Nekem eddig tetszenek Rossel elképzelései az átigazolásokkal kapcsolatban.
Ibra elcserélése Torresre vagy Robinhora - mindkét alternatíva jó lenne,bár szerintem Robinhoval azért járnánk jobban,mert Villa középcsatárként az igazi, a Barca 4-3-3-as játékában Torressel vagy Ibrával a pályán Villa kiszorulna a szélre,ami pedig szerintem - még mindig - nagy baromság lenne. Úgy járna,mint Henry,hogy nem menne neki a góllövés,aztán szapulnák égbe-világba,pedig nem lenne igazuk,mert Villa a Valenciában és a válogatottban is középcsatárként klasszis. Robinhoval komplett lenne a csatársorunk. A brazil tökéletes lenne a bal oldalon egy az egyben klasszis,összjátékban is jó. Én tegnap kifejezetten a legjobbnak találtam a Brazilok közül - már megint. Ő az egyetlen igazi "varázsló" abban a csapatban,esetleg még Kaká,de neki még nagyon formába kell jönni,mert a reálban "kiöltek" belőle szinte mindent,amiért a Milánban lehetett szeretni( nem az interes és juvés közönségnek

)
Visszatérve az igazolásokra: Sandronak is ugyanúgy Cesc az elsődleges,mint Laportának volt,ez nagyon jó ,pláne úgy,hogy Sandro a sarkára állt és 45 milliónál meghúzta a határt. Ezzel kényszeríti is az Arsenált,mivel ott mindenki tudja,hogy Cesc el akar jönni és hát a játékos akaratának szerintem elsődlegesnek kellene lenni,pláne egy válságban nem lévő klubnál,mivel a játékosok is emberek,nem csak árucikkek,tárgyak. 2. opcióként viszont az szerintem egy nagyon jó húzás,hogy bejött Gerrard neve. Gerrard nem fiatal,így 3 évnél többet nem igazán húzna le itt, a Poolnak ,bár ikonja,de ott most válság van-főként az eredmények miatt- és van az a pénz,amiért,ha a játékos akar,akkor eljöhet. Cesc-et pedig 2 év múlva is meg lehet még szerezni. Nekem ez a variáció is nagyon tetszik.
Egyedül azt az egyet nem tudom,hogy Touré távozása esetén kit hoznánk a helyére. Azt még nem írták az újságok,hogy Rossel és Pep a helyére kit képzel el a keretbe-mert valószínű,hogy Busquets lesz az első számú vkp-ami baklövés. Baklövés,mert a válogatottban sem vkp-t játszik. Mióta ott van,mindig Xabi Alonso mellett volt a pályán,tehát nem vkp-t játszott. Egyszerűen a fizikai adottságai és személyisége miatt nem való oda,csakhát egyelőre Pep még nem talált katalán vkp-t,ezért kell Busquetsnek ott játszani,mert ő egy vérbeli katalán - mint Pep