Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mint tudhatod, a 2 nehéz meccs az már volt A.Madrid+Bilbao. Érthető, hogy játszatták, hozzárakom be is húzták. Most jön egy Mallorca majd 2 hét pihenő a válogatott fordulók miatt. A Valencia majd utána jön. Nyilvánvaló, hogy a legjobbkor lesz pihentetve.S.Agüero írta:Na, nee!
Most jön 2 egész nehéz meccs a bajnokságban.
Mallorca+Valencia.
Nagyon kellene ő, mert ezeken a meccseken fontos lesznek/lennének a pontos labdái, a labdajáratás és a labdabirtoklást.
Remélem legalább csereként beáll a Mallorca ellen.
Jobbulást neki!
Inkább most ne játszon,mint a BL döntőbesjd írta:Most olvastam a hivatalos oldalon h nem játszhat a hétvégén
A mester, a példakép!Aragorn83 írta:Ha jól tudom, 12 éve épp a mai napon mutatkozott be Xavi a Barca első csapatában. Gratula neki!
http://www.youtube.com/watch?v=LssXVwyj ... _embedded#
Biztos Madridisták kerestek már rá erre
Off: de Guti sem homoszexuális.csülök írta:Látva, hogy szegény Guti mit kapott a spanyol közönségtől a homszexualitása miatt, én nem csodálom, ha a focisták nem coming-outolnak. Amúgy meg kit érdekel?
Hát ez így van, mindenki Messit emlegeti, de ha Xavi nem indítja Messit, ő se lenne ott ahol van. Tehát ez teljesen igaz, Xavi a Barca esze. (csak egy kicsit többet rúgná rá a szabadrúgásokat a kapura )MessiFan írta:Xavi az ész a Barcában és a válogatottban. Nélküle 1-ik csapat se tartana ott ahol most és nem túlzok. Egyszerűen annyira jól lát a pályán és annyira sokat mozog, passzol hogy az elképesztő! Lehet hogy képességileg volt nála jobb.
Ha Raúlra gondolsz akkor hagyjukd írta:Internetes szavazás. Ami magával vonja, hogy nagyrészt fiatalok vesznek részt benne. 'mit is' ? sem jelent. Voltak azért ott nagy egyéniségek. Könnyen lehet, hogy Xavinál is nagyobbak.
Figyelj, focistáknál sosem tudnisocio66 írta:Hallottam mostanában utalást arra,hogy Xavi izé..búza.
volt,vagy van neki barátnője,felesége,vagy valami?
guglin nem nagyon találtam,csak ilyen baromságokat,de úgy egyértelműen sehol nem volt kép,vagy cikk,kivéve egyet,de az nem sok.
Azért na...Én még nem láttam búza focistát.
CR-en kívül Twisted Evil
Van/volt egyáltalán?