Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez pszihológiai hadviselés...Zibra16 írta:hát eléggé hülye a vezetőség, hogy ingyen eladják Henryt inkább kellene kérni érte egy jó 10 milliót.
Sylvinhot is eladtuk ingyen tavaly nyáron:(
Sylvinho más eset, öreg balhátvéd marketing érték nélkül. Henryért tényleg lehetett volna kérni ha mást nem 5 millio eurot. Azért az se kis pénz gondoljunk csak bele.Zibra16 írta:hát eléggé hülye a vezetőség, hogy ingyen eladják Henryt inkább kellene kérni érte egy jó 10 milliót.
Sylvinhot is eladtuk ingyen tavaly nyáron:(
Nem tudom. Sztem nálunk csak rombolt abból a képből, amit az Arsenalban felépített. Ott tényleg zseni volt, nálunk láthatóan szenvedett, fél évet leszámítva, de ebben a félévben sem tudta azt hozni, amit az Arsenalban. Számomra csalódás volt, amit itt nyújtott, de azért köszönöm, amit tett a klubbért.Mikaos írta:Henry több, mint egy játékos
Mindig csodálom a hozzáállását a szakmájához, a profizmusát. Hogy szinte "pótapaként" felügyeli a fiatal játékosokat. Hogy csapattársait a meccsen is állandóan bíztatja tapsolásaival.
Lehet őt szeretni-nem szeretni, lehet őt kritizálni a kezezésért, amit a játékosok 99%-a megcsinált volna a helyében (bocsánatkérés nélkül!), de eddigi pályafutása előtt meg kell hajolni, mert ő egyszerűen egy zseni.
Szó nélkül elfogadta az új szerepet nálunk: balszélsőnek kellett lennie, ráadásul a védekezésben sokkal aktívabb szerepet kellett vállalnia, mint bármelyik másik klubban.
Tavalyi szezonra ő az egyik legjobban védekező szélsőjátékossá vált, ami szerintem fantasztikus, mert nem egy "született szélsőről" beszélünk. A támadói képességeit pedig nem kell külön ecsetelni, bár sosem tudta az Arsenalos-szintjét megközelíteni.
(Ja...és több, mint egy jó fél éve volt nálunk...)
Én pont fordítva érzem mint ti.miihii írta:...!
A Ti gondolataitok állnak hozzám is a legközelebb,így csatlakozom.ozsimiki írta:már ketten vagyunk, gondolom régebben nem olvastad ezek szerint a fórumot, nagyon nem szerettem az Arsenalban, amikor idejött nem gyűlölködtem,mert a Barca sikereiért küzdött Ő is (többnyire sikertelenül, szerencsére viszont volt időszak amikor nagyon sikeresen).d írta:Lehet az egyetlen Barca-drukker vagyok, aki ki nem állhatta Henryt mielőtt idejött, azóta árnyalódott a véleményem azzal, hogy jobban megismertem, de alapvetően nem változott. Nem bánom, hogy elmegy, nem kedveltem és sajnos nem is ment neki a játék általában. A triplázó csapatban nyújtott érdeme viszont elvitathatlan, azt köszönöm neki.
itt szimpibben viselkedett mint a Barca előtt,de természetesen nem hullajtok érte krokodil könnyeket én se.
azt a fél évet nagyon szépen köszönöm neki is, sokat tett,h triplázzon a csapat.
levezetésnek meg még jobban meggazdagodásnak pedig tökéletes helyszínt választott.
üdv Henry
már ketten vagyunk, gondolom régebben nem olvastad ezek szerint a fórumot, nagyon nem szerettem az Arsenalban, amikor idejött nem gyűlölködtem,mert a Barca sikereiért küzdött Ő is (többnyire sikertelenül, szerencsére viszont volt időszak amikor nagyon sikeresen).d írta:Lehet az egyetlen Barca-drukker vagyok, aki ki nem állhatta Henryt mielőtt idejött, azóta árnyalódott a véleményem azzal, hogy jobban megismertem, de alapvetően nem változott. Nem bánom, hogy elmegy, nem kedveltem és sajnos nem is ment neki a játék általában. A triplázó csapatban nyújtott érdeme viszont elvitathatlan, azt köszönöm neki.