Először is grat a bajnoki címhez (teljesen megérdemelten a jobb CSAPAT nyert, sajnos

) és az első igazolásotokhoz!
Kedves madridisták!
Rég nem az aktuális edzőitekkel vannak a bajok. Amikor Capello megnyerte a bajnokságot, úgy is elküldték.
Igazad van, az edzőkérdés csak egy a sok probléma közül! De talán itt kezdődik minden!
Még egyszer, és utoljára:
Ti nem egy-egy sztárt igazoltatok nagy összegért.
Ti vettetek egy új csapatot, kompletten. Perez odatette, hogy "tessék, mától ők a Real Madrid. A mi fiaink, igazi madridisták"Ez volt undorító.
Meg ne próbáljátok már összehasonlítani a mi utunkkal, mert behalok...Nálunk adott egy SAJÁT NEVELÉSEKBŐL álló mag. E köré érkeznek kész játékosok-valóban nem olcsón. De ha nem bánjátok, nem Torghelléket veszü,nk támadóposztra.
Ezzel megint csak nem lehet vitatkozni, de kérdem én, mégis mit kellett volna Pereznek tennie tavaly????
Nekünk jelenleg nincs olyan utánpótlásunk, amihez érdemes lenne hozzányulni; az más kérdés, hogy ezért már korábban tenni kellett volna!

Emellett azt se felejtsük el, hogy egy olyan Aranygenerációhoz, mint amilyen most nálatok felnőtt, egy nagy adag SZERENCSE is kell!!! Nem vitás, a jelenlegi Barca építkezése tudatosabb, jóval nyugodtabb és nem mellesleg sikeresebb is, de .......
Egyetlen nyár alatt 7(?) db labdarúgót vetettek a kezdő csapatba.És ez sem elég.Még minimum 3 labdarúgónak érkeznie kell(ezt mondja a többség),h tökéletes legyen a csapat na meg még egy edzőnek mert hátha neki már összejön végre amit akar mindenki.
Ebből alapból csak 5-nek lenne helye a kezdőben (Arbeloa, Granero egyértelműen a padra lett véve, az már megint egy más kérdés, hogy mit szült közben a kényszer)! És igen, még la. 3 (szélső védők, középpályára 2 ember) játékosra szükségünk van ahhoz, hogy a keret minősége nagyjából egyezzen a Barcáéval --> mert jelenleg ti vagytok az etalon (ehhez 2 évre és több 100 millióra volt/lesz szükség, de ez szerintem legyen már a madridisták problémája)

! Persze a keret egy dolog, de annak kompatibilitása és játéka úgye már más tészta; abban biztos vagyok, hogy a Real focija egy jó ideig nem lesz annyira látványos, mint a Barcáé, de attól még lehet jó, élvezetes és eredményes is majd!
José, ha mást nem is, de remek kondit, fegyelmet, óriási mentális erőt és egy jóval felkészültebb taktikát azért biztosan ad(na) a csapatnak! Erre lehet építkezni, én egyelőre ezzel is beérném (aztán jöhet a Joga

)!