Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
Kralo
Entrenador del Barça

2010.04.18. 15:56:44

LG írta:
Mindig? Very Happy 08. 08!
Persze, nem mindig úszta meg, de akkor is, 2 futam alatt 4 olyan esetet megúszott, amiért simán járt volna a büntetés. Hihetetlen, h a múltkori futamon figyelmeztették, és ezek után végigcsalta ezt a futamot is, és megúszta. Újabb figyelmeztetés, pfff....
Idén végére lehet, h 100 figyelmeztetése lesz Hamiltonnak.
Alonso is fartúró, de ő legalább az 1ik szemétségért megkapta jogos büntetését.
Próbáltam felhívni a figyelmet arra, hogy ne essünk át a ló túl oldalára. 08-ban nem hogy megúszta volna, hanem olyanért is kapott, amiért nem kellett. Nah, de nem célom Hamiltont védeni. Csak a hülyeséget rossz nézni, amit néhányan összehordanak indulatból.

Szemétség az, ha valaki elrontja a rajtját, és kiugrik? Szerintem vétlen hiba, de ha ellendrukkolnék, akkor balf.szságnak nevezném. A szemétség más kategória. Massa ellen tanúsított előzése az már az vagyon.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.04.18. 15:44:34

Mindig? Very Happy 08. 08!
Persze, nem mindig úszta meg, de akkor is, 2 futam alatt 4 olyan esetet megúszott, amiért simán járt volna a büntetés. Hihetetlen, h a múltkori futamon figyelmeztették, és ezek után végigcsalta ezt a futamot is, és megúszta. Újabb figyelmeztetés, pfff....
Idén végére lehet, h 100 figyelmeztetése lesz Hamiltonnak.
Alonso is fartúró, de ő legalább az 1ik szemétségért megkapta jogos büntetését.
Kralo
Entrenador del Barça

2010.04.18. 15:03:45

csababarca írta:
gekkodan írta:http://www.f1ferrari.hu/hirek/nem_bunte ... es_vettelt

Ahogy ez várható volt a kis herceg megint megúszta egy dádáva. Legközelebb is lazán megcsinálja majd a hasonló sumákságokat. 2 hét alatt 2 figyelmeztetés, semmi büntetés. Bravo. :roll:
Persze,hogy megúszta,mindig is megúszta...
Hihetetlen,hogy mindent megengednek neki. :roll:
Mindig? :D 08. 08!

Jó futam volt. Most már kíváncsi lennék, hogy szárazon mi a szitu.
Alonso önmaga ellensége. Kár, hogy kiugrott, nyargalhatott ő is végig a mezőnyön. Örülök, hogy végre nem udvariaskodott a csapattárssal szemben, mint az előző két futamon. Meg is lett az eredménye.
Massa hiszti kilátásban. Azt hiszem indul a mandula a Ferrarinál.
Schuminak férfias éve lesz ez, nagyon tisztelem azért, hogy visszajött bizonyítani azt, hogy nem Isten ő sem, hanem egy ember, egy tehetséges versenyző a sok közül.
Petrovról, ahogy látom sok szó nem esett, pedig újonc létére khm. Jó volt.
Mihu
Director del Fútbol

2010.04.18. 14:55:00

miihii írta:Mint ahogy Webberes cucc is.Kiment a SC,mindenki lepadlózta,ment a helyezkedés.Kifelé terelte az auszit,majd ebből a manőverből meg is előzte.Mivel az SC kijött már,SZTEM semmi gáz ezzel.Plusz hozzáteszem,amit említettem korábban:nem tuti,de lehet,h balról Hamit is szorongatták,így nem volt hova mennie.
Más vitás helyzetre nem emlékszem,de gondolom az ellenzék biztos fejét venné még 10-12 dolog miatt. :roll: :lol:
A szabály úgy szól, hogy a célvonalig nem lehet előzni. Ott van zöld zászló. Ha mondjuk az élen Button lepadlózza a nagy egyenesben, de a hajtű után megint csigatempóban közlekedik, akkor az utána jövők nem előzhetik meg. Az meg hogy a sárga zászló alatt kakaskodott az szerintem abszurd. SC előtt milyen dolog az hogy helyezkednek? Hogy kerülhet egymás mellé két versenyző, úgy, hogy az egyik kiterelheti a másikat, mikor a hátul jövő nem előzheti meg az előtte lévőt. Alonso-t tavaly a Hungaroringen mutogatásért büntették meg 10 rajthelyre...Nem, nem arra gondolok amikor még McLaren-es korában bevágott valamelyik Torro Rosso elé az egyenesben.

A múltkori esetet szerintem akármelyik másik versenyző csinálta volna meg Petrovval szemben, akkor úgy értelmezték volna hogy ok nélkül cikázott, így veszélyhelyzetet teremtett, stop&go vagy boxutca áthajtós bünti. Hamilton esetében úgy magyarázták, hogy Ő váltott irányt, Petrov meg csak lekövette. Az el van felejtve hogy minek cikázik valaki a nyíl egyenes úton 300 km/h-nál a másik előtt, úgy hogy a mögötte lévő ha jól emlékszem max 1 kocsi távolságban volt.

Van amikor azért megbüntetnek versenyzőket, mert a sportbírót megtámadta egy darázs, és az pont azzal a kezével hadonászott, amelyikben volt a sárga zászló, és az egyik versenyző pont akkor előzött, büntessük meg. Meg valaki bemegy a másik mellé féktávon, a két első kerék majdnem egy vonalban van, de a belső íven lévő versenyzőé egy centivel hátrébb, összeérnek, a külső íven lévő kicsúszik, akkor büntessük meg azt aki hátul jött, mert veszélyes manővert hajtott végre, nem Ő volt előnyösebb pozícióban. Különben is minek vett olyan rövid féktávot...

Hamilton meg 2 héten belül 300-nál 5 méterre Petrov előtt elkezd oda vissza cikázni, levágja a boxutcára vezető utat egy jó 10 méterrel, meg kijön Vettel elé a boxban (ugye ilyenkor a csapatot szokták büntetni, pontosabban a nyalókást, mert nem engedheti ki, amíg a másik el nem ment előttük), SC és sárga zászló alatt kilöki Webbert a pályáról, előz, és nem kap semmit, csak egy ejnye kisfiam legközelebb figyelj oda jobban beírást a képzeletbeli ellenőrzőjébe.

Druszám nincs itt semmiféle szabályértelmezési fejetlenség...ezt úgy hívják elfogultság.
Kép
Dave87
Capitá del Barça

2010.04.18. 14:46:20

Aki engem itt a legjobban idegesít az Palik L.. _Nagyképű, lekezelő [auto_cenzúra]! :x
"A pénzem 90%-át italra és nőkre költöttem. A többit elherdáltam." - George Best
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.04.18. 14:03:53

Ahogy ez várható volt a kis herceg megint megúszta egy dádáva. Legközelebb is lazán megcsinálja majd a hasonló sumákságokat. 2 hét alatt 2 figyelmeztetés, semmi büntetés. Bravo. :roll:
Persze,hogy megúszta,mindig is megúszta...
Hihetetlen,hogy mindent megengednek neki. :roll:

Mihiii,remélem látod,hogy nem csak nekem szúrja a szememet a kisgyerek. :wink:

Szóval,lehet nem is akkora hülyesége amiket írtam,mint Te beállítottad őket annak.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MatyiG
Adminisztrátor

2010.04.18. 13:58:20

Ez már nevetséges.
Év végéig ez lesz, hogy nem büntetik meg?
Hami k.rvára le fogja sz.arni a figyelmeztetést már bocsánat a trágár szavakért, de már nagyon idegesít. :evil:
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.04.18. 13:57:34

Ejnye-bejnye... irgum-burgum...

Kész vicc ez srácok. A legnagyobb kategóriában, aki megszegi a szabályt vagy társát veszélyezteti egy-egy manőverrel, azt kicsit megszidjuk, hogy naa de fiúú legközelebb ilyent ne és ennyivel elvan intézve? Hatalmas vicc..
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
gekkodan
Director del Fútbol

2010.04.18. 13:54:00

http://www.f1ferrari.hu/hirek/nem_bunte ... es_vettelt

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
miihii
KHAL

2010.04.18. 13:18:04

ozsimiki írta:
miihii írta:
Egyben egyetértünk:
gyönyörűen megHamizta Sumit 8)
Amíg lehetett, tartotta őt Schumi, Hami úgy érkezett meg mögé,h 2-3másodperccel gyorsabb volt a tempója, így is visszavert egy támadást,és kihúzta 1-2körig. erre csak később Rosberg volt képes. mindenki máson előbb átment.

miihii,úgy látom,csak a szerinted nagyon elfogúlt véleményekre reagáltál, akkor szerinted is egyértelműen sáros a boxos szituban,ugye? :wink: :D tehát járhatna a bünti...?
Elképesztő tempóban ért Sumi mögé.Már kezdtem aggódni,h megint fennakad,amikor igen szépen tartotta a német.Szerencsére ezúttal be tudta húzni és igen szép párharc végére tett pontot a kis angol.Jót meccseltek.

Igen,csak a túlzásokra írtam,pedig láttam közben a nekem szánt üzidet is :wink: Erről annyit,h a legsanszosabb az egész futamon,h ezért elmeszelhetik.Nem mondom,h egyértelmű,de fura manőver volt az tuti.De erről majd döntenek a nagyok.
A boxból kifele bugik sztem nem büntetendők,sok ilyen volt már.Mint ahogy Webberes cucc is.Kiment a SC,mindenki lepadlózta,ment a helyezkedés.Kifelé terelte az auszit,majd ebből a manőverből meg is előzte.Mivel az SC kijött már,SZTEM semmi gáz ezzel.Plusz hozzáteszem,amit említettem korábban:nem tuti,de lehet,h balról Hamit is szorongatták,így nem volt hova mennie.
Más vitás helyzetre nem emlékszem,de gondolom az ellenzék biztos fejét venné még 10-12 dolog miatt. :roll: :lol:

Mindenesetre még annyit az egészhez,amit Gergő is említett.Olyan katyvasz lehet a szabálykönyv,h talán még a vizsgálóbizottság is csak vakargatja a fejét folyamat szinten,h mi mit is jelent,h értelmezzék.Azért pedig hülyeség az angolt okolni,mert a szabályzat értelmezhetetlen,átláthatatlan.Márpedig az évek alatt bebizonyosodott,h sajnos az.Ezért fordulhat elő az,h a saját fejében lévő szabályzat miatt megy a sírás állandóan Hami miatt,pedig könnyen előfordulhat,h az írott szöveg mást mondat a bírákkal.És lehet,h ez nem helyes,de így van megfogalmazva,tehát innét kezdve inkább a nagykutyákat kéne elővenni,h miért nem lehet konkretizálni egy-egy vitatható szitut.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.04.18. 13:16:17

Ronaldinho&Barca írta:Plusz még a biztonsági autó mögött is volt egy eléggé egyértelmű szabálysértése, csak, hogy ki ne maradjon valami.. :)
azt nem mutatták többször,így nem nevezném biztosnak,tény,h ő volt közvetlen már Webber mellett,és szorította le,amit előzés miatt szoktak,és SC mögött nem szabad,de...nem láttam,h őt másik oldalról nem e nyomták lejjebb, elég nagy volt a tömeg,ennyire azért Button-nek nem szabadott volna lefékeznie az egész mezőnyt, óriási kavar volt.

szóval nálam is necces az a szitu,de csak necces (visszajátszások hiánya miatt),és nem biztos. míg a boxos esetet én személy szerint biztos szabályszegésnek érzem.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
gekkodan
Director del Fútbol

2010.04.18. 13:14:54

Ronaldinho&Barca írta:Plusz még a biztonsági autó mögött is volt egy eléggé egyértelmű szabálysértése, csak, hogy ki ne maradjon valami.. :)
Jogos, ez akkor 2 hét alatt nem 3, hanem 4 eset. Való igaz.

Persze ne feledkezzünk meg az "esőmenő" Buttonról sem, aki ma megint jókor ment ki gumizni és nyert egy esős futamot ennek köszönhetően, a tavalyi szintén szürke egérkés évadja után, amikor mindenki tolta a cangát ő meg kőrözött egy Mercivel. Legalább egy csapatban van a 2 jómadár.

Még mindig azon nevetek egyébként reggel óta, ahogy Palik az új Prostnak nevezi ezt a középszerű Button gyereket, ráadásul nem először. Teszi ezt úgy, hogy egy 4x-es világbajnokhoz hasonlítja az elmúlt 10 év leggyengébb világbajnokát.

Yaya Touré - a szikla.

Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.04.18. 13:11:57

Plusz még a biztonsági autó mögött is volt egy eléggé egyértelmű szabálysértése, csak, hogy ki ne maradjon valami.. :)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.04.18. 12:59:04

miihii írta:
Egyben egyetértünk:
Amíg lehetett, tartotta őt Schumi, Hami úgy érkezett meg mögé,h 2-3másodperccel gyorsabb volt a tempója, így is visszavert egy támadást,és kihúzta 1-2körig. erre csak később Rosberg volt képes. mindenki máson előbb átment.

miihii,úgy látom,csak a szerinted nagyon elfogult véleményekre reagáltál, akkor szerinted is egyértelműen sáros a boxos szituban,ugye? :wink: :D tehát járhatna a bünti...?
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2010.04.18. 12:58:26

2 hét alatt volt egy cikázós balhé, egy boxos beesés (mert rájött a pici királyfi, hogy +1 körrel esőgumi nélkül elszálnának a valós esélyei), aztán egy kakaskodás a boxban rá pár percre.

Nem tudom, de a Hamilton-drukkerek helyében azért egy ilyen eseménysor után visszább venném az agyaromat, mert ez 3 szabálytalanság, amit ha jól tudom eddig 1 figyelmeztetéssel úszott meg, ráadásul akkor is kb azért, mert az összes pilóta verte az asztalt a bíráknál.

Alonso hibáit lentebb elismertem, mielőtt a szokásos módon jönnek a visszaszúrások.

Azon gondolkodjanak el a nagy Hami-drukkerek, hogy 2 hét alatt nem durva-e ez a 3 "hiba" büntetés nélkül, főleg úgy, hogy mind3 elég vélelmesen pozíció-védelemből és versenyelőny kicsikarásából fakadt. Látható volt ma a belső kamerán, hogy a célegyenes ráfordítónál rájött, hogy ebben a zuhéban óriási bukta lenne még egy kör -> hopp ugrás a fűre, be a boxba, aztán mindenki tapsol, hogy mekkora futamot nyomott és lett 2. Megnéztem volna, ha kap egy Stop&Go-t és még egy kört kint is marad az ominózus boxkiálláskor, akkor hol végez a kis herceg. Nem második helyen az tuti.

Yaya Touré - a szikla.

miihii
KHAL

2010.04.18. 12:53:30

csababarca írta: Én itt most kifejezetten Hamiltonról beszéltem,hogy ő miket csinál.Tudom hogy a többieket se kell félteni.De azért nem kell szentnek beállítani.
Én csak annyit mondtam,hogy ő többet csinál ilyen kétes szituációkat,mint az átlag,de ez akkor biztos azért van,mert ellentmodást nem tűrően versenyez...
Szerintem neki több minden meg van engedve,mint másoknak.
Hidd el ha nyerne 4 VB-t akkor elismreném,sőt ha "csak" 2őt azt is,mivel azt nem adják csak úgy senkinek.
Másnál is elmondom a hibáit.Én ferraris vagyok,de ALonso stílusáraól is megvan a véleményem,őt sem túlzottan szeretem,a régi dolgai miatt.

Egyébként 12 éve nézek forma1-et,mivel ezzel is megvádoltál,hogy biztos nem régóta követem figyelemmel.

Ha meg nem tisztelném,akkor azt sem ismerném el,hogy a kedvencemet,Schumit úgy ette meg,amire csak a legnagyobbak képesek.

Úgyhogy erről ennyit.
Te kifejezetten arról beszéltél,h mekkora segghülye ez a Hami,mert ő eszetlenül kikényszeríti a többieket a pályáról és csak az ő sok eszüknek köszönhető,h nem esnek ki.Erre írtam azt,h minden pilóta rátart vállal a másikra (Hamira is),semmi különös nincs egy ilyen szituban.De te úgy állítod be,h ezt csak ez az idióta csinálná.Asszem ez nem szentnek beállítás,csak korrigálás :wink:
Bizony,többször kerül cinkes helyzetbe és ez igenis az ellentmondást nem tűrő versenyzési stílusának köszönhető.Miért,szerinted minek?

Azért gondolom,h nem ismernéd el később sem,mert az első VB címét is annak tudtad be,h börni kedvence és ezért lett övé az elsőség.

Másnak is elmondod a hibáit?Akkor miért nem mondasz egy büdös szót sem Fernandoról,aki szintén igen meredek manőverrel kakaskodott a boxba hajtáskor a csapattársával?Az nem volt cinkes gondolom.Lewisról meg ódákat tudsz írni,mert azok szúrják a szemedet...

Nem vádoltalak meg semmivel!Sőt,azt írtam,h ha nézed a F1et korábban is,akkor biztos észrevetted,h sok ilyen pálya széle féle kiszorítás volt már ebben a sportban.Ebből h jön az, azt mondtam,h nem nézted eddig?Csak kifejeztem reményemet,h követted az eseményeket és talán észrevetted ezt.

Ha egy hangyabokányit is tisztelnéd,akkor nem írnál olyan marhaságokat,h egy buta pilóta egy gyors géppel.Meg h börni szimpátiája miatt lett VB.

Egyben egyetértünk:

Jah,és még vmiben:
erről ennyit :wink:
socio66

2010.04.18. 12:52:46

csababarca írta: Egyébként Rosberg elég jó 8)
Valamiben biztosan,de 'versenyzésben' idén csak button képes alulmúlni.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.04.18. 12:48:54

gekkodan írta:Viszont Hamilton kiborító. Senkivel sem fogok itt vitázni, de amit ez a gyerek megengedhet magának a mezőnyben az felháborító, vérlázító és teljességgel, hatványozottan igazságtalan. Nem tudom miért érdemelte ki ezt a státuszt, de most már nyugodtan ki lehet mondani, hogy a jelenlegi mezőny legalja amit képvisel, bármekkora pilóta. A nagy rókák együtt nem vihetik a táskáját, pedig Alonso és Sumi sem ment messze, ha csibészkedni kellett az évek során. Gyalázat.
Végre valaki,aki látja a helyzetet.
Köszönöm! :)

Egyébként Rosberg elég jó 8) Nincs is kiugró eredménye,de mindig ott van erős pontszerző helyen.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
gekkodan
Director del Fútbol

2010.04.18. 12:38:57

Alonso mai ügyeiről nekem sincsen jó véleményem, bár nem fogjuk megtudni, hogy a boxkiállás előtt mi volt az utasítás, simán benne van, hogy az ő gumiszettje volt már kitéve, majd kiderül, mindenesetre Massa idei teljesítménye után kb pont nem izgat, hogy végre megelőzte vhogy, hetek óta csak fogta Fernandot, akkor meg igenis elvette a gázt nem egyszer.

A rajtról annyi a véleményem, hogy ez benne van, pár tized másodperccel előbb húzott, jogos büntetés, meg is kapta.

Viszont Hamilton kiborító. Senkivel sem fogok itt vitázni, de amit ez a gyerek megengedhet magának a mezőnyben az felháborító, vérlázító és teljességgel, hatványozottan igazságtalan. Nem tudom miért érdemelte ki ezt a státuszt, de most már nyugodtan ki lehet mondani, hogy a jelenlegi mezőny legalja amit képvisel, bármekkora pilóta. A nagy rókák együtt nem vihetik a táskáját, pedig Alonso és Sumi sem ment messze, ha csibészkedni kellett az évek során. Gyalázat.

Yaya Touré - a szikla.

ozsimiki
Adminisztrátor

2010.04.18. 12:31:03

Vito írta: Sumi pedig az év végén szögre akasztja, 1mp-cel lassabb, mint Nico, ezt nem tudja ledolgozni.. képtelenség.
ha mégis így lesz, akkor ígérem, hogy alapítok egy MSC fan klubot.
inkább csak lépj be egybe,van elég :wink: :D

időmérő a fő gond továbbra is, mármint nekem, és én sokat várok a Merci újításaitól,talán úgy jobban fog hozzá passzolni ez a gép.

viszont első és 2.versenyen tizedek,abból is kevés volt köztük,nem 1 másodperc,szóval azért még azt a nagy különbséget-ami itt most sajnos jelen volt- nem kellene általánosítani szerintem.

nem fogja befejezni év végén, Ő is tudta,h idén nem lesz esélye még vébét nyerni, 3évre írt alá,és reményeim szerint egyik évben lesz sansza is rá, de tény,h Rosberg nagy falat már most is,és lesz is.

Nico szereplése is érdekes, kb úgy hozza a pontokat végig,h semmit se kell csinálnia :D egyszerűen mégis mindig ott találja magát viszonylag elől, és ha jók lesznek a fejlesztések, még többet is kihozhat ebből.

kész csoda,h ezzel a géppel 2. a pontversenyben.
Kép
gergo9
Director del Fútbol

2010.04.18. 12:29:31

csababarca írta: Talán azért,mert az angol srác olyan stílusban versenyzik,hogy egy futam alatt van vagy 4-5 kétes szituja...ebből max 1et szoktak neki megtorolni,mivel ő Bernie kedvence.Emlékszem amikor VB lett. Bernie elmondta a szezon közben,hogy annak drukkol és az lenne a legjobb,ha Hamilton nyerné a VB-t.Mit ad Isten,meg is nyerte.
Úúúristen :shock:
Ne legyünk már ennyire buták könyörgöm.
Mivel a mostani versenyt nem láttam ezért a múltkori vitatémát , a Petrov félét hozom példának.
Most komolyan el tudod képzelni hogy volt egy a szabályzatban egyértelműen lefektetett szabálytalanság majd ment a Rönő panaszkodni és mivel Hamilton volt az érintett ezért elnézték? :lol:
Vszeg amekkora hulladék az egész szabálykönyv ott sem figyeltek minden eshetőségre, ezt a kiskaput kihasználták gondolom ott azt hogy Hamilton váltott előbb irányt, tehát nem bevágás történt.
Nem véltelen hogy senki sem tudott hivatkozni semmire , se versenyzők se mérnökök.
Amíg nincsenek tisztázva a dolgok addig lesznek kétes szituk bőven, persze Hamilton előzz a legtöbbet , néha elképsztően agresszívan, ezért nála gyakrabban előjön a dolog. De én ezért ülök le nem a Raikönnen, meg dr. Jenson Button féle egész versenyen másik mögött 30kört elautózgatós hulladék miatt.
socio66

2010.04.18. 12:19:26

Őszinte tiszteletem Neked,ha élvezni tudod a kedvenced 'versenyzését',nekem nem megy.
Én kérek elnézést.
Vito
Llegenda del Barça

2010.04.18. 12:02:38

socio66 írta:
csababarca írta: Egy buta,ész nélküli versenyző,aki alá csináltak egy nagyon gyors mercit.
Bárcsak mindenki ilyen 'buta' lenne,akkor talán izgalmas lenne a forma-1.
Éljenek a látványtalan,szürke versenyzők,buttonkával az élen. Olyan szinten felbosszant ez az ember,hogy el nem tudom mondani.
Mi volt ez a mai versenye is..? Mindenki csatázik,előzget,küzd,ő meg ismét beautózik az első helyre a hiperszuperpuha stílusával..
Hatalmas vicc ez az egész,a második versenyét mákolja be,úgy hogy az ég világon semmit nem csinál..
Különben jó verseny volt ismét,csak hát amikor ez a szerencsétlen van az élen,akkor valahogy nem tudom annyira élvezni a dolgot.
igazad van!
az első pár kör után a második helyen volt, utána megelőzte az egyetlen előtte lévő pilótát, nem is értem, hogy ezután miért nem előzött többet??!! :shock: :evil:
látom azért arra odafigyelsz, hogy kisbetűvel írd a nevét :wink:
(egyébként a futam alatt csak egy pilóta volt nála gyorsabb)
a verseny végre nagyon izgalmas volt, Hamilton nc, Sumi pedig az év végén szögre akasztja, 1mp-cel lassabb, mint Nico, ezt nem tudja ledolgozni.. képtelenség.
ha mégis így lesz, akkor ígérem, hogy alapítok egy MSC fan klubot.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.04.18. 11:58:16

miihii írta:Többen is vannak itt,akikkel Lewis ügyben nem értünk teljesen egyet,mégis adok a véleményükre. :wink:

Példálóztál ezzel a kiszorítással az "eszes" webberrel kapcsolatban.(Hozzáteszem,azzal az észkombájn ausztrállal,aki nemrégiben a sok eszét bizonyítandó belerongyolt Hamiba egy futam végén.)Erre mondtam,h sok ilyen jelenet volt már.Mint ahogy egy körrel az említett eset után pölö Sumi is kiterelte Hamit a pályáról,meg Sumi MAssát is (most így hasból ennyit).De te úgy állítod be,h csak ez a hülye csinál ilyet,és kizárólag a többiek rengeteg eszének köszönhető,h nem esnek ki.
EZ NEM IGAZ!Minden pilóta alkalmazta már ezt,az tuti.

Hiába nyerne esetleg még 4 Vb-t is ,azt látatlanban megmondom,h biztosan nem ismernéd el,csak sz.roznád tovább valamiért,ez lejön az eddigi pár kommentedből.

Neked nem szimpatikus a stílusa.Ezt el is fogadom,nincs ezzel bajom.Nem is kell mindenkinek szeretnie Lewist.Viszont ha baromságokkal van oltva,azt már nem tudom elfogadni.És te meglehetősen oktondi dolgokat vagdosol a fejéhez,így válsz komolytalanná számomra.Nem azzal,h nem értesz egyet velem,hanem mert marhaságokkal dobálózol.Ennyi :wink:
Én itt most kifejezetten Hamiltonról beszéltem,hogy ő miket csinál.Tudom hogy a többieket se kell félteni.De azért nem kell szentnek beállítani.
Én csak annyit mondtam,hogy ő többet csinál ilyen kétes szituációkat,mint az átlag,de ez akkor biztos azért van,mert ellentmodást nem tűrően versenyez...
Szerintem neki több minden meg van engedve,mint másoknak.
Hidd el ha nyerne 4 VB-t akkor elismreném,sőt ha "csak" 2őt azt is,mivel azt nem adják csak úgy senkinek.
Másnál is elmondom a hibáit.Én ferraris vagyok,de ALonso stílusáraól is megvan a véleményem,őt sem túlzottan szeretem,a régi dolgai miatt.

Egyébként 12 éve nézek forma1-et,mivel ezzel is megvádoltál,hogy biztos nem régóta követem figyelemmel.

Ha meg nem tisztelném,akkor azt sem ismerném el,hogy a kedvencemet,Schumit úgy ette meg,amire csak a legnagyobbak képesek.

Úgyhogy erről ennyit.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2010.04.18. 12:17:16-kor.
miihii
KHAL

2010.04.18. 11:50:08

csababarca írta:

Jah,mert nem értenek veled egyet,akkor az már nem is vélemény.
Nem is vártam hogy egyetérts,de azért rajtam kívül,elég sok embernek ez a véleménye.De tudom,mi mind komolytalanok vagyunk.
Hidd el,ha Hamilton majd letesz valamit az asztalra,mondjuk nyer még 1-2 VB-t,amire van esélye,akkor fogom talán tisztelni,meg elfogadni a tudását.
Nekem nem szimpatikus a stílusa,mert veszélyes.Ennyi.Nem kell vele egyetérteni,főleg nem egy elvakult Lewis-fannak. :roll:
Többen is vannak itt,akikkel Lewis ügyben nem értünk teljesen egyet,mégis adok a véleményükre. :wink:

Példálóztál ezzel a kiszorítással az "eszes" webberrel kapcsolatban.(Hozzáteszem,azzal az észkombájn ausztrállal,aki nemrégiben a sok eszét bizonyítandó belerongyolt Hamiba egy futam végén.)Erre mondtam,h sok ilyen jelenet volt már.Mint ahogy egy körrel az említett eset után pölö Sumi is kiterelte Hamit a pályáról,meg Sumi MAssát is (most így hasból ennyit).De te úgy állítod be,h csak ez a hülye csinál ilyet,és kizárólag a többiek rengeteg eszének köszönhető,h nem esnek ki.
EZ NEM IGAZ!Minden pilóta alkalmazta már ezt,az tuti.

Hiába nyerne esetleg még 4 Vb-t is ,azt látatlanban megmondom,h biztosan nem ismernéd el,csak sz.roznád tovább valamiért,ez lejön az eddigi pár kommentedből.

Neked nem szimpatikus a stílusa.Ezt el is fogadom,nincs ezzel bajom.Nem is kell mindenkinek szeretnie Lewist.Viszont ha baromságokkal van oltva,azt már nem tudom elfogadni.És te meglehetősen oktondi dolgokat vagdosol a fejéhez,így válsz komolytalanná számomra.Nem azzal,h nem értesz egyet velem,hanem mert marhaságokkal dobálózol.Ennyi :wink:
Válasz küldése