Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyedül ezt nem értem énduncan írta:...Mascherano......
.....a távozó touré helyét egy jó vkp-sal kell betölteni,aki Keita elé is kerülhetne a sorban tudása alapján
Laci, látod most te esel túlzásba...barcalaci84 írta:Pepet el kell küldeni és vissza kell hívni Van Gaal -t...
Akkor Toure maradhatna, bár Messinek mennie kéne....
Ez a spanyolosítás is végre megszűnne , jöhetnének mondjuk hollandok...
A fontos szerep az lenne Yayanak, hogy ő lenne az aki mindig kihúzza Pepet aaa ... slamasztikából. Amikor fontos meccsekre elfogynak a belső védők, vagy amikor jön egy komoly csapat és Sergio már nem elég, esetleg kevesen vagyunk a középpályán, akkor majd szépen előkapja arra a pár percre vagy arra az 1 meccsre a hibernált jolyjokert a padról aki nagyszerű teljesítményével eléri, hogy Guardiola zsenialitásáról ismét ódákat zengjenek. A mérkőzés után pedig a következő ilyen szituációig ismét a pad melegítés lesz a feladata.zsulter írta:Hát azért valóban elég érdekes kijelentés az a "fontos szerep": Mert én nem tekintem annak azt, ha valaki csak 3. számú játékos lehet Keita és Busi mögött...ozsimiki írta: Pep elmondja, hogy fontos szerepet szán neki (ami nem egyenlő a tuti kezdő tagsággal, de tegyük fel minden 3.meccset végigjátssza vkp pozicióban az nem fontos szerep egy Barcában?), de ha ennyi lehetőséggel nem boldog, akkor jobb ha megy.
ez álszentség?, más fogalmam van róla.
Hát azért valóban elég érdekes kijelentés az a "fontos szerep": Mert én nem tekintem annak azt, ha valaki csak 3. számú játékos lehet Keita és Busi mögött...és ezzel Touré is érthetően így van. Ha jól értem te azt mondod, hogy a Barcában pályára lépni akár 3 meccsenként is az fontos szerep...normál esetben ezzel egyet tudnék érteni, de az éremnek 2 oldala van...Mert a három játékos (Keita, Busi és Touré) közötti különbség sajnos nem teljesítmény alapon alakult ki és ezt valószínűleg Touré is tudja...éppen ezért játszhat bárhogy, akkor is csak 3. számú maradna...ez idén be is bizonyosodott, további okokat meg Fecooo kifejtette.ozsimiki írta: Pep elmondja, hogy fontos szerepet szán neki (ami nem egyenlő a tuti kezdő tagsággal, de tegyük fel minden 3.meccset végigjátssza vkp pozicióban az nem fontos szerep egy Barcában?), de ha ennyi lehetőséggel nem boldog, akkor jobb ha megy.
ez álszentség?, más fogalmam van róla.
Sajnos jelenleg így működik.Tehát az elsőszámú vkp poszt nem teljesíményalapon van kiosztva, és ennek tükrében fontos szerepről beszélni Touré esetében álszenteskedés szerintem is. Szerintem Touré-nak pont ez a baja...bármint, hogy az elsőszámú vkp poszt be van ígérve, mégpedig Busquets-nek...mert azért az a legtöbben úgy gondolják itt is, hogy Touré egyértelműen jobb, ennek ellenére nem tud előrébb kerülni Pep rangsorában...azért ez igen személyeskedő döntésre utal...ozsimiki írta: szerintem Ti/Mi,/Bárkik azt várná el,hogy Pep ezen hírek után (Toure elmegy a kevesebb lehetőség miatt) ígérje be Yaya-nak az első helyet arra a posztra. bár szeretném, hogy maradjon, de ez mikor működött így? vagy jó lenne ha így működne?
Az itt a gond, hogy amiket leírsz azok nem ellentmondások. Gondolhatja, hogy Toure nagyszerű játékos de ez nem jelenti azt, hogy Busi szerinte nem old meg jobban bizonyos feladatot. Tehát nem azért játszott keveset Toure mert Pep szerint nem jó hanem mert valószínű úgy gondolja, bizonyos szempontból van jobb. Ez egyáltalán nem ellentmondás. Az lenne ellentmondás ha azt mondaná Toure a legjobb vkp...Fecooo írta:azonban már több alkalommal nyilatkozott így, 1-2 hónapja mondta azt róla, h nagyszerű játékos, ám pályára nem küldte utána se, csak eltiltás, vagy pihentetés esetén...
2 éve mást se látunk, minthogy minden ellenfelet agyondícsér, ebben alap esetben nincs semmi rossz. azonban vegyük a Sevilla elleni első meccset, amit ha valóban komolyan vett volna, akkor nem hiszem, kikaptunk volna (sok a volna, tudom, óvatosan is kell bánni ezzel a szóval)
azért gyanús nekem, h álszent, mert a szavai és a tettei több esetben is ellentmondást mutattak.
szögezzük le ismét: nagyszerű ember és edző, azonban sok az ellentmondás, sok az olyan cselekvése, ami pont ezt kérdőjelezteti meg velem/sokakkal.
Barca vs Real-ban írtad.Fecooo írta: szerk: jah és a mostani kijelentésemmel nem leszek túl szimpatikus a kollégáimnál, de megváltozott a véleményem Pep-ről: eddig nem hittem, h álszent lenne, mióta azonban Touréval kapcsolatban állandóan mellébeszél, így már nagyon gyanús, h állandóan álszenteskedik...
Henryt akkor kezdte nagyon mellőzni, mikor épp formába jött, a Valencia elleni meccs után. Onnantól epizód szerepeket kapott, de mikor játszott, akkor általában jól. Nem volt persze olyan eget rengető hiba. De nekem bogarat ültetett a fülembe Hajú B. az egyik BL meccsen. Ő mondta, h állítólag Guardiola nincs jóba Henry-val(ekkor már nem játszott a francia). Azért sztem egy edzőnek igencsak illene félre tenni a személyes érzelmeit a játékosaival kapcsolatban. Mi van ha egyszer pl. Messivel lesz baja? Őt elzavarja? Helyette is beteszi vmelyik falábú pajtásának a falábú fiát?Bányász írta:Ez miért volt olyan egetrengető hiba?Henry mellőzése
Komolyan tényleg nekem alap járaton a kritikával nincs bajom(kivéve ha tiszteletlen a hangnem) de lassan már minden rossz lesz és mindent rosszul csinál.Ez azért sztem erős túlzás.
Ez honnan jött?Miért erőltetitek ezt a dumát?. De ha van az adott posztra egy jobb játékos, akkor is csak azért a saját nevelést erőltetni, mert az apjával haverok voltak...
Volna ha?Busi teljesítménye a közelében sincs annak, amit Yaya nyújtott volna ha rendesen játszik.
Ez miért volt olyan egetrengető hiba?Henry mellőzése
Persze, mindent meg lehet magyarázni, Etoo eladását is meg lehetett, ezt is meg lehet.barcalaci84 írta:valóban nem ő panaszkodott , hanem Seluk , akinek érdeke a távozás ( Toure azért leállíthatná...)
ez a Busi apjával haverok szöveg pedig....
Én úgy érzem , Busi jobban a csapat része mint Toure ( itt a játékosok közti baráti viszonyra, lelki tényezőkr gondolok ,stb...) és ez nagyon fontos dolog...
Hiába szakmailag ő a legjobb vkp a világon, egy jó edzőnek nem feltétlenül a legjobb játékos kell , hanem az akivel a többiek jobban érzik magukat...
Minden évben kellenek távozók érkezők ( ez fájó tud lenni), és a klub politikája alapján a saját értékrink pótolhatatlanok , mindenki más mozdítható, különösen ha nem érzi magát maximálisan jól (és ezt nem bántásból mondom )...
Teljesen egyetértek. Az év fszsága lesz,ha ez megtörténik,márpedig megfog. :\torrentkiller írta:Te hol hallottál olyat év közben, hogy Yaya panaszkodott? Ahányszor megkérdezték, azt mondta hogy el kell fogadni a helyzetet. Mert ezt kívánták év közben a csapat érdekei.
Különben is az ügynöke mondta sokszor, hogy nem játszik eleget, nem Ő. És ez nagy különbség.
A másik. Én is örülök, hogy sok a saját nevelésű játékosunk. De ha van az adott posztra egy jobb játékos, akkor is csak azért a saját nevelést erőltetni, mert az apjával haverok voltak... Ilyet egy profi klubbnál nem lehet megtenni.
És hogy Pepnek ez az önfejűsége egyszer még csúnyán vissza fog ütni. Elüldözi a világ legjobb vkp-ját. Busi teljesítménye a közelében sincs annak, amit Yaya nyújtott volna ha rendesen játszik.
Te hol hallottál olyat év közben, hogy Yaya panaszkodott? Ahányszor megkérdezték, azt mondta hogy el kell fogadni a helyzetet. Mert ezt kívánták év közben a csapat érdekei.barcalaci84 írta:...
Lehet hogy én látom rosszul, de szerintem Messi nem az a fajta játékos aki cirkuszolna Peppel, szerintem azért játszik ennyit mert baromi jó! Másrészt, a szurkolók szeretik, a kezdőcsapat tagja stb. Másrészt, ha cirkuszolna is, szerintem neki minden joga meglenne rá. Amíg így játszik, addig Pepp lenne bolond ha nem játszatná.currahee írta:....
hát én egyáltalán nem értek veled egyet több pontban is...barcalaci84 írta:...
Ok, akkor ha nem is maximális bizalommal, de lenézve azért nem volt (most biztos ilyet is lehet találni ha nagyon keresek, de talán a józan többség véleménye az volt, hogy meg kell adni neki a bizalmat...Leomessi14 írta:Azert nem fogadta mindenki bizalommal.Olvass kicsit bele a Pep topic elso 5 oldalaba es meglatod.zsulter írta: Erre ugyancsak azt tudom mondani, hogy figyelsz te mások véleményére? Egy hangra nem emlékszem, hogy itt Pepet bárki is lenézte volna...szerintem mindenki maximális bizalommal fogadta, a triplázással rá is szolgált erre, de azóta sok minden megváltozott...vmit.
Azert nem fogadta mindenki bizalommal.Olvass kicsit bele a Pep topic elso 5 oldalaba es meglatod.zsulter írta: Erre ugyancsak azt tudom mondani, hogy figyelsz te mások véleményére? Egy hangra nem emlékszem, hogy itt Pepet bárki is lenézte volna...szerintem mindenki maximális bizalommal fogadta, a triplázással rá is szolgált erre, de azóta sok minden megváltozott...vmit.