2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az lenne a csoda ha ugyanaz az ember maradna. Egész évben, csak azt hallja, hogy ő mekkora sztár, és hogy a legjobb labdarúgó. Aztán meg kap a másik oldalról zsigeri gyűlöletet is nem keveset. Mindenkire hatással vannak a körülötte történő dolgok, mért lenne ő kivétel?Mihu írta:Na jólvan, megnyugodtam, hogy nem csak én látom ígyLG írta: Én inkább attól féltem őt, h elszáll majd magától, mint R10. Én úgy veszem észre, h benne is meg van a hajlam.
Én is így tudom. Messi szabad kezet kapott és mégis ilyen gyorsan visszajön. Az becsülendő. Teljesen profi a hozzáállása, szerintem nem fog elszállni, hiába nagy sztár, hiába a világ legjobbja. Mostanában ki volt képes akkora fejlődésre, nem csak szinten tartásra, az aranylabdás éve után? Még mindig motiváltnak tűnik. És szerintem ha ez változna, akkor a csapat megoldaná, hogy megint motivált legyen. Úgy hiszem, hogy ez a csapat nagyon erős mentálisan is, ami megelőzi az ilyen típusú romlásokat, formahanyatlásokat. Úgyhogy még egy ideig csodálhatjuk majd Messi pazar játékát.P.U.Y.O.L. írta:Javítsatok ki, de nem azt nyilatkozta Pep, hogy Messi addig van szabin, ameddig csak akar??? (persze ő is tudta, hogy nem fog másfél hónapig henyélni...Fernando írta:Ugye 1 hónap van mindenkinek a VB kieséstől számítva. Messi Július 3.án esett ki, 3-4 nappal előbb jön vissza. Azért az nem akkora kunszt.Igaz, ha a helyében lennék azt a kis időt tuti azzal a szép menyecskével tölteném akiről voltak már képek is.
![]()
)
Javítsatok ki, de nem azt nyilatkozta Pep, hogy Messi addig van szabin, ameddig csak akar??? (persze ő is tudta, hogy nem fog másfél hónapig henyélni...Fernando írta:Ugye 1 hónap van mindenkinek a VB kieséstől számítva. Messi Július 3.án esett ki, 3-4 nappal előbb jön vissza. Azért az nem akkora kunszt.Igaz, ha a helyében lennék azt a kis időt tuti azzal a szép menyecskével tölteném akiről voltak már képek is.
![]()
Csatlakozom, ugyanígy látom....de annyira azért nem mint R10. De most már kezd látszani, hogy igen, ő is egy sztár...Mihu írta:Na jólvan, megnyugodtam, hogy nem csak én látom ígyLG írta: Én inkább attól féltem őt, h elszáll majd magától, mint R10. Én úgy veszem észre, h benne is meg van a hajlam.
nem akarok senkit lelombozni, de Pep megmondta, h a VB-kieséstől számított 1 hónap pihenőt kap mindenki, így természetes, h Dani és Leo hamarabb térnek vissza, mint XaviékZokneenho írta:Azért ez is mutatja Messi nagyságát, hogy hamarabb visszatér a vakációról, mint néhány társa.El fanático írta:ON:
A Sport.es címlapja szerint Leo - és Dani Alves - július 30.-án tér vissza Barcelonába a csapathoz:
http://i25.tinypic.com/t5k2va.jpg
Szerintem arra kevés esély van hogy elszálljon magától olyannyira mint R10 vagy sokan mások. Ha be fog következni egy komolyabb forma ingadozás nála( márpedig befog, ez törvényszerű) akkor az a hatalmas túlterheltség miatt lesz. Nagyon sok meccset játszik, és minden meccsen 100% próbál nyújtani. Ezt hosszútávon nem lehet bírni!LG írta: Sztem majd a korral egyre karizmatikusabb lesz. Azért még nagyon fiatal mindig, ne feledjük.
Én inkább attól féltem őt, h elszáll majd magától, mint R10. Én úgy veszem észre, h benne is meg van a hajlam.
Ha jól emlékszem tavaly is hamarább visszajött a csapathoz ugye? Úgy rémlik mintha beszéltünk volna erről tavaly nyáron is.Zokneenho írta:Azért ez is mutatja Messi nagyságát, hogy hamarabb visszatér a vakációról, mint néhány társa.El fanático írta:ON:
A Sport.es címlapja szerint Leo - és Dani Alves - július 30.-án tér vissza Barcelonába a csapathoz:
Azért ez is mutatja Messi nagyságát, hogy hamarabb visszatér a vakációról, mint néhány társa.El fanático írta:ON:
Sztem majd a korral egyre karizmatikusabb lesz. Azért még nagyon fiatal mindig, ne feledjük.d írta:Megjegyzem én nem bánnám, ha Messi kicsit "fenegyerekesebb" lenne - igaz a pályán, azon kívül nem igazán izgat mit csinál, amíg emberhez méltóan viselkedik. A játéktudásához kétség nem fér, kicsit karizmatikusabb személy lenne még nagyobb vezéregyéniséggé válna. Persze ezt nem halálfejes tetkókkal kell elérni.
Az édesanyja portréja van a lapockájára tetoválva.Ilúvatar írta: Ha már van neki tetkója, akkor ki van rajta? mert arckép van a hátán az tuti.
Antonella nem a sok napozástól vagy szoláriumtól ilyen barna bőrű - a vonásain tisztán látszik, hogy ő is egy azon Argentinek közül, aki indián felmenőkkel is büszkélkedhet.Lionel85 írta:Továbbra is azt mondom, hogy KELL napozni. Nagyon le van maradva Antonella mögött.
A 'Net különböző szegleteiben található infókból, interjúkból és egy SztárSport vagy KépesSport / hirtelen nem tudom melyikben volt / által is lehozott cikkből úgy értesültem, hogy az a 3 év az "csak" jövőre lesz 2 év.tudomka958 írta:ezzel a lánnyal kb. 3 éve fut,akkor még gyerekek voltak!
úgyhogy hagyd a lóvét...
3 éve Messi 20 éves volt és egy hónapban annyit keresett amennyit te egész életed során nem fogsztudomka958 írta:
ezzel a lánnyal kb. 3 éve fut,akkor még gyerekek voltak!
úgyhogy hagyd a lóvét...
ezzel a lánnyal kb. 3 éve fut,akkor még gyerekek voltak!lui1698 írta:meg pénze...Barcaman14 írta:Úgy látom Leonak a párválasztáshoz is van tehetsége!