2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Na azért olyat ne mondj, hogy Fabregas nem kell ide. Zseniális játékos és fiatal. Ha meg azt hiszed, hogy leállna a két legjobb barátjával vitázni, hogy ő most épp a padon van, akkor úgy vélem még nem nagyon kerültél ilyen kapcsolatba senkivel. De így is 3ból 2 meccsen játszana, szóval ilyen még véletlenül sem történhetne meg.fanbarca írta:Szerintem meg nem kéne jöjjön, mivel az a csapaton belül is vitát váltana ki, mivel nem hinném , hogy alapember lenne. Szerintem ő már nem kell ide, és szerintetek Wenger helyében mi el akarnánk engedni?csababarca írta:Wenger még tovább süllyed a szememben,ha nem engedi el Fabregast.
Szerintem aug közepéig van esélyünk,utána már tuti nem fog jönni.
De én remélem jön,nagyon jó lenne,mert a köv két évre,vagy több készen lesz a középpályánk,és a támadószekciónk is.
Szerintem meg nem kéne jöjjön, mivel az a csapaton belül is vitát váltana ki, mivel nem hinném , hogy alapember lenne. Szerintem ő már nem kell ide, és szerintetek Wenger helyében mi el akarnánk engedni?csababarca írta:Wenger még tovább süllyed a szememben,ha nem engedi el Fabregast.
Szerintem aug közepéig van esélyünk,utána már tuti nem fog jönni.
De én remélem jön,nagyon jó lenne,mert a köv két évre,vagy több készen lesz a középpályánk,és a támadószekciónk is.
Fejlécet nem olvasod el?Chino írta:Én már kummára nem értem ezt a Fabregas-ügyet.
Végre valahára hallhattunk valami infot, ami nem a média kraálmánya, erre kapunk egy semmitmondó "köszi jól vagyok blablabla"-nyilatkozatot.
Az persze érthető, hogy Wengerrel nem akar konfliktusba kerülni, mert biztos tényleg jó a kapcsolatuk, de vegye észre hogy profi futballista akinek nem szabad ennyire érzelmi alapon dönteni. Idáig azt hittem, hogy nem akar két pad közt a földre esni, de a Barca-érdeklődése elég komolynak tűnik, szal nem hiszem, hogy ez lenne a gátló tényező.
Én eddig amellett kardoskodtam, hogy mindenképp szükséges leigazolni, de most úgy tűnik mégsem akar annyira idejönni. Akkor pedig sztem nincs miről tovább tárgyalni. Eddig igazán abban lehetett bízni, hogy a beszélgetésük eredményre vezet, de úgy látszik egyik fél sem adott egyenes választ.
Persze előfordulhat, hogy csak a médiát próbálták lecsillapítani, mert az elég fura, hogy a fél futballvilág erről az ügyről beszél ő pedig semmi konkrétummal nem számol.
Robinho-t én sem venném meg! Ő támadó! Támadók van elég, és mindegyik kivétel nélkül vagy nagy focista, vagy nagy focista lehet, ebben egyet értek "Kalap1988"-al!DavidsNeD írta:Véleményem szerint pedig Robinho-t kellene már végre megvennünk!
Abszolut nem játszott rosszul a vb-n sem, annak ellenére hogy az előző fél évet Brazíliában focizta végig. Emellett pedig szerintem az ára sem lenne túl magas (semmiképpen sem olyan csillagászati mint Fabregasé). Igaz, h Villa érkezése plusz 1 támadót jelent, de ő inkább középen jobb, Robinho sztem több helyen bevethető, és az sem ártana ha bővebb lenne a keret.
Szerintem meg ártana, ha Ibra marad. Bojannak,Pedronak és Jeffrennek kell a lehetőség. Ha nem kapják meg könnyen lehet, hogy nem lesz belőlük az a klasszis, amit ígérnek. Márpedig a koruk és az előéletük alapján sokkal nagyobb esélyt látok arra, hogy bármelyikükből világklasszis csatár legyen, mint, hogy robinhoból. Robinhonak 3-4 évvel ezelőtt kellett volna sokkal komolyabban venni a dolgot, mert valóban nagy tehetség, de semmivel sem jobb, mint mikor bemutatkozott a reálban. Az pedig ne haragudjatok, de hosszútávon édeskevés ide. A fiatalokban 10-szer akkora potenciált látok, sokkal jobb a hozzáállásuk és életük a barca.DavidsNeD írta:Véleményem szerint pedig Robinho-t kellene már végre megvennünk!
Abszolut nem játszott rosszul a vb-n sem, annak ellenére hogy az előző fél évet Brazíliában focizta végig. Emellett pedig szerintem az ára sem lenne túl magas (semmiképpen sem olyan csillagászati mint Fabregasé). Igaz, h Villa érkezése plusz 1 támadót jelent, de ő inkább középen jobb, Robinho sztem több helyen bevethető, és az sem ártana ha bővebb lenne a keret.
És akkor Adriano-t minek vettük??? Nem egy univerzális játékosnak???P-e-d-r-o írta:... nevárjuk már el hogy majd tudja pótolni Xavit vagy Init!!!Mert ha esetleg mindketten kiesnek,akkor egy Keita Thigo középpálya szerintem támadásban semmi lenne!
Csak az az érdekes, hogy azért Amerika nem a 3. világ, ha Henry meg Beckham fizetését tudja állni egy klub, akkor 5-8 millát is ki tud pengetni egy játékosértPuyol05 írta: De ha jobban belegondolsz, akkor ha Henry megkapta ezt a lehetőséget, akkor Márqueznek is simán kijár, hiszen ő már itt van a csapattal 7 éve,és az én meglátásom szerint a mexikói többet letett az asztara, mint a francia.
sjd írta:
Bocsánat! (néha olvasnom is kéne)
Bocsánat! (néha olvasnom is kéne)Puyol05 írta: a Barcelona csak abban az esetben adja meg a játékosnak a szabad kártyát, tehát az átigazolási díj nélküli távozás lehetőségét, ha egy amerikai csapatba igazol, mint Thierry Henry
Jajjj, ne mááár. Amit a Sport és a Mundo leír az NEM készpénz. Te meg úgy írogatsz, mintha a megfellebezhetetlen igazságot szórnák nap mint napAttika 25 írta:Hagyni kellene már ezt az egész Cesc ügyet. Szerintem undoritó amit művelünk. Ajánlottunk 35 millát,visszautasitották,ez még ok,azota viszont ugyanazzal a 40-45 millával próbálkozunk már hetek óta. Ha egyszer nem adta oda ezért az összegért akkor utána sem fogja,szóval mivel az ajánlatunkon nem akarunk (tudunk) emelni,igy felesleges kinlodni ezzel az ajánlattal,hagyni kellene már a pi.csába. Tudomásom szerint Cesc még soha nem állt oda Wenger elé,hogy kerek perec kimondja,hogy menni akar és kész. Az,hogy a sajtónak meg legfőképpen Xavi-éknak mit mondott és abból mit hoz le a sajtó az a lőtéri kutyát sem érdekli. Jó hogy nem majd,Wenger elolvassa az ElMundo-t,látja hogy Xavi azt nyilatkozta,hogy neki azt nyilatkozta Cesc,hogy menni szeretne,s akkor egyből vigyázba bssza magát,és hivja a Barca-t,hogy ha Xavi-nak ezt mondta akkor nincs mese,vihető 20 milláért.
Most már ideje lenne befejezni ezt a nyálaskodást,hogy culé igy,culé úgy,barátok stb. s megmondani Cesc-nek,hogy figyeljt pajti,mi nélküled nem jutunk semmire,szóval van 1 heted,hogy elérjél valamit Wenger-nél,várjuk a telefonod,hogy kezdődhetnek a tárgyalások,ha nem akkor maradsz a picsádon Londonban és küzdhetsz az europa ligáért.
Én kb.így vagyok már ezzel az üggyel,nevetséges amit művelünk.
a Barcelona csak abban az esetben adja meg a játékosnak a szabad kártyát, tehát az átigazolási díj nélküli távozás lehetőségét, ha egy amerikai csapatba igazol, mint Thierry Henrysjd írta: Ez nem egészen így van, Henry felé ez egy gesztus volt, hogy oda megy, ahova akar (az nem kell maradnia amiatt mert álmai klubja szegény), és emiatt sokan arra asszociálnak h ha Marquez megy a Red Bullsba, akkor érte sem fogunk pénzt látni
Ez nem egészen így van, Henry felé ez egy gesztus volt, hogy oda megy, ahova akar (az nem kell maradnia amiatt mert álmai klubja szegény), és emiatt sokan arra asszociálnak h ha Marquez megy a Red Bullsba, akkor érte sem fogunk pénzt látniZibra16 írta:milyen ez már, hogy csak akkor kap pénzt a barca márquezért ha európai csapatba szerződik ha pedig amerikába akkor ingyen mehet
egyrészt sztem ezért is van adósságban a klub mert egy csomó játékost eladunk ingyen