2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
De istenem, kell itt magyarázni, h mi mennyire szórjuk a pénzt, mert hitel nélkül 2 nyáron tudunk venni 3 minőségi kiforrt játékost.
Persze, h illene napi 10 millió Ft-os fizetéssel.ab1daL írta:Na Mourinho nyilatkozatában nagy igazságra bukkantam: "Szerintem tökéletesen illene a mentalitásom a Real Madridhoz." Hát igen a nagyképű, lekezelő stílus adott. Szép házasság lesz!
Ezen a felvetésen gondolkodtam tegnap.De eszembe jutott 2 csapat játékos állománya.Az ATM-é illetve a Sevilla-é.Véleményem szerint 2 olyan keret, amelyiknek min. negyeddöntőket kéne játszania a Bl-ben, nem csoportkörből kiesni, ill CSZKA.....daffy írta:a valencia ha eladja silvát,gyakorlatilag lemondhat a bl indulásról. nekem ez olyan semleges hír,addig,míg nem tudom h josé milyen felállást képzelt el.Fecooo írta:haverom nagy Valencia drukker és azt mondta, h Villa eladása volt egyedül fontos a 40 millás azonnali adósságrendezés miatt, így esélyes, h Silva mégis marad...
am abba belegondoltatok h ilyen erősítések után még jobban kétcsapatos lesz a liga?
hát ha a haverod ezt mondta akkor tuti így van ...Fecooo írta:haverom nagy Valencia drukker és azt mondta, h Villa eladása volt egyedül fontos a 40 millás azonnali adósságrendezés miatt, így esélyes, h Silva mégis marad...
Silva miért maradna egy csapatban, ami nélküle 0? most már játszótársa sincs, lépni fog. én sem birnám sokáig a sok falbu között.. Mátyő, meg Csóri, Zsigics, Fernandes, Baraha, meg Zsoákin, uristen rossz belegondolni is milyen csapat lesz Valenciában.[/code]haverom nagy Valencia drukker és azt mondta, h Villa eladása volt egyedül fontos a 40 millás azonnali adósságrendezés miatt, így esélyes, h Silva mégis marad...
Persze tudjuk, de ez nem vezetheti a Laportáék kezét. A piacon ő volt a legjobb választás, kategóriájában valszeg a legolcsóbb, biztos megszerezhető és minden álma a barca, ráadásul csapattársai, barátai vannak itt. Maximum még Torres lehetett volna ilyen,de ő azt hiszem kevésbé kebelbarátja Xaviéknak (jóban vannak,de nem annyira, mint Villával), illetve valszeg drágább lett volna. Sőt, hoppon is maradhattunk volna könnyen.daffy írta:a valencia ha eladja silvát,gyakorlatilag lemondhat a bl indulásról. nekem ez olyan semleges hír,addig,míg nem tudom h josé milyen felállást képzelt el.Fecooo írta:haverom nagy Valencia drukker és azt mondta, h Villa eladása volt egyedül fontos a 40 millás azonnali adósságrendezés miatt, így esélyes, h Silva mégis marad...
am abba belegondoltatok h ilyen erősítések után még jobban kétcsapatos lesz a liga?
a valencia ha eladja silvát,gyakorlatilag lemondhat a bl indulásról. nekem ez olyan semleges hír,addig,míg nem tudom h josé milyen felállást képzelt el.Fecooo írta:haverom nagy Valencia drukker és azt mondta, h Villa eladása volt egyedül fontos a 40 millás azonnali adósságrendezés miatt, így esélyes, h Silva mégis marad...
1. NemMikaos írta:Manolo Sanchis nyilatkozta, hogy az Inter játéka nem felelne meg a Bernabeu közönségének. (Mourinho-val kapcsolatban mondta ezt ugyebár)
Ehhez 4 dolgot fűznék hozzá:
1. De...úgy látszik az itteni kommentekből (illetve a másik oldalon is), hogy a Mourinho-féle anti-focit egyáltalán nem bánnák a Madrid-drukkerek.
2. Ez szomorú.
3. Az is való igaz, hogy a madridiak amúgy sincsenek egy jó ideje elkényeztetve a csapat mutatott játéka kapcsán.
4. Lehet, hogy már annyira leadták az igényeiket, hogy szívesen néznék azt is, hogy a focistáik fejjel lefelé ugrálnak a pályán, és háttal szaladnak előre, csak hogy nyerhessenek valamit végre újra?!
Jogos, emlékezzünk csak, Londonban is volt egy pénzeszsák, aki megmondta Mourinhonak, hogy mit kellene csinálni, illetve alárakta a játékosokat, csak őt nem Pereznek, hanem Abramovicsnak hívták.Rivaldo11 írta:Az meg, hogy perezzel kb. milyen lesz a kapcsolata, el tudom képzelni.
Hát amikor Frank Rijkaard elment szóba került a neve, de szerencse, hogy a vezetőség Peppet választotta.barca_bome írta:Hála Istennek fel se merül Mourinho neve mint Barca vezetőedző... Mourinho pontosan illeni fog a Real Madrid politikájába minden téren, ő egy tökéletes igazolás lesz a kispadra!papek89 írta:Ha megnézitek az igazolásokat, mind barca, mind real részről, vannak okok, hogy ki miért megy egyikbe, ill másikba. Aki akar vmit nyerni, az a barcába igazol, aki viszont utálja a barcát, inkább a realba. Villa se, meg Ibra se azért jöttek ide, hogy csak a barca név miatt, hanem mert itt van keresnivalójuk. Olyan a klub szerkezete. Viszont a realnál meg nagy felfordulások vannak. a másik pl. Ronaldonak is, meg Mourinhonak ( valszeg reál edző lesz ) is vannak bajai a barcával. Ezért ha Spanyolország, akkor már inkább a madrid. Sztem, ha nem is teljesen, de van benne igazság.
Pep is örülne neki, legalább lesz egy kis bizonyítási vágy Guardiolában is, lesz mi motiválja azok után, hogy mindent megnyert a csapattal!
Már alig várom a Pep vs Mou csatákat!![]()
Ui.: Ez a görény sajnos a sajtót is tudja szépen manipulálni, nem csak a játékvezetőket... még egy ok, amiért illeni fog a Madridba.
Hála Istennek fel se merül Mourinho neve mint Barca vezetőedző... Mourinho pontosan illeni fog a Real Madrid politikájába minden téren, ő egy tökéletes igazolás lesz a kispadra!papek89 írta:Ha megnézitek az igazolásokat, mind barca, mind real részről, vannak okok, hogy ki miért megy egyikbe, ill másikba. Aki akar vmit nyerni, az a barcába igazol, aki viszont utálja a barcát, inkább a realba. Villa se, meg Ibra se azért jöttek ide, hogy csak a barca név miatt, hanem mert itt van keresnivalójuk. Olyan a klub szerkezete. Viszont a realnál meg nagy felfordulások vannak. a másik pl. Ronaldonak is, meg Mourinhonak ( valszeg reál edző lesz ) is vannak bajai a barcával. Ezért ha Spanyolország, akkor már inkább a madrid. Sztem, ha nem is teljesen, de van benne igazság.
teljesen igazad van, csak már reflexböl a 6kupa/1idény jut eszembe, és nem az hogy /év.szerk: zsuni! nem az egész hszem a Te hszedre épül, csak a 6kupás megjegyzés indított el
azt csak az asszonya tudhatja.Rivaldo11 írta:hogy a pálya közepére brunyálna......úgy értékelnék, hogy MEKKORA HÚZÁS, EZ EGY ZSENI...
Főleg annak tudatában érdekes,hogy volt nemrég egy Capellojuk, akit a bajnoki cím ellenére is elküldtek, a klubtól távoli filozófia miatt (vagy nem?).Rivaldo11 írta: Félreértés ne essék, én elismerem a klasszisát. Csak vicc, hogy egyetlen mentsvárként tekintsenek rá. Nem biztos, hogy kizárólag Ő tudna ütőképes csapatot építeni madridban. Arról már nem ejtek szót, hogy az általa favorizált futballra mennire lenne vevő a közönség, illetve arról sem, hogy itt nem férne bele annyi ponthullajtás, mint az olaszoknál. Az meg, hogy perezzel kb. milyen lesz a kapcsolata, el tudom képzelni.
Biztos, hogy lenne más edző is aki jó csapatot tudna csinálni Madridban, de mindenki mást már elzavartak egyszer onnan aki még szóba jöhetett vna.Rivaldo11 írta: Nem biztos, hogy kizárólag Ő tudna ütőképes csapatot építeni madridban.
kicsi szőrszálhasogatás:zsuni írta:A 0-ról azért fejlödött a csapat, viszont a 6 kupás Barca 100 milliós kiadás ellenére nyert egy bajnokságot. szigoruan ezt az oldalát nézve.Csak a lényeget felejtetted ki minden szavad igazsága mellett: még így is lefőttek. BL-ben, kupában, bajnokságban.
A 0-ról azért fejlödött a csapat, viszont a 6 kupás Barca 100 milliós kiadás ellenére nyert egy bajnokságot. szigoruan ezt az oldalát nézve.Csak a lényeget felejtetted ki minden szavad igazsága mellett: még így is lefőttek. BL-ben, kupában, bajnokságban.
Először is megtartani Juande Ramost. Vagy legalább várni addig az elküldésével, amíg nem talál egy megfelelő kvalitású edzőt a klubotok. Aztán, ha jött volna mondjuk egy Mourinho, Benítez vagy akárki, aki már bizonyított európai porondon, max akkor elküldeni. Így annyi lett, hogy egy egy ugyanolyan szintű, - bár szerintem kicsit rosszabb - edző került a kispadra.madridronie írta:Ezzel megint csak nem lehet vitatkozni, de kérdem én, mégis mit kellett volna Pereznek tennie tavaly????
Igazad van, az edzőkérdés csak egy a sok probléma közül! De talán itt kezdődik minden!Kedves madridisták!
Rég nem az aktuális edzőitekkel vannak a bajok. Amikor Capello megnyerte a bajnokságot, úgy is elküldték.
Ezzel megint csak nem lehet vitatkozni, de kérdem én, mégis mit kellett volna Pereznek tennie tavaly????Még egyszer, és utoljára:
Ti nem egy-egy sztárt igazoltatok nagy összegért.
Ti vettetek egy új csapatot, kompletten. Perez odatette, hogy "tessék, mától ők a Real Madrid. A mi fiaink, igazi madridisták"Ez volt undorító.
Meg ne próbáljátok már összehasonlítani a mi utunkkal, mert behalok...Nálunk adott egy SAJÁT NEVELÉSEKBŐL álló mag. E köré érkeznek kész játékosok-valóban nem olcsón. De ha nem bánjátok, nem Torghelléket veszü,nk támadóposztra.
Ebből alapból csak 5-nek lenne helye a kezdőben (Arbeloa, Granero egyértelműen a padra lett véve, az már megint egy más kérdés, hogy mit szült közben a kényszer)! És igen, még la. 3 (szélső védők, középpályára 2 ember) játékosra szükségünk van ahhoz, hogy a keret minősége nagyjából egyezzen a Barcáéval --> mert jelenleg ti vagytok az etalon (ehhez 2 évre és több 100 millióra volt/lesz szükség, de ez szerintem legyen már a madridisták problémája)Egyetlen nyár alatt 7(?) db labdarúgót vetettek a kezdő csapatba.És ez sem elég.Még minimum 3 labdarúgónak érkeznie kell(ezt mondja a többség),h tökéletes legyen a csapat na meg még egy edzőnek mert hátha neki már összejön végre amit akar mindenki.