Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Nasri szélen játszott,de oda nekik ottvan walcott,eboue,arshavin,wilshere stb...Attika 25 írta:S akkor Nasri posztján ki lesz,vagy ő nem is volt állandó kezdő? Mindegy,ez nem a mi problémánk,majd az öreg megoldja ha úgy alakul
Úgy értettem nyíltan. Amit tudunk az 95%-ban "lapértesülésekből". Az esetleges valós tárgyalások alakulásáról ritkán nyilatkozik mindkét fél...Attika 25 írta:Te ezt honnan tudod? Napi kapcsolatban vagy Rosell-el?
Ők így próbálnak előnyös alkupozíciót kiharcolni. Már akkor ki voltak akadva, amikor még Laporta sem tett ajánlatot sem Fabregasért...Ha valóban hetek óta semmi nincs,akkor miért vannak ránk kiakadva az Arsenal-nál?
A közvéleményt mindkét oldal próbálja maga mellé állítani. Wenger az ártatlan, sértett áldozat szerepével, mi meg ezzel. Kis nyomásgyakorlásról van szó. Néha valóban nem szimpatikus, de arról sem a játékosok tehetnek, hogy az elmúlt 3 hónapban nem volt olyan interjú, amiben ne kérdeztek volna rá Fabregasra, ha akart volna nyilatkozni valamit, ha nem.Nekem egyébként sem tetszik a stilusunk,pl. az a Xavi nyilatkozat is eléggé kiakasztott (még hogy kölcsönben náluk még egy évig). Meg ez az egész,hogy állandóan megy a culézás,meg hogy barátok,vissza kell térnie stb. a foci nem erről szól,hanem a pénzről,sajnos,ha nem perkálsz akkor nem fogja azért odaadni Wenger,mert barátok.
Te megint összekevered a media hype-ot a csapattal. Egy szó nem volt hivatalosan Fabregasról nagyon rég óta.Attika 25 írta:Hagyni kellene már ezt az egész Cesc ügyet. Szerintem undoritó amit művelünk. Ajánlottunk 35 millát,visszautasitották,ez még ok,azota viszont ugyanazzal a 40-45 millával próbálkozunk már hetek óta. Ha egyszer nem adta oda ezért az összegért akkor utána sem fogja,szóval mivel az ajánlatunkon nem akarunk (tudunk) emelni,igy felesleges kinlodni ezzel az ajánlattal,hagyni kellene már a pi.csába. Tudomásom szerint Cesc még soha nem állt oda Wenger elé,hogy kerek perec kimondja,hogy menni akar és kész. Az,hogy a sajtónak meg legfőképpen Xavi-éknak mit mondott és abból mit hoz le a sajtó az a lőtéri kutyát sem érdekli. Jó hogy nem majd,Wenger elolvassa az ElMundo-t,látja hogy Xavi azt nyilatkozta,hogy neki azt nyilatkozta Cesc,hogy menni szeretne,s akkor egyből vigyázba bssza magát,és hivja a Barca-t,hogy ha Xavi-nak ezt mondta akkor nincs mese,vihető 20 milláért.
Most már ideje lenne befejezni ezt a nyálaskodást,hogy culé igy,culé úgy,barátok stb. s megmondani Cesc-nek,hogy figyeljt pajti,mi nélküled nem jutunk semmire,szóval van 1 heted,hogy elérjél valamit Wenger-nél,várjuk a telefonod,hogy kezdődhetnek a tárgyalások,ha nem akkor maradsz a picsádon Londonban és küzdhetsz az europa ligáért.
Én kb.így vagyok már ezzel az üggyel,nevetséges amit művelünk.
Először is tételezzük fel hogy Fabregas beszélt Wenger-rel! Ennek fényében lenne egy kérdésem hozzád!Cumbee írta: Mi lenne, ha 100 millával bekopogna hozzánk pl a City, hogy kéne nekik Xavi és nem értenék meg, hogy ez nem pénz kérdés, nem adjuk el, mert ha sikeresek akarunk lenni, akkor szükségünk van rá.
Hát pl tavaly nem meghosszabbítani a szerződését.:DDSanama írta:Emberek, Cesc holnap azaz ma(csütörtökön) találkozik Wengerrel.
Én nem értem azokat akik vádaskodnak,hogy nem tesz meg mindent.
1. elmondta,hogy jönni akar.
2.VB előtt Londonba ment beszélni Wengerrel,aki azt mondta,hogy fiam nyugi,a VB-re koncentrálj,minden rendben lesz.
3. VB után és egy 10hónapos szezon után én is elmennék nyaralni 2hétre.
4. csütörtökön újra beszél Wengerrel.
Kérdem én,mit kellett volna még tennie és mikor?
Itt Wenger a k*cs*g, aki már tavaly is azt ígérgette neki,hogy 1évet maradj utána ha akarsz menni ,engedlek.
Ha nem bánod nem fogok órákat egy cikk keresgélésével bajlódni.CFirpo3 írta:Belinkelnéd a nyilatkozatot?Sanama írta: 1. elmondta,hogy jönni akar.
Én csak olyanra emlékszem, amiben azt mondta, hogy ha megy, akk Barcelonába megy.
Valahogy én is így látom. Wenger nem hülye, ha oda áll és a szemébe mondja, mester el szeretnék igazolni, elengedi.. húzza a száját, de nem hülye és tudja, ha egy játékos el szeretne igazolni, az milyen. Szerintem Fabregas tojik egészre, majd a Barca vezetősége elintézi, vagy a zsebébe nyúl, ha annyira kell nekik ő. Elismerem, hogy nagy játékos, jó lenne, ha jönne, de szerintem se tett meg mindent, amit egy ilyen szituációban meg kellett volna tenni.Rivaldo11 írta:Borzalmasan unalmas már a Cesc ügy. El kellene fogadni, hogy idén semmiképp sem jön. Nem látok a dolgok mögé, de véleményem szerint Cesc nem tett meg mindent azért, hogy Wenger elengedje. Enélkül pedig kapálózhatunk, nem fogja elengedni. Igaza is van. Kell Cesc ahhoz az 5. helyhez.
Lehet, hogy nem a mi bajunk, de a mi szeretett csapatunké, amit szinte magunknak érzünk. Ezért van ennyi vita és beszélgetés erről az anyagi helyzetről, ami tulajdonképpen már régóta kialakult, mert minden ide látogató fórumozónak szíve csücske a Barcelona. A mezszponzor dolog pedig csak a legvégső eset, amit bevethet Rosell, mert tisztában van a klub hagyományaival, legalábbis remélem. A MU és a Chelsea meg szerintem mindenkit hidegen hagy, mi a Barcelonával foglalkozunk és azzal a helyzettel, ami itt van.xavi12 írta:A klub anyagi helyzetét haggyátok már , nem a ti bajotok. Azt értem hogy evvel az átigazolások száma és nagysága nem nő de vannak emberek akik majd ezt megoldják!(nem csak a mezszponzor kérdés, más is van-) -kulönben a játékosoknak csak annyi dolguk lenne hogy megint megnyerjenek mindent és az tuti hogy + bevétel lenne:):):) na mind1 és kulönben a MU A Chelsea a City mind 500millkánál több adósággal rendelkezik még sincs veluk se semmi ban, akk meg velunk vagyis a Barcával mé lenne? ha akkora lenne a problem akk mezszponzort is inkább erőltetnek szentem .... de lehet hogy tévedek !?
Na igen ezt kihagytam a hsz-emből! De bizom benne hogy alszik rá egyet Pep és rájön hogy meg kéne tartani!looka írta:Ezzel csak egy hatalmas probléma van: Hleb-re nem számít Pep.Barcaman14 írta:...
Nem is vitte magával Norvégiába, és valszeg Koreába sem fogja elvinni, mert nem vele képzeli el a kp-t. Innentől kezdve sztem nem nagyon van értelme Hlebbel kapcsolatban filóznunk.