2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
barca6 írta:sztem Robinho nem is rossz.Néztem a Brazilokat és cselezni tud,,szerintem beillene ide mert a brazil is egy sokpasszos támadó felfogású fociAttika 25 írta:Persze hogy vannak,csak kérdés megszerezhetők e,illetve ha igen milyen áron. Én Robinho-tól nem vagyok elájulva,más meg nem nagyon van aránylag elfogadható áron.
sztem Robinho nem is rossz.Néztem a Brazilokat és cselezni tud,,szerintem beillene ide mert a brazil is egy sokpasszos támadó felfogású fociAttika 25 írta:Persze hogy vannak,csak kérdés megszerezhetők e,illetve ha igen milyen áron. Én Robinho-tól nem vagyok elájulva,más meg nem nagyon van aránylag elfogadható áron.
Nah ennél lejjebb már valószínüleg nincs. Fogjátok rá ezt is bzmeg. Hihetetlenül szánalmas amit művel pár ember mióta eladtuk Eto'o-tzsulter írta:
Jöjjön inkább Robinho vagy meg kellett volna tartani Giovanni Dos Santost, nem pedig kölcsönre kinálni mindenféle klubbnak és akkor mostanra már meg lenne oldva a bal oldali kérdés....De Guardiolának nem kellett (biztos túl tehetséges volt)...
Na nehogy már azt hozzuk ki a dologból, hogy a Marca autentikusabb forrás, mint a Sport... mindkettő sz-rja magából a hamis átigazolási pletykákat, a Marca kicsit a Madridra koncentrál inkább, de ennyi a különbség. Néha bejön nekik, ez tény, de minden eltalált átigazolásra jut vagy 30 hamis.Attika 25 írta:Igen ám,csakhogy ez nem SPORT-os dolog volt,hanem a Marca hozta le elsőnek (rádiókat nem számitva),s ha uborkaszezon oltás lenne akkor a Madrid-al oltanák nem a Barca-val,na meg a Villa ügyet is nagyon jó érzékkel hozta le elsőként a Marca,azt is hogy akarjuk illetve a végleges megegyezés is náluk volt először olvasható,szóval nem biztos,hogy kamu.
Igen ám,csakhogy ez nem SPORT-os dolog volt,hanem a Marca hozta le elsőnek (rádiókat nem számitva),s ha uborkaszezon oltás lenne akkor a Madrid-al oltanák nem a Barca-val,na meg a Villa ügyet is nagyon jó érzékkel hozta le elsőként a Marca,azt is hogy akarjuk illetve a végleges megegyezés is náluk volt először olvasható,szóval nem biztos,hogy kamu.Meridiane írta: 2. Javier Gómez, a Valencia alelnöke cáfolta a reggeli sport.es hírét Matával kapcsolatban, szóval fegyvert le... ez az egész Mata ügy kb a sport.es reggeli próbálkozása volt az uborkaszezon feloldására...
Ne feledd el a bal oldalt sem!kristop írta:a másik, hogy mi Matánál az a több poszt? balszélső, bal szélső, bal oldali szélső, bal támadó, a támadóegység bal oldalán található támadó?
ebben ugyanott van Pedro is, csak a különbség, hogy rá még jobban illenek a lelkes, dolgos jelzők.Másrészt Mata spanyol, fiatal, lelkes és dolgos ember, aki több poszton is bevethető. Bírom az univerzális játékosokat.
Már csak azért is, mert elég régóta a padot koptatja és nem volt még egy rossz szava sem, de ami azt illeti hogy 4-5 év múlva beérhet egy kicsit közhelyesnek hangzik. Szinte mindig ez megy a fiatal játékosokra. De kérdem, hogy fog beérni ha két klasszis játékos van előtte és hiába rugdal gólokat nem kap több játéklehetőséget. Ilyen alázatot nem sok játékosnál tapasztaltam. Azért 20 évesen bizonyított már eleget ahhoz, hogy igazán megmutassa mit tud. Félreértés ne essék nem azért mondom, mert türelmes, alázatos és ezért érdemelne többet, hanem a vak is látja hogy nagy játékos lehet belőle. Ha pedig 24-25 éves koráig kell várnia... Egy kicsit nevetséges. A kölcsönadás pedig sztem a barcelonai karrierje végét jelentené, ebből nem jöttünk még ki jól.chonggy írta:ebbe belekötnék.szerintem a kicsi nem azt érdemelné,hogy ilyen tehetséggel,alázattal stb még 4-5 évig a padot koptassa...és szerintem előbb-utóbb el fog fogyni a türelme,és akkor sirhatunk,hogy mi lett volna,ha...Barcaman1993 írta:
Ha jól tudom Bojan 21 éves, Ibra-Villa duó 28-29 évesek. Ibra sztem előbb Villa egy kicsit később, de pár év múlva kiöregednek és addigra Bojan is nagyon könnyen beérhet. 24-25 éves korában pedig sztem már nem lenne oylan nehéz egy 33 éves csatárt kiszorítania.
én ezt személy szerint el szeretném kerülni.
a hsz-ed többi részével egyetértek..
ebben is részben igazad van,de én tuti kiakadnák,ha a helyében lennék...Barcaman1993 írta: Látom kijavítottak, hogy még csak 20 éves. De figyu! Szerinted azért vettük meg annyi pénzért idén Villát meg tavaly Ibrát, hogy mondjuk jövőre kiszorítsa őket a kezdőből. Már az is csoda, hogy ilyen fiatalon a Barca keretében van, de azért még ilyeneket nem kell elvárni tőle. Jó játékos és még jobb lesz idővel, de erőltetni sem kell.
Látom kijavítottak, hogy még csak 20 éves. De figyu! Szerinted azért vettük meg annyi pénzért idén Villát meg tavaly Ibrát, hogy mondjuk jövőre kiszorítsa őket a kezdőből. Már az is csoda, hogy ilyen fiatalon a Barca keretében van, de azért még ilyeneket nem kell elvárni tőle. Jó játékos és még jobb lesz idővel, de erőltetni sem kell.chonggy írta:ebbe belekötnék.szerintem a kicsi nem azt érdemelné,hogy ilyen tehetséggel,alázattal stb még 4-5 évig a padot koptassa...és szerintem előbb-utóbb el fog fogyni a türelme,és akkor sirhatunk,hogy mi lett volna,ha...Barcaman1993 írta:
Ha jól tudom Bojan 21 éves, Ibra-Villa duó 28-29 évesek. Ibra sztem előbb Villa egy kicsit később, de pár év múlva kiöregednek és addigra Bojan is nagyon könnyen beérhet. 24-25 éves korában pedig sztem már nem lenne oylan nehéz egy 33 éves csatárt kiszorítania.
én ezt személy szerint el szeretném kerülni.
a hsz-ed többi részével egyetértek..
Mondjak mégjobbat?Barca_10 írta:Bojan augusztus 20-án tölti be a 20.életévét,de mind1..