2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ha nem lesz jobb nála akkor nem is fog többet játszani,mert nem hiszem hogy egy saját nevelést háttrébe szoritana ok nélkül Pep. Ha meg jobb lesz akkor..... Robinho is jobb lenne akkor ő se jöjjön? Vagy ha jön Torres akkor a szélen Villa is,akkor ne jöjjön Torres-se? Ez az amit végképp nem értek,azt elfogadom,hogy valakinek nem tetszik és nem akarja,de azt hogy egy saját neveléssel szemben Pep egy gyengébben játszó játékost preferálna... Vedd Yaya esetét,ha valaki akkor ő biztosan jobb Busquets-nál,és játszott,nem. Ha "csak" ugyanazt hozza mint Pedro akkor már nem fog játszaniMessa írta:Pedro fele ennyi lehetőséget nem kapna jövőre, pedig Mata nem jobb nála semmivel. Mellesleg, Real nevelés, bár azért ezzel nagy bajom nincs.
Srácok..kilibarca írta:Egyetértek ennek az igazolásnak értelmét nem látnám. Remélem nem igazoljuk le Matát.Titinho írta:Na nem nem nem nem nem! Nagyon remélem, hogy ez a Mata hír nem igaz!![]()
Egy Matat hozunk a bal szélünkre?Te jó ég...
IDE NEM ELÉG JÓ A GYEREK! NE VICCELJÜNK MÁR!
Pedro megeszi reggelire ezt a Mata gyereket!
Úgy néz ki minden évben kell egy hülye és gyökér igazolás! 2 éve Hleb és Cáceres, tavaly az ukrán jézus, idén meg egy Mata 20 millióért!!!Tehát 20 millió...áhh...el se hiszem.
És még úgy írják az újságok, hogy Ibra így biztosan távozik! Na ez lenne a világ szégyene, ha egy Mataval pótolnánk egy Ibrát.Ibrának maradnia kell!!!
Elmondani nem tudom mennyire ideges lettem ezektől a hírektől! Imádkozom, hogy végül ne sikerüljön leigazolni! Mert ugye végleges megállapodásról még nincs szó, csak hogy közel vannak az álláspontok!
NE GYERE IDE MATA! NEM KELLESZ IDE!
Nekem amúgy teljesen szimpatikus gyerek de Pedro és Bojan többet tudnak nála / vagy legalább annyit ingyen.És akkor még ott van Jeffrén...
Reménykedem hogy Ibra marad ha megy akkor meg jöjjön Torres heyette.Villa bőven tudna bal szélen játszani .
Ezzel maximálisan egyetértek. Minek Mata? Ha balszélső kell, találunk jobbat. (mondjuk én Robinhot támogatom) Pedro fele ennyi lehetőséget nem kapna jövőre, pedig Mata nem jobb nála semmivel. Mellesleg, Real nevelés, bár azért ezzel nagy bajom nincs.Titinho írta:1. Én is úgy értettem, hogy nem a posztjára, de helyette.
2. Azt senki se gondolja, hogy a Mata fiú idejön és 21 évesen kapásból kezdő lenne egy Barcában. Ez nem a Valencia, vagy egy UEFA kupás csapat.
3. Nálam Pedro 100x jobb játékos és saját nevelés is. Errefel jön egy 20 milliós (te jó ég...leírni is rossz) Mata. De én még Iniestát is idevenném, mert még őt is jobban elnézném a bal oldalunkon (ha jön még Fabre is).
4. Memondom én: Egy nagy büdös lósz*rt! Egy Villa-Ibra-Messi az már ütne, de képzeljük már el Matat mondjuk egy Chelsea, Inter, Arsenal, Real ellen. Na neeee...
Azt is nagyon, de nagyon remélem, hogy ez nem fog Ibra távozásához vezetni! Mivel ebben az esetben így nézne ki a támadószekciónk jövőre.
Még1x:
Nem kell ide Mata!!!
Érteném hogy miért kell ide ő, akkor talán örülnék.Attika 25 írta:Nem csak te,én isMeridiane írta:
úgy érzem kb egyedül örülök ennek a hírnek, hogy esetleg jön...![]()
Persze lehet hogy Robinho jobb lenne,de páran itt úgy lehuzzák Mata-t mintha a magyar NB 1-ből jönne. Én pl. biztos vagyok benne,hogy ki fogja szoritani Pedro-t a kezdőből egyszerüen azért mert komplettebb játékos. De mindegy,nem fogok itt harcolni senkivel,ha jön akkor úgyis kiderül mit tud,s ha bukta lesz akkor viselni fogom a "na ugye én megmondtam" hsz-eket,ha meg nem jön akkor nem derül ki semmi.
Nem csak te,én isMeridiane írta:
úgy érzem kb egyedül örülök ennek a hírnek, hogy esetleg jön...![]()
Attika 25 írta:Miről beszélsz? Pont vele nem akar senkit betenni,mert ha itt lenne Ibra és Villa is akkor mindketten elötte lennének (papiron) a középcsatár poszton,de mivel Mata szélső,igy ha Villa valamiért nem játszik akkor egyértelműen Bojan lépne a helyébe,picit gondolkodjunk márbence-barca írta:Mata-val szerintem Pep csak beakar tenni még egyet Bojan elé. Elég valószínű az, hogy annyira nem kedveli, igaz év végén már rájött, h nagyon is fontos a srác, de Mata vszínű megint Bojan előtt lenne egy akadály :/
Miről beszélsz? Pont vele nem akar senkit betenni,mert ha itt lenne Ibra és Villa is akkor mindketten elötte lennének (papiron) a középcsatár poszton,de mivel Mata szélső,igy ha Villa valamiért nem játszik akkor egyértelműen Bojan lépne a helyébe,picit gondolkodjunk márbence-barca írta:Mata-val szerintem Pep csak beakar tenni még egyet Bojan elé. Elég valószínű az, hogy annyira nem kedveli, igaz év végén már rájött, h nagyon is fontos a srác, de Mata vszínű megint Bojan előtt lenne egy akadály :/
úgy érzem kb egyedül örülök ennek a hírnek, hogy esetleg jön...d írta:Ha nincsen ló, jó a szamár is? Enyhe túlzással... De kiadni egy raklap pénzt egy olyan játékosért, aki talán nem is biztos, hogy jobban tud teljesíteni Pedronál.
ha szemből nézed, akk jobbon vanneobarca írta:Rosszul írtad! Pont fordítva! Messi jobbra Villa balra!Titinho írta:Azt is nagyon, de nagyon remélem, hogy ez nem fog Ibra távozásához vezetni! Mivel ebben az esetben így nézne ki a támadószekciónk jövőre.
-Messi-------Ibra-------Villa
(Pedro)----(Bojan)----(Mata)
MATA MEGVÉDÉSE MELLÉ CSAK ANNYIT, HOGY AZ ELŐZŐ IDÉNYBEN Ő ADTA A 2. LEGTÖBB GÓLPASSZT A SPANYOL BAJNOKSÁGBAN A MI XAVINK UTÁN... SZETINTEM ER NEM ELHANYAGOLHATÓ INFÓ...
Rosszul írtad! Pont fordítva! Messi jobbra Villa balra!Titinho írta:Azt is nagyon, de nagyon remélem, hogy ez nem fog Ibra távozásához vezetni! Mivel ebben az esetben így nézne ki a támadószekciónk jövőre.
-Messi-------Ibra-------Villa
(Pedro)----(Bojan)----(Mata)
1. Én is úgy értettem, hogy nem a posztjára, de helyette.-BlancoMark- írta:Félreértés ne essék, Matát nem Ibra helyére vennétek. Valószínűleg így Villa lesz a center, Mata a balszélső, Messi a jobb.
Megmondom őszintén, hogy örülök, hogy oda igazol, mert Pedro nálam nem kicsit jobb játékos.
Mondjuk nem tudom mennyit érhet egy Mata-Villa-Messi trió egy fizikailag erős védelem ellen...
Félreértés ne essék, Matát nem Ibra helyére vennétek. Valószínűleg így Villa lesz a center, Mata a balszélső, Messi a jobb.Titinho írta:Na ez lenne a világ szégyene, ha egy Mataval pótolnánk egy Ibrát.
Az hagyján, de még Bojan is.barcalaci84 írta:tényleg ez lehetne az idei gyökér igazolásunk, Pedro simán ki fogja szorítani már csak azért is mert saját nevelés...
Egyetértek ennek az igazolásnak értelmét nem látnám. Remélem nem igazoljuk le Matát.Titinho írta:Na nem nem nem nem nem! Nagyon remélem, hogy ez a Mata hír nem igaz!![]()
Egy Matat hozunk a bal szélünkre?Te jó ég...
IDE NEM ELÉG JÓ A GYEREK! NE VICCELJÜNK MÁR!
Pedro megeszi reggelire ezt a Mata gyereket!
Úgy néz ki minden évben kell egy hülye és gyökér igazolás! 2 éve Hleb és Cáceres, tavaly az ukrán jézus, idén meg egy Mata 20 millióért!!!Tehát 20 millió...áhh...el se hiszem.
És még úgy írják az újságok, hogy Ibra így biztosan távozik! Na ez lenne a világ szégyene, ha egy Mataval pótolnánk egy Ibrát.Ibrának maradnia kell!!!
Elmondani nem tudom mennyire ideges lettem ezektől a hírektől! Imádkozom, hogy végül ne sikerüljön leigazolni! Mert ugye végleges megállapodásról még nincs szó, csak hogy közel vannak az álláspontok!
NE GYERE IDE MATA! NEM KELLESZ IDE!
hát csak ne jöjjön, Pedro is jobb nála ah Mascherano se jöjjön csak, edzésenként lenne sérültünk és 3meccsenként piros lap, mert buta. Angol bajnokság pont jó neki csak ahhoz meg kéne ám tanulni angolul, de.... ezek a nevekAttika 25 írta:Na,Mata is szépen megosztja a közvéleménytMindegy,majd kiderül hogy lesz,még az sem tuti,hogy jön.