igen, sejtettem, h ez a mondandóm nagy port fog kavarni...
van bennem keserűség Touré miatt, ezt kár lenne tagadnom...
azonban már több alkalommal nyilatkozott így, 1-2 hónapja mondta azt róla, h nagyszerű játékos, ám pályára nem küldte utána se, csak eltiltás, vagy pihentetés esetén...
2 éve mást se látunk, minthogy minden ellenfelet agyondícsér, ebben alap esetben nincs semmi rossz. azonban vegyük a Sevilla elleni első meccset, amit ha valóban komolyan vett volna, akkor nem hiszem, kikaptunk volna (sok a volna, tudom, óvatosan is kell bánni ezzel a szóval

)
azért gyanús nekem, h álszent, mert a szavai és a tettei több esetben is ellentmondást mutattak.
szögezzük le ismét: nagyszerű ember és edző, azonban sok az ellentmondás, sok az olyan cselekvése, ami pont ezt kérdőjelezteti meg velem/sokakkal.
ismét csak Touré esete, amit már többször is leírtam: már a regnálása kezdetén is alig játszott Yaya, akkor se értettük már a dolgot, de akkor még azzal lett magyarázva a dolog, h legyen minél többet a pályán Sergi és majd, ha aláírta az új szerződését, majd szépen helyreáll a rend. nehezen( tavaszra..),de valóban megtörtént. azonban ez a szezon ugyanúgy kezdődött, viszont a "végjáték" már nagy változást hozott.
nem akarom én leimádkozni a csillagokat, h Touré maradjon itt, de legyen Pep-ben annyi, h ne áltassa azzal, h fontos szerepet szán neki... (a fontos szerep sztem nem egyenlő azzal, h kis túlzással olyan szinten kezeli, mint egy 1.-2. szezonját a nagy csapatnál töltő fiatalt)
Csak annyit szeretnék, h mindenkit érdemei szerint kezeljen, ne a saját érzései szerint... amíg ezt nem látom megvalósulni, addig nem tudom PROFI edzőnek tekinteni.