelni,meg elfogadni a tudását.
Nekem nem szimpatikus a stílusa,mert veszélyes.Ennyi.Nem kell vele egyetérteni,főleg nem egy elvakult Lewis-fannak.