Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
és akkor minden évben elüldöz egy kulcsembert?jöhet sorban Xavi,Ini,Puyol,Messi?barcalaci84 írta:Pep kijelentette már többször , hogy szerinte szükség van változásokra egy csapatban, ha évről-évre sikeres akar maradni egy gárda...
Nem érted,hogy nem az eredményekkel van a baj?menczel írta:Ennyi hálátlan szurkolója is csak a Barcának lehet. A madridnál gyertyát gyújtanának az edző lelki üdvéért ha nem 7 hanem akár 1 kupát is nyertek volna ezen idő alatt.
Mit nem lehet megérteni hogy hozott egy döntést? Sergit szereti, benne lát nagyobb potenciált, jobban beleillik a csapatba, elképzeléseibe. Ez az ő előjoga mert ő az edző. Nem kell megmondania miért, és most már remélem nem is teszi.
Sokkal nagyobb tisztelet érdemel, az meg h ti hőbörögtök és számon akarjátok kérni a döntését... nevetséges.
Más csapatoknál elvárás egy edző felé az eredmény. A Barcánál ez nem elég szép játék is kell. Most meg azt akarjátok hogy eredmény is legyen, szép játék is, és mindezt azzal a játékossal akit ti akartok. Hovatovább a profitból nem akartok részesedni??
Ezt pedig "feltételezed,mint ahogy mindenki más. Pep egy büdös szóval nem mondta,hogy ezért,vagy hogy ez van... Neki kell Toure ,benne van a csapatában,szükség van rá. Nem mondta meg nyíltan,hogy mi van?!Mit nem lehet megérteni hogy hozott egy döntést? Sergit szereti, benne lát nagyobb potenciált,
Ha te a történtekből, nem fogod fel hogy Sergit preferálja akkor nincs mit tenni.Sanama írta:Milyen válasz???? Én egy választ nem láttam / hallottam Pep szájából,amivel akármit is magyarázott volna a Yaya ügyben. Azt sem mondta,hogy Sergivel képzeli el a jövőt... SEMMIT,érted?barcalaci84 írta:Pep kijelentette már többször , hogy szerinte szükség van változásokra egy csapatban, ha évről-évre sikeres akar maradni egy gárda...
a saját értékeink megőrzését is az egyik legfontosabb dolognak tartja...
Nem értem miért kell kígyót-békát kiabálni egy edzőre azért , mert mással vagy másokkal képzeli el a jövőt , hisz úgy gondolja ,hogy ez válik a csapat javára...
nem értem mi ezen olyan felfoghatatlan dolog , hogy itt válaszokat várnak emberek...
ezek válaszok...
az első pár sort olvasd el és világosnak kéne lennie mi Pep edzői hitvallásaSanama írta:Milyen válasz???? Én egy választ nem láttam / hallottam Pep szájából,amivel akármit is magyarázott volna a Yaya ügyben. Azt sem mondta,hogy Sergivel képzeli el a jövőt... SEMMIT,érted?barcalaci84 írta:Pep kijelentette már többször , hogy szerinte szükség van változásokra egy csapatban, ha évről-évre sikeres akar maradni egy gárda...
Nem értem miért kell kígyót-békát kiabálni egy edzőre azért , mert mással vagy másokkal képzeli el a jövőt , hisz úgy gondolja ,hogy ez válik a csapat javára...
nem értem mi ezen olyan felfoghatatlan dolog , hogy itt válaszokat várnak emberek...
ezek válaszok...
És ezért előre megfontolt szándékból nem játszatta Tourét h menjen el?barcalaci84 írta:Pep kijelentette már többször , hogy szerinte szükség van változásokra egy csapatban, ha évről-évre sikeres akar maradni egy gárda...
Milyen válasz???? Én egy választ nem láttam / hallottam Pep szájából,amivel akármit is magyarázott volna a Yaya ügyben. Azt sem mondta,hogy Sergivel képzeli el a jövőt... SEMMIT,érted?barcalaci84 írta:Pep kijelentette már többször , hogy szerinte szükség van változásokra egy csapatban, ha évről-évre sikeres akar maradni egy gárda...
ezek válaszok...
kellett volna neki ilyet csinálni? ugyanezt ugye számonkéred minden játékosnál, aki kevesebbet játszott, mint ő? mert van egy pár a keretből.Mikor állt ki és mondta el őszintén,hogy miért nem játszik Touré?
Ezt osztom, én is pont erre gondoltamSanama írta:Ez igaz. De a helyzet ismerésétől,vagy nem ismerésétől függetlenül,válaszokat várok... és ezzel nem vagyok egyedül.socio66 írta:Úgy beszéltek róla,mintha ismernétek,ott lennétek,értenétek a helyzetet..
A válaszokat pedig nem Tourétól várom,hanem Peptől.
Mikor állt ki és mondta el őszintén,hogy miért nem játszik Touré?
SOSEM
Állandóan nyomta a kamu szöveget,hogy szüksége van rá stb-stb.
Ez pedig nem válasz,mint ahogy Samunál sem volt válasz,hogy "csak,ez az én döntésem". Bár Eto'o-nál megértőbb voltam,mert voltak problémák vele,de Toureval nem.
Szóval szerintem akárki bírálhatja,mert annyi nincs benne,hogy elmondja az okokat,ha már a csapat pilléreit adja el.
Pep kidolgozott egy tervet Touré ellen, pont annyit játszatta, hogy év végén elmenjen, de ne tűnjön nagyon kevésnek azért. ha tehette volna egy percet nem lép pályára.. aha..Fecooo írta:Pep csendben kivárta, míg Yaya megunja a dolgokat... biztos nem ez volt a terve, ez csak véletlen, nem volt itt semmiféle pszichológiai hadviselés... jah persze, biztos így van...
lehet bírálni, csak nem úgy mint néhányan csináljátok és nem nevetséges indokokkal. írd azt, hogy hibázott, mert szerinted Tourénak kellett volna az első számú vkpnak lennie. oké, így gondolod. de ne azt, hogy elüldözi, meg mindig is ezt akarta, elakarta küldeni a csapattól, nincs szüksége rá mert akkor csak kiröhögteted magad.Fecooo írta:aki azt mondja, h az eredményei miatt nem lehet bírálni, az nem tudom hol él... mindenkit lehet bírálni, még Messit is, ha hibázik! Pep most hibázott, még nagyobbat, mint tavaly... gerinc nélkül nehéz az élet...
te eddig hol váltál? pont azt mondta, hogy KELL neki Touré, de valószínűleg jövőre is ennyi játéklehetőséget kapna. kb. 2500 perc. azért ez nem a világvége, de persze megértem ha menni akar. szerintem pont ez a gerinc, hogy nem áltatta hogy többet fog játszani jövőre, csak azért hogy ideláncolja.Fecooo írta:(elfogadom, h nem kell neki Yaya, de csak úgy, ha szakmai indokokkal alátámasztotta volna, mert a "csak" és az, h "fontos számunkra, de csak 3.-ként" nekem nem válasz...)
megjegyzés: a gerinctelen jelző akármilyen erős, ha megpróbáltok objektívak lenni, akkor belátjátok, h találó...
ehhez nem kell sok jóstehetség. mindhárman kifelé vannak már tőlünk. Rafa már akár idén is mehetne, nincs túl sok szükségünk rá, sokadik kiegészítő ember. azért ő még megérdemelne valahol egykét év levezető kezdőtagságotFecooo írta: megkockáztatom, h a maradék 3 Rijkaard-érabeli légiós 1 éven belül távozik: Rafa,Milito,Abidal
ez megint mi?Fecooo írta:Pep tiszta munkát végez, hiszen most majd mondhatja, h "én nagyon szerettem volna, ha marad, de hát ő így döntött, meg kell értenünk..." (közben persze belül örül, h ismét ő győzött...)
ezt nem értem. kinek nem elég a bizalomhoz. neked, meg még három embernek? a többiek bíznak benne. Laporta is, Rossel is, Barcelona is. a világon majdhogynem mindenki leborult előtte, hogy mit vitt véghez ilyen fiatalon, ilyen kevés rutinnal, ő meg csak hárítja, hogy nem olyan jó edző még. ami lehet igaz is, de nála jobb számunkra nincs is.Fecooo írta: a külső szemlélők számára a Rijkaard-csapat szerethető volt, Laporta is tudta, h Frenkie megérdemel egy második esélyt, Pep-nél meg még a teljesítmény se elég a bizalomhoz...
makacs, oké. ez egy edzőnél jó is lehet. képmutató? fogalmad se lehet róla. beképzelt?Fecooo írta:Josep Guardiola egy makacs öszvér, egy végtelenül képmutató és beképzelt ember! José Mourinho az egyik véglet, ő a másik...
Ez igaz. De a helyzet ismerésétől,vagy nem ismerésétől függetlenül,válaszokat várok... és ezzel nem vagyok egyedül.socio66 írta:Úgy beszéltek róla,mintha ismernétek,ott lennétek,értenétek a helyzetet..
Pep Mourinho-hoz hasonlítása tényleg túlzás,DE- az,hogy Cesc transzfer miatt van nem tűnik túl reálisnak,mert Cesc NEM vkp. és Touré helyére is akarnak igazolni(Mascherano pl.). Szóval ez így nem éppen logikus. Én a Barcának szurkolok,ezért szurkoltam Touré maradásának.divadka írta:Úr Isten! Ti mibe vagytok? Pepet Mourinhohoz hasonlítani? Az meg sem fordul a fejetekben, hogy ez az egész a Cesc féle transzfer miatt van? Vkp igy is van 2 xavi meg ini így is túlterhelt.busi még fiatal keitáért a felét se kaptuk volna. El kell dönteni hogy Tourénak vagy a BARCÁNÁK szurkoltok. Még hogy Pep gerinctelen. Úr Isten!
off: látom az olvasásértés nem az erősséged...divadka írta:Úr Isten! Ti mibe vagytok? Pepet Mourinhohoz hasonlítani? Az meg sem fordul a fejetekben, hogy ez az egész a Cesc féle transzfer miatt van? Vkp igy is van 2 xavi meg ini így is túlterhelt.busi még fiatal keitáért a felét se kaptuk volna. El kell dönteni hogy Tourénak vagy a BARCÁNÁK szurkoltok. Még hogy Pep gerinctelen. Úr Isten!
nagyon jó írás,és teljesen egyetértek vele.Fecooo írta:Pep...
...
pont hogy a csapatnak szurkolunk,márpedig a csapatérdek azt kívánta volna hogy Touré játsszon.divadka írta: El kell dönteni hogy Tourénak vagy a BARCÁNÁK szurkoltok. Még hogy Pep gerinctelen. Úr Isten!
Sajnos ezt már én is észrevettem többször, pl. Bajan-nal... Tavaly és az első félévben sem játszatta nagyon, de mikor játszatta és gólt lőt v gólpasszokat adott tehát bizonyított, ott mondta, h ő a legboldogabb a világon, kövi meccsen meg szintén nem léphetett pályára... Én szeretem Pepet de ez az "álsága" nagyon nem tetszik... :/Fecooo írta: megjegyzés: a gerinctelen jelző akármilyen erős, ha megpróbáltok objektívak lenni, akkor belátjátok, h találó...