Rivaldo11 írta:Borzalmasan unalmas már a Cesc ügy. El kellene fogadni, hogy idén semmiképp sem jön. Nem látok a dolgok mögé, de véleményem szerint Cesc nem tett meg mindent azért, hogy Wenger elengedje. Enélkül pedig kapálózhatunk, nem fogja elengedni. Igaza is van. Kell Cesc ahhoz az 5. helyhez.
Valahogy én is így látom. Wenger nem hülye, ha oda áll és a szemébe mondja, mester el szeretnék igazolni, elengedi.. húzza a száját, de nem hülye és tudja, ha egy játékos el szeretne igazolni, az milyen. Szerintem Fabregas tojik egészre, majd a Barca vezetősége elintézi, vagy a zsebébe nyúl, ha annyira kell nekik ő. Elismerem, hogy nagy játékos, jó lenne, ha jönne, de szerintem se tett meg mindent, amit egy ilyen szituációban meg kellett volna tenni.
Valahol azt írták, hogy napok kérdése.. valahol azt írták, hogy Fabregas már írt levelet Wengernek.. jó lenne most már befejezni és pontot tenni, tötymörgés az megvan, lépni kéne. Jön jön, ha nem akkor meg ott poshadjon meg az 5-6. hely körül az évről évre bajnoknak készülő arsenállal. ENNYI.