d írta:Ha nincsen ló, jó a szamár is? Enyhe túlzással... De kiadni egy raklap pénzt egy olyan játékosért, aki talán nem is biztos, hogy jobban tud teljesíteni Pedronál.
úgy érzem kb egyedül örülök ennek a hírnek, hogy esetleg jön...

nem vagyok Mata fan, se nem ismerősöm, és sörözni se söröztünk együtt, DE...
Azt kijelenteni, hogy tuti rosszabb játékos, mint Pedro, meg 20 mis, uh, meg ah...
jelenleg a játékos piacon 20 misi egy minőségi (igen, MINŐSÉGI) csatárért nem sok... nekem az lenne, de a játékos piacon ez egy teljesen normális ár!
Mata jelenleg a spanyol válogatottban is Pedro előtt van... Persze én is szeretem a kis Pedr"it"o játékát, meg a mi kutyánk kölyke, de szerintem az ő fejlődését is az szolgálja a legjobban, ha egy hasonló képességekkel rendelkező játékossal kell megharcolnia a helyért... ami idén pl hiányzott!
s azért abban remélem egyetérthetünk, ha nem is egyértelműen jobb játékos, mint pedro, legalább olyan játékos, mint ő...
Mondom, alternatívának a legjobb megoldás, hiszen egyedül Robinho neve merült fel komolyabban, aki ha ingyen jött volna kölcsönbe télen és a csapat nem kért belőle, eléggé leszűkült a kör egy Matára...
Silva lehetett volna ezt aláírom, de Silva drágább megoldás lett volna ez szinte biztosra vehető és nem egyértelmű számomra, hogy annyival jobb, plussz Mata fiatalabb is... Mi meg élünk halunk a fiatalokért..