Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem arra kevés esély van hogy elszálljon magától olyannyira mint R10 vagy sokan mások. Ha be fog következni egy komolyabb forma ingadozás nála( márpedig befog, ez törvényszerű) akkor az a hatalmas túlterheltség miatt lesz. Nagyon sok meccset játszik, és minden meccsen 100% próbál nyújtani. Ezt hosszútávon nem lehet bírni!LG írta: Sztem majd a korral egyre karizmatikusabb lesz. Azért még nagyon fiatal mindig, ne feledjük.
Én inkább attól féltem őt, h elszáll majd magától, mint R10. Én úgy veszem észre, h benne is meg van a hajlam.
Ha jól emlékszem tavaly is hamarább visszajött a csapathoz ugye? Úgy rémlik mintha beszéltünk volna erről tavaly nyáron is.Zokneenho írta:Azért ez is mutatja Messi nagyságát, hogy hamarabb visszatér a vakációról, mint néhány társa.El fanático írta:ON:
A Sport.es címlapja szerint Leo - és Dani Alves - július 30.-án tér vissza Barcelonába a csapathoz:
http://i25.tinypic.com/t5k2va.jpg
Azért ez is mutatja Messi nagyságát, hogy hamarabb visszatér a vakációról, mint néhány társa.El fanático írta:ON:
A Sport.es címlapja szerint Leo - és Dani Alves - július 30.-án tér vissza Barcelonába a csapathoz:
http://i25.tinypic.com/t5k2va.jpg
Sztem majd a korral egyre karizmatikusabb lesz. Azért még nagyon fiatal mindig, ne feledjük.d írta:Megjegyzem én nem bánnám, ha Messi kicsit "fenegyerekesebb" lenne - igaz a pályán, azon kívül nem igazán izgat mit csinál, amíg emberhez méltóan viselkedik. A játéktudásához kétség nem fér, kicsit karizmatikusabb személy lenne még nagyobb vezéregyéniséggé válna. Persze ezt nem halálfejes tetkókkal kell elérni.
Az édesanyja portréja van a lapockájára tetoválva.Ilúvatar írta: Ha már van neki tetkója, akkor ki van rajta? mert arckép van a hátán az tuti.
Antonella nem a sok napozástól vagy szoláriumtól ilyen barna bőrű - a vonásain tisztán látszik, hogy ő is egy azon Argentinek közül, aki indián felmenőkkel is büszkélkedhet.Lionel85 írta:Továbbra is azt mondom, hogy KELL napozni. Nagyon le van maradva Antonella mögött.
A 'Net különböző szegleteiben található infókból, interjúkból és egy SztárSport vagy KépesSport / hirtelen nem tudom melyikben volt / által is lehozott cikkből úgy értesültem, hogy az a 3 év az "csak" jövőre lesz 2 év.tudomka958 írta:ezzel a lánnyal kb. 3 éve fut,akkor még gyerekek voltak!
úgyhogy hagyd a lóvét...
3 éve Messi 20 éves volt és egy hónapban annyit keresett amennyit te egész életed során nem fogsztudomka958 írta:
ezzel a lánnyal kb. 3 éve fut,akkor még gyerekek voltak!
úgyhogy hagyd a lóvét...
ezzel a lánnyal kb. 3 éve fut,akkor még gyerekek voltak!lui1698 írta:meg pénze...Barcaman14 írta:Úgy látom Leonak a párválasztáshoz is van tehetsége!
MessiFan írta:Ez a csöppség szerintem simán lehetne az övé.El fanático írta:Hol olvastad, hogy Messinek van egy fia? Amúgy Leo amilyen családcentrikus, biztosan együtt nyaralna a kisfiával, ha lenne neki.MessiFan írta:Kisfiáról nincsenek képek? Mert kezdek kételkedni hogy az az ő fia volt az ünnepléskor.
Le volt már fotózva több kigyerekkel, mivel mindkét bátyja nős már, így lehetnek az unokaöccsei, de sokan a rajongók közül is szeretik lefotózni a gyereküket egy sztárral.
Mindenesetre ez a Leo gyereke dolog erősen hápog.
Nem olvastam róla csak feltűnt hogy egy kisfiúval van a camp nouban az ünnepségen.
Ez a csöppség szerintem simán lehetne az övé.El fanático írta:Hol olvastad, hogy Messinek van egy fia? Amúgy Leo amilyen családcentrikus, biztosan együtt nyaralna a kisfiával, ha lenne neki.MessiFan írta:Kisfiáról nincsenek képek? Mert kezdek kételkedni hogy az az ő fia volt az ünnepléskor.
Le volt már fotózva több kigyerekkel, mivel mindkét bátyja nős már, így lehetnek az unokaöccsei, de sokan a rajongók közül is szeretik lefotózni a gyereküket egy sztárral.
Mindenesetre ez a Leo gyereke dolog erősen hápog.
Hol olvastad, hogy Messinek van egy fia? Amúgy Leo amilyen családcentrikus, biztosan együtt nyaralna a kisfiával, ha lenne neki.MessiFan írta:Kisfiáról nincsenek képek? Mert kezdek kételkedni hogy az az ő fia volt az ünnepléskor.
meg pénze...Barcaman14 írta:Úgy látom Leonak a párválasztáshoz is van tehetsége!