Alexander Hleb

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Initom
Entrenador del Barça

2010.07.01. 20:05:05

nem értem azokat az embereket akik Keitát kritizálják :?
kiegészítő embernek 10/10 es az más hogy hosszútávon nem lehet csak vele számolni!
egy egy meccsen simán befér!
és azért lett 6 gólja ami egy védekezőbb stílusú játékostól nem is rossz!
-
sztem Hleb menni fog. kizárt hogy maradjon idős,és nem is olyan jó már mint rég.

Az Ars jó nagyot kaszált rajta....butaság volt a megvétele.
Ha idén nem számolt vele Pep jövőre miért tenné??
Pedro és Bojan jobbak lettek és biztosan kiszorítják.
Én csereüzletbe preferálnám mert sztem 10Ł sem kapunk érte :?
Abi & Tito
Jason
Jugador del Barça

2010.07.01. 18:54:41

Hleb maradni akar

A fehérorosz játékos elsőszámú célja, hogy visszanyerje Pep Guardiola bizalmát ezért nem megy, amíg nem küldik, írja a sport.es.
Kép
Alekszandr Hleb számára rövid időn belül eldől, hogy marad-e a katalán klubnál vagy megy, bár ő maga mindent meg akar tenni azért, hogy visszanyerje Guardiola bizalmát, és számoljon vele az edző a következő szezonban. Ez azonban nehéznek ígérkezik, hiszen már most is több klubbal, és játékos leigazolásnál elhangzott a neve, ez pedig nem jelent sosem jót.

Mindenesetre a játékos addig nem megy sehova, amíg nem küldik. "Beszélni akarunk az új elnökkel. Hlebnek még két év hátra van a szerződéséből, és ennél a csapatnál akar maradni, de ha nem számolnak vele, akkor más csapatot fog keresni. Vannak ajánlatok különböző csapatoktól, de addig nem teszünk semmit, amíg nem beszéltünk az elnökkel" nyilatkozta Nikolai Spilevski, a játékos ügynöke. http://barcanoticias.blog.hu/
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Jason 2010.07.01. 19:56:07-kor.
Kép
David Villa: Elmondhatom, pár perc elég volt arra, hogy beépüljek a Barcába, hiszen a spanyol válogatottban a katalán csapat legjobbjaival évek óta együtt játszom. Tudom, hogy például Xavi melyik helyre indít le, ha éppen álmomból ébresztenek fel.

2010.06.15. 09:19:46

Remélem Hlebet megtartjuk! Az első szezonjában nem kapott sok játék lehetőséget... ha kicsivel többet jáccana biztos jobb teljesítményt nyújtana szerintem :P
csabooo
Capitá del Barça

2010.05.28. 19:46:15

Én Hlebet meg tartanám még egy évet.Ha a saját posztján játszik akkor nagyon jól keni :roll: :!:
Barça,Barça,Baaarça!!!
neobarca
Director del Fútbol

2010.05.28. 19:36:11

Komolyan mondom én nem értettem miért teljesített ennyire pocsékul Hleb mikor idejött hozzánk...
Alapvetően az Arsenal hasonló játékot játszik mint mi, mégse tudta felvenni a ritmusunkat. Pedig elég jól kente anno Arsenalosként. Nem véletlenül látott benne fantáziát anno Pep...
duncan
Jugador del Barça

2010.05.28. 19:02:33

d írta:Keita tökéletes kiegészítő (!) ember, több poszton is bevethető, jó formájában még nagyon jó teljesítménnyel is. Nem, nem a kezdőcsapatba való, de ettől még nem kell elzavarni.... Hleb ugyanígy képes lehet a középpályán egy tartalékos szerepkört elvállalni, ha ittmarad nem bánkódom, ha kapunk érte valami ajánlatot, vagy valami csereüzletbe bevonjuk az is jó megoldás mindenkinek.
Keita ha játékban van,semmit sem tesz hozzá a csapat játékához.Olyankor lenne jó,amikor előnyben vagyunk 2 góllal és tartani kell az eredményt,mellette egy kulcsember pihenhet. Én igazából kiemelkedően játszani nem láttam még,pedig sokat volt kezdő-érdemtelenül ültek miatta mások a padon,főleg Touré. Év elején az első 3 meccsen bepattant róla 2-szer 3-szor a labda,ennyi volt. Hleb legalább ha a csapatba kerül a támadó szekciót erősíti.
d
Entrenador del Barça

2010.05.28. 18:30:38

Keita tökéletes kiegészítő (!) ember, több poszton is bevethető, jó formájában még nagyon jó teljesítménnyel is. Nem, nem a kezdőcsapatba való, de ettől még nem kell elzavarni.... Hleb ugyanígy képes lehet a középpályán egy tartalékos szerepkört elvállalni, ha ittmarad nem bánkódom, ha kapunk érte valami ajánlatot, vagy valami csereüzletbe bevonjuk az is jó megoldás mindenkinek.
albicelesteX
A Vadász

2010.05.28. 18:08:53

A Keitáét sem szívesen nézem!!De sajnos Ő még itt van!!!Hlebnek viszont kifelé áll a rúdja így inkább maradjon is kint!Persze Keita is mehetne...ha rajtam múlna!De remélem,hogy a következő szezonban nem jut ennyit szóhoz,mivel "süket-néma"...
Kép
barca_bome
Jugador d'estrella

2010.05.28. 18:06:35

albicelesteX írta:Legyen kezdő felőlem!Csak ne az Fc Barcelona-ban!Máshol szívesen elnézem a szerencsétlenkedését!Az Arsenalban lehet jó volt!De ez nem az Arsenal!
Inkább nézed Keita szerencsétlenkedését?
albicelesteX
A Vadász

2010.05.28. 18:04:36

Legyen kezdő felőlem!Csak ne az Fc Barcelona-ban!Máshol szívesen elnézem a szerencsétlenkedését!Az Arsenalban lehet jó volt!De ez nem az Arsenal!
Kép
barca_bome
Jugador d'estrella

2010.05.28. 17:59:19

Hleb egy klasszis, akárki akármit mond, nem jöttek össze neki a dolgok, de nem is azt mondom, hogy kezdő legyen és padozzon miatta valamelyik kezdő játékos, de az esélyt mindenképp megérdemli, hiszen nem véletlenül akar ennyire visszatérni, ő is érzi, hogy több van benne és talán a stuttgarti évében a hibáira is rájött, hogy mit csinált itt rosszul.
yayatouré24
Barça C

2010.05.28. 17:55:16

albicelesteX írta:Én nem egy két éve vagyok Barca szurkoló!Viszont én sem látom semmi keresni valóját itt!Amikor itt volt nem bizonyított semmit!Jó nem kapott túl sok lehetőséget,de na talán rászolgált volna többre??Mikor a pályán volt csak kínlódott!Miért lett volna alapember?A Stuttgartban ami egy sokkal gyengébb színvonalú csapat egy gyengébb bajnokságban sem tűnt ki,nulla20!Azon a poszton ahol játszani kellett még Touré is jobb volt sokkal!Véditek a nulla szezonja után Ibrát meg elüldöznétek! :?

ibrarárol se beszéljünk egy ilyen szezon után kifizetet a barca érte 40 miliot és eto'ot is oda adták érte max az ilyen szezon után ért volna 20 milliot és hleb szerintem eltudná játsszani henry posztját
barca_bome
Jugador d'estrella

2010.05.28. 17:54:15

kilibarca írta:
barca_bome írta:Szerintem világklasszis teljesítményt nyújtott az Arsenalban, és ha itt is saját posztján játszana szerintem jó lenne, kiegészítő embernek legalábbis mindenképp.
Ez azért kicsit érős világklasszistól a legjobb formájában is messze volt.Másrészt nálunk szerintem nincs olyan poszt ami neki jó lenne.

Keita nekem már bizonyított legalább is többet mint a fehérorosz.Remélem valaki bejelentkezik érte ha nem akkor meg szabad kártyát neki. =;
Egyáltalán nem gondolom, hogy erős lenne őt az !!!Arsenalban!!! nyújtott teljesítménye alapján világklasszisnak nevezni!

Nem láttad akkor mekkora labdákat adott ipari mennyiségben a csapattársainak, mikor még belőhette volna, akkor is inkább lepasszolta annak érdekében, hogy 100% legyen a gól! :wink:

Azok a finom bokapasszok, ISTENEM de jók is voltak...
albicelesteX
A Vadász

2010.05.28. 17:50:19

Én nem egy két éve vagyok Barca szurkoló!Viszont én sem látom semmi keresni valóját itt!Amikor itt volt nem bizonyított semmit!Jó nem kapott túl sok lehetőséget,de na talán rászolgált volna többre??Mikor a pályán volt csak kínlódott!Miért lett volna alapember?A Stuttgartban ami egy sokkal gyengébb színvonalú csapat egy gyengébb bajnokságban sem tűnt ki,nulla20!Azon a poszton ahol játszani kellett még Touré is jobb volt sokkal!
Kép
Asys
Entrenador del Barça

2010.05.28. 17:42:58

Fernando-val és visca el barca-val értek egyet, lenne helye a csapatban, az Arsenal legjobbja volt anno. Egyértelmű, hogy abban az esetben ha Fabregas nem érkezne, itt kell tartani!

Nem vághatunk neki a szezonnak csupán két kreatív középpályással!
Láttuk mi volt idén is néhány meccsen...
visca el barca
Presidente del Barça

2010.05.28. 17:30:13

meggyőződésem h sok tizenéves, aki kb 2-3 éve barca szurkoló azért utálja hlebet, mert ő "csak" egy iparos, nem pedig egy csillogó sztár, aki ha kakkant egy jó ízűt egyből a címlapra kerül.

igenis jójátékos, és ige is lenne neki helye ebben a barcában.
csereként játszhatna nyugodtan, akár xavi akár iniesta, akár keita, akár a baltámadó helyén.

de nem fog visszajönni, mert pepnek biztosan nem kell. ha kellett volna, nem ment volna kölcsönbe.

ennyi :!:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
kilibarca
Capitá del Barça

2010.05.28. 17:26:30

barca_bome írta:Szerintem világklasszis teljesítményt nyújtott az Arsenalban, és ha itt is saját posztján játszana szerintem jó lenne, kiegészítő embernek legalábbis mindenképp.
Ez azért kicsit érős világklasszistól a legjobb formájában is messze volt.Másrészt nálunk szerintem nincs olyan poszt ami neki jó lenne.

Keita nekem már bizonyított legalább is többet mint a fehérorosz.Remélem valaki bejelentkezik érte ha nem akkor meg szabad kártyát neki. =;
bucinho
Barça B

2010.05.28. 17:08:21

Szerintem hülyeség azt mondani, hogy Thiago vagy Keita jobbak nála. Thiago tehetséges, de még fiatal. Keita meg szerintem védekezésben sokkal jobb, mint támadásban. Amikor Iniesta sérült volt, és a mali játékos a helyén játszott, láthattuk hogyan ment neki. Ez sztem Hlebnek is ment volna. Megérdemel még egy esélyt nálam, még ha csak kiegészítő emberként is. Szerintem betudná bizonyítani, hogy hasznára is tud lenni a csapatnak. (Amúgy nekem személy szerint semmi bajom Keitával).
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.05.28. 16:40:01

Ezerszer inkább elnézném a fehérorszt mintsem Keitát a csapatba, de tartaléksonak mindenképp megfelelő ember.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
barca_bome
Jugador d'estrella

2010.05.28. 16:37:42

http://azta.hu/sporthintes/10676-korhaz ... ander-hleb

Szerintem jó lenne ha visszatérne, ő is megérdemelne egy második esélyt. Szerintem világklasszis teljesítményt nyújtott az Arsenalban, és ha itt is saját posztján játszana szerintem jó lenne, kiegészítő embernek legalábbis mindenképp.

És mivel sokszor vannak sérültek játszhatna viszonylag sokat is akár a jövő szezonban, Keitánál sokkal jobb alternatíva lenne, de Guardiola sajnos a malihoz ragaszkodik foggal-körömmel. :cry:
Capon
Llegenda del Barça

2010.05.28. 15:32:31

Valóban nem a saját posztján játszott (amikor játszott), viszont nekem már az Arsenal-ban sem volt "szimpi" a játéka. Nálam az egyik első lépés lenne őt eladni.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Fernando
Llegenda del Barça

2010.05.28. 14:40:13

Capon írta:Mikor leigazoltuk már akkor sem értettem, hogy minek ő ide. Aztán be is igazolódott hogy teljesen felesleges igazolás volt. El kell adni oda ahova ő akar menni aztán szeva Kenyér.
Körülbelül 3 meccset játszott a saját posztján: középpályán. Akkor a csapat egyik legjobbja volt, majd megsérült, utána meg Messi helyén kellett volna azt a teljesítményt nyújtania, mint az argentinnak. Valószínű, hogy nem a saját posztodon a világ legjobbját helyettesíteni nem fog menni. Örülnék, ha visszajönne, jobb alternatíva lenne, mint Keita.

Nálam tipikusan az a játékos aki a mostani alternatívák és a kezdőcsapat közti hatalmas űrt ki tudja tölteni.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Capon
Llegenda del Barça

2010.05.28. 14:17:36

Mikor leigazoltuk már akkor sem értettem, hogy minek ő ide. Aztán be is igazolódott hogy teljesen felesleges igazolás volt. El kell adni oda ahova ő akar menni aztán szeva Kenyér.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.27. 20:19:27

Már nem azért,de annyit lazán mutatott,mint az idei 2000 akárhányperces Keita ....

simán elférne a padon szerintem,feltéve ha neki az jó.
messideco
Presidente del Barça

2010.05.27. 20:11:17

Azért a Thiagoval való összehasonlítást erősnek érzem. Szerintem is van Thiagoban potenciál, de Hleb már bizonyított nemzetközi szinten is.
Lehet, hogy elfogult vagyok vele, mert az egyik kedvencem. Talán számára is jobb lenne a váltás, de a remény hal meg utoljára.
Kép
"And my heart will leave you never."
Lezárt