2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Majd Marchena elveszi a kedvét a játszadozástól asszemMr. Master írta:Én már iszonyúan várok egy Motta-Robinho vagy egy Marquez-Robinho párharcot. De megnézném mondjuk Stam, Gattuso, Davids (!) Terry, Gallas, Sol Cambell, Vieira, Roy Keane, Rio Ferdinand, asszem ellenük nem fickándozna úgy, mint a Cadiz ellen. Nem beszélve a két Cannavaróról, meg Thuramról.
Viszont a mi Messink a Juve védelmét is kioktatta, ami nem kis dologMr. Master írta:Én már iszonyúan várok egy Motta-Robinho vagy egy Marquez-Robinho párharcot. De megnézném mondjuk Stam, Gattuso, Davids (!) Terry, Gallas, Sol Cambell, Vieira, Roy Keane, Rio Ferdinand, asszem ellenük nem fickándozna úgy, mint a Cadiz ellen. Nem beszélve a két Cannavaróról, meg Thuramról.
pontosanZsolti írta:majd lecsillapodnak itt a hangok,ha robinhonak odabaxna egy pár keményet,mert utánna biztos,hogy nem fog ennyit biciklizni....
Teljesen érhető,és szerintem igazad is van!Ordog írta:Ne legyünk ennyire elfogultak... Sztem Robinho jó zsugás, ezt meg is mutatta a vasárnapi meccsen. Azonban Messi kb. ugyanekkora tehetség, csak ő fiatalabb 3 évvel. Fogalmazhatunk úgy, hogy a margit kiadott 30 akárhány millát egy ilyen tehetségre, nekünk pedig egy legalább ugyanekkorát csak a B keretből kellett felhoznunk... Szoa mi még mindig előrébb vagyunk. De nem szabad elfelejteni hogy nálunk Ronaldinhoval már elkezdődött egy korszak, és, hogy a cikk szerint fogalmazzak, ha ott kialakul egy Robinho-éra akkor nálunk ez továbbfejlődik egy Ronaldinho+Messi-érává:DDD
Remélem érthető amit leírtam, mert elég kacifántosra sikeredett...
madridista-> tudod, az a szennylap a szomszédban.Morminho írta:hol olvasdtad ezt, Mr. Master?
Én még szívesen megnéznék a BL-ben egy Vieira-Robinho párharcot is...Morminho írta:vagy Coloccinivel...ketté tröik a lába egy Coloccini belépő utánbarcafan írta:egyszer találkozzon pl Mottával...![]()
vagy Coloccinivel...ketté tröik a lába egy Coloccini belépő utánbarcafan írta:egyszer találkozzon pl Mottával...
barcafan írta:egyszer találkozzon pl Mottával...
Elég "béna" volt,de aztán tessék...Mr. Master írta:Aztán nehogy véletlenül egy Puyol legyen belőle... Emlékszünk még, h ő hogyan kezdte?