2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Kb ennyi reakció volt várható azoktól, akiknek szólt Noname remekül összefoglalt üzenete.visca el barca írta:én biztosan nem.noname írta:szégyellni fogják magukat, ha Busquetssel sikeres lesz a csapat?!
én biztosan nem.noname írta:szégyellni fogják magukat, ha Busquetssel sikeres lesz a csapat?!
Valóban, azokon is remek volt, de azért azt mindenki beismerheti, hogy ez nem az ő éve volt. 2 vagy 4 a tavalyi 38-hoz képest édeskevés.Fecooo írta:....
Az a baj, hogy a véleményed (és ez vonatkozik másokra is!) egyre vehemensebb bizonygatására egyre szélsőségesebb kijelentéseket teszel, amivel enyhén szólva is hiteltelenné teszed a magad mondanivalóját. Ne vedd ezt személyeskedésnek, csak így látom. Ez persze a másik oldalra is igaz ugyanúgy, Guardiola közel sem annyira hibáltan edző, amilyennek gondolják páran (akik vélhetően nem túl régóta néznek focit), bár kétségtelen, hogy impresszív amit a csapattal véghez vitt.Fecooo írta:az a baj, h aki itt Pep ellen mert beszélni, az már kapja a "nem is vagy Barca-drukker" rigmust...
kapásból eszembe jut a Depor elleni és az őszi klasszikus meccs is...Etooka írta:Az egész vitába nem akarok belefolyni, csak itt jegyezném meg a saját véleményemet.LG írta:akármit csinálsz, nincs esélyed
Akármit csinálsz? Touré ebben az idényben kétszer játszott úgy, ahogy tőle elvárható. A Valladolid ellen, meg a Stuttgart ellen. Persze, nem bíztak benne, és keveset játszott, úgy nehéz, de ez a profi világ. Erre szokták mondani az interjúkban a játékosok, hogy azzal kell élni, amid van.
Ezzel együtt nehogy valaki azt higgye, hogy támogatom Touré eligazolását.
Padról nem? Akkor meg is érdemli, hogy padozzon. Larrson mégis mit csinált akkor? Vagy a nagy cserecsatárok? Bojan meg kezdett a Villarreal ellen, és már a 40. percben olyan gólt lőtt, mintha egész évben játszott volna. Nem a folyamatos kezdőtagság miatt lőtt gólt rögtön, hanem mert rendben volt mindehogyan, s élni akart a lehetőséggel.Sanama írta:Erre meg annyit,hogy padról nem fog senki sem 100%on pörögni lásd Bojan.
Megkapta az utolsó pár meccset folyamatosan,eredményes lett...
Azzal kell élni ami van,hát akkor majd Pep élhet Busival
Erre meg annyit,hogy padról nem fog senki sem 100%on pörögni lásd Bojan.Az egész vitába nem akarok belefolyni, csak itt jegyezném meg a saját véleményemet.
Akármit csinálsz? Touré ebben az idényben kétszer játszott úgy, ahogy tőle elvárható. A Valladolid ellen, meg a Stuttgart ellen. Persze, nem bíztak benne, és keveset játszott, úgy nehéz, de ez a profi világ. Erre szokták mondani az interjúkban a játékosok, hogy azzal kell élni, amid van.
Ezzel együtt nehogy valaki azt higgye, hogy támogatom Touré eligazolását
Az egész vitába nem akarok belefolyni, csak itt jegyezném meg a saját véleményemet.LG írta:akármit csinálsz, nincs esélyed
Futni is fog, ne féljetek.Sanama írta:LG-vel egyetértek teljesen...
Sergi nem egy Messi,azért ezt be kéne látni,távolról sem. Messin kívül meg az összes világsztár fejlődött úgy is,hogy a padon ült,egy olyasvalaki mögött,aki talán még olyan szinten sem volt a posztján,mint Toure.
Erre itt Toure mit lát? Jött egy gyerek,aki már első évében annyit játszott mint Ő,akkor is elmaradt tőle bőven. A következő évet meg már úgy kezdte,hogy Busi volt a kezdő,és Toure csinálhatott akármit,a padon ült.
Hát a helyében gondolkodás nélkül futnék innen minél messzebbre...
Hogy mondhatsz ilyet az edzőre? Semmi közöd hozzá, hogy mit csinál. És amíg a csapata szereti, addig ne mondj ilyet szerintem.A vezetőség hosszabbít vele, szereti a csapatot, a csapagt is őt! Akkor mi bajod van? ASz hogy megvannak a saját döntései és hibái? Nem lehet tökéletes. Amúgy meg egy nagyon fontos része a csapatnak, tehát alapból nem kéne ilyet mondanod. Egyszerűen butaság ez a hozzáállás.menczel írta:
én az ő helyében, ill. Etoo helyében is leköptem volna Guardiolát.
Gratulálok....saját játékosról így beszélni...annyi a "hibája", hogy fiatal és Pep jobban bízott benne, mint Yayában. Nem vitatom Touré jobb játékos még, mint Busquets, de Sergi hatalmas játékos lehet a maga posztján 2-3 év múlva. És pl a 2009-es BL döntőben is zöldfülűként hatalmasat teljesített, tavaly meg volt pár hibája, de arról senki sem beszél mikor hatalmas cselekkel megszivatja az embereke a középpályán. Azt meg, hogy "leköpnéd" Guardiolát szánalom.LG írta:Miért te a helyében itt maradnál harcolni? Amikor azt látod, h akármit csinálsz, nincs esélyed első számúnak lenni, és egy gyenge képességű játszik a helyeden? Én biztos, hogy nem....sőt, én az ő helyében, ill. Etoo helyében is leköptem volna Guardiolát.menczel írta:
Hallottam olyan véleményt, hogy ha végsőkig el lenne kötelezve a klubhoz, akkor maradhatott volna még egy évig megharcolni a helyért/elég mélységet biztosítani a keretben illetve sérülés is bármikor megtörténhet a kezdőkkel.
Miért te a helyében itt maradnál harcolni? Amikor azt látod, h akármit csinálsz, nincs esélyed első számúnak lenni, és egy gyenge képességű játszik a helyeden? Én biztos, hogy nem....sőt, én az ő helyében, ill. Etoo helyében is leköptem volna Guardiolát.menczel írta:
Hallottam olyan véleményt, hogy ha végsőkig el lenne kötelezve a klubhoz, akkor maradhatott volna még egy évig megharcolni a helyért/elég mélységet biztosítani a keretben illetve sérülés is bármikor megtörténhet a kezdőkkel.