chonggy írta:Barcaman1993 írta:
Ha jól tudom Bojan 21 éves, Ibra-Villa duó 28-29 évesek. Ibra sztem előbb Villa egy kicsit később, de pár év múlva kiöregednek és addigra Bojan is nagyon könnyen beérhet. 24-25 éves korában pedig sztem már nem lenne oylan nehéz egy 33 éves csatárt kiszorítania.

ebbe belekötnék.szerintem a kicsi nem azt érdemelné,hogy ilyen tehetséggel,alázattal stb még 4-5 évig a padot koptassa...és szerintem előbb-utóbb el fog fogyni a türelme,és akkor sirhatunk,hogy mi lett volna,ha...
én ezt személy szerint el szeretném kerülni.
a hsz-ed többi részével egyetértek..
Már csak azért is, mert elég régóta a padot koptatja és nem volt még egy rossz szava sem, de ami azt illeti hogy 4-5 év múlva beérhet egy kicsit közhelyesnek hangzik. Szinte mindig ez megy a fiatal játékosokra. De kérdem, hogy fog beérni ha két klasszis játékos van előtte és hiába rugdal gólokat nem kap több játéklehetőséget. Ilyen alázatot nem sok játékosnál tapasztaltam. Azért 20 évesen bizonyított már eleget ahhoz, hogy igazán megmutassa mit tud. Félreértés ne essék nem azért mondom, mert türelmes, alázatos és ezért érdemelne többet, hanem a vak is látja hogy nagy játékos lehet belőle. Ha pedig 24-25 éves koráig kell várnia... Egy kicsit nevetséges. A kölcsönadás pedig sztem a barcelonai karrierje végét jelentené, ebből nem jöttünk még ki jól.
Matával kapcsolatban pedig mindenki elfelejti Jeffrent is. Eddig tényleg nem parádézott, de amennyit játszott nem igazán szűrnék le semmit. Lehet, hogy ez lenne az ő éve, ahogy tavaly Pedroé vagy azelőtt Busié stb.
Szerintem az emberek többsége azért nem támogatja Matát, mert ha már a meglévő játékosok helyére igazolunk valakit, az olyan legyen aki tényleg jobb, mint a rendelkezésre állóak. Zárójelben megjegyzendő hogy Mata ballábas ami nem feltétlenül jelent rosszat, de eddig nem igazán ez volt a jellemző a játékunkra, szóval még egy kérdőjeles dolog. De ismételem ezt nem kizáró okként említettem.
Silvával szemben az a fenntartásom, hogy arra a posztra egy gólerős támadó kellene nem egy támadó kp (mert Silva inkább ilyen szerepkörben játszik) Vele majdhogynem ugyanott lennénk ahol a part szakad. Ha Cesc-t hozzuk akkor teljesen feleslegesnek tartom, ha nem akkor a középpályánk nem lesz annyival erősebb mint Fabregas-szal lehetne.
Robinho-t pedig nem hiszem hogy annyira sztárolják, csupán az elérhető játékosok közül ő megfelelőbb lenne. Gólerősebb -ami az egyik legfontosabb kritérium lenne- és ismeri a spanyol bajnokságot is. (ebben mondjuk megegyezik Matával) Az hogy nem sokat hallottunk róla könnyen betudható az angol bajnokságnak és a sérüléseknek.
Akármi is legyen a vége én mindenesetre meg fogok bízni Pep döntésében, szezon végére kiderül igaza volt-e.