Kicsit én is hozzászólnék ehhez a Mata ügyhöz. Sztem egy jó, ügyes kis játékos... De itt a csapatban van elég. Csak 2 alternatívát mondok.
1. Torres: Center, nem kell bemutatnom, bár az ára elég magas. Előbb-utóbb úgyis formába fog jönni.
2. Agüero: Balszélső, bár idén nem volt róla szó. Ha jól emlékszem a kivásárlási ára 55 millió euró. Kb ennyibe kerülhet Torres is, de ezt Agüero esetében le lehetne alkudni olyan 45-50 körülire vagy akár még jobban. A bibi csak az, hogy az Atletico nem hiszem, hogy eladná, mert a Forlán-Agüero duó nagyon ott van a szeren.
Figyeljetek ide! Még senki nem erősítette meg, hogy Mata jön. Aztán mielőtt Bojantól sajnáljátok a játéklehetőséget kicsit gondolkodjatok. Mint ahogy Ti is gondoljátok sztem is nagyon jó kis játékos, de azért még mindig csak nincs azon a szinten, mint a kezdőben a lévők. A másik, pedig van egy olyan érzésem, ha ez a Mata hír mégis igaz, akkor valószínűleg Ibra maradna, vagy kb. olyan csatársorral indulnánk el, mint tavaly csak Ibra helyett Villa, Pedro helyett Mata. Ha jól tudom Bojan 21 éves, Ibra-Villa duó 28-29 évesek. Ibra sztem előbb Villa egy kicsit később, de pár év múlva kiöregednek és addigra Bojan is nagyon könnyen beérhet. 24-25 éves korában pedig sztem már nem lenne oylan nehéz egy 33 éves csatárt kiszorítania.
Ilyen csatársorokat tudok jövőre elképzelni:
1. Villa-Ibra-Messi
(Mata)-(Bojan)-(Pedro)----->(Jeffren)
2. Mata-Villa-Messi
(Pedro)-(Bojan)-(Jeffren)
3. Villa-Messi-Torres
(Pedro)-(Bojan)-(Jeffren)
Bocs, ha kicsit hosszú lett, de én azt gondolom bármelyik is lesz nem lesz okunk a panaszra.