Thierry Henry

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2010.07.12. 17:20:44

Zibra16 írta:hát eléggé hülye a vezetőség, hogy ingyen eladják Henryt inkább kellene kérni érte egy jó 10 milliót.
Sylvinhot is eladtuk ingyen tavaly nyáron:(
Ez pszihológiai hadviselés... :D Elengedtük Yayát, Henryt ingyen, Csigát is... Nyomást gyakorlunk az Arsenalra, hogy észrevegyék, a játékos akarata szent. :D

Amúgy grat Titinek, megnyert itt mindent amit tudott, és nem is mellékszereplőként tette mindezt... Köszönjük neked, jó lazulást az USA-ban. :D

u.i.:biztos nagy az a hirtelen jött anyagi csőd amit Rosell bejelentett, mert Henryért is annyit kértünk amenyit csek lehetett... ebből látszik, hogy Csiga nem azért ment el - összeesküvés elmélet lenne? :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2010.07.12. 17:32:36-kor.
menczel
Entrenador del Barça

2010.07.12. 17:18:03

Zibra16 írta:hát eléggé hülye a vezetőség, hogy ingyen eladják Henryt inkább kellene kérni érte egy jó 10 milliót.
Sylvinho más eset, öreg balhátvéd marketing érték nélkül. Henryért tényleg lehetett volna kérni ha mást nem 5 millio eurot. Azért az se kis pénz gondoljunk csak bele.
Zibra16
Jugador del Barça

2010.07.12. 17:03:40

hát eléggé hülye a vezetőség, hogy ingyen eladják Henryt inkább kellene kérni érte egy jó 10 milliót.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.07.10. 12:31:19

Mikaos írta:Henry több, mint egy játékos :)
Mindig csodálom a hozzáállását a szakmájához, a profizmusát. Hogy szinte "pótapaként" felügyeli a fiatal játékosokat. Hogy csapattársait a meccsen is állandóan bíztatja tapsolásaival.

Lehet őt szeretni-nem szeretni, lehet őt kritizálni a kezezésért, amit a játékosok 99%-a megcsinált volna a helyében (bocsánatkérés nélkül!), de eddigi pályafutása előtt meg kell hajolni, mert ő egyszerűen egy zseni.

Szó nélkül elfogadta az új szerepet nálunk: balszélsőnek kellett lennie, ráadásul a védekezésben sokkal aktívabb szerepet kellett vállalnia, mint bármelyik másik klubban.
Tavalyi szezonra ő az egyik legjobban védekező szélsőjátékossá vált, ami szerintem fantasztikus, mert nem egy "született szélsőről" beszélünk. A támadói képességeit pedig nem kell külön ecsetelni, bár sosem tudta az Arsenalos-szintjét megközelíteni.
(Ja...és több, mint egy jó fél éve volt nálunk...)
Nem tudom. Sztem nálunk csak rombolt abból a képből, amit az Arsenalban felépített. Ott tényleg zseni volt, nálunk láthatóan szenvedett, fél évet leszámítva, de ebben a félévben sem tudta azt hozni, amit az Arsenalban. Számomra csalódás volt, amit itt nyújtott, de azért köszönöm, amit tett a klubbért.
Mikaos
Director del Fútbol

2010.07.10. 11:05:23

Henry több, mint egy játékos :)
Mindig csodálom a hozzáállását a szakmájához, a profizmusát. Hogy szinte "pótapaként" felügyeli a fiatal játékosokat. Hogy csapattársait a meccsen is állandóan bíztatja tapsolásaival.

Lehet őt szeretni-nem szeretni, lehet őt kritizálni a kezezésért, amit a játékosok 99%-a megcsinált volna a helyében (bocsánatkérés nélkül!), de eddigi pályafutása előtt meg kell hajolni, mert ő egyszerűen egy zseni.

Szó nélkül elfogadta az új szerepet nálunk: balszélsőnek kellett lennie, ráadásul a védekezésben sokkal aktívabb szerepet kellett vállalnia, mint bármelyik másik klubban.
Tavalyi szezonra ő az egyik legjobban védekező szélsőjátékossá vált, ami szerintem fantasztikus, mert nem egy "született szélsőről" beszélünk. A támadói képességeit pedig nem kell külön ecsetelni, bár sosem tudta az Arsenalos-szintjét megközelíteni.
(Ja...és több, mint egy jó fél éve volt nálunk...)
Kardi
Capitá del Barça

2010.07.10. 10:22:14

Henry a New York Red Bulls csapatában folytatja, nagyon sajnálom hogy így kellett távoznia tőlünk. Nagyon sokat tett a csapatért és a triplázásban nagy szerepet válalt, sok sikert kívánok neki az USA-ban, és követni fogom énis a meccset amikor csak tudom.
Kép
.:El Barça es Mes Que un Club!:.
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.07.10. 09:36:34

Sajnálom hogy elment még azért 1 évet kibírt volna.
Egyébként az igaz hogy elég valószínű hogy el fog igazolni és jogosan mert nagyon rosszul játszott idén. ÖSSZESEN 4 gólt lőtt 28 meccsen.. De ezt foghatjuk arra hogy nem a góllövés volt a dolga de nem osztott ki túl sok gólpasszt se.. Szóval elég gyér szezont futott.
Nem tudom hol fog játszani de biztosan nézni fogom majd a meccseit még ha nem is mindet.
Köszönünk mindent Titi!
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.06.30. 12:54:44

Nos én is elbúcsúznék Tititől! :roll: Ritkán az ennyire alázatos, és kötelességtudó játékos napjainkban! Ráadásul az utóbbi évek egyik legjobb támadója. Az Arsenal-ban volt a csúcson, de a mi csapatunkért is rengeteget tett, ezért pedig maximális tisztelet és köszönet! :) Kétségtelenül a fiataloknak is jót tett, hogy ekkora játékossal edzhettek együtt. (Bojan-ra gondolok elsősorban!)

Sok sikert a továbbiakban :!: :wink:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
sjay
Entrenador del Barça

2010.06.30. 12:39:24

miihii írta:...!
Én pont fordítva érzem mint ti.
Nekem mindíg is Thierry volt a kedvencem,és örökre az is marad. Eleinte a Barcát is miatta szerettem,de pár hónap alatt az összes játékosa szimpatikussá vált. Az én szememben mindíg egy ikon marad, hiába volt a kezezése, vagy az utóbbi szezonja!
Sok sikert kívánok neki az MLS-ben is!
miihii
KHAL

2010.06.30. 12:31:43

ozsimiki írta:
d írta:Lehet az egyetlen Barca-drukker vagyok, aki ki nem állhatta Henryt mielőtt idejött, azóta árnyalódott a véleményem azzal, hogy jobban megismertem, de alapvetően nem változott. Nem bánom, hogy elmegy, nem kedveltem és sajnos nem is ment neki a játék általában. A triplázó csapatban nyújtott érdeme viszont elvitathatlan, azt köszönöm neki.
már ketten vagyunk, gondolom régebben nem olvastad ezek szerint a fórumot, nagyon nem szerettem az Arsenalban, amikor idejött nem gyűlölködtem,mert a Barca sikereiért küzdött Ő is (többnyire sikertelenül, szerencsére viszont volt időszak amikor nagyon sikeresen).

itt szimpibben viselkedett mint a Barca előtt,de természetesen nem hullajtok érte krokodil könnyeket én se.

azt a fél évet nagyon szépen köszönöm neki is, sokat tett,h triplázzon a csapat.

levezetésnek meg még jobban meggazdagodásnak pedig tökéletes helyszínt választott.

üdv Henry
A Ti gondolataitok állnak hozzám is a legközelebb,így csatlakozom. :wink:
Nekem sem volt benne a számomra kedves játékosok táborában korábban.Idekerült,ez sokat javított a renoméján,de a kedvenceim közé így sem került be.

Azért a munkáját természetesen megköszönöm,neki is megvannak az érdemei a trófeákban.

(McLaren :lol: ) MERCI,MONSIEUR!

ADIOS!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Piquenbauer
Jugador d'estrella

2010.06.30. 09:06:38

Én is sajnálom, hogy Titi távozik a csapattól. Attól függetlenül, hogy az idei éve nem sikerült neki olyan jól, nekem csak a jó, és szép dolgok jutnak eszembe róla.
A Real Madrid elleni duplája (2-6), vagy akár a Celticnek lőtt gólja az első szezonban:
http://www.youtube.com/watch?v=5fvSPiqh ... re=related

Ezen kívül soha sem felejtem el azokat a mozdulatokat, amiket csinált a pályán. A finom boka cseleket, a bokával és sarokkal átvett keresztlabdákat, és többek között azt, ahogyan a Bl döntőben elfektette Rio Ferdinandot. Az a kép még mindig előttem van. Mint ahogyan az is, ahogyan az El Classicon beesernyőzte Ramost (szintén 2-6-os meccs). Titinek nagy érdemei voltak abban, hogy ez a csapat hat trófeát tudjon szerezni. Nálunk érte el pályafutása csúcsát, és tőlünk megy levezetni. Egy igazi példakép távozik a csapattól, akire felnéztek a fiatalok. Szerényen érkezett, emelt fővel távozhat. Ő volt az, aki mindig mindent megtett a csapatért. Ő volt az, aki azt is beismerte, ha nem ment neki a játék.

Köszönöm Titi, sok sikert a New York Red Bullshoz!
Somaa
Jugador del Barça

2010.06.30. 08:39:16

Köszönjük Titi.Nagy szerepe volt abban hogy ez a csapat egy szezonban 6 kupát nyerjen.Sok sikert az MLS-ben.
Kép

Visca el Barca!
messideco
Presidente del Barça

2010.06.30. 08:38:08

Viszlát Titi!
Zseniális pályafutásod barcás fejezete véget ér. Játékodra egy szavunk sem lehet, mindig a maximumot hoztad ki magadból.
Mikor ide kerültél, nem nagyon kedveltelek. Most? Top5 kedvencem között vagy, hiányodat mélyen érezni fogom.

Sok sikert a továbbiakban Titi! Bucsuzóul linkelem ezt a videót, amin szerintem a legjobb Barca-meccsedet játszodtad.

http://www.youtube.com/watch?v=lCDffWf2bck
Kép
"And my heart will leave you never."
Messidona10
Entrenador del Barça

2010.06.30. 08:24:56

Köszönjük, Titi, és sok szerencsét a továbbiakban!
MR. TROMORT777

2010.06.30. 01:31:27

Hát nagyon sajnálom, hogy többé nem fogom Barca mezben látni. Ő a kedvenc játékosom, számomra Ő a világ legjobbja. Ő színt vitt a játékba és közben eredményes is volt.
Igazán az Arsenalban csillogot, Barca mezben "csak" egy kicsi varázslatot tudott adni. De az nem volt semmi. A reálnak lőtt két gólját soha nem fogom elfelejteni. Egy passz Messinek majd beindulás, labdalevétel majd elgurítás a kapus melett. Erre páran képesek, de Ő ezt olyan eleganciával csinálta amilyenre senki nem képes rajta kívül. Főleg az Arsenalban mutatta ezt meg. A Mu-nak is milyen gyönyörű gólt lőtt, szerintem ez az élete gólja:
http://www.youtube.com/watch?v=sbASd5CU3H8

A legszebb góljai: (A zene se semmi hozzá :lol: )
http://www.youtube.com/watch?v=BfVWFn5ygpE

Ez meg elkpesztő, hogy lehet ilyen gyors valaki:
http://www.youtube.com/watch?v=iWT7f_YI8t0

Kedvenc videóm róla:
http://www.youtube.com/watch?v=0EeMpOcAMIA

Viszlát Titi!

Szerintetek melyik volt a legszebb Barcás gólja?

Szerk: Ezt kihagytam, Henry funny: http://www.youtube.com/watch?v=KQgX4RiQ ... re=related
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.06.30. 00:45:35

Köszönök mindent. Azért hiányozni fog az az elegancia, amivel ő tudott játszani. Hiányozni fognak azok a képsorok, amikor Bojan és Ő együtt örülnek a kicsi góljának...

Amit tett a csapatért, az lehet nem látható közvetlenül egyelőre, de úgy gondolom, hogy a fiataloknak sokat segített. És ez hosszú távon még nagyon hasznos is lehet. Közvetve, viszont tényleg csak egy jó idénye, inkább csak fél, volt, de akkor nagyon odatette magát.

Adios Titi!
pityi
Jugador del Barça

2010.06.29. 20:47:22

Adios Titi!!!!!
szajko
Director del Fútbol

2010.06.29. 20:11:55

Köszönök mindent Titi!

Minden jót!
senkialfonz40
Capitá del Barça

2010.06.29. 20:08:18

Csak fejet lehet előtte hajtani!!!! =D> =D> =D> =D>
Nekem is szimpatikus Emberként is! Minden jót Titi!
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.06.29. 20:04:29

d írta:Lehet az egyetlen Barca-drukker vagyok, aki ki nem állhatta Henryt mielőtt idejött, azóta árnyalódott a véleményem azzal, hogy jobban megismertem, de alapvetően nem változott. Nem bánom, hogy elmegy, nem kedveltem és sajnos nem is ment neki a játék általában. A triplázó csapatban nyújtott érdeme viszont elvitathatlan, azt köszönöm neki.
már ketten vagyunk, gondolom régebben nem olvastad ezek szerint a fórumot, nagyon nem szerettem az Arsenalban, amikor idejött nem gyűlölködtem,mert a Barca sikereiért küzdött Ő is (többnyire sikertelenül, szerencsére viszont volt időszak amikor nagyon sikeresen).

itt szimpibben viselkedett mint a Barca előtt,de természetesen nem hullajtok érte krokodil könnyeket én se.

azt a fél évet nagyon szépen köszönöm neki is, sokat tett,h triplázzon a csapat.

levezetésnek meg még jobban meggazdagodásnak pedig tökéletes helyszínt választott.

üdv Henry
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Jess
Jugador del Barça

2010.06.29. 19:54:05

Búcsúzunk tőle, reméljük, hogy szépen fejezi be... :wink:
Barcelona, jewel in the sun!
menczel
Entrenador del Barça

2010.06.29. 01:25:07

Good luck Titi!
d
Entrenador del Barça

2010.06.29. 00:57:27

Lehet az egyetlen Barca-drukker vagyok, aki ki nem állhatta Henryt mielőtt idejött, azóta árnyalódott a véleményem azzal, hogy jobban megismertem, de alapvetően nem változott. Nem bánom, hogy elmegy, nem kedveltem és sajnos nem is ment neki a játék általában. A triplázó csapatban nyújtott érdeme viszont elvitathatlan, azt köszönöm neki.
Cali
Entrenador del Barça

2010.06.28. 23:53:07

Sajnos Ő is megöregedett. Sok sikert kívánok neki az USA-ban. Az Ő érkezéséig csak szimpatizáltam a csapattal, de utána imádtam meg a Barcát. Nem sikerült jól az első és utolsó éve, de amit a 2.-ban művelt, azt soha nem felejtem el. Bőven kivette a részét a triplázásból, felkarolta a fiatalokat és mindig alázatosan játszott. Az egyik olyan játékos a foci történelemben, aki csapatszinten midnent elért és egyénileg is megérdemelte volna a legnagyobb elismerést, az Aranylabdát.
A kedvenc videómmal búcsúzom tőle, amiben benne vannak a legszebb pillanatai és góljai, mind az Arsenalos és Barcás jákésoként.
Az itt eltöltött időszakából a kedvenc gólom tőle, az Atletico Madridnak lőtt gólja 2008-ban, a 6 - 1-es sikernél.
Goodbye Henry! :(
LM10
Director del Fútbol

2010.06.28. 23:43:03

Na ez is eljött...nekem különösen nem volt akkora kedvencem mint Xavi,Iniesta vagy Messi, de jó játékosnak tartottam nagyon. 2009-ben sokat tett a csapatért, és a 6 kupáért. Sok sikert kívánok neki még a MLS-ben, remélem ott még kiélheti magát :)

KÖSZÖNÖK MINDENT TITI!
Lezárt