előszór is leszögezem, hogy Fecooo te nem vagy normális, nem is kellene erre senkinek se válaszolnia, csak hagyni elsüllyedni ezt a hozzászólást, de most már sokadjára nem bírtam megállni. az a baj, hogy ha ennyiszer beírod, akkor néhányan már lehet el is hiszik olyan sokszor olvassák.
Fecooo írta:Pep csendben kivárta, míg Yaya megunja a dolgokat... biztos nem ez volt a terve, ez csak véletlen, nem volt itt semmiféle pszichológiai hadviselés... jah persze, biztos így van...
Pep kidolgozott egy tervet Touré ellen, pont annyit játszatta, hogy év végén elmenjen, de ne tűnjön nagyon kevésnek azért. ha tehette volna egy percet nem lép pályára.. aha..
Fecooo írta:aki azt mondja, h az eredményei miatt nem lehet bírálni, az nem tudom hol él... mindenkit lehet bírálni, még Messit is, ha hibázik! Pep most hibázott, még nagyobbat, mint tavaly... gerinc nélkül nehéz az élet...
lehet bírálni, csak nem úgy mint néhányan csináljátok és nem nevetséges indokokkal. írd azt, hogy hibázott, mert szerinted Tourénak kellett volna az első számú vkpnak lennie. oké, így gondolod. de ne azt, hogy elüldözi, meg mindig is ezt akarta, elakarta küldeni a csapattól, nincs szüksége rá mert akkor csak kiröhögteted magad.
a gerinctelenséget már nem kommentálom, ezerszer meglett cáfolva. ha neked nem elég amikor elmondja nyíltan, hogy más típusú játékossal képzeli a jövőt, vagy hogy nem lenne első számú opció az adott játékos, akkor nincs miről beszélni. mit vársz? hazudjon?
Fecooo írta:(elfogadom, h nem kell neki Yaya, de csak úgy, ha szakmai indokokkal alátámasztotta volna, mert a "csak" és az, h "fontos számunkra, de csak 3.-ként" nekem nem válasz...)
megjegyzés: a gerinctelen jelző akármilyen erős, ha megpróbáltok objektívak lenni, akkor belátjátok, h találó...
te eddig hol váltál? pont azt mondta, hogy KELL neki Touré, de valószínűleg jövőre is ennyi játéklehetőséget kapna. kb. 2500 perc. azért ez nem a világvége, de persze megértem ha menni akar. szerintem pont ez a gerinc, hogy nem áltatta hogy többet fog játszani jövőre, csak azért hogy ideláncolja.
Fecooo írta:
megkockáztatom, h a maradék 3 Rijkaard-érabeli légiós 1 éven belül távozik: Rafa,Milito,Abidal
ehhez nem kell sok jóstehetség. mindhárman kifelé vannak már tőlünk. Rafa már akár idén is mehetne, nincs túl sok szükségünk rá, sokadik kiegészítő ember. azért ő még megérdemelne valahol egykét év levezető kezdőtagságot
Milito bombaformában, ő még maradni fog azért két évet szerintem. Abidal viszont szerintem ez az év után távozik. a leggyengébb láncszem volt a triplázó csapatban, idén megmutatta, hogy azért van benne még valami. lassan azért ideje a váltásnak.
Fecooo írta:Pep tiszta munkát végez, hiszen most majd mondhatja, h "én nagyon szerettem volna, ha marad, de hát ő így döntött, meg kell értenünk..." (közben persze belül örül, h ismét ő győzött...)
ez megint mi?

ott vannak a tények, de te arra alapozol, hogy SZERINTED Pep BELÜL mit gondol?

komolyan. mi az ami miatt nem vagy képes elhinni, hogy kell neki? kétezerötszáz percet idén is játszott, tavaly többet, azt is mondja hogy szüksége van rá, minden e mellett szól..
Fecooo írta:
a külső szemlélők számára a Rijkaard-csapat szerethető volt, Laporta is tudta, h Frenkie megérdemel egy második esélyt, Pep-nél meg még a teljesítmény se elég a bizalomhoz...
ezt nem értem. kinek nem elég a bizalomhoz. neked, meg még három embernek? a többiek bíznak benne. Laporta is, Rossel is, Barcelona is. a világon majdhogynem mindenki leborult előtte, hogy mit vitt véghez ilyen fiatalon, ilyen kevés rutinnal, ő meg csak hárítja, hogy nem olyan jó edző még. ami lehet igaz is, de nála jobb számunkra nincs is.
Fecooo írta:Josep Guardiola egy makacs öszvér, egy végtelenül képmutató és beképzelt ember! José Mourinho az egyik véglet, ő a másik...
makacs, oké. ez egy edzőnél jó is lehet. képmutató? fogalmad se lehet róla. beképzelt?

erre kíváncsi vagyok honnan jött.