Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
shevy
Capitá del Barça

2010.06.16. 12:14:10

LM10 írta:Adom amit Barca99 mond. El kell döntenie Pepnek, hogy legyen 2 klasszis csatár Messivel kiegészítve, vagy pedig legyen Villa a klasszikus csatár, és őt szolgálja ki a szélről Messi vagy esetleg Robinho.
Én megbízok Pep-ben, tudom hogy akárhogy döntenek, jó döntés lesz.
Amúgy érdekes, hogy az is benne van, hogy Ibrát elcseréljük Pato,Robinho vagy Torresért, szóval a svéd a Milan,Liverpool,City hármashoz mehet. Vagy esetleg a Chelsea megveszi.

Fabregas szerintem is jön. a Mundo szerint már 45-ért eladná az Arsenal a korábbi 70 helyett.
Fabregasal és az új támadóval még ennél is erősebbek leszünk. Nyugodtan mehet majd a rotáció, és a 4-3-3 és a 4-2-3-1 váltogatása is.
nem tudom, de hogy fordítottad a mundos cikket, de én úgy, hogy mi adnánk érte max 45-öt.
Mikaos
Director del Fútbol

2010.06.16. 12:01:10

A két megoldás közül (középcsatár igazolása vagy balszélső) én is az utóbbit választanám. De könyörgöm, ne Robinho-t :D Olyan zsákbamacska az az ember, azt sem lehet tudni, hogy egy-egy meccsre milyen hangulattal és kedvvel érkezik. Egyiken parádézik (azt is elsősorban önmagáért, 600 bicikli-csel, stb), a másikon meg hallani nem lehet róla.
Ugyanaz az érzésem vele, mint Robbennel: nyaktól felfele kevés adatott meg, ezért sosem lesznek világklasszis játékosok, csak nagyon jók.
Másrészt nincs szükségünk partyarcokra a csapatban, gondolok itt Robinho-ra.

Akárki: Mata, Silva, Suárez megfelelőbb igazolás lenne a bal szélre, még ha nem is tudnak annyira cselezni, meg gyorsan futni, mégis több haszon lenne belőlük.
Nekünk "one man show"-ra ott van Messi, nincs szükség még egyre...aki ráadásul gyengébb kiadás is.
noname
Llegenda del Barça

2010.06.16. 11:58:57

A sok marhaság mellett amit összehordotok, azért valahol az eszetek legmélyén tisztában vagytok vele h nem Rossel dönti el kit igazol és kit nem???
Rossel tervei így, Rossel tervei úgy... Pep dönti el kit akar leigaozlni. Rosselnek csak annyi a dolga ebből a szempontból h teljesítse Pep kívánságát. Nem ő igazol.
A Fifa egy szégyen
duncan
Jugador del Barça

2010.06.16. 11:50:57

Nekem eddig tetszenek Rossel elképzelései az átigazolásokkal kapcsolatban.
Ibra elcserélése Torresre vagy Robinhora - mindkét alternatíva jó lenne,bár szerintem Robinhoval azért járnánk jobban,mert Villa középcsatárként az igazi, a Barca 4-3-3-as játékában Torressel vagy Ibrával a pályán Villa kiszorulna a szélre,ami pedig szerintem - még mindig - nagy baromság lenne. Úgy járna,mint Henry,hogy nem menne neki a góllövés,aztán szapulnák égbe-világba,pedig nem lenne igazuk,mert Villa a Valenciában és a válogatottban is középcsatárként klasszis. Robinhoval komplett lenne a csatársorunk. A brazil tökéletes lenne a bal oldalon egy az egyben klasszis,összjátékban is jó. Én tegnap kifejezetten a legjobbnak találtam a Brazilok közül - már megint. Ő az egyetlen igazi "varázsló" abban a csapatban,esetleg még Kaká,de neki még nagyon formába kell jönni,mert a reálban "kiöltek" belőle szinte mindent,amiért a Milánban lehetett szeretni( nem az interes és juvés közönségnek :D )
Visszatérve az igazolásokra: Sandronak is ugyanúgy Cesc az elsődleges,mint Laportának volt,ez nagyon jó ,pláne úgy,hogy Sandro a sarkára állt és 45 milliónál meghúzta a határt. Ezzel kényszeríti is az Arsenált,mivel ott mindenki tudja,hogy Cesc el akar jönni és hát a játékos akaratának szerintem elsődlegesnek kellene lenni,pláne egy válságban nem lévő klubnál,mivel a játékosok is emberek,nem csak árucikkek,tárgyak. 2. opcióként viszont az szerintem egy nagyon jó húzás,hogy bejött Gerrard neve. Gerrard nem fiatal,így 3 évnél többet nem igazán húzna le itt, a Poolnak ,bár ikonja,de ott most válság van-főként az eredmények miatt- és van az a pénz,amiért,ha a játékos akar,akkor eljöhet. Cesc-et pedig 2 év múlva is meg lehet még szerezni. Nekem ez a variáció is nagyon tetszik.
Egyedül azt az egyet nem tudom,hogy Touré távozása esetén kit hoznánk a helyére. Azt még nem írták az újságok,hogy Rossel és Pep a helyére kit képzel el a keretbe-mert valószínű,hogy Busquets lesz az első számú vkp-ami baklövés. Baklövés,mert a válogatottban sem vkp-t játszik. Mióta ott van,mindig Xabi Alonso mellett volt a pályán,tehát nem vkp-t játszott. Egyszerűen a fizikai adottságai és személyisége miatt nem való oda,csakhát egyelőre Pep még nem talált katalán vkp-t,ezért kell Busquetsnek ott játszani,mert ő egy vérbeli katalán - mint Pep :roll:
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.06.16. 11:30:54

Barcaman1993 írta:Nem tudom melyik meccset néztétek tegnap, ha szerintetek jól játszott. Csak figyeljétek meg ezek a túlsztárolt brazilok, hogy meg fognak csúszni a spanyolok ellen...

Hogy ne legyen OFF: Robinho tök fölösleges. Ha a Cityből jönne vki, akkor az Tévez legyen! Robinho meg se kötheti Torres cipőjét. Ha szerintetek ez a tegnapi teljesítménye jó volt Robinhonak, akkor nem tudom, hogy milyen lesz, ha gyengén játszik... Nagyon elfogultak vagytok vele kapcsolatban... A gólpassza szép volt azon kívül nem mutatott semmit.
Ebben a brazil válogatottban egyedül benne láttam fantáziát. Te vagy Realos vagy, és azért utálod Robinhot, vagy valami nem okés. :)
Egyrészt, Tevezt hagyjuk már. Minek ő nekünk? Ha csatár kell, akkor Torres. Annyit Bojan is tud kb, mint Tevez.
Másrészt, hagyjuk már ezt a Robinho be sem kötheti a cipőjét Torresnek. Teljesen más poszt, egyáltalán összehasonlítani is baromság.

Érzésem szerint egy balszélsőre még mindig nagyobb szükségünk lenne, mint egy középcsatárra. Dinho óta nincs balszélsőnk, idén eddig úgy áll, hogy 'megfoltozzuk a lyukat' Villával.
Én várlak, kisegér.

Szerk.: Hoppá, most nézem, Chino kishíján ugyanazt írtuk. :)
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
LM10
Director del Fútbol

2010.06.16. 10:51:04

Adom amit Barca99 mond. El kell döntenie Pepnek, hogy legyen 2 klasszis csatár Messivel kiegészítve, vagy pedig legyen Villa a klasszikus csatár, és őt szolgálja ki a szélről Messi vagy esetleg Robinho.
Én megbízok Pep-ben, tudom hogy akárhogy döntenek, jó döntés lesz.
Amúgy érdekes, hogy az is benne van, hogy Ibrát elcseréljük Pato,Robinho vagy Torresért, szóval a svéd a Milan,Liverpool,City hármashoz mehet. Vagy esetleg a Chelsea megveszi.

Fabregas szerintem is jön. a Mundo szerint már 45-ért eladná az Arsenal a korábbi 70 helyett.
Fabregasal és az új támadóval még ennél is erősebbek leszünk. Nyugodtan mehet majd a rotáció, és a 4-3-3 és a 4-2-3-1 váltogatása is.
Chino
Llegenda del Barça

2010.06.16. 10:39:01

Barcaman1993 írta:Nem tudom melyik meccset néztétek tegnap, ha szerintetek jól játszott. Csak figyeljétek meg ezek a túlsztárolt brazilok, hogy meg fognak csúszni a spanyolok ellen...

Hogy ne legyen OFF: Robinho tök fölösleges. Ha a Cityből jönne vki, akkor az Tévez legyen! Ha nem akkor Mata, Silva közül a Valenciából, vagy remélem, hogy inkább Torres. Robinho meg se kötheti Torres cipőjét. Ha szerintetek ez a tegnapi teljesítménye jó volt Robinhonak, akkor nem tudom, hogy milyen lesz, ha gyengén játszik... Nagyon elfogultak vagytok vele kapcsolatban... A gólpassza szép volt azon kívül nem mutatott semmit.
Nem tudom, de sztem én jó meccset néztem és Robinho pozitiv irányban lógott ki ebből a brazil válogatottból.
Azt pedig marhaságnak tartom hogy "meg se kötheti Torres cipőjét". Abban sztem mindenki egyetért, hogy Torres jobb játékos, de a spanyolt nem hiszem hogy szélsőnek vennénk. Ez kb olyan, hogy ne vegyük meg Van der Wielt, mert be sem kötheti CR cipőjét.
Silva jó játékos, de inkább amolyan Ini tipusú támadó kp mint csatár (ha megvesszük Cesc akkor pedig tömve vagyunk a kp-n Thiagoval/JDS-szel pláne) és egy gólerős játékos kellene oda, aki a játékból is kiveszi a részét és sztem aki a piacon mozdítható, aránylag jó árfekvésben az a brazil, akinek ráadásul nem idegen a La Liga.

Lehet ezzel nem egyetérteni, mert csak az én véleményem, de semmi szükség még egy középcsatárra, ha érkezett egy Villa is.
ha p
Forca Barca!!!!
geridoss
Director del Fútbol

2010.06.16. 10:38:46

xavi12 írta:Remélem elcseréljuk Robimho-t Ibrara !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Erről beszélek :evil:
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
xavi12
Barça B
Kapcsolat:

2010.06.16. 10:37:20

Remélem elcseréljuk Robimho-t Ibrara !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SZILIandBARCA
geridoss
Director del Fútbol

2010.06.16. 10:36:51

Ne legyetek már ilyen pesszimisták... A fórum fele azonnal elküldené Ibrát, rögtök egy év után. Miért? Jó, ez az éve nem sikerült olyan fantasztikusra, de ne kergessük már el rögtön. Majd kíváncsi vagyok a véleményetekre, ha marad, és jövőre rugdossa a gólokat. Henry-t is elküldtétek volna az első idénye után? Én nem. Be is vállt. Aki három helyen "húzó ember" tudott lenni, az itt is az lesz. Majd meglátjátok... Ha érzi, hogy bíznak benne - ergo, nyáron nem adják el-, akkor javulni fog a játéka. Javulnia kell... Ha jövőre sem nyújt semmit, akkor mehet.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
splinter
Jugador del Barça

2010.06.16. 10:30:44

Hogy ne legyen OFF: Robinho tök fölösleges. Ha a Cityből jönne vki, akkor az Tévez legyen! Ha nem akkor Mata, Silva közül a Valenciából, vagy remélem, hogy inkább Torres. Robinho meg se kötheti Torres cipőjét. Ha szerintetek ez a tegnapi teljesítménye jó volt Robinhonak, akkor nem tudom, hogy milyen lesz, ha gyengén játszik... Nagyon elfogultak vagytok vele kapcsolatban... A gólpassza szép volt azon kívül nem mutatott semmit.
Elfogultságbol te is megkapod az 5-ös jegyet....
barca99
Llegenda del Barça

2010.06.16. 10:21:46

OvaMind írta:Amivel kiegészíteném, hogy mindenképp kell egy irányító középpályást igazolnunk, ha Touré elmegy, mivel akkor elég karcsú lesz ez a középpálya (legalábbis létszámban, alternatívákban).

Egyébként nem tartom kizártnak, hogy Pep átáll egy 4-3-1-2-re, amiben Messi az árnyékék, és előtte a statikus Ibra, illetve a mozgékony Villa lenne a támadósorban.
Pont ezt a 4-3-1-2-t említettem én is többször, "papíron" nagyon jó, szerintem mindenkinek feküdne (igen, Ibrának is). És Villa is többet lenne kapu előtt, ill. futna be a résekbe, ahová kapná a labdát (szerintem többször kerülne helyzetbe, mint balszélen).

Itt merül fel a másik opció, mely szerint Ibra lelép a Chelsea-be, vagy a City-be. Ekkor marad a választási lehetőség... Robinho-t viszonylag könnyen, és tűréshatáron belül megszerezni, Messi főleg szélen, inkább a triplázós csapatra jellemző taktika. Vagy csatár helyett csatárt, jelen esetben Torrest, és maradna az "eredeti" terv, két penge csatár mögött Messi a trequartista.

Szerintem Fabregas mindenképpen érkezni fog. Az Arsenal a "mosom kezeimet" tervét készíti elő, ha elmegy Cesc, mondhatják a szurkolóknak, hogy _ők bizony mint megtettek_, hogy maradjon a legfontosabb játékosuk. Emellé jöhetne Jonathan, szerintem ő már érett a feladatra, a válogatottban is jól játszik, ideje a szintlépésnek.
Ne felejtsük el, mennyire vékony volt az idei keret, nem baj, ha van egy-két plusz ember.
azulgranado
Barça C

2010.06.16. 10:11:16

A SPORT szerint ha Ibra elmegy akkor 3 jelöltünk l
ehet,Torres.Pato,Robinho

Úgy gondolom ezek jó hírek,mert Yaya nagyon menni akar (sajna)akkor menjen lehet helyettesíteni.Cescel,hogy mi lesz, nagytalány, igazából annyira nem hiányzik,de kp csak őt tudom elképzelni.Sandronak ez a lendületes fellépése és határozott elképzelése Ibrával szembe üdvözitő.Szerintem fölösleges a csapatba bele nem illeszkedő,játékot lassító és kicsit túlértékelt 65mill +évi(10-11)fiz játékost megtartani,nem kell újabb próbajáték+1évvel.Amiért lelett igazolva mint erőcsatár nem tudta igazolni,ennyit Adebayor,Luca Toni,Peter Crouch is hozzá tud tenni a játékhoz nem ennyi összegekért.
Tehát nagyon megfelelő bármelyik csere Torres,Pato,Robinho és előre lépés lenne jővőre.
Attika 25
Capitá del Barça

2010.06.16. 10:07:58

Tevez aztán nagyon jó volt Nigéria ellen,nekem ő tuti nem kellene :?
Barcaman1993
Director del Fútbol

2010.06.16. 10:06:42

Nem tudom melyik meccset néztétek tegnap, ha szerintetek jól játszott. Csak figyeljétek meg ezek a túlsztárolt brazilok, hogy meg fognak csúszni a spanyolok ellen...

OvaMind
Jugador d'estrella

2010.06.16. 09:54:38

Chino írta:Én is valami hasonlót sejtek. A vb utáni 1-1,5 héten belül sztem eldől minden. Ha akkor nem jön Cesc idén felejtős szvsz.

Torrest feleslegesnek tartom még akkor is ha Ibra menne. Akkor már inkább egy Robinhot néznék szívesen szélen. (télen nem kellett Pepnek, de volt valami olyan, hogy nem akarta a csapatot télen megbontani vagy vmi hasonló) Sokkal szimpatikusabb lenne egy olyan támadósor, hogy Robinho-Villa-Messi, ráadásul Bojan is több lehetőséget kaphatna, nem szabadna őt "elkótya-vetyélni"). Úgy gondolom, ha Ibra éppen nem kezd Villa menne középre és szélre Pedro így Krkic-nek ebben a szezonban még annyi babér sem teremne.
6 minőségi támadóval (na jó Jeffren talán még nem számít annak, de lehet hogy ebben a szezonban fog robbanni) neki lehet futni, mindenkinek lenne alternatívája.
Ibrával én úgy voltam hogy adnék neki még egy évet, de Villa érkezésével jobban átgondoltam ezt a témát. Lehet hogy egy jó ideig csámcsogni fog a sajtó, hogy mekkora baklövés volt stb., de ha ez a szezonja sem sikerül olyanra mint arra sokan vártak még annyi pénzt sem látunk belőle. Lehet azzal jönni, hogy fontos gólokat lőtt, meg sok assist, ezzel egyet is értek, mde egy ilyen kaliberű játékostól többet lehetne várni. Nem szomorkodnék ha maradna, de lehetne jobb alternatíva is sztem.

Cesc helyzete pedig méginkább bonyolult. Egyrészről ott van, hogy Ini/Xavi kiesését/pihentetését /mert valljuk be ennyi meccset nem lehet rendesen lehozni, lásd általában a tavaszi szezon) JELENLEG nem tudjuk érdemben pótolni. Yaya távozásával főleg. Ha jönne ez nem lenne gond és nem hiszem hogy lehetetlen feladat megoldani a csapatba építését, ugyanakkor Thiago/JDS nagyon nehéz helyzetbe kerülne. És ki tudja lehet hogy lassan ők is "beérnének", de a mostani szezont még nem lehet velük pótolni, a következőben simán el tudnám egyikőjüket képzelni. Szal ha Cesc jön mindenképp most kellene jönni, jövőre már Thiagot simán el tudnám képzelni egy rotációs rendszerben.

Gerrard pedig akkora kacsa mint egy ház. Ha szükség is van valakire akkor nem egy 30-as játékos és ha valaki zsákbamacska akkor ő az.
A sok hülyeség mellett amit látok a fórumon, örülök, hogy egy értelmes hozzászólás is érkezett. Teljesen egyetértek.

Amivel kiegészíteném, hogy mindenképp kell egy irányító középpályást igazolnunk, ha Touré elmegy, mivel akkor elég karcsú lesz ez a középpálya (legalábbis létszámban, alternatívákban).

Egyébként nem tartom kizártnak, hogy Pep átáll egy 4-3-1-2-re, amiben Messi az árnyékék, és előtte a statikus Ibra, illetve a mozgékony Villa lenne a támadósorban.
Chino
Llegenda del Barça

2010.06.16. 09:37:56

Én is valami hasonlót sejtek. A vb utáni 1-1,5 héten belül sztem eldől minden. Ha akkor nem jön Cesc idén felejtős szvsz.

Torrest feleslegesnek tartom még akkor is ha Ibra menne. Akkor már inkább egy Robinhot néznék szívesen szélen. (télen nem kellett Pepnek, de volt valami olyan, hogy nem akarta a csapatot télen megbontani vagy vmi hasonló) Sokkal szimpatikusabb lenne egy olyan támadósor, hogy Robinho-Villa-Messi, ráadásul Bojan is több lehetőséget kaphatna, nem szabadna őt "elkótya-vetyélni"). Úgy gondolom, ha Ibra éppen nem kezd Villa menne középre és szélre Pedro így Krkic-nek ebben a szezonban még annyi babér sem teremne.
6 minőségi támadóval (na jó Jeffren talán még nem számít annak, de lehet hogy ebben a szezonban fog robbanni) neki lehet futni, mindenkinek lenne alternatívája.
Ibrával én úgy voltam hogy adnék neki még egy évet, de Villa érkezésével jobban átgondoltam ezt a témát. Lehet hogy egy jó ideig csámcsogni fog a sajtó, hogy mekkora baklövés volt stb., de ha ez a szezonja sem sikerül olyanra mint arra sokan vártak még annyi pénzt sem látunk belőle. Lehet azzal jönni, hogy fontos gólokat lőtt, meg sok assist, ezzel egyet is értek, mde egy ilyen kaliberű játékostól többet lehetne várni. Nem szomorkodnék ha maradna, de lehetne jobb alternatíva is sztem.

Cesc helyzete pedig méginkább bonyolult. Egyrészről ott van, hogy Ini/Xavi kiesését/pihentetését /mert valljuk be ennyi meccset nem lehet rendesen lehozni, lásd általában a tavaszi szezon) JELENLEG nem tudjuk érdemben pótolni. Yaya távozásával főleg. Ha jönne ez nem lenne gond és nem hiszem hogy lehetetlen feladat megoldani a csapatba építését, ugyanakkor Thiago/JDS nagyon nehéz helyzetbe kerülne. És ki tudja lehet hogy lassan ők is "beérnének", de a mostani szezont még nem lehet velük pótolni, a következőben simán el tudnám egyikőjüket képzelni. Szal ha Cesc jön mindenképp most kellene jönni, jövőre már Thiagot simán el tudnám képzelni egy rotációs rendszerben.

Gerrard pedig akkora kacsa mint egy ház. Ha szükség is van valakire akkor nem egy 30-as játékos és ha valaki zsákbamacska akkor ő az.
Forca Barca!!!!
Attika 25
Capitá del Barça

2010.06.16. 09:33:01

sjd írta:
Attika 25 írta:van der Wiel is továbbra is célpont,de vinné az Arsenal is
Akkor megvehetjük cserealapnak a Cesc üzletbe :D
Jah,megvesszük 12-ért,az Arsenal meg kibasik velünk és beszámitja 6-ért,ujabb 6 milla minusz :? :D
sjd
Llegenda del Barça

2010.06.16. 09:23:52

Attika 25 írta: A SPORT szerint ha Ibra elmegy akkor 3 jelöltünk lehet,Torres.Pato,Robinho.

Sztem a Mancity-féle Robinho-Ibra csrerüzlet eléggé leszűkíti a jelöltek számát 1re
Attika 25 írta:van der Wiel is továbbra is célpont,de vinné az Arsenal is
Akkor megvehetjük cserealapnak a Cesc üzletbe :D
csaba86
Barça B

2010.06.16. 09:06:21

Szerény véleményem az utóbbi néhány felvetéshez, pletykához ...

1 "Puyol szeretné ha Ramos lenne az utódja."
Hát én nem! Maradjon csak a Margitban fátvágni! A védekező játéka
sunyi , alattomos . És emberileg is ilyennek gondolom.A támadójátékát
viszont el kell ismerni . De szerintem ez nem elég ahhoz, hogy ide
jöjjön. (Valószínüleg nem is fog, de volt már az ellenkezőre példa
Lásd : Figo )
2 Fabregas:
Felejtsük már el , hogy saját nevelés.....
Szerintem az Arsenal- nál lett az Aki !
Annyi az ára amennyi! Ezt vagy elfogadjuk , vagy várunk még 3-4 évet
amikor majd már csak 1-2 éve lesz hátra a szerződéséből és
megvesszük occsón :lol: (feltéve , hogy addig nem megy el máshova)
Szóval ha most kell , akkor perkálni fogunk érte rendesen.....

Folytatás következik...... :wink:
Ezt meg kell nézni!!!
http://www.youtube.com/watch?v=lUdQBI95Xw4

Visca el Barcelona!!
Attika 25
Capitá del Barça

2010.06.16. 08:44:40

Csoka írta: Az meg hogy Fabregas jön az csak rajta múlik nem a Barcán de nem is az arsenalon.
Ezt igencsak rosszul gondolod. Szerintem simán benne van a pakliban,hogy Wenger addig addig erősködik mig Cesc is belenyugszik,hogy idén még nem megy sehova,sőt azt sem tartom elképzelhetetlennek,egyszerüen nem adja el és kész,Fabregas úgysem fogja megcsinálni hogy nem focizik,hisztizik stb. ahoz túlságosan szereti Wengert és az Arsenalt,majd mikor csillapodnak a kedélyek akkor megmondja neki,hogy jövőre elmehet csak addig jól körülnézek a piacon,megkeresik a helyettest... és mindenki happy lesz.
Csoka
Barça B

2010.06.16. 08:13:35

Nem tudom hogy emberek hogy gondolhatják hogy Ramos a barcába ez nevetséges. :lol: Az meg hogy Fabregas jön az csak rajta múlik nem a Barcán de nem is az arsenalon.Torres szinte biztos hogy nem fog jönni mert minek??? Robinho kéne de Ibra nem fog menni tehát már ez se jó szóval Fabregasért kell harcolni és megvárni a vb végét hogy kijelenthesse újra hogy a Barcába akar menni.
Attika 25
Capitá del Barça

2010.06.16. 08:03:04

Na,jönnek ám a hirek :)

Az ElMundo szerint (ha jól veszem ki) akkor 45 milla lesz a maximum amit Cesc-ért ajánlunk.

A SPORT szerint ha Ibra elmegy akkor 3 jelöltünk lehet,Torres.Pato,Robinho. Én ebből a hármasból Robinho-t hoznám,tegnap is nagyon jó volt,hihetetlenül technikás és gyors,pont egy ilyen ember kellene nekünk a bal oldalra.S az sem mellékes hogy ha ó jönne akkor még kapnánk is 15-20 millát,mig ha Torres akkor fizethetnénk saját zsebből még minimum annyit. Szóval nálam nem kérdés melyik lenne a kézenfekvőbb,főleg,hogy itt van Villa középre.

van der Wiel is továbbra is célpont,de vinné az Arsenal is,illetve ha Maicon nem sikerül a Madridnak akkor Perez is.
SuperMessi
Capitá del Barça

2010.06.15. 23:44:48

Lionel85 írta:Szerintem páran félreértik a mondandómat. A Barcelonának, mint nevelőegyesület, s mint várhatóan leendő csapata Fabregasnak, nem a legjobb üzleti politikát követi a középpályás leigazolásával, hiszen egyértelmű üzleti "bukás" lenne az ő megszerzése, ha az eladási és majdan a vételi oldalakat nézzük. Ezért írtam azt, hogy ebből a szempontból nem ér 30 millió eurót Fabregas, de a valódi értéke persze ennél jóval magasabb (40-45-50 milliót is eltudok képzelni).
Nincs eladási oldal. Cesc Fabregas sosem volt az FC Barcelona profi játékosa. Nem volt profi szerződése a klubbal mivel azt a spanyol törvények szerint 17 évesen lehet megkötni legkorábban. Wenger ajánlott neki egyet 17 és fél évesen(az Arsenalban is először a fiataloknál játszott ill. Ligakupa) amit ő elfogadott. Az Arsenal volt az első profi klubja. Nincs üzleti bukás, maximum akkor lesz ha irreálisan sokat fizet majd ki érte a vezetőség(60m+). Remélhetőleg ez nem fog megtörténni, többek között erről is tárgyalt ma Laporta és Rosell(gondolom én).
nuh
Barça B

2010.06.15. 23:35:07

Robinho szerintem annyira nem kell Pep-nek mert már elvileg el lehetett volna őt hozni kölcsönbe és akkor nem kellett. A brazil válogatottban mindig ő játszik legjobban szerintem egy ideje, meg a madridban is jól játszott, de ettől függetlenül nem biztos, hogy annyit érne, mint amit te jónak gondolsz(Ibra ((64))-20=44Robinho) azért az kicsit soknak tűnik főleg úgy, hogy nem igazán kell a citynek feltétlenül és Braziliából térne vissza. Ha 25 körül meg lehetne szerezni lehet megérné, de nem kell feltétlenül.
Lezárt