Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lassan 2011. Érdemes lenne rájönni, hogyha az ember játszani akar és tényleg élvezni is akarja az ezzel eltöltött perceket, akkor vennie kell egy konzolt.faithnomore írta:nagyszerű... hihetetlen mennyire lesz*rják a PC-n játszókat... lenne benne egy kis újítás, ami élvezhetőbbé tenné, leveszikSok fejlesztői vita után azonban a készítők úgy döntöttek, hogy nem lesz Personality Plus illetve az új Pro Passing rendszer sem a PC-s platformon.
ennyit rólad nagy EA
nagyszerű... hihetetlen mennyire lesz*rják a PC-n játszókat... lenne benne egy kis újítás, ami élvezhetőbbé tenné, leveszikSok fejlesztői vita után azonban a készítők úgy döntöttek, hogy nem lesz Personality Plus illetve az új Pro Passing rendszer sem a PC-s platformon.
Fifa 11-ről néhány infó:Kalap1988 írta:Nem tudom, hogy tudtok e már valamit az új fifáról, de részemről nagyon remélem, hogy lesz végre benne valami kihívás is. Több különbséget tennék a fokozatok közé, mert vicc, hogy egy legendás szinten, gyors tempó mellett, egy online középszerű játékos, mint én (játszottam anno online, bár lehet picit gyengébb voltam még akkor, de középmezőnyben vagy lejjebb voltam az ellenfeleimhez képest) már nem tud rendesen játszani. két szezon alatt építettem egy igen erős Valenciát, igaz kevés cserével, de a kezdőcsapat bitang ( 3 db 90 alatti játékos van, ők is 88,88 illetve 87-esek) és hát 25 meccs alatt ezen a fokozaton 97 gólt lőttem a bajnokságban és csak 20-at kaptam. Simán vezetek, az elvesztett meccseket szimuláltam ( 2 ilyen van, illetve 2 döntetlen, mind a 4 szim), ha én játszom le bárki ellen, bármilyen meccset, akkor 99,999%, hogy nyerek. Sőt a legjobban védekező csapatnak is berámolok legalább 3 gólt. Szóval már nincs értelme játszani. ezért is reménykedem a kihívásokban. Az nekem nem kihívás, hogy mondjuk 50-60-as játékosokkal próbáljak játszani, mert nem életszerű a különbség a 90-es és a 60-as játékos közt. Hisz a legfontosabb tényezőben, a futásban látszódik meg leginkább a meccsen. Ez meg magunk közt szólva butaság, és nem lehet úgy játszani, ha az ellenfél 3-4-szer olyan gyors, mint te, ráadásul hamar el is fáradsz.
S.Doyle írta:hello azt szeretném meg kérdezni hogy neme tudja valaki hogy hogy lehet rabonat csinálni fifa10-be ps2-ön.
Barcaman14 írta:Én úgy tudom hogy nem lehet!forlán10 írta:Azt szeretném kérdezni, h légy profiban át lehet igazolni? Mert Gijónban kezdtem egy új focistával, és már túl jó vok a csapatomhoz képest. Szval át lehet igazolni?A Fifaban egyébként nagyon gagyi szerintem a Légy profi mód!
Ha szabad ajánlanom akkor nézd meg ugyanezt a módot a Pes-ben, ha még nem próbáltad. Nem kicsit jobb!
A második szezontól kezdve már végig van.forlán10 írta:Még azt szeretném megkérdezni h FIFA Manager módba nem lehet vhogy valamilyen nemzetközi kupában indulni??? Az első idényben cs bajnokság + kupa van, semmi BL!!!
BocsiMessithebest írta:Ezt talán a pes topicba kellett volna....
Ott át lehet igazolni?? Egyébk köszBarcaman14 írta:Én úgy tudom hogy nem lehet!forlán10 írta:Azt szeretném kérdezni, h légy profiban át lehet igazolni? Mert Gijónban kezdtem egy új focistával, és már túl jó vok a csapatomhoz képest. Szval át lehet igazolni?A Fifaban egyébként nagyon gagyi szerintem a Légy profi mód!
Ha szabad ajánlanom akkor nézd meg ugyanezt a módot a Pes-ben, ha még nem próbáltad. Nem kicsit jobb!
Én úgy tudom hogy nem lehet!forlán10 írta:Azt szeretném kérdezni, h légy profiban át lehet igazolni? Mert Gijónban kezdtem egy új focistával, és már túl jó vok a csapatomhoz képest. Szval át lehet igazolni?
Nem lehet. (Ha jól rémlik, ez nem olyan mint a PES-ben)forlán10 írta:Azt szeretném kérdezni, h légy profiban át lehet igazolni? Mert Gijónban kezdtem egy új focistával, és már túl jó vok a csapatomhoz képest. Szval át lehet igazolni?
Viszont, a magyar nyelv sajnos egyre kevesebbeknek.kalafa2220 írta:ez biztos nem legenda szinten rúgtad félprofi meg nagyon sok embernek megy távolról rá rúgás![]()
![]()