csababarca írta:
Én itt most kifejezetten Hamiltonról beszéltem,hogy ő miket csinál.Tudom hogy a többieket se kell félteni.De azért nem kell szentnek beállítani.
Én csak annyit mondtam,hogy ő többet csinál ilyen kétes szituációkat,mint az átlag,de ez akkor biztos azért van,mert ellentmodást nem tűrően versenyez...
Szerintem neki több minden meg van engedve,mint másoknak.
Hidd el ha nyerne 4 VB-t akkor elismreném,sőt ha "csak" 2őt azt is,mivel azt nem adják csak úgy senkinek.
Másnál is elmondom a hibáit.Én ferraris vagyok,de ALonso stílusáraól is megvan a véleményem,őt sem túlzottan szeretem,a régi dolgai miatt.
Egyébként 12 éve nézek forma1-et,mivel ezzel is megvádoltál,hogy biztos nem régóta követem figyelemmel.
Ha meg nem tisztelném,akkor azt sem ismerném el,hogy a kedvencemet,Schumit úgy ette meg,amire csak a legnagyobbak képesek.
Úgyhogy erről ennyit.
Te kifejezetten arról beszéltél,h mekkora segghülye ez a Hami,mert ő eszetlenül kikényszeríti a többieket a pályáról és csak az ő sok eszüknek köszönhető,h nem esnek ki.Erre írtam azt,h minden pilóta rátart vállal a másikra (Hamira is),semmi különös nincs egy ilyen szituban.De te úgy állítod be,h ezt csak ez az idióta csinálná.Asszem ez nem szentnek beállítás,csak korrigálás
Bizony,többször kerül cinkes helyzetbe és ez igenis az ellentmondást nem tűrő versenyzési stílusának köszönhető.Miért,szerinted minek?
Azért gondolom,h nem ismernéd el később sem,mert az első VB címét is annak tudtad be,h börni kedvence és ezért lett övé az elsőség.
Másnak is elmondod a hibáit?Akkor miért nem mondasz egy büdös szót sem Fernandoról,aki szintén igen meredek manőverrel kakaskodott a boxba hajtáskor a csapattársával?Az nem volt cinkes gondolom.Lewisról meg ódákat tudsz írni,mert azok szúrják a szemedet...
Nem vádoltalak meg semmivel!Sőt,azt írtam,h ha nézed a F1et korábban is,akkor biztos észrevetted,h sok ilyen pálya széle féle kiszorítás volt már ebben a sportban.Ebből h jön az, azt mondtam,h nem nézted eddig?Csak kifejeztem reményemet,h követted az eseményeket és talán észrevetted ezt.
Ha egy hangyabokányit is tisztelnéd,akkor nem írnál olyan marhaságokat,h egy buta pilóta egy gyors géppel.Meg h börni szimpátiája miatt lett VB.
Egyben egyetértünk:
gyönyörűen megHamizta Sumit
Jah,és még vmiben:
erről ennyit