a hivatalos, uefa.com oldala is az alábbi kezdőt említi, amiről beszélünk, de más formációban:
Valdes
Alves - Piqué - Milito - Keita (!!!!)
Xavi - Touré - Busquets
Pedro - Ibra - Messi
Tehát akkor most Keita lesz a balhátvéd?

Szvsz jó ez 3-4-3, gondolom ha Alves előrébb lép, yaya viszább egy sorral. Egy a lényeg. Győzni kell, meg kell mutatni, hogy mire képes ez a Barcelona. A történelem egyik legjobb Barcája.chonggy írta:ha 3-4-3-ban játszunk,akkor szerintem Yaya és Alves helyet cserélnek...volt már példa h Alves feljebb játszott,és Touré is játszott lejjebb...gekkodan írta:Előző hsz-emhez lényeges:
A SPORT.ES HATÁROZOTTAN 3-4-3-AT ÍR!!! TEHÁT A VÉDELEM: ALVES-PIQUÉ-MILITO
alves-gerard-gaby - yaya-keita-busi-xavi - pedro-ibra-messi
nekem ez a logikus,mert Alves úgysem birja majd ki,hogy menjen előre...
ha 3-4-3-ban játszunk,akkor szerintem Yaya és Alves helyet cserélnek...és szélesebben játszunk..volt már példa h Alves feljebb játszott,és Touré is játszott lejjebb...gekkodan írta:Előző hsz-emhez lényeges:
Huhú. Nagyon jó lenne. Igazából tényleg nincs szükség 4 védőre, mert az Inter úgysem fog támadni. Csak az a furcsa, hogy Alves a 3.védő... ami szintén nem sokszor működhet a felfutásaival együtt - akkor gyakorlatilag csak 2 védő maradna.gekkodan írta:A SPORT.ES HATÁROZOTTAN 3-4-3-AT ÍR!!! TEHÁT A VÉDELEM: ALVES-PIQUÉ-MILITO
S.Agüero írta:Valdés, Alves, Milito, Piqué, Abidal, Xavi, Touré, Keita, Messi, Pedro e Ibrahimovic.
Mundo ezt írja.
Tejószagúatyaúristen!!!gekkodan írta:Előző hsz-emhez lényeges:
[/quote]Sanama írta:Előző hsz-emhez lényeges:
Ja így már értem !gekkodan írta:Előző hsz-emhez lényeges:
csak én veszem ezt annak, h ez egy próbálkozás, h Keita is pályára kerülhessen?gekkodan írta:Előző hsz-emhez lényeges:
Ibra nem szélen lesz. A védő sor igen kacifántosIlúvatar írta:Ez a kezdősor:![]()
![]()
![]()
Ibra szélen? Pedro középen? Yaya védő?![]()
Ilyen még soha nem volt, pláne mikor ibra szélen van. this is just WTF
és 3-4-3? Hát bazzeg...miért nem 4-3-3... mert ugyanis védekezés az ami irtó fontos... Mert ha bekapunk egy gólt akkor minden elúszott..
Dani, nem hiszem, hogy Alves középső védő lenne. Alves és Touré helyet cserél szvsz az összeállításodban.gekkodan írta:Előző hsz-emhez lényeges:
Na ez aztán érdekes.gekkodan írta:Na a mester megint trükközik![]()
![]()
Valdés, Alves, Piqué, Touré, Milito ; Xavi, Busquest, Keita, Messi, Pedro y Ibrahimovic.