2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ebbe belekötnék.szerintem a kicsi nem azt érdemelné,hogy ilyen tehetséggel,alázattal stb még 4-5 évig a padot koptassa...és szerintem előbb-utóbb el fog fogyni a türelme,és akkor sirhatunk,hogy mi lett volna,ha...Barcaman1993 írta:
Ha jól tudom Bojan 21 éves, Ibra-Villa duó 28-29 évesek. Ibra sztem előbb Villa egy kicsit később, de pár év múlva kiöregednek és addigra Bojan is nagyon könnyen beérhet. 24-25 éves korában pedig sztem már nem lenne oylan nehéz egy 33 éves csatárt kiszorítania.
neveket!!!zsulter írta:Mata??? Legalább 10 ilyen képességű labdarúgó van csak a Barca Atleticben....
1. Robinho... lentebb vázoltam, attól, hogy itt pár ember oda van érte, a CSAPAT nem kért belőle... A brazil jól tekeri a zsugát, de ahogy azt többen is megvilágították a barzil bajnokság meg európa (egyik) legjobb csapatában hétről-hétre nyújtani ugyanazt a magas szintet nem ugyanaz... nem tagadom nekem is tetszett a reálos játéka, de azóta nem nyújtott maradandót... szóval, mielőtt kikiáltanátok a legnagyobb ásznak nem ártana ezen is elgondolkodni...zsulter írta:Jöjjön inkább Robinho vagy meg kellett volna tartani Giovanni Dos Santost, nem pedig kölcsönre kinálni mindenféle klubbnak és akkor mostanra már meg lenne oldva a bal oldali kérdés....De Guardiolának nem kellett (biztos túl tehetséges volt)...
Lehet de most be kell érni az olyanokkal mint ő. Mivel más nemigen van a piacon.Egyébként Ronaldinho zseni volt,meg Zidane meg.... de Robinho olyan messze van mindkettőtől jelenleg még mint Makó Jeruzsálemtől
Én a bajnokságban szerzett találatokról írtam, ha nem volt egyértelmű, és ott 24-ig jutott. de lezártam a vitát.Sanama írta:Ott kezdődik a megítélésed pontatlansága,hogy Torrese nem 22gólig jutott legjobb szezonjában,hanem 33ig.
Sanama írta: Vitatkoznék. Felépítésre Pedro és Mata ugyanaz,de játékra nem.
Pedro a góllövéshez ért,Mata meg inkább a kiszolgáláshoz.
teljesen egyetértek...chonggy írta:én Matanak nem nagyon örülök...ügyes kis playa,de van nekünk egy nagyon hasonló tudású játékosunk:Pedro...kb ugyanolyan idősek,felépitésüek,tudásúak..nem tudom minek akkor Mata..Sanama írta:Bár én Torrest szerttem volna,de Matanak jobban örülök,mint Robinhonak
Robinho ellenben egy varázsló a labdával,egy öszönös zseni...
nekem Mata nem tünik annyira tehetségesnek mint a brazil cselgép,inkább "megtanult" focizni...
Vitatkoznék. Felépítésre Pedro és Mata ugyanaz,de játékra nem.chonggy írta:én Matanak nem nagyon örülök...ügyes kis playa,de van nekünk egy nagyon hasonló tudású játékosunk:Pedro...kb ugyanolyan idősek,felépitésüek,tudásúak..nem tudom minek akkor Mata..Sanama írta:Bár én Torrest szerttem volna,de Matanak jobban örülök,mint Robinhonak
Robinho ellenben egy varázsló a labdával,egy öszönös zseni...
nekem Mata nem tünik annyira tehetségesnek mint a brazil cselgép,inkább "megtanult" focizni...
én Matanak nem nagyon örülök...ügyes kis playa,de van nekünk egy nagyon hasonló tudású játékosunk:Pedro...kb ugyanolyan idősek,felépitésüek,tudásúak..nem tudom minek akkor Mata..Sanama írta:Bár én Torrest szerttem volna,de Matanak jobban örülök,mint Robinhonak
Ott kezdődik a megítélésed pontatlansága,hogy Torrese nem 22gólig jutott legjobb szezonjában,hanem 33ig.Alberto10 írta:Én meg azt nem értem, hogy mi ez a Torres ajnározás!??Sanama írta:Bár én Torrest szerttem volna,de Matanak jobban örülök,mint Robinhonak
Eddig a VB-n nem, hogy nem volt a spanyolok segítségére, de épp ellenkezőleg a hátrányára volt! A formahanyatlását lehetne arra fogni, hogy sérült volt, de könyörgöm azt, hogy nem tudja levenni a labdát stb.???
Sosem tartottam akkora nagy játékosnak, mint amilyennek mondják. Nem lövi egyenletesen, szezononként 20-25-ösével a gólokat, mint mondjuk Villa (ráadásul a Valenciában!!!), vagy Eto'o, stb., eddig a Poolban a legjobb évében, 2007-2008-ban asszem 21-22 gólig jutott.
Az EB-n gyenge volt szinte végig, a döntőt kivéve.
Nem értem...
Ráadásul nagyon sérülékeny az utóbbi időben.![]()
És 60 millió euróért??? kész röhej...
Rosell a világon senkit nem akar elűzni.Az első dolga volt hogy leült Pep-el beszélni az ügyekről,ha ő akarná elűzni akkor Torres-el riogatná,nem Mata-val,mivel ő kedvence. Mata-t Pep akarja,s mivel ő az edző igy az elnök azt hozza aki neki kell,nem úgy mint szomszédéknál. Szóval a legkevésbé Rosell-t lehet majd hibáztatni ha bukta leszbence-barca írta:Szerintem Rosell Mata-val akarja elűzni Ibrát, vagy nemtom, de nagyon remélem, hogy nem fog jönni, de ahogy látom 90%, h jön
Én meg azt nem értem, hogy mi ez a Torres ajnározás!??Sanama írta:Bár én Torrest szerttem volna,de Matanak jobban örülök,mint Robinhonak