Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pontosan.Mert pl. ha valamelyik "újonc" a fórumon betekint pl.az átigazolások topicba akkor azt lehet látni,hogy az ott lévők 95%-a úgy gondolkodik mint a vezetőség,mint egy vérbeli culé.
A Bal oldalira gondoltam. A kék színűre!forcabarca10 írta:A messisre vagy a bal oldali kék szinűre gondolsz?
Latya írta:Szerintem sem az számít h mennyi cuccod van. Hiába van valakinek több tíz Barca meze amikben mindig járkál és hirdeti h ő nagy Barcás, ha nincs meg benne az érzés, amit egyébként egy kisebb beszélgetés után meg is lehet ítélni. Itt most nem gondoltam senkire, sőt az a baj, hogy más csapatoknál (itt sem gondoltam mondjuk a Real Madridra) nagyon sok a divat drukker: "Nem nagyon ismerem őket de itt vannak sztárok plusz még mindig nyernek ezért szurkolok". Ez, legyen szó bármely csapatról, a futball szurkolói társadalom kisebb meggyalázása számomra. Bocs ha off volt vagy éppen sértő valakinek, még egyszer elnézést!
Szerintem meg éppen az a fontos, hogy ki hogyan érez és nem az, hogy mennyi csecsebecséje van. Ahogy Fecó is írta, ha nem engedheted meg magadnak mindig a legújabb mezeket, mert mondjuk apuci nem milliomos, akkor nem is lehetsz belül sem igazi rajongó? Csak mert az eszmefuttatásodból ez jön le...forcabarca10 írta: kössz mindenkinek,valóban nem ez számit, a szív az ami ilyenkor számit,de a szíveddel nem tudod kifelyezni azt hogy barcás vagy ezzekel a tárgyakkal viszont igen,ha valakinek nincs ssemmillyen barcás tárgy az nem tudja kimutani hogy valóban barcás.Az elején in is csak 1-2 barcás cuccal kezdtem de utána jött a többi.egyépként 8 éves koomtól vagyok barcás.r
direkt!nem lesz színes!nem néz ki jól színesen szerintem tetkó ként!Barca_10 írta:
Te sem vagy fanatikus![]()
Nagyon tuti lett.A címer az direkt olyan fekete-fehér,vagy később fogják szinezni?
Na hát én meg kötekedni akarok. Mert, ha csak megnézel egy meccset, akkor látod, milyenek vannak kint a stadionban a legújabb pólókban stb. stb. Megnézed a Labotigát és az összes elkényeztetett nyugati kis fütyi dobálja be a kezdő 11 mezét a kosarába, miközben real, Lyon, Manchester és még kitudja milyen mezekben, baseball sapkákban meg mindenvacakban flangálnak fel-alá. A szíveddel nem tudod kifejezni, hogy Barcás vagy? Hát jó szr már neked. Néhány hülye meg el is hiszi, hogy akkor te leszel a nagy fan, mert ennyi cuccod (nem állítom, hogy nem vagy az), amik között mellesleg van bóvli is (ez nem szemrehányás akar lenni, megjegyzés).forcabarca10 írta:kössz mindenkinek,valóban nem ez számit, a szív az ami ilyenkor számit,de a szíveddel nem tudod kifelyezni azt hogy barcás vagy ezzekel a tárgyakkal viszont igen,ha valakinek nincs ssemmillyen barcás tárgy az nem tudja kimutani hogy valóban barcás.Az elején in is csak 1-2 barcás cuccal kezdtem de utána jött a többi.egyépként 8 éves koomtól vagyok barcás.r
Nem akarok k0tekedni, DE annyira fontos kimutatni? Persze mindanyian büszkék vagyunk, h Barca drukkerek lettünk, de szerintem nem kell mindenképpen ezt annyira kimutatni. Legalábbis nekem nem annyira fontos. Persze nekem is van pár Barcás tárgyam(messze nem annyi, mint nekedforcabarca10 írta: kössz mindenkinek,valóban nem ez számit, a szív az ami ilyenkor számit,de a szíveddel nem tudod kifelyezni azt hogy barcás vagy ezzekel a tárgyakkal viszont igen,ha valakinek nincs ssemmillyen barcás tárgy az nem tudja kimutani hogy valóban barcás.Az elején in is csak 1-2 barcás cuccal kezdtem de utána jött a többi.egyépként 8 éves koomtól vagyok barcás.r
A messisre vagy a bal oldali kék szinűre gondolsz?Barcaman14 írta:Szép gyűjtemény! Elismerésem!![]()
Egyébként a könyveknél az alsó sorban lévő könyv kéne nekem is!Az még hiányzik és eddig nem találtam sehol. Ha valaki tudja hol tudnám beszerezni az szóljon!
kössz mindenkinek,valóban nem ez számit, a szív az ami ilyenkor számit,de a szíveddel nem tudod kifelyezni azt hogy barcás vagy ezzekel a tárgyakkal viszont igen,ha valakinek nincs ssemmillyen barcás tárgy az nem tudja kimutani hogy valóban barcás.Az elején in is csak 1-2 barcás cuccal kezdtem de utána jött a többi.egyépként 8 éves koomtól vagyok barcás.rkanty írta:Nem kell ahhoz hatalmas gyűjtemény, h fanatikus legyél. Nem attól nagy Barca drukker valaki, h mennyi Barcás cucca van, persze az nagyon jó és szép ha van.Danka00792 írta:Szóval tisztelet mindenkinek itt, remélem egyszer majd én is akkora fanatikus lehetek mint ti.forcabarca10 írta:Sziasztok,akkor ahogy igértem csináltam képeket is:D érdemes megnézni szerintem:D
"Forcabarca10" gyűjteménye tényleg elképesztő.![]()
Szép gyűjtemény! Elismerésem!
Nem kell ahhoz hatalmas gyűjtemény, h fanatikus legyél. Nem attól nagy Barca drukker valaki, h mennyi Barcás cucca van, persze az nagyon jó és szép ha van.Danka00792 írta:Szóval tisztelet mindenkinek itt, remélem egyszer majd én is akkora fanatikus lehetek mint ti.forcabarca10 írta:Sziasztok,akkor ahogy igértem csináltam képeket is:D érdemes megnézni szerintem:D
kösszDanka00792 írta:Ez igen!forcabarca10 írta:Sziasztok,akkor ahogy igértem csináltam képeket is:D érdemes megnézni szerintem:DNagyon szép gyüjtemény! Grat hozzá!
Amikor benézek ebbe a topicba és látom, hogy sok embernek itt mekkora Barcás gyüjteménye van, söt többeknél láttam, hogy még a szobájukat is piros-kék-re festették, mindig elszégyenlem magam... nekem nincsenek ilyen cuccaim (pósztereim és könyveim vannak persze, de ezek fel sem érnek egy ilyen mez/sál/zászló/stb../stb... gyüjteménnyel).
Szóval tisztelet mindenkinek itt, remélem egyszer majd én is akkora fanatikus lehetek mint ti.
Ez igen!forcabarca10 írta:Sziasztok,akkor ahogy igértem csináltam képeket is:D érdemes megnézni szerintem:D
Én a Lionsport-ban vettem...Messa írta:Ez rohadtul teszik. Lehet még valahol ilyet kapni?El fanático írta: http://i44.tinypic.com/2vt2j4m.jpg