Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
haze71
Entrenador del Barça

2010.07.30. 09:46:39

Fabregas 17 évesen elment, mert nem tudta kivárni, hogy a felnőtt capat tagja lehessen. Majd most Wenger megtanítja neki, mi is az hogy TÜRELEM. Ne jöjjön nekem azzal, hogy mekkora cule... Vannak itt olyan fiatalok, akik követhetnék a példáját, de inkább maradnak a szeretett csapatuknál. Az, meg hogy ilyen körülmények között 5 évre ír alá... Csupa jó döntés!
zsoltfree
Capitá del Barça

2010.07.30. 09:45:04

Engem a tegnapi meccs megerősített abban amit már eddig is gondoltam. Nem kell nekünk már senki. A tartalékban nagyon sok lehetőség van. Persze nem volt nagyon nívós az ellenfél, de azért ha még a 8 világbajnokunk visszatér aki szinte mind kezdő egy Messivel Dani Alvessel kiegészülve... Ehhez még hozzáadhatjuk a tegnap nem játszó Tiago-t is. Marquezt megtartanám, Victor Sanchez is jó volt, ő is jó kiegészítőember lehet. Talán még a Caceres is elférne a keretben.

Fabregas pedig ha elkötelezte magát, akkor várjon csak szépen ott. Elvileg már régóta tudja hogy ide akar jönni. Ha nem írja alá a szerződést ilyen hosszú távra akkor az ára kb most fele is lehetne. Így a klub adjon érte 40-50-60 millát és még 7 millás fizut? Na ne. Majd ha 1 év lesz a szerződéséből akkor olcsón visszaszerezzük, már ha a Barca fiatalok hagynak neki helyet. Egyébként is sok a nagy név már a Barcában. Nem jó ez a nagyon sok dudás dolog. Tiago- hozzuk fel és ennyiiiiiiiii
Zokneenho
Jugador d'estrella

2010.07.30. 08:42:10

fanbarca írta:
csababarca írta:Wenger még tovább süllyed a szememben,ha nem engedi el Fabregast.

Szerintem aug közepéig van esélyünk,utána már tuti nem fog jönni.
De én remélem jön,nagyon jó lenne,mert a köv két évre,vagy több készen lesz a középpályánk,és a támadószekciónk is.
Szerintem meg nem kéne jöjjön, mivel az a csapaton belül is vitát váltana ki, mivel nem hinném , hogy alapember lenne. Szerintem ő már nem kell ide, és szerintetek Wenger helyében mi el akarnánk engedni?
Na azért olyat ne mondj, hogy Fabregas nem kell ide. Zseniális játékos és fiatal. Ha meg azt hiszed, hogy leállna a két legjobb barátjával vitázni, hogy ő most épp a padon van, akkor úgy vélem még nem nagyon kerültél ilyen kapcsolatba senkivel. De így is 3ból 2 meccsen játszana, szóval ilyen még véletlenül sem történhetne meg.
A Netsoccer 2 egy online, többjátékos online futballjáték,ahol minden játékos(a legtöbb futballjátékkal ellentétben) egyetlen focistát irányít.
Hozd létre saját futballistád, és csatlakozz a Magyar Ns2 társadalomhoz!
Hivatalos honlap: www.netsoccer2.com
Az Ns2 Magyar Community hivatalos honlapja: http://www.netsoccer.lapunk.hu/

Ha kedvet kaptál hozzá,csak töltsd le 1-2perc alatt a játékot,regisztrálj, és játékon belül keresd Zokneenhot,vagy épp a Puskas Football Club nevű csapatot.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.07.30. 08:25:55

Elvileg még nem beszélt Wengerrel,hanem ma fog,és a hétvégén utazik Rosell is Londonba.
Na szerintem jövőhétre kiderül minden.
fanbarca
Entrenador del Barça

2010.07.30. 07:26:58

csababarca írta:Wenger még tovább süllyed a szememben,ha nem engedi el Fabregast.

De én remélem jön,nagyon jó lenne,mert a köv két évre,vagy több készen lesz a középpályánk,és a támadószekciónk is.
Szerintem meg nem kéne jöjjön, mivel az a csapaton belül is vitát váltana ki, mivel nem hinném , hogy alapember lenne. Szerintem ő már nem kell ide, és szerintetek Wenger helyében mi el akarnánk engedni?
més que un club
Kissge87
Barça B

2010.07.30. 07:00:29

Tudom, hogy nem ide tartozik, de hátha valakit még is érdekel! :D

http://www.youtube.com/watch?v=szUxZhKg ... r_embedded#!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.07.29. 16:40:46

Wenger még tovább süllyed a szememben,ha nem engedi el Fabregast.

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
LM10
Director del Fútbol

2010.07.29. 16:35:39

Wenger egy nagyon jó edző, de hogy ilyen makacs legyen.....hihetetlen. Szerintem csak húzza az időt a francia és belátja majd, hogy abból a pénzből sok hiányposztot meg lehet oldani náluk :twisted:
Sanama
Llegenda del Barça

2010.07.29. 16:27:56

Chino írta:Én már kummára nem értem ezt a Fabregas-ügyet.
Végre valahára hallhattunk valami infot, ami nem a média kraálmánya, erre kapunk egy semmitmondó "köszi jól vagyok blablabla"-nyilatkozatot.
Az persze érthető, hogy Wengerrel nem akar konfliktusba kerülni, mert biztos tényleg jó a kapcsolatuk, de vegye észre hogy profi futballista akinek nem szabad ennyire érzelmi alapon dönteni. Idáig azt hittem, hogy nem akar két pad közt a földre esni, de a Barca-érdeklődése elég komolynak tűnik, szal nem hiszem, hogy ez lenne a gátló tényező.

Én eddig amellett kardoskodtam, hogy mindenképp szükséges leigazolni, de most úgy tűnik mégsem akar annyira idejönni. Akkor pedig sztem nincs miről tovább tárgyalni. Eddig igazán abban lehetett bízni, hogy a beszélgetésük eredményre vezet, de úgy látszik egyik fél sem adott egyenes választ.
Persze előfordulhat, hogy csak a médiát próbálták lecsillapítani, mert az elég fura, hogy a fél futballvilág erről az ügyről beszél ő pedig semmi konkrétummal nem számol.
Fejlécet nem olvasod el?
"Fabregas bevallotta,hogy váltani szeretne"

Ezentúl az ilyen-nem is akar idejönni- szövegek alaptalanok.
Most mit csináljon,ha ilyen Wenger? Térden állva könyörögjön? Ha nem fogja fel a francia,hogy ezzel a csapatának és cescnek is rosszat tesz,akkor gratulálok.
Chino
Llegenda del Barça

2010.07.29. 16:25:38

Én már kummára nem értem ezt a Fabregas-ügyet.
Végre valahára hallhattunk valami infot, ami nem a média kraálmánya, erre kapunk egy semmitmondó "köszi jól vagyok blablabla"-nyilatkozatot.
Az persze érthető, hogy Wengerrel nem akar konfliktusba kerülni, mert biztos tényleg jó a kapcsolatuk, de vegye észre hogy profi futballista akinek nem szabad ennyire érzelmi alapon dönteni. Idáig azt hittem, hogy nem akar két pad közt a földre esni, de a Barca-érdeklődése elég komolynak tűnik, szal nem hiszem, hogy ez lenne a gátló tényező.

Én eddig amellett kardoskodtam, hogy mindenképp szükséges leigazolni, de most úgy tűnik mégsem akar annyira idejönni. Akkor pedig sztem nincs miről tovább tárgyalni. Eddig igazán abban lehetett bízni, hogy a beszélgetésük eredményre vezet, de úgy látszik egyik fél sem adott egyenes választ.
Persze előfordulhat, hogy csak a médiát próbálták lecsillapítani, mert az elég fura, hogy a fél futballvilág erről az ügyről beszél ő pedig semmi konkrétummal nem számol.
Forca Barca!!!!
Dave87
Capitá del Barça

2010.07.29. 15:40:59

Visszatérve a Marquez ügyre és Henry esetére:
Egyetértek "sjd"-vel.
Mi akarjuk "fellendíteni" az MLS és az USA labdarúgását (érezd az iróniát), vagy mi, hogy ingyen adogatjuk a 30-32 éves játékosokat???
Nem tudom, milyen üzletpolitika és milyen érdekek állnak ez mögött, de ezekért a játékosokért azért egy 5-10 millió eurót még be lehetne zsebelni. Márquez nem egy kiégett játékos és én Henry-t sem tartom annak.
Biztosan megvan ennek a miértje, csak számomra akkor is furcsa.

Na mindegy.
Az igazolásokról annyit, hogy a Fabregas-saga most kezdődik igazán. Nem rajongok a leigazolásáért, nem fogok magamon eret vágni, ha nem sikerül. Az ezzel kapcsolatos NSO-s stb. hírekre nem adok.
Középpályára tökéletes megoldásnak tartanám Marcos Sennát, aki rutinos játékos és a 2008-as EB-n tökéletesen illett a már akkor rövidpasszos játékot játszó spanyol együttesbe.
Engem inkább egy-két fiatal teljesítménye érdekelne idén: Bojan szerintem robbanni fog, de Jeffren, Thiago és Dos Santos szerepeltetésének / beépítésének is örülnék. Én ezt tekinteném a legfontosabb feladatnak.
"A pénzem 90%-át italra és nőkre költöttem. A többit elherdáltam." - George Best
gygerike
Entrenador del Barça

2010.07.29. 15:37:45

A Sport most valamit írt Fabregasról. Jó lenne már ha lezárulna a héten , mert ez már tényleg kezd nagyon unalmas lenni. Fabre mellet vagyok , de amit itt művel a média az már túlzás. A héten legyen meg a végeredmény , ha nem jön akk ugy is van B terv az jövőhéten talán meg is lehetne szerezni, és bekapcsolódhatna a felkészélüsbe. Csak legyen már vége ennek az ügynek.
Visca El Barca
Kép
Kissge87
Barça B

2010.07.29. 15:26:51

DavidsNeD írta:Véleményem szerint pedig Robinho-t kellene már végre megvennünk!
Abszolut nem játszott rosszul a vb-n sem, annak ellenére hogy az előző fél évet Brazíliában focizta végig. Emellett pedig szerintem az ára sem lenne túl magas (semmiképpen sem olyan csillagászati mint Fabregasé). Igaz, h Villa érkezése plusz 1 támadót jelent, de ő inkább középen jobb, Robinho sztem több helyen bevethető, és az sem ártana ha bővebb lenne a keret.
Robinho-t én sem venném meg! Ő támadó! Támadók van elég, és mindegyik kivétel nélkül vagy nagy focista, vagy nagy focista lehet, ebben egyet értek "Kalap1988"-al!
Igen nagy csend van a Senna ügyről!!! Lehet, hogy őt is "titokban" gyorsan leigazolja a vezetőség????? :)
Szívesen látnám, nem csak azért mert egy jó játékos, hanem azért mert rutinos is és akár Busi-nak is adhat át ezt-azt edzéseken is akár, amiből csak profitálhatunk! :)
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.07.29. 15:13:14

DavidsNeD írta:Véleményem szerint pedig Robinho-t kellene már végre megvennünk!
Abszolut nem játszott rosszul a vb-n sem, annak ellenére hogy az előző fél évet Brazíliában focizta végig. Emellett pedig szerintem az ára sem lenne túl magas (semmiképpen sem olyan csillagászati mint Fabregasé). Igaz, h Villa érkezése plusz 1 támadót jelent, de ő inkább középen jobb, Robinho sztem több helyen bevethető, és az sem ártana ha bővebb lenne a keret.
Szerintem meg ártana, ha Ibra marad. Bojannak,Pedronak és Jeffrennek kell a lehetőség. Ha nem kapják meg könnyen lehet, hogy nem lesz belőlük az a klasszis, amit ígérnek. Márpedig a koruk és az előéletük alapján sokkal nagyobb esélyt látok arra, hogy bármelyikükből világklasszis csatár legyen, mint, hogy robinhoból. Robinhonak 3-4 évvel ezelőtt kellett volna sokkal komolyabban venni a dolgot, mert valóban nagy tehetség, de semmivel sem jobb, mint mikor bemutatkozott a reálban. Az pedig ne haragudjatok, de hosszútávon édeskevés ide. A fiatalokban 10-szer akkora potenciált látok, sokkal jobb a hozzáállásuk és életük a barca.
DavidsNeD
Jugador del Barça

2010.07.29. 15:07:58

Véleményem szerint pedig Robinho-t kellene már végre megvennünk!
Varatrix
Director del Fútbol

2010.07.29. 14:01:51

Szerintem egy kp erkezese erosen varhato.
Emiatt nem kell aggodni, csak az a kerdes, hogy kicsoda.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Kissge87
Barça B

2010.07.29. 13:55:27

P-e-d-r-o írta:... nevárjuk már el hogy majd tudja pótolni Xavit vagy Init!!!Mert ha esetleg mindketten kiesnek,akkor egy Keita Thigo középpálya szerintem támadásban semmi lenne!
És akkor Adriano-t minek vettük??? Nem egy univerzális játékosnak???
Ha netán Hleb is maradna??? :)
Ki kell még??? :D :D :D
sjd
Llegenda del Barça

2010.07.29. 13:53:52

Puyol05 írta: De ha jobban belegondolsz, akkor ha Henry megkapta ezt a lehetőséget, akkor Márqueznek is simán kijár, hiszen ő már itt van a csapattal 7 éve, :wink: és az én meglátásom szerint a mexikói többet letett az asztara, mint a francia.
Csak az az érdekes, hogy azért Amerika nem a 3. világ, ha Henry meg Beckham fizetését tudja állni egy klub, akkor 5-8 millát is ki tud pengetni egy játékosért
Puyol05
Entrenador del Barça

2010.07.29. 13:50:18

sjd írta:
Bocsánat! (néha olvasnom is kéne)

Semmi gond. :) De ha jobban belegondolsz, akkor ha Henry megkapta ezt a lehetőséget, akkor Márqueznek is simán kijár, hiszen ő már itt van a csapattal 7 éve, :wink: és az én meglátásom szerint a mexikói többet letett az asztara, mint a francia.
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
sjd
Llegenda del Barça

2010.07.29. 13:45:26

Puyol05 írta: a Barcelona csak abban az esetben adja meg a játékosnak a szabad kártyát, tehát az átigazolási díj nélküli távozás lehetőségét, ha egy amerikai csapatba igazol, mint Thierry Henry
Bocsánat! (néha olvasnom is kéne)
P-e-d-r-o
Barça B

2010.07.29. 13:37:09

Komolyan mondom nemértek sok embert,főleg ezeket nem,akik rinyálnak itt hogy ennyiért meg annyiért,meg ígymeg úgy nemkell Fabregas mert majd Thiago is jólesz!De ha sok embernek Thiagp teljesenmegfelel,akkor olcsóbban minek kéne Fabre?Nekem kellene 45 milláért is,meg így is hogy ennyi huzavona van vele,mert erősítést jelentene,és elférne nálunk!De döntséek már el ogy mit akartok,vagy kell vagy nem!Meg egyébként szerintem Thiago egyszernagy játékos lehet,de azort hogy az első igazi olyn szezonjában amit a felnőtt csapattal tölt,nevárjuk már el hogy majd tudja pótolni Xavit vagy Init!!!Mert ha esetleg mindketten kiesnek,akkor egy Keita Thigo középpálya szerintem támadásban semmi lenne!
barca99
Llegenda del Barça

2010.07.29. 13:08:28

Attika 25 írta:Hagyni kellene már ezt az egész Cesc ügyet. Szerintem undoritó amit művelünk. Ajánlottunk 35 millát,visszautasitották,ez még ok,azota viszont ugyanazzal a 40-45 millával próbálkozunk már hetek óta. Ha egyszer nem adta oda ezért az összegért akkor utána sem fogja,szóval mivel az ajánlatunkon nem akarunk (tudunk) emelni,igy felesleges kinlodni ezzel az ajánlattal,hagyni kellene már a pi.csába. Tudomásom szerint Cesc még soha nem állt oda Wenger elé,hogy kerek perec kimondja,hogy menni akar és kész. Az,hogy a sajtónak meg legfőképpen Xavi-éknak mit mondott és abból mit hoz le a sajtó az a lőtéri kutyát sem érdekli. Jó hogy nem majd,Wenger elolvassa az ElMundo-t,látja hogy Xavi azt nyilatkozta,hogy neki azt nyilatkozta Cesc,hogy menni szeretne,s akkor egyből vigyázba bssza magát,és hivja a Barca-t,hogy ha Xavi-nak ezt mondta akkor nincs mese,vihető 20 milláért.

Most már ideje lenne befejezni ezt a nyálaskodást,hogy culé igy,culé úgy,barátok stb. s megmondani Cesc-nek,hogy figyeljt pajti,mi nélküled nem jutunk semmire,szóval van 1 heted,hogy elérjél valamit Wenger-nél,várjuk a telefonod,hogy kezdődhetnek a tárgyalások,ha nem akkor maradsz a picsádon Londonban és küzdhetsz az europa ligáért.

Én kb.így vagyok már ezzel az üggyel,nevetséges amit művelünk.
Jajjj, ne mááár. Amit a Sport és a Mundo leír az NEM készpénz. Te meg úgy írogatsz, mintha a megfellebezhetetlen igazságot szórnák nap mint nap :roll: (mondjuk ez eddig elég messze állt tőled).

Rohadtul semmi nincs a Fabregas ügyben, de mi másról lehetne írni? Fabregas több olvasót vonz, mint Senna... :)

Tudomásom szerint viszont volt Londonban, találkozott Wengwerrel. Nem árulta el mi történt ott, de az biztos, hogy volt. A rehabilitációját töltötte BNC-ban, egy napra viszont elutazott Londonban, majd egy későbbi interjúban megemlítette, hogy beszélt Wengerrel. Persze, nyíltan nem fogja követelni az eladását, de úgy érzem többeknek sérti a lelkét, hogy mi az, hogy még nem intézte el, hogy itt legyen...

Aztán ott van még az új elnök is, aki nem utazott még el Londonba, szóval max. telefonon zaklathatja nap, mint nap az Arsenalt. :)

Nagyon jól írta d, a média gerjeszti itt a hangulatot, az ő hibájuk, ha valakinek emiatt unszimpatikus lesz valami. Fele annyi dolog történik kb. mint amennyit ők cikkeznek.

Most viszont tényleg a fordulóponthoz érünk, mert Fabregasnak el kell utaznia a csapatfotózásra, ergo találkozik Wengerrel, ill. Rosell is megejti a hivatalos találkozást. Ha jövő hét végéig sem lesz fejlemény, akkor már tényleg kicsi a valószínűsége, hogy jöjjön.
Puyol05
Entrenador del Barça

2010.07.29. 12:10:55

sjd írta: Ez nem egészen így van, Henry felé ez egy gesztus volt, hogy oda megy, ahova akar (az nem kell maradnia amiatt mert álmai klubja szegény), és emiatt sokan arra asszociálnak h ha Marquez megy a Red Bullsba, akkor érte sem fogunk pénzt látni
a Barcelona csak abban az esetben adja meg a játékosnak a szabad kártyát, tehát az átigazolási díj nélküli távozás lehetőségét, ha egy amerikai csapatba igazol, mint Thierry Henry
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
sjd
Llegenda del Barça

2010.07.29. 12:08:11

Zibra16 írta:milyen ez már, hogy csak akkor kap pénzt a barca márquezért ha európai csapatba szerződik ha pedig amerikába akkor ingyen mehet
egyrészt sztem ezért is van adósságban a klub mert egy csomó játékost eladunk ingyen
Ez nem egészen így van, Henry felé ez egy gesztus volt, hogy oda megy, ahova akar (az nem kell maradnia amiatt mert álmai klubja szegény), és emiatt sokan arra asszociálnak h ha Marquez megy a Red Bullsba, akkor érte sem fogunk pénzt látni
Zibra16
Jugador del Barça

2010.07.29. 12:03:48

milyen ez már, hogy csak akkor kap pénzt a barca márquezért ha európai csapatba szerződik ha pedig amerikába akkor ingyen mehet
egyrészt sztem ezért is van adósságban a klub mert egy csomó játékost eladunk ingyen
Márquezt szeretném még ittlátni a következő szezonban is de sajnos erre kevés az esély
Lezárt