Fifa, PES, FM

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
S.Doyle
Barça B

2010.07.29. 14:49:42

Köszi Barca_10 avagy Matthew de ezt a vidit má láttam és nem nagyon értem de ha te leirnád ide magyarul és idő sorendbe hogy mit kell csinálni 1-es konfigbe azt nagyon meg köszöném.

Visca Barca Visca Catalunya
Bobberto
Capitá del Barça

2010.07.29. 14:41:14

Lehet én nem értek ehhez, de nem értem mért nem lehet ugyan úgy megcsinálni PC-re mint konzolra...

Man. City-vel kezdtem el :) neke mmég bee kell szokni rég fifáztam főleg nem konzolon, profba nyomom, hát az a kezdő 96 milla érdekes volt... Elég sok mindenkit eladtam, de vettem is, jöttek: Neymar, Özil és Hamsik Fiatalítottam :) Neymarral őrült jó menni, írtózatosan vékony és gyors ámbár tényleg nagyon törékeny... kb 12 meccs van mögöttem ( nem szimulálok ) és vagy 4-5x lesérült. Az meg hogy van, hogy ilyen Chelsea alig tud megverni egy Burnley-t? Érdekes...

Hogy kicsit off legyek: én nemrég vettem meg ( talán 2 hónapja... ) az xbox360-t és tancsáot kérnék, hogy evvel "hátrányba" leszek az új xbox360-hoz képest? Ugye attól még lesznek rá rá játékok vagy lesznek, de lehet nem bírja majd el őket?
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.07.29. 14:33:26

Egy szaros játékért felesleges kidobni durván 80ezer forintot. Inkább kimegyek focizni egyedül mint hogy otthon kuksoljak órákat a fifával. Néha jó eljátszani vele de nem éri meg szerintem. Én is meg akartam venni az Xboxot de rájöttem hogy teljesen felesleges mert így sem használom a ps2-met :D
madmushroom
Capitá del Barça

2010.07.29. 14:26:09

faithnomore írta:
Sok fejlesztői vita után azonban a készítők úgy döntöttek, hogy nem lesz Personality Plus illetve az új Pro Passing rendszer sem a PC-s platformon.
nagyszerű... hihetetlen mennyire lesz*rják a PC-n játszókat... lenne benne egy kis újítás, ami élvezhetőbbé tenné, leveszik

ennyit rólad nagy EA :evil:
Lassan 2011. Érdemes lenne rájönni, hogyha az ember játszani akar és tényleg élvezni is akarja az ezzel eltöltött perceket, akkor vennie kell egy konzolt.
barca99
Llegenda del Barça

2010.07.29. 14:10:42

Xbox-on hogyan lehet lementeni a visszajátszásokat? Már a 09 óta nem jövök rá... :oops: :lol:
faithnomore
Entrenador del Barça

2010.07.29. 14:05:54

Sok fejlesztői vita után azonban a készítők úgy döntöttek, hogy nem lesz Personality Plus illetve az új Pro Passing rendszer sem a PC-s platformon.
nagyszerű... hihetetlen mennyire lesz*rják a PC-n játszókat... lenne benne egy kis újítás, ami élvezhetőbbé tenné, leveszik

ennyit rólad nagy EA :evil:
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
kompalor
Jugador d'estrella

2010.07.29. 13:10:02

Kalap1988 írta:Nem tudom, hogy tudtok e már valamit az új fifáról, de részemről nagyon remélem, hogy lesz végre benne valami kihívás is. Több különbséget tennék a fokozatok közé, mert vicc, hogy egy legendás szinten, gyors tempó mellett, egy online középszerű játékos, mint én (játszottam anno online, bár lehet picit gyengébb voltam még akkor, de középmezőnyben vagy lejjebb voltam az ellenfeleimhez képest) már nem tud rendesen játszani. két szezon alatt építettem egy igen erős Valenciát, igaz kevés cserével, de a kezdőcsapat bitang ( 3 db 90 alatti játékos van, ők is 88,88 illetve 87-esek) és hát 25 meccs alatt ezen a fokozaton 97 gólt lőttem a bajnokságban és csak 20-at kaptam. Simán vezetek, az elvesztett meccseket szimuláltam ( 2 ilyen van, illetve 2 döntetlen, mind a 4 szim), ha én játszom le bárki ellen, bármilyen meccset, akkor 99,999%, hogy nyerek. Sőt a legjobban védekező csapatnak is berámolok legalább 3 gólt. Szóval már nincs értelme játszani. ezért is reménykedem a kihívásokban. Az nekem nem kihívás, hogy mondjuk 50-60-as játékosokkal próbáljak játszani, mert nem életszerű a különbség a 90-es és a 60-as játékos közt. Hisz a legfontosabb tényezőben, a futásban látszódik meg leginkább a meccsen. Ez meg magunk közt szólva butaság, és nem lehet úgy játszani, ha az ellenfél 3-4-szer olyan gyors, mint te, ráadásul hamar el is fáradsz.
Fifa 11-ről néhány infó:

-PC_N IS NEXT GEN grafika lesz!
-A Personality az egyediség evolúciója, mely a focista pályán tanúsított képességeit élethűen tükrözi a játékban is, egyedi személyiségeket hozva létre a FIFA 11 világában %u2013 nyilatkozta Kaz Makita ügyvezető producer. Olyan fokú kifinomultságot értünk el a játékmotorban, hogy minden egyes futballista igazi egyéniségként fog cselekedni és viselkedni.
-A Personality egy adatbázis alapján különbözteti meg egymástól a focistákat, amely minden játékos képességeit értékeli és osztályozza 36 tulajdonság és 57 adottság mentén. Az EA SPORTS FIFA franchise 1700, világszerte tevékenykedő kutatóból, szerkesztőből és bírálóból álló hálózat segítségével értékel minden játékost, és az így szerzett adatok felhasználásával létrehozta a világ legátfogóbb adatbázisát, mely méltó párja piacvezető futball-játékmotorjának. A Personality mindenütt integrálódik a játékba. Az elitjátékosok most bemutathatják világklasszis tehetségüket. A Real Madridban játszó Kaká erőteljes, kreatív passzokat küld, a Barcelona csapatában futballozó Andres Iniesta szűkebb fordulókkal és pontos irányítással vezeti át a labdát a védelmen, még az ellenféllel lökdösődve is, Wayne Rooney erejét használva tartja fel a védőket és távolról lő a kapura, a védelem olyan ászai pedig, mint Giorgio Chiellini a Juventusból, kiszámítják a támadók cselekedeteit, és megfelelően reagálva igyekeznek visszaszerezni a labdát. Az új testtípusok és játékosmodellek még egyedibbé teszik a pálya minden játékosának kinézetét. A Personality funkció a kapusokra is hatással van. Való életbeli egyéniségük például akrobatikus vagy hagyományos mozgásuk határozza meg stílusukat a játékban. A vetődési tulajdonságok segítségével távolabbi labdákat is elérnek, a reflextulajdonságok pedig a reakcióidőt határozzák meg, így a világklasszisok, például Petr Cech a Chelsea FC-ből, itt is megmutathatják, mire képesek.
-A FIFA 11 egy másik újdonsága a Pro Passing rendszer, melyben a passz hatékonyságát a vezérlővel tanúsított ügyességünk, a játékos képességei, a helyzet és az időtényező határozza meg a pályán: mindezek együtt jól megalapozott és élvezetes passzolási szisztémát tesznek lehetővé. A rossz döntések, illetve a labda túl gyenge vagy túl erős megrúgása hibákat eredményeznek. A játékosok biztonságosabb, hatékonyabb játékot várhatnak az új típusoktól, például a kanyarodó passztól.
-a szurkolók importálhatják és elhelyezhetik egyéni szurkolónótáikat és rigmusaikat miden csapathoz és ligához. Mindenki beállíthatja saját klubjának himnuszát és rigmusait, melyek megszólalnak a játékosbemutatók közben, félidőkor és gólok után akár virtuális profink nevét is hallhatjuk visszhangozni az Old Trafford vagy a San Siro stadion lelátóin! Most már egyedi zeneszámok is importálhatók a játékba.
Kép
Kép
Kép
Visca El Barça! Sempre Barça! Més Que Un Club!
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.07.29. 13:00:30

Nem tudom, hogy tudtok e már valamit az új fifáról, de részemről nagyon remélem, hogy lesz végre benne valami kihívás is. Több különbséget tennék a fokozatok közé, mert vicc, hogy egy legendás szinten, gyors tempó mellett, egy online középszerű játékos, mint én (játszottam anno online, bár lehet picit gyengébb voltam még akkor, de középmezőnyben vagy lejjebb voltam az ellenfeleimhez képest) már nem tud rendesen játszani. két szezon alatt építettem egy igen erős Valenciát, igaz kevés cserével, de a kezdőcsapat bitang ( 3 db 90 alatti játékos van, ők is 88,88 illetve 87-esek) és hát 25 meccs alatt ezen a fokozaton 97 gólt lőttem a bajnokságban és csak 20-at kaptam. Simán vezetek, az elvesztett meccseket szimuláltam ( 2 ilyen van, illetve 2 döntetlen, mind a 4 szim), ha én játszom le bárki ellen, bármilyen meccset, akkor 99,999%, hogy nyerek. Sőt a legjobban védekező csapatnak is berámolok legalább 3 gólt. Szóval már nincs értelme játszani. ezért is reménykedem a kihívásokban. Az nekem nem kihívás, hogy mondjuk 50-60-as játékosokkal próbáljak játszani, mert nem életszerű a különbség a 90-es és a 60-as játékos közt. Hisz a legfontosabb tényezőben, a futásban látszódik meg leginkább a meccsen. Ez meg magunk közt szólva butaság, és nem lehet úgy játszani, ha az ellenfél 3-4-szer olyan gyors, mint te, ráadásul hamar el is fáradsz.
Barca_10
Entrenador del Barça

2010.07.28. 21:39:05

S.Doyle írta:hello azt szeretném meg kérdezni hogy neme tudja valaki hogy hogy lehet rabonat csinálni fifa10-be ps2-ön.

Tessék:http://www.youtube.com/watch?v=UODwSYK5wDM
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
zoli243player
Barça C

2010.07.28. 21:30:16

Hello!
A fifa10-zel vagy esetleg a 09-cel játszanék ipin vagy bármilyen
más program segitségével, sajnos nekem az eredeti cd nincs meg!
Aki szivesen játszana egy profi játékosal az vegyen fel msn-nen.
msnem:enter999@citromail.hu
S.Doyle
Barça B

2010.07.23. 13:02:36

hello azt szeretném meg kérdezni hogy neme tudja valaki hogy hogy lehet rabonat csinálni fifa10-be ps2-ön.
Légy profizni és ugy szoktam hogy meg csinálom magam csak simán játékos létrehozásba aztán játszok egy évet légy profiba a végén meg nézem a képeségeim aztán átirom a simá játékos létrehozásba igy fejlődök az átigazolás meg innen má tök egyszerü csak a az a baj hogy minden hol a 09/10 szezon csinálom a karrim igy L.A galaxy Newcastle Marsellie Liverpool és most a Barca és 98-as vok csak anyi hogy belerakod magad egy csabatba és amikor kezded akor nem csinálsz újjat hanem játékos választás alatt ki választod magad,meg ebbe az is jó hogy 1ből csk lehetsz ha még elötte beállitod

Visca Barca Visca Catalunya
Barca_10
Entrenador del Barça

2010.07.22. 20:53:14

A Pesben a Become a Legend nekem jobban tetszik.Próbáld meg inkább azt,mert a Fifában még én sem jöttem rá,hogy hogyan kell átigazolni(Ath.Bilbaoval vagyok).
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
víscaelbarca!forever
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.07.22. 20:34:35

Barcaman14 írta:
forlán10 írta:Azt szeretném kérdezni, h légy profiban át lehet igazolni? Mert Gijónban kezdtem egy új focistával, és már túl jó vok a csapatomhoz képest. Szval át lehet igazolni?
Én úgy tudom hogy nem lehet! :wink: A Fifaban egyébként nagyon gagyi szerintem a Légy profi mód! :roll: Ha szabad ajánlanom akkor nézd meg ugyanezt a módot a Pes-ben, ha még nem próbáltad. Nem kicsit jobb! :)

nem tom én xbox-on nyomon a fifát és én áttudok igazolni de csak szezon végén és attól függ mien csapatok keresnek meg függ a teljesítménytől is
am profin szoktam nyomnia Légy profi-t és a Poolba viszem éppen
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára víscaelbarca!forever 2010.07.22. 20:59:41-kor.
looka
Capitá del Barça

2010.07.22. 19:36:25

forlán10 írta:Még azt szeretném megkérdezni h FIFA Manager módba nem lehet vhogy valamilyen nemzetközi kupában indulni??? Az első idényben cs bajnokság + kupa van, semmi BL!!!
A második szezontól kezdve már végig van. :wink:
forlán10
Jugador d'estrella

2010.07.22. 19:27:58

Még azt szeretném megkérdezni h FIFA Manager módba nem lehet vhogy valamilyen nemzetközi kupában indulni??? Az első idényben cs bajnokság + kupa van, semmi BL!!!
"Két csapatnak szurkolok. A Barcának és a Real eheti ellenfelének" a három tenor egyik tagja. Javi Martínezt a Barcába!!!Kép
forlán10
Jugador d'estrella

2010.07.22. 19:06:18

Messithebest írta:Ezt talán a pes topicba kellett volna....
Bocsi
"Két csapatnak szurkolok. A Barcának és a Real eheti ellenfelének" a három tenor egyik tagja. Javi Martínezt a Barcába!!!Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2010.07.22. 19:03:22

Ezt talán a pes topicba kellett volna....
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
forlán10
Jugador d'estrella

2010.07.22. 19:02:22

Bocs, de PES-t hol lehet ntről letölteni? Habár nem ide tartozik :roll:
forlán10
Jugador d'estrella

2010.07.22. 18:56:55

Barcaman14 írta:
forlán10 írta:Azt szeretném kérdezni, h légy profiban át lehet igazolni? Mert Gijónban kezdtem egy új focistával, és már túl jó vok a csapatomhoz képest. Szval át lehet igazolni?
Én úgy tudom hogy nem lehet! :wink: A Fifaban egyébként nagyon gagyi szerintem a Légy profi mód! :roll: Ha szabad ajánlanom akkor nézd meg ugyanezt a módot a Pes-ben, ha még nem próbáltad. Nem kicsit jobb! :)
Ott át lehet igazolni?? Egyébk kösz :D
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.07.22. 18:56:26

Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
sjay
Entrenador del Barça

2010.07.22. 18:55:04

Nem lehet. (Ha jól rémlik, ez nem olyan mint a PES-ben)
forlán10
Jugador d'estrella

2010.07.22. 18:51:01

Azt szeretném kérdezni, h légy profiban át lehet igazolni? Mert Gijónban kezdtem egy új focistával, és már túl jó vok a csapatomhoz képest. Szval át lehet igazolni?
fcbarca0827
Director del Fútbol

2010.07.18. 12:37:23

kalafa2220 írta:ez biztos nem legenda szinten rúgtad félprofi meg nagyon sok embernek megy távolról rá rúgás :wink: :lol: :twisted:
Viszont, a magyar nyelv sajnos egyre kevesebbeknek. :roll:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
kalafa2220
Barça C

2010.07.18. 12:21:21

ez biztos nem legenda szinten rúgtad félprofi meg nagyon sok embernek megy távolról rá rúgás :wink: :lol: :twisted:
zola8787
Director del Fútbol

2010.07.18. 12:05:20

Nem tud valaki olyan adatbázisról, amibe leírják, hogy kiknek a nevét mondják meccs közben a magyar szinkronizálók?
Válasz küldése