Bajnoki Mérkőzések 05/06

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Barcelonafan
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2005.08.29. 22:00:01

Mr. Master írta:Én már iszonyúan várok egy Motta-Robinho vagy egy Marquez-Robinho párharcot. De megnézném mondjuk Stam, Gattuso, Davids (!) Terry, Gallas, Sol Cambell, Vieira, Roy Keane, Rio Ferdinand, asszem ellenük nem fickándozna úgy, mint a Cadiz ellen. Nem beszélve a két Cannavaróról, meg Thuramról.
Majd Marchena elveszi a kedvét a játszadozástól asszem :!: :!: :!:
Ha nem hát Puyol
Váci Reménység SE
Mr. Master
Director del Fútbol

2005.08.29. 21:58:49

Szerintem itt a pénzrőll szól a dolog. Ha Maxiért is fizettünk volna tízmillákat, tuti, h sokkal többet foglalkoztak volna vele az újságok, és csak azért írnak a kis brazilról is ennyi jót, mert ha már ennyijükbe került, akkor csináljanak neki egy nagy adag reklámot, így minden kis madridista azt hiszi, h ő mekkora egy isten, eztán szépen lassan elkezdenek fogyni az új 10-es mezek a real shopokból és viola! Máris nem került annyiba. A Marcának meg úgyis mindegy, h milyen istenítő cikkeket hoz le a realról. Szerintem itt csak erről van szó.
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
LG
Az Év fórumozója 2016

2005.08.29. 21:51:54

Mr. Master írta:Én már iszonyúan várok egy Motta-Robinho vagy egy Marquez-Robinho párharcot. De megnézném mondjuk Stam, Gattuso, Davids (!) Terry, Gallas, Sol Cambell, Vieira, Roy Keane, Rio Ferdinand, asszem ellenük nem fickándozna úgy, mint a Cadiz ellen. Nem beszélve a két Cannavaróról, meg Thuramról.
Viszont a mi Messink a Juve védelmét is kioktatta, ami nem kis dolog :!: AMugy nem értem mi ez a nagy folhajtás Robinho korul, Maxi is hasonloan mutatkozott be, aztán semmi 1enlore....
Boixos
Llegenda del Barça

2005.08.29. 21:49:41

tök mindegy, ha végigbringázza az egész meccset is, mivel a mögötte lévő csapat nem ér egy kalap 'mit is' ? sem. a berber lépni alig bír, már akkor habzik, amikor kijönnek az öltözőből, monnyuk még így is van pár zsugája, de koránt sem annyi, mint fénykorában. bekem közepes, ronaldo még csak-csak, meccsenként kb 10 percre. a többiekre szót sem érdemes vesztegetni. egy fecske nem fog nyarat csinálni, mégha szupertehetséges, akkor sem.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Mr. Master
Director del Fútbol

2005.08.29. 21:48:28

Én már iszonyúan várok egy Motta-Robinho vagy egy Marquez-Robinho párharcot. De megnézném mondjuk Stam, Gattuso, Davids (!) Terry, Gallas, Sol Cambell, Vieira, Roy Keane, Rio Ferdinand, asszem ellenük nem fickándozna úgy, mint a Cadiz ellen. Nem beszélve a két Cannavaróról, meg Thuramról.

LG
Az Év fórumozója 2016

2005.08.29. 21:36:08

Robinhot 1 jobb védovel semmit nem tud kezdeni, ezt már láthattuk a konf. kupán, na meg Tudor mellett sem biciklizett...a Kádiz védelmét nem nehéz osszevissza [auto_cenzúra]. :roll:
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2005.08.29. 18:15:49

Vagy majd ha a Milannal összekerülnek, Gatuso , felküldi műholdnak
Morminho
Entrenador del Barça

2005.08.29. 18:10:41

Zsolti írta:majd lecsillapodnak itt a hangok,ha robinhonak odabaxna egy pár keményet,mert utánna biztos,hogy nem fog ennyit biciklizni....
pontosan 8) a cadiz csak terültet adott neki azért tudodd biciklizni de nagyobb csapatok ellen biztos alárúgnak 1-et 2-t és majd el megy a kedve az európai focitól
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2005.08.29. 18:08:34

majd lecsillapodnak itt a hangok,ha robinhonak odabaxna egy pár keményet,mert utánna biztos,hogy nem fog ennyit biciklizni....
balboa7
Entrenador del Barça

2005.08.29. 18:00:30

...Ordog leírta a frankót! teljes egyetértésem! 8)
...de ez a Robinho-éra kicsit túlzás! :evil: :shock:
...remélem Messi nyomós válaszokkal támaszt alá minket, hogy ő is egy elképzelhetetlen nagy tehetség! :wink:
...Ferike, Ronaldinho madridba szerződése, elmélkedésén yót röhögtem! :lol:
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
Kép
Barrano
Jugador del Barça

2005.08.29. 17:54:42

Most néztem a spanyol összefoglalót, és hát elég szürke volt a Real. Igaz, hogy Robinho beállta után feljavultak de azért nem kell túlértékelni a meccsüket. Robinhoról meg annyit, tényleg jól cselez, jól passzol de nehogy már együtt járjon vele a bajnoki cím. Jobb csapatok védői nemigen hagyják majd így fickándozni.
Az idei szzonban is bajnokok leszünk!!!!!!!!
Bodi
Director del Fútbol

2005.08.29. 17:54:17

Ordog írta:Ne legyünk ennyire elfogultak... Sztem Robinho jó zsugás, ezt meg is mutatta a vasárnapi meccsen. Azonban Messi kb. ugyanekkora tehetség, csak ő fiatalabb 3 évvel. Fogalmazhatunk úgy, hogy a margit kiadott 30 akárhány millát egy ilyen tehetségre, nekünk pedig egy legalább ugyanekkorát csak a B keretből kellett felhoznunk... Szoa mi még mindig előrébb vagyunk. De nem szabad elfelejteni hogy nálunk Ronaldinhoval már elkezdődött egy korszak :lol: , és, hogy a cikk szerint fogalmazzak, ha ott kialakul egy Robinho-éra akkor nálunk ez továbbfejlődik egy Ronaldinho+Messi-érává:DDD

Remélem érthető amit leírtam, mert elég kacifántosra sikeredett...
Teljesen érhető,és szerintem igazad is van! :wink:
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.08.29. 17:42:05

Ne legyünk ennyire elfogultak... Sztem Robinho jó zsugás, ezt meg is mutatta a vasárnapi meccsen. Azonban Messi kb. ugyanekkora tehetség, csak ő fiatalabb 3 évvel. Fogalmazhatunk úgy, hogy a margit kiadott 30 akárhány millát egy ilyen tehetségre, nekünk pedig egy legalább ugyanekkorát csak a B keretből kellett felhoznunk... Szoa mi még mindig előrébb vagyunk. De nem szabad elfelejteni hogy nálunk Ronaldinhoval már elkezdődött egy korszak :lol: , és, hogy a cikk szerint fogalmazzak, ha ott kialakul egy Robinho-éra akkor nálunk ez továbbfejlődik egy Ronaldinho+Messi-érává:DDD

Remélem érthető amit leírtam, mert elég kacifántosra sikeredett...
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2005.08.29. 17:39:34

Erről beszéltem.Komolyabb védővel szemben nem sokra fog szerencsétlen menni a 10kilójával!
Mr. Master
Director del Fútbol

2005.08.29. 17:30:35

Morminho írta:hol olvasdtad ezt, Mr. Master?
madridista-> tudod, az a szennylap a szomszédban.

Mr. Master
Director del Fútbol

2005.08.29. 17:29:47

Morminho írta:
barcafan írta:egyszer találkozzon pl Mottával...
vagy Coloccinivel...ketté tröik a lába egy Coloccini belépő után :? :)
Én még szívesen megnéznék a BL-ben egy Vieira-Robinho párharcot is... :D

Morminho
Entrenador del Barça

2005.08.29. 17:27:43

vagy Coloccinivel...ketté tröik a lába egy Coloccini belépő után :? :)
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Mr. Master
Director del Fútbol

2005.08.29. 17:26:05

:lol:

Nem értem mit van mindenki úgy elájulva tőle: 21 évesen lehet, h kezdő lesz a realban... Na és? Messi 18-19 évesen kezdő lesz a Bacrában. Erről ennyit. De azért arra a Robinho-érára én kíváncsi leszek. :lol:

Morminho
Entrenador del Barça

2005.08.29. 17:25:26

hol olvasdtad ezt, Mr. Master?
Mr. Master
Director del Fútbol

2005.08.29. 17:22:20

Bár ezt a hszt nem id ekellett volna berkani :oops:

Mr. Master
Director del Fútbol

2005.08.29. 17:21:19

Robinho a Primera División új géniusza

Pedig mindössze 25 perc jutott neki, hogy bebizonyítsa kivételes képességeit és rendkívüli tehetségét. Ám a Real Madrid újdonsült 10-esének, Robinhónak ennyi is elég volt ahhoz hogy a mai spanyolországi sportlapok címoldalára kerüljön. Robinho pénteken érkezett a madridi Barajas-repülőtérre, miután szombaton már részt vett a királyi gárda Las Rozas-beli edzésén. Az edzés végén Vanderlei Luxemburgo úgy döntött, hogy nevezi az ifjú zsenit a Cádiz elleni mérkőzés keretébe, és ha nem is kezdőként, de csereként lehetőséget ad az új 10-esnek a bizonyításra.
Így is tett, és Robinho a mérkőzés 66. percben a dán Thomas Gravesen helyett állt be. S hogy ez alatt mit tett? Elég ha annyit mondunk, hogy káprázatos ritmusváltásaival és a már védjegyének számító bicikli-cseleivel az őrületbe kergette a hazai védelmet, valamint a madridi győztes találat előtt, úgy kezelte le David Beckham tért ölelő átadását, hogy azt bizony a labdazsonglőrök is megirigyelték volna. Van még valakiben kétség? Nem is kérdéses, ez a fiú a spanyol labdarúgó bajnokság egyik legnagyobb csillaga lehet. A Marca című spanyol sportnapilap sem bánik óvatosan a jelzőkkel, és a spanyol pontvadászat új géniuszának nevezi a mindössze 21 éves brazil zsenit.

De Robinho előtt még számtalan új feladat áll, s most majd a brazil válogatottban kell újra bizonyítania. A Real Madrid következő bajnokijára majd a szeptember 3-i és 4-i válogatott-mérkőzések miatt, csak szeptember 10-én kerül sor, amikor is a "blancók" az idén felkerülő, ám annál jobban megerősödött Celta Vigo ellen lépnek pályára a Santiago Bernabeuban. Ekkor mutatkozhat be Robinho először hazai publikum előtt, akik már most egyik kedvencüket látják a brazilban. Ez lesz az a nap, amikor joggal remélhetjük hogy Robinho majd kifut a Santiago Bernabeu gyepére, és hazai közönség előtt ismételten elképráztatja még a legkritkusabbakat is.

Tény, Madridban rég volt ekkora a boldogság, és rég volt ekkora várakozás egy bajnoki mérkőzés előtt. Sokak már a 30. bajnoki cím ízét kóstolgatják, pedig még csak az első fordulón vagyunk túl. Egyesek úgy vélik, hogy új éra vette kezdetét a tegnapi nappal a hispán pontvadászatban, minek neve nem más, mint "Robinho éra". Robinho, légy üdvözölve a világ egyik legerősebb bajnokságában!

Hányinger :?

retek
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2005.08.29. 17:14:22

Mr. Master írta:Aztán nehogy véletlenül egy Puyol legyen belőle... Emlékszünk még, h ő hogyan kezdte?
Elég "béna" volt,de aztán tessék...
Elég nagy játékos lett!
Milinte te szemét, tipszmikszűté??
Mr. Master
Director del Fútbol

2005.08.29. 17:04:45

Aztán nehogy véletlenül egy Puyol legyen belőle... Emlékszünk még, h ő hogyan kezdte?

Lezárt