Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Keita ha játékban van,semmit sem tesz hozzá a csapat játékához.Olyankor lenne jó,amikor előnyben vagyunk 2 góllal és tartani kell az eredményt,mellette egy kulcsember pihenhet. Én igazából kiemelkedően játszani nem láttam még,pedig sokat volt kezdő-érdemtelenül ültek miatta mások a padon,főleg Touré. Év elején az első 3 meccsen bepattant róla 2-szer 3-szor a labda,ennyi volt. Hleb legalább ha a csapatba kerül a támadó szekciót erősíti.d írta:Keita tökéletes kiegészítő (!) ember, több poszton is bevethető, jó formájában még nagyon jó teljesítménnyel is. Nem, nem a kezdőcsapatba való, de ettől még nem kell elzavarni.... Hleb ugyanígy képes lehet a középpályán egy tartalékos szerepkört elvállalni, ha ittmarad nem bánkódom, ha kapunk érte valami ajánlatot, vagy valami csereüzletbe bevonjuk az is jó megoldás mindenkinek.
Inkább nézed Keita szerencsétlenkedését?albicelesteX írta:Legyen kezdő felőlem!Csak ne az Fc Barcelona-ban!Máshol szívesen elnézem a szerencsétlenkedését!Az Arsenalban lehet jó volt!De ez nem az Arsenal!
albicelesteX írta:Én nem egy két éve vagyok Barca szurkoló!Viszont én sem látom semmi keresni valóját itt!Amikor itt volt nem bizonyított semmit!Jó nem kapott túl sok lehetőséget,de na talán rászolgált volna többre??Mikor a pályán volt csak kínlódott!Miért lett volna alapember?A Stuttgartban ami egy sokkal gyengébb színvonalú csapat egy gyengébb bajnokságban sem tűnt ki,nulla20!Azon a poszton ahol játszani kellett még Touré is jobb volt sokkal!Véditek a nulla szezonja után Ibrát meg elüldöznétek!
Egyáltalán nem gondolom, hogy erős lenne őt az !!!Arsenalban!!! nyújtott teljesítménye alapján világklasszisnak nevezni!kilibarca írta:Ez azért kicsit érős világklasszistól a legjobb formájában is messze volt.Másrészt nálunk szerintem nincs olyan poszt ami neki jó lenne.barca_bome írta:Szerintem világklasszis teljesítményt nyújtott az Arsenalban, és ha itt is saját posztján játszana szerintem jó lenne, kiegészítő embernek legalábbis mindenképp.
Keita nekem már bizonyított legalább is többet mint a fehérorosz.Remélem valaki bejelentkezik érte ha nem akkor meg szabad kártyát neki.
Ez azért kicsit érős világklasszistól a legjobb formájában is messze volt.Másrészt nálunk szerintem nincs olyan poszt ami neki jó lenne.barca_bome írta:Szerintem világklasszis teljesítményt nyújtott az Arsenalban, és ha itt is saját posztján játszana szerintem jó lenne, kiegészítő embernek legalábbis mindenképp.
Körülbelül 3 meccset játszott a saját posztján: középpályán. Akkor a csapat egyik legjobbja volt, majd megsérült, utána meg Messi helyén kellett volna azt a teljesítményt nyújtania, mint az argentinnak. Valószínű, hogy nem a saját posztodon a világ legjobbját helyettesíteni nem fog menni. Örülnék, ha visszajönne, jobb alternatíva lenne, mint Keita.Capon írta:Mikor leigazoltuk már akkor sem értettem, hogy minek ő ide. Aztán be is igazolódott hogy teljesen felesleges igazolás volt. El kell adni oda ahova ő akar menni aztán szeva Kenyér.