Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vito írta: volt sansza ja, kábé annyi, hogy ő is futott a q3-ban.
ugyanis Button az utolsó kör első szektorában 32.3-at ment LT szerint, ami 5 tizeddel volt jobb Vettelnél idejénél, úgy, hogy a pálya második és harmadik szakaszán vannak a hosszú egyenesek (top speed MS:307.5 JB:320.4).
szóval kinézett volna egy McLaren 2-3 Hamival és Buttonnal.
volt sansza ja, kábé annyi, hogy ő is futott a q3-ban.gergo9 írta: Ellenben arra volt sansza hogy a dr. Buttont ill Vettelt megverje.
Jah tényleg de ez volt az amikor a Q3-ban Rosberg a gyors körén feltartotta 5század volt köztük , ha nincs feltartás akkor vszeg fordított a sorrendMihu írta: Monte-Carlo-ban Rosberg 6. Schumi pedig 7. lett
Én nagy Alonso fan vagyok, de el kell ismerni, ezt elcseszte. Igazából baromi nagy sansz is volt rá, hogy elcsessze. Ha nem 1 körre nyomatják ki, akkor lehet, hogy nyugodtabban nyomta volna le azt az 1 kört.ozsimiki írta:ez is igaz, meg az is,h Alo idén nem először hibázik nagyot.Fernando írta:Gratulálok ennek a csőcselék Ferrari csapatnak... nem először bizonyítják be, hogy barmok.
ettől függetlenül épp ezért is vicc,h 3 pontra van az első helytől![]()
pedig első versenytől eltekintve, sanszuk sincs győzelmekre.
ez is igaz, meg az is,h Alo idén nem először hibázik nagyot.Fernando írta:Gratulálok ennek a csőcselék Ferrari csapatnak... nem először bizonyítják be, hogy barmok.
Monte-Carlo-ban Rosberg 6. Schumi pedig 7. lettgergo9 írta:Végre?Mihu írta: És végre megverte Rosberg-et is![]()
![]()
3verseny óta rendre elveri időmérőn meg versenyen is. Következő futamon egyenlíthet is, mindenesetre a fél fórum visszavonultatta volna 4verseny után![]()
Hamilton-nak van sansza a győzelemre is ha rajtnál tud előzni bár a Red Bull más dimenzió még sajnos.
Schumacher meg megelőzi Buttonkát, vmelyik Red Bull kiesik és kész ott a dobogó![]()
![]()
A Ferrari meg jelenleg a negyedik a Mercdes,Red Bull,Mclaren,Ferrari négyes közt. Visszafelé fejlődnek.
Végre?Mihu írta: És végre megverte Rosberg-et is![]()
Rosberg bejött már,nem tudott javítani, Kubica,Massa nem hiszem,h előtte lett volna,többi meg előtte volt úgy is.Fecooo írta:gondolom Sumi most csuklani fog...akik mögötte voltak, megszívták...
ha meleg lesz holnap (és inkább holnapután), akkor van sansz arra, hogy lelépjék a red bullokat. a melegebb aszfalton a bikák hamarabb elhasználják a gumikat, ráadásul a pálya karakterisztikája is inkább a meki-ferrari duónak kedvez. mindezt persze az eddigi abszolút red bull technikai fölényhez kell mérni. szóval itt van esély, hogy erőből legyőzzék Vetteléket. szvszmiihii írta:Úgy néz ki,elég kemény időmérőnek nézünk elébe holnap.
1. szabadedzés: www.vezess.hu/forma1/f1_hamilton_ijesztoen_gyors/24619/
2. : www.vezess.hu/forma1/f1_buttone_masodik_edzes/24626/
A Mekik uralják eddig Törökországot,de a többiek is jól nyomják.Épp itt lenne az ideje megszakítani a szárnyaló bikák egyeduralmátPláne,ha az Ezüst Nyilak egyike repülne be elsőként
![]()
Hami Papi idei első,jégtörő futamgyőzelmét már nagyon várom,remélem már csak két napigAztán,ha egy üzlet beindul...
![]()
Na,de egyelőre ne legyen semmi gubanc holnap,h jó pozícióból indulhassanak a kedvenc istállóm lovasai!
Szimpatikus megnyilvánulás volt!ozsimiki írta:MUHAHAHHAAAAAA
HÁHÁ
ennyi a véleményem
Szép ez máshol is ugyanezt olvastam bár lehet ott is félrefordítottákozsimiki írta: "Ezért aztán, amikor megláttam Michaelt (Schumacher) magam mellett, úgy voltam vele, hogy annál jobb, úgyis megbüntetik, és győztesen jövünk ki a dologból.""