Yaya Touré

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Initom
Entrenador del Barça

2010.06.21. 12:55:56

aki nem szégyelli magát az magára vessen ennyi.
az az ember magát írja le :roll:
Abi & Tito
Charlie
Öreg Harcos

2010.06.21. 12:48:54

visca el barca írta:
noname írta:szégyellni fogják magukat, ha Busquetssel sikeres lesz a csapat?!
én biztosan nem.
Kb ennyi reakció volt várható azoktól, akiknek szólt Noname remekül összefoglalt üzenete.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
MatyiG
Adminisztrátor

2010.06.21. 12:41:51

Teljesen egyetértek minden szavaddal Noname.
Lehet, hogy így 1-2 játékos visszavesz a szájából(ha egyáltalán elolvassa amit írtál).
LM10
Director del Fútbol

2010.06.21. 12:34:54

Én is egyet értek noname álláspontjával. Nyilván jobb jelenleg Touré, mint Busquets, de Pep így döntött, és jó is volt a csapat.

Tényleg, most ahogy olvastam noname hsz-ét eszembe jutott, hogy Piqué sem volt a fórumozók szemében ekkora király, mint most, Oleguerhez hasonlították sokan :roll: :lol:
ZsottaFCB
Jugador del Barça

2010.06.21. 12:29:38

Amit noname leírt az teljesen igaz. Ugyanazt fogalmazta meg amit énis érzek.
De tényleg... Amikor Pep az első évében vitt mindent akkor ő volt az istencsászár. De hogy el fog menni Touré( mert valószínűleg így lesz) most ő a legnagyobb közelenneség és Busii. Nem hinném hogy Busi olyan rossz lenne , hogy behívták a válogatottba. Arra vagyok kíváncsi hogyha tényleg Busival a középpályán címeket nyerünk jövőre akkoris egy középszintű tehteségtelen senki lesz aki csak azért van bent a csapatban, mert jóban van pep az apjával. Nem hiszem... Akkor ő lesz a világ legjobb vkp-sa és hála az égnek hogy elment Touré. Mert nemegyszer szidták itt egy rosszabb meccs után... Mostmeg a legeslegjobb?

Ennyit akartam én bízom Pepben, mert csodás két évet adott nekünk.

Mindörökké BARCA!!!
:!:
Drum and Bass makes my heart beat...

Barcelona! Mindenek felett!

Köszönöm,Köszönöm hogy Culénak születtem!
visca el barca
Presidente del Barça

2010.06.21. 12:19:51

noname írta:szégyellni fogják magukat, ha Busquetssel sikeres lesz a csapat?!
én biztosan nem.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.06.21. 12:18:34

Mindenben egyetértek nonameval sajnos sokan nem tudtuk volna leírni azt mint ő. Igaz hogy Touré elmegy és szomorúak vagyunk. De emiatt nem kell megutálni a csapat többi részét! Ez foci és a döntésekbe bele kell törődni mint ahogy abba is hogy Ronnie sokkal rosszabb lett és hogy Henry nem tud úgy játszani ahogy az Arsenalba és abba is, hogy Ibrának nem volt jó az első szezonja. Ezen nem lehet változtatni. Lehet szidni mást de csak ésszel!
d
Entrenador del Barça

2010.06.21. 12:10:38

Ha ilyen jó ütemben halad Elefántcsontpart hamar haza tud menni Touré aláírni a papírokat. :oops:
Mikaos
Director del Fútbol

2010.06.21. 12:06:37

De jó lenne, ha eligazolna már innen minél gyorsabban.
Nem Touré miatt mondom ezt, mert szeretném, ha maradna... csak amiatt a 3-4 hozzászóló miatt, aki nem képes uralkodni magán ebben a témában hónapok óta (természetesen ebbe nem tartoznak azok, akik normális kritikát fogalmaznak akár Peppel szemben, akár a vezetéssel szemben. De ilyen leköpéses mondatok, meg "mondjon le Pep" borzasztó gagyivá teszik ezt a topikot.)
noname
Llegenda del Barça

2010.06.21. 11:53:39

Nemtom minek szájalnak egyesek ennyit. Tavaly is ment a pofázás Etoo miatt. Elment. Ésha? Bajnokok lettünk, a BL-ben a bíró vert minket ki, a Kupában meg egy olyan meccsen estünk ki, ahol csak a szerencse döntött, hiszen ha jól emlékszem, kapufánk is volt 0-1-nél.
Pontrekordot döntöttünk, ami úgyszintén nem mellékes. Toure pedig nem volt alapember. Csere volt és működött minden. Gyengébb volt ugyan valamivel a kp-nk, de ez annak tulajdonítható, hogy Iniesta végig sérült volt, Xavi pedig nem volt szezon elején formában.
Az eredmények Pepet igazolják. Ameddig ez megtörténik, azt tesz amit akar. Felőlem ugyan játszhatunk Messivel és Ibrával középsővédőposzton, az se érdekel, ha közbe majd 100 gólt lövünk.
Szidtok fűt fát, aztán meg dicsóítitek Pepet, amikor pl a Clasicocon egyértelmű taktikai győzelmet arat. Kétszínű banda!
Egy csapatnak kell szurkolni, nem egy játékosnak!
Én is bírom Touret, az egyik kedvencem, de ha megy hát megy. Nem fogok örülni neki, de enm kezdek ámokfutásba, hogy így hülye Pep, úgy hülye Pep, illetve így rossz Sergi, úgy rossz Sergi.

Szánalmas és nevetséges amit egyesek művelnek. Busquets spanyol válogatott, Pep pedig 3 éve edzősködik és összesen nyert 8 kupát(1 az Atleticcel) és vesztett 2-t. Abból is az egyikben elődöntőt játszhatott.
Mindig szemétségnek tartottam h 2-3 rosszabb meccs után a spanyol sajtó egyből edzőváltást akar, meg új elnököt.MOstanában egyre inkább erre a szinte süllyedt ez a fórum is. Az apróságok miatt keresik, hogy kit szidjanak az emberek, miközben elfelejtik a nagy dolgokat.

Én az FC BARCELONÁNAK szurkolok! Nem Yaya Tourenak, nem Samuel Etoonak, nem Henrynk, a Barcának! Messi a kedvenc játékosom, de ha elküldik, ugyanúgy a Barcának szurkolok majd és csak akkor alkotok véleményt, ha már egyértelműek a következmények. Nem akkro, amikor még azt se tom mi lesz pl Toure nélkül.
Érdekel h azok, akik most szidják Pepet meg Sergit utána szégyellni fogják magukat, ha Busquetssel sikeres lesz a csapat?!

Nemrég vagyok Barca szurkoló(kb 2004 óta), előtte nem is néztem focit, most is nagyrészt csak Barca meccseket nézek. Nem éltem át a hiosszú, sikertelen éveket, de azért 2-t igen. Annyit megtanultam: a nagy dolgokat kell megbecsülni, nem pedig az apróságokon kiakadni!
Visca el Barca!

ELnézést a felfokozott hangnemért, de ami néha, itt a fórumon történik, az felháborító. Most a Toure mánia, azelőtt a Henry mánia. De volt itt már közellenség Pep, Pique, Sergi...
Néhány ember észre kéne vegye magát!
A Fifa egy szégyen
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2010.06.21. 11:52:30

Fecooo írta:....
Valóban, azokon is remek volt, de azért azt mindenki beismerheti, hogy ez nem az ő éve volt. 2 vagy 4 a tavalyi 38-hoz képest édeskevés.

Keitáról csak annyit jegyeznék meg, hogy két funkciója van ebben a csapatban: levédekezni a bal oldalt, és érkezni a beadásokra. Lőtt már ezekből jópár gólt, valamint a bal oldali védekezésünk eléggé stabilnak mondható. Kell-e vagy sem, lehetne ott egy támadóbb felfogású is, jó kérdés, de ez a modell is sikeres, addig pedig nem kellene ilyen hevesen megkérdőjelezni.
.
d
Entrenador del Barça

2010.06.21. 11:39:42

Fecooo írta:az a baj, h aki itt Pep ellen mert beszélni, az már kapja a "nem is vagy Barca-drukker" rigmust... :?
Az a baj, hogy a véleményed (és ez vonatkozik másokra is!) egyre vehemensebb bizonygatására egyre szélsőségesebb kijelentéseket teszel, amivel enyhén szólva is hiteltelenné teszed a magad mondanivalóját. Ne vedd ezt személyeskedésnek, csak így látom. Ez persze a másik oldalra is igaz ugyanúgy, Guardiola közel sem annyira hibáltan edző, amilyennek gondolják páran (akik vélhetően nem túl régóta néznek focit), bár kétségtelen, hogy impresszív amit a csapattal véghez vitt.
Hiszen te magad is megmondtad, hogy nem igazán engedtek nekünk belátást nyerni az ügybe, ami könnyen meglehet a csapat szempontjából még jó dolog is (gondolom ebbe nem kell belemenni miért), úgyhogy én nem ítélkeznék egyik oldal felé sem.

A tények azok, hogy idén sem Busquets, sem Touré nem mutatott valami hú de jó játékot, Guardiola pedig Busquetset favorizálja. Lehet, hogy szakmai okokból, amiben persze tévedhet is hatalmasat, de mint edző ehhez a döntéshez joga van. Az is lehet, hogy személyes okokból, amiről viszont túl keveset tudunk ahhoz, hogy kikiáltsunk egy fekete bárányt.

A magam részéről hibának tartom Touré elküldését, nagy veszteség lesz, ámbár biztos vagyok benne, hogy ha Busquets feje lágy benő kicsit, sokkal megbízhatóbb tagja lesz a csapatnak, mint az elmúlt két évben volt. Talán még a vergődéseiről is le lehetne szoktatni... na de ez nem tartozik ide.
Písz!
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.06.21. 11:33:36

Etooka írta:
LG írta:akármit csinálsz, nincs esélyed
Az egész vitába nem akarok belefolyni, csak itt jegyezném meg a saját véleményemet.

Akármit csinálsz? Touré ebben az idényben kétszer játszott úgy, ahogy tőle elvárható. A Valladolid ellen, meg a Stuttgart ellen. Persze, nem bíztak benne, és keveset játszott, úgy nehéz, de ez a profi világ. Erre szokták mondani az interjúkban a játékosok, hogy azzal kell élni, amid van.

Ezzel együtt nehogy valaki azt higgye, hogy támogatom Touré eligazolását.
kapásból eszembe jut a Depor elleni és az őszi klasszikus meccs is...

a gond azzal van, h ezeken a meccseken kapott 90 percet, a többi meccsen 50-60 percet kapott és állandóan leszedte a pályáról Pep, míg Keitával és Sergivel ilyen nem történt meg, akármennyire is rossz teljesítményt nyújtottak... nincs ember, akit ne viselne meg a bizalomhiány...

a kapusokra mondják, h bizalmi poszt, de sztem minden posztra igaz, h ha olyan ember kerül oda, akiben nem bíznak, az nem tud 100%-ot nyújtani...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.06.21. 11:46:00-kor.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2010.06.21. 11:27:14

Sanama írta:Erre meg annyit,hogy padról nem fog senki sem 100%on pörögni lásd Bojan.
Megkapta az utolsó pár meccset folyamatosan,eredményes lett...

Azzal kell élni ami van,hát akkor majd Pep élhet Busival :)
Padról nem? Akkor meg is érdemli, hogy padozzon. Larrson mégis mit csinált akkor? Vagy a nagy cserecsatárok? Bojan meg kezdett a Villarreal ellen, és már a 40. percben olyan gólt lőtt, mintha egész évben játszott volna. Nem a folyamatos kezdőtagság miatt lőtt gólt rögtön, hanem mert rendben volt mindehogyan, s élni akart a lehetőséggel.

Tourét imádtam, amikor egy 40 m-es passz előtt lerázott magáról 3 embert. A passz kivételével ilyet idény az említett két meccsen kívül nem láttam.
.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.06.21. 11:11:04

Az egész vitába nem akarok belefolyni, csak itt jegyezném meg a saját véleményemet.

Akármit csinálsz? Touré ebben az idényben kétszer játszott úgy, ahogy tőle elvárható. A Valladolid ellen, meg a Stuttgart ellen. Persze, nem bíztak benne, és keveset játszott, úgy nehéz, de ez a profi világ. Erre szokták mondani az interjúkban a játékosok, hogy azzal kell élni, amid van.

Ezzel együtt nehogy valaki azt higgye, hogy támogatom Touré eligazolását
Erre meg annyit,hogy padról nem fog senki sem 100%on pörögni lásd Bojan.
Megkapta az utolsó pár meccset folyamatosan,eredményes lett...

Azzal kell élni ami van,hát akkor majd Pep élhet Busival :)
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2010.06.21. 11:02:50

LG írta:akármit csinálsz, nincs esélyed

Ezzel együtt nehogy valaki azt higgye, hogy támogatom Touré eligazolását.
.
ab1daL
Director del Fútbol

2010.06.21. 10:35:19

Sanama írta:LG-vel egyetértek teljesen...

Sergi nem egy Messi,azért ezt be kéne látni,távolról sem. Messin kívül meg az összes világsztár fejlődött úgy is,hogy a padon ült,egy olyasvalaki mögött,aki talán még olyan szinten sem volt a posztján,mint Toure.

Erre itt Toure mit lát? Jött egy gyerek,aki már első évében annyit játszott mint Ő,akkor is elmaradt tőle bőven. A következő évet meg már úgy kezdte,hogy Busi volt a kezdő,és Toure csinálhatott akármit,a padon ült.

Hát a helyében gondolkodás nélkül futnék innen minél messzebbre...
Futni is fog, ne féljetek.
Jess
Jugador del Barça

2010.06.21. 10:27:20

menczel írta:
én az ő helyében, ill. Etoo helyében is leköptem volna Guardiolát.
Hogy mondhatsz ilyet az edzőre? Semmi közöd hozzá, hogy mit csinál. És amíg a csapata szereti, addig ne mondj ilyet szerintem.A vezetőség hosszabbít vele, szereti a csapatot, a csapagt is őt! Akkor mi bajod van? ASz hogy megvannak a saját döntései és hibái? Nem lehet tökéletes. Amúgy meg egy nagyon fontos része a csapatnak, tehát alapból nem kéne ilyet mondanod. Egyszerűen butaság ez a hozzáállás.
Barcelona, jewel in the sun!
Sanama
Llegenda del Barça

2010.06.21. 10:27:01

LG-vel egyetértek teljesen...

Sergi nem egy Messi,azért ezt be kéne látni,távolról sem. Messin kívül meg az összes világsztár fejlődött úgy is,hogy a padon ült,egy olyasvalaki mögött,aki talán még olyan szinten sem volt a posztján,mint Toure.

Erre itt Toure mit lát? Jött egy gyerek,aki már első évében annyit játszott mint Ő,akkor is elmaradt tőle bőven. A következő évet meg már úgy kezdte,hogy Busi volt a kezdő,és Toure csinálhatott akármit,a padon ült.

Hát a helyében gondolkodás nélkül futnék innen minél messzebbre...
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.06.21. 10:26:25

nagyon sokszor nem értek egyet LG-vel, de LM10, tegyük fel, h veled bánnak így, ahogy Pep tette azt Samuval és Touréval.

biztos nem lenne kedved megütni, ugye? látszik, h még nem dolgozol, nem tudod milyen, amikor a főnököd megaláz...

sztem mind Samu, mint Yaya csak a Barca érdekeit tartotta fontosnak, ezért nem feketítették be a Mestert a világ előtt... tudták, h ezzel csak a csapatnak ártanának...

(amiket leírtam, azok csak feltevések, itt senki se tudhatja biztosan az igazat, így nem kéne senki véleményét lehurrogni ebben az ügyben, mert a "védők" se tudhatják jobban a "bírálóknál"... annyi a különbség, h akik Touré pártját fogják, azok beleképzelik magukat a helyébe, ezért radikálisabb a véleményük, akik Pep oldalán vannak, azok próbálnak jóhiszeműek lenni ;) )

az a baj, h aki itt Pep ellen mert beszélni, az már kapja a "nem is vagy Barca-drukker" rigmust... :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.06.21. 10:31:47-kor.
visca el barca
Presidente del Barça

2010.06.21. 10:24:15

ha én heti 100000 eurókat keresnék simán leszarnék mindent 8)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
LM10
Director del Fútbol

2010.06.21. 09:48:18

LG írta:
menczel írta:
Hallottam olyan véleményt, hogy ha végsőkig el lenne kötelezve a klubhoz, akkor maradhatott volna még egy évig megharcolni a helyért/elég mélységet biztosítani a keretben illetve sérülés is bármikor megtörténhet a kezdőkkel.
Miért te a helyében itt maradnál harcolni? Amikor azt látod, h akármit csinálsz, nincs esélyed első számúnak lenni, és egy gyenge képességű játszik a helyeden? Én biztos, hogy nem....sőt, én az ő helyében, ill. Etoo helyében is leköptem volna Guardiolát.
Gratulálok....saját játékosról így beszélni...annyi a "hibája", hogy fiatal és Pep jobban bízott benne, mint Yayában. Nem vitatom Touré jobb játékos még, mint Busquets, de Sergi hatalmas játékos lehet a maga posztján 2-3 év múlva. És pl a 2009-es BL döntőben is zöldfülűként hatalmasat teljesített, tavaly meg volt pár hibája, de arról senki sem beszél mikor hatalmas cselekkel megszivatja az embereke a középpályán. Azt meg, hogy "leköpnéd" Guardiolát szánalom.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.06.21. 09:38:31

menczel írta:
Hallottam olyan véleményt, hogy ha végsőkig el lenne kötelezve a klubhoz, akkor maradhatott volna még egy évig megharcolni a helyért/elég mélységet biztosítani a keretben illetve sérülés is bármikor megtörténhet a kezdőkkel.
Miért te a helyében itt maradnál harcolni? Amikor azt látod, h akármit csinálsz, nincs esélyed első számúnak lenni, és egy gyenge képességű játszik a helyeden? Én biztos, hogy nem....sőt, én az ő helyében, ill. Etoo helyében is leköptem volna Guardiolát.
aure
Barça B

2010.06.20. 00:06:11

Üdv!

Nem akarok kötekedni, de azért elmondom mit gondolok a helyzetről. Először is Pep nem Isten, de tény, hogy az eredményei őt igazolták. Pont ezért, ha azt mondja hogy menjen Touré, akkor nem kritizálom. Max a szezon végén :P. Pussz, én csak itthon fotelből látom a játékát, és nem napi szinten edzésen és egyéb helyzetekben. Viszont az a legrosszabb kifogás, hogy azért ne adjuk el, mert mennyit tett le az asztalra. Ennyi erővel nálunk lehetne Ronaldinho is. Remélem a Cityben is megmutatja, hogy klasszis játékos (Touré).
menczel
Entrenador del Barça

2010.06.19. 23:11:23

Nem 3. számú ember volt a posztján mert Keita soha nem játszott vkp-t.
2. számú vkp és 4. számú középpályás volt(Xavi ugye végigtolta a szezont, és bal kp-án láthatóan a ballábas Keitát szerette játszatni Pep).

Egyébként azon is el lehet gondolkozni, hogy miért nem állította le a hülyét (seluk) a sok pofázásról. Sztem az a pasi telebeszélte a fejét.

Lezárt