Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem tudom, de hogy fordítottad a mundos cikket, de én úgy, hogy mi adnánk érte max 45-öt.LM10 írta:Adom amit Barca99 mond. El kell döntenie Pepnek, hogy legyen 2 klasszis csatár Messivel kiegészítve, vagy pedig legyen Villa a klasszikus csatár, és őt szolgálja ki a szélről Messi vagy esetleg Robinho.
Én megbízok Pep-ben, tudom hogy akárhogy döntenek, jó döntés lesz.
Amúgy érdekes, hogy az is benne van, hogy Ibrát elcseréljük Pato,Robinho vagy Torresért, szóval a svéd a Milan,Liverpool,City hármashoz mehet. Vagy esetleg a Chelsea megveszi.
Fabregas szerintem is jön. a Mundo szerint már 45-ért eladná az Arsenal a korábbi 70 helyett.
Fabregasal és az új támadóval még ennél is erősebbek leszünk. Nyugodtan mehet majd a rotáció, és a 4-3-3 és a 4-2-3-1 váltogatása is.
Ebben a brazil válogatottban egyedül benne láttam fantáziát. Te vagy Realos vagy, és azért utálod Robinhot, vagy valami nem okés.Barcaman1993 írta:Nem tudom melyik meccset néztétek tegnap, ha szerintetek jól játszott. Csak figyeljétek meg ezek a túlsztárolt brazilok, hogy meg fognak csúszni a spanyolok ellen...
Hogy ne legyen OFF: Robinho tök fölösleges. Ha a Cityből jönne vki, akkor az Tévez legyen! Robinho meg se kötheti Torres cipőjét. Ha szerintetek ez a tegnapi teljesítménye jó volt Robinhonak, akkor nem tudom, hogy milyen lesz, ha gyengén játszik... Nagyon elfogultak vagytok vele kapcsolatban... A gólpassza szép volt azon kívül nem mutatott semmit.
Nem tudom, de sztem én jó meccset néztem és Robinho pozitiv irányban lógott ki ebből a brazil válogatottból.Barcaman1993 írta:Nem tudom melyik meccset néztétek tegnap, ha szerintetek jól játszott. Csak figyeljétek meg ezek a túlsztárolt brazilok, hogy meg fognak csúszni a spanyolok ellen...
Hogy ne legyen OFF: Robinho tök fölösleges. Ha a Cityből jönne vki, akkor az Tévez legyen! Ha nem akkor Mata, Silva közül a Valenciából, vagy remélem, hogy inkább Torres. Robinho meg se kötheti Torres cipőjét. Ha szerintetek ez a tegnapi teljesítménye jó volt Robinhonak, akkor nem tudom, hogy milyen lesz, ha gyengén játszik... Nagyon elfogultak vagytok vele kapcsolatban... A gólpassza szép volt azon kívül nem mutatott semmit.
Erről beszélekxavi12 írta:Remélem elcseréljuk Robimho-t Ibrara !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elfogultságbol te is megkapod az 5-ös jegyet....Barcaman1993 írta:Nem tudom melyik meccset néztétek tegnap, ha szerintetek jól játszott. Csak figyeljétek meg ezek a túlsztárolt brazilok, hogy meg fognak csúszni a spanyolok ellen...
Hogy ne legyen OFF: Robinho tök fölösleges. Ha a Cityből jönne vki, akkor az Tévez legyen! Ha nem akkor Mata, Silva közül a Valenciából, vagy remélem, hogy inkább Torres. Robinho meg se kötheti Torres cipőjét. Ha szerintetek ez a tegnapi teljesítménye jó volt Robinhonak, akkor nem tudom, hogy milyen lesz, ha gyengén játszik... Nagyon elfogultak vagytok vele kapcsolatban... A gólpassza szép volt azon kívül nem mutatott semmit.
Pont ezt a 4-3-1-2-t említettem én is többször, "papíron" nagyon jó, szerintem mindenkinek feküdne (igen, Ibrának is). És Villa is többet lenne kapu előtt, ill. futna be a résekbe, ahová kapná a labdát (szerintem többször kerülne helyzetbe, mint balszélen).OvaMind írta:Amivel kiegészíteném, hogy mindenképp kell egy irányító középpályást igazolnunk, ha Touré elmegy, mivel akkor elég karcsú lesz ez a középpálya (legalábbis létszámban, alternatívákban).
Egyébként nem tartom kizártnak, hogy Pep átáll egy 4-3-1-2-re, amiben Messi az árnyékék, és előtte a statikus Ibra, illetve a mozgékony Villa lenne a támadósorban.
A sok hülyeség mellett amit látok a fórumon, örülök, hogy egy értelmes hozzászólás is érkezett. Teljesen egyetértek.Chino írta:Én is valami hasonlót sejtek. A vb utáni 1-1,5 héten belül sztem eldől minden. Ha akkor nem jön Cesc idén felejtős szvsz.
Torrest feleslegesnek tartom még akkor is ha Ibra menne. Akkor már inkább egy Robinhot néznék szívesen szélen. (télen nem kellett Pepnek, de volt valami olyan, hogy nem akarta a csapatot télen megbontani vagy vmi hasonló) Sokkal szimpatikusabb lenne egy olyan támadósor, hogy Robinho-Villa-Messi, ráadásul Bojan is több lehetőséget kaphatna, nem szabadna őt "elkótya-vetyélni"). Úgy gondolom, ha Ibra éppen nem kezd Villa menne középre és szélre Pedro így Krkic-nek ebben a szezonban még annyi babér sem teremne.
6 minőségi támadóval (na jó Jeffren talán még nem számít annak, de lehet hogy ebben a szezonban fog robbanni) neki lehet futni, mindenkinek lenne alternatívája.
Ibrával én úgy voltam hogy adnék neki még egy évet, de Villa érkezésével jobban átgondoltam ezt a témát. Lehet hogy egy jó ideig csámcsogni fog a sajtó, hogy mekkora baklövés volt stb., de ha ez a szezonja sem sikerül olyanra mint arra sokan vártak még annyi pénzt sem látunk belőle. Lehet azzal jönni, hogy fontos gólokat lőtt, meg sok assist, ezzel egyet is értek, mde egy ilyen kaliberű játékostól többet lehetne várni. Nem szomorkodnék ha maradna, de lehetne jobb alternatíva is sztem.
Cesc helyzete pedig méginkább bonyolult. Egyrészről ott van, hogy Ini/Xavi kiesését/pihentetését /mert valljuk be ennyi meccset nem lehet rendesen lehozni, lásd általában a tavaszi szezon) JELENLEG nem tudjuk érdemben pótolni. Yaya távozásával főleg. Ha jönne ez nem lenne gond és nem hiszem hogy lehetetlen feladat megoldani a csapatba építését, ugyanakkor Thiago/JDS nagyon nehéz helyzetbe kerülne. És ki tudja lehet hogy lassan ők is "beérnének", de a mostani szezont még nem lehet velük pótolni, a következőben simán el tudnám egyikőjüket képzelni. Szal ha Cesc jön mindenképp most kellene jönni, jövőre már Thiagot simán el tudnám képzelni egy rotációs rendszerben.
Gerrard pedig akkora kacsa mint egy ház. Ha szükség is van valakire akkor nem egy 30-as játékos és ha valaki zsákbamacska akkor ő az.
Jah,megvesszük 12-ért,az Arsenal meg kibasik velünk és beszámitja 6-ért,ujabb 6 milla minuszsjd írta:Akkor megvehetjük cserealapnak a Cesc üzletbeAttika 25 írta:van der Wiel is továbbra is célpont,de vinné az Arsenal is
Attika 25 írta: A SPORT szerint ha Ibra elmegy akkor 3 jelöltünk lehet,Torres.Pato,Robinho.
Akkor megvehetjük cserealapnak a Cesc üzletbeAttika 25 írta:van der Wiel is továbbra is célpont,de vinné az Arsenal is
Ezt igencsak rosszul gondolod. Szerintem simán benne van a pakliban,hogy Wenger addig addig erősködik mig Cesc is belenyugszik,hogy idén még nem megy sehova,sőt azt sem tartom elképzelhetetlennek,egyszerüen nem adja el és kész,Fabregas úgysem fogja megcsinálni hogy nem focizik,hisztizik stb. ahoz túlságosan szereti Wengert és az Arsenalt,majd mikor csillapodnak a kedélyek akkor megmondja neki,hogy jövőre elmehet csak addig jól körülnézek a piacon,megkeresik a helyettest... és mindenki happy lesz.Csoka írta: Az meg hogy Fabregas jön az csak rajta múlik nem a Barcán de nem is az arsenalon.
Nincs eladási oldal. Cesc Fabregas sosem volt az FC Barcelona profi játékosa. Nem volt profi szerződése a klubbal mivel azt a spanyol törvények szerint 17 évesen lehet megkötni legkorábban. Wenger ajánlott neki egyet 17 és fél évesen(az Arsenalban is először a fiataloknál játszott ill. Ligakupa) amit ő elfogadott. Az Arsenal volt az első profi klubja. Nincs üzleti bukás, maximum akkor lesz ha irreálisan sokat fizet majd ki érte a vezetőség(60m+). Remélhetőleg ez nem fog megtörténni, többek között erről is tárgyalt ma Laporta és Rosell(gondolom én).Lionel85 írta:Szerintem páran félreértik a mondandómat. A Barcelonának, mint nevelőegyesület, s mint várhatóan leendő csapata Fabregasnak, nem a legjobb üzleti politikát követi a középpályás leigazolásával, hiszen egyértelmű üzleti "bukás" lenne az ő megszerzése, ha az eladási és majdan a vételi oldalakat nézzük. Ezért írtam azt, hogy ebből a szempontból nem ér 30 millió eurót Fabregas, de a valódi értéke persze ennél jóval magasabb (40-45-50 milliót is eltudok képzelni).