2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Egyet értek. Imádom, tegnap is amit művelt az hihetetlen. De amit a kapu előtt tud művelni az borzasztó. Mintha az öltözőben minden kapurálövése után megvernék a társai. Nem értem miért ilyen gyámoltalan kapu előtt.madmushroom írta:Le a kalappal előtte, nagyon élveztem a játékát, viszont remélem, hogy a jövőben nem fog félni a kapura lövésektől.
Direkt kivárt a végéi, mert így sokkal jobbnak néz ki.S.Agüero írta:Iniesta megint csak jókor rúgta a gólt, legalább tudtunk "kicsit" izgulni is.![]()
Grat Andrés!
Ez de gyönyörű. Iniesta amellett, hogy egy fantasztikus focista, még fantasztikus ember is.Tomsa írta: "Örökké veled vagyunk Dani Jarque!"
"Örökké veled vagyunk Dani Jarque!"Sanama írta:Mi volt a pólójára írva?
Ez igaz.Bár sztem szokatlanul sokszor vesztette el a labdát.Főleg a második félidőből emlékszem legalább 5-6 esetre,amikor addig forgolódott,amíg elvették tőle.De ezzel együtt is jól tolta.LG írta:Érdekes, h a németek elleni meccs után róla nem beszélnek, pedig sztem most is nagyon jól játszott, sokszor keverte meg Lahmékat, ezzel nem kis veszedelmet keltve. A gól előtti szögletet is ő harcolta ki.
Azért Alvést nem venném ide.DCRikee írta:Az egyik legjobb.persze Alves , Xavi és Messi mögött