Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
barca99
Llegenda del Barça

2010.08.13. 12:05:58

Rivaldo11 írta:Attól meg óva intenék mindenkit, hogy tutira alapozzon a fiatalokra. Gyönyörű lenne, de garancia nincs arra, hogy minden évben jön egy "Pedro", akire a legkomolyabb derbiken, kiélezett helyzetben is számítani lehet.
Ez természetesen így van, de úgy vélem még mindig hasznosabb bízni valamiben, mint az állandó elégedetlenség. Álmomban nem hittem volna, hogy még ebben az időszakban is csak a negatívum sugárzik a hozzászólások feléből, a hozzászólok nagyrészének egyszerűen semmi nem jó. Akinek nem inge...

Ja, egyébként a komoly forrásként számba vehető Sun szerint Ibrát vinné a City 116 millió euróért, és 29 millió eurós fizetést kínálnak neki. :D
Persze én nem lepődök meg az arabokon, amikor az UAE-ben olyan hasznos dolgokra van szükségük, mint aranyrudat adó automata... :lol: Simán kifizetnek érte ennyit, ha kell nekik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barca99 2010.08.13. 12:10:13-kor.
ronaldinho89
Capitá del Barça

2010.08.13. 12:03:07

Hát ahogy ma feljöttem az oldalra és megláttam a híreket aboszolute le voltam döbbenve. :shock: Nem kell Özil és jöhet J.M? nem tetszik. de ha mégis így lesz legalább reménykedhetunk hogy nem fürdünk be vele.
Kép
II.Eurobarca sigverseny 2.helyzettje
http://filmorigo.blogspot.hu/ - blogom.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.08.13. 12:00:48

Nem csak az a baj, hogy durva és agyatlan játékos Mascherano, hanem az is probléma-nálunk mindenképp az lesz-hogy semmit nem tud hozzátenni az előrejátékhoz. Itt nem elég, ha üt-vág. Egy lentebbi hsz-ben valaki Davidshoz hasonlította. Szép lenne. Van egy apró differencia kettejük közt. Davids amellett, hogy volt egy pitbullos énje is, a labdával sem volt ügyetlen, sőt...nem is volt Ő mindig vkp. Pályafutása elején a támadások építése is feladata volt, mint abszolút univerzális középpályás funkcionált. Mascherano ettől mérföldekre van.
Könnyen lehet, hogy a leigazolásával nem megszüntetünk egy gondot, hanem generálunk egy problémát. A kreatív kp hiánya továbbra is megmarad ( na majd Keita...), és már csak az lesz a kérdés, mikor lesz elege a padból Mascheranonak.
Attól meg óva intenék mindenkit, hogy tutira alapozzon a fiatalokra. Gyönyörű lenne, de garancia nincs arra, hogy minden évben jön egy "Pedro", akire a legkomolyabb derbiken, kiélezett helyzetben is számítani lehet.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.08.13. 11:47:18

barca99 írta:
socio66 írta:marad az imádkozás hogy Xaviék idén is bírják az egész szezont.
Ill. hogy valamelyik fiatal idén úgy robbanjon be, mint két éve Busquets vagy tavaly Pedro. :)
Jonathanban látom a potenciált. A felkészülési meccseken jól teljesített összességében, ha vétett is egy-két hibát a meccseken, az még a formánkívüliség számlájára írható. Én idén tőle várok nagy áttörést és valószínűleg cserekirály lesz. :P
Kép
Kép
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2010.08.13. 11:38:45

socio66 írta:marad az imádkozás hogy Xaviék idén is bírják az egész szezont.
Ill. hogy valamelyik fiatal idén úgy robbanjon be, mint két éve Busquets vagy tavaly Pedro. :)
#Neymar#
Jugador d'estrella

2010.08.13. 11:17:02

Lionel85 írta:Mascheranót én már láttam a Corinthiansban is futballozni. A brazil pedig a spanyolhoz hasonlóan játékos bajnokság, ahová szerintem Mascheranónak nem kell nagyon beleszoknia, mert érzi.
De jó is volt még az mikor a Corinthians-ban játszott együtt Tevezzel.Nagyon szépen focizott Braziliában.Én akkor megszerettem Javier-t,tényleg egy csupaszív játékos. :wink:
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.08.13. 11:12:01

Sokan elfelejtik, hogy mennyiben más az angol és a spanyol bajnokság. Angliában ott dívik a durva belemenések, lásd Gravesentől Bartonig.

Mascherano azért vette fel a kesztyűt, mert ez KELL az angol fociban. Nem tudom hányan néztek válogatott meccseket, de az argentin csapatban fele ennyit nem keménykedik Mascherano, mint a Liverpoolban.

Azért vadállatozzák, meg vadbarmozzák itt páran, mert csak a Liverpool-beli teljesítményére alapoznak. Mascheranót én már láttam a Corinthiansban is futballozni. A brazil pedig a spanyolhoz hasonlóan játékos bajnokság, ahová szerintem Mascheranónak nem kell nagyon beleszoknia, mert érzi.

Remélem mindenkire rácáfol Mascherano, ha ideigazol! Én őt Gattuso-féle, szívvel játszó, de kemény játékosnak tartom.
Kép
Kép
Kép
menczel
Entrenador del Barça

2010.08.13. 11:08:39

Az Özil ügy olyan mint a tőzsde, találd ki a három tehetség közül(JDS,Özil,Thiago) melyik lesz sztár aki megmarad az együttesnél, vagy nagy pénzt fizetnek érte. Én nem bánom hogy a saját nevelések kapnak esélyt. Arra meg hogy mindhárom fiatal labdarugót felépítsük egyszerűen nincs elég hely és idő.

Mascheranohoz csak annyit, hogy remélem csak akkor jön, ha egy mukkanás nélkül tudja tűrni a padot. Ha így van akkor jó, és 15 millió meg Hleb megéri, csak nehogy majd elkezdjen pampogni és megbontsa a csapategységet. (Azt nem értem egy 26 éves játékos, miért jön el padozni Sergi mögé).
Ahhoz hogy végleges véleményt tudjak mondani, látnom kellene Keitát vkp poszton egy jobb ellenfél ellen mit tud nyújtani. Ha elég jól muzsikál, akkor kár kockáztatni az argentin megvételével.
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.08.13. 11:08:15

Rivaldo11 írta:Innentől nem tudom követni a dolgokat. Nem kell Özil. Ez azt jelenti, hogy Iniesta kidölése esetén majd Keita oldalrapöckölt alibipasszaival építkezünk, esetleg a fantasztikus Mascherano veszi kézbe a karmesteri pálcát, aki halálos biztonsággal passzol kb. 2 méterig. Persze csak ha nem tölti épp aktuéális eltiltását.
Szép, szép, hogy vannak tehetséges fiatalok, de kérdem én, Thiagoval, vagy Jonathannal fogunk kiállni mondjuk a Bl negyeddöntőben, vagy akár a madrid ellen?
Persze nagy játékos lesz mindkét srác, de még idő kell neki. Addig meg rimánkodjunk, hogy ne sérüljön le a Xavi-Ini kettős.
Ellentétben sokakkal, én bírom Mascheranot.
De ezt az árat nem tudom feldolgozni, a Pep-nem Özilre pedig rátesz egy lapáttal.

Más szemszögből azért milyen lenne: két ekkora tehetség, és akkor milliókért veszünk eléjük a rangsorba egy náluk alig idősebbet.
Eljött az idő a bizonyításra, de szerintem ha nem mutatnak vmi extrémet akkor idén még epizódszerepük lesz.

Mert a legnagyobb erősségünk szerintem az hogy rengetegen tudnak játszani több poszton. Ez alól nem kivétel a középpálya sem.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Rinku
Director del Fútbol

2010.08.13. 11:07:36

Nem jön Özil sem... Ugyanabba a hibába esünk, mint tavaly - nincs minőségi csere... Marhára érdekel, hogy mi lesz innentől... Van vagy 2 és fél hét, megint jön a kapkodás, meg minden nyavalya...
Football, bloody hell. /SAF/
socio66

2010.08.13. 11:06:47

kicsit beleéltem már magam az Özil-ügybe,de nem bánom hogy nem nálunk fog játszani a tag. lehet,hogy klasszis lesz és legyen is,de ne itt,nekünk Fabregas az emberünk.
remélem Rosell intézett egy előszerződést jövőre,vagy legkésőbb két év múlva és nem játsszuk el többször azt amit idén.
és akkor Mascherano.
jó lesz ez a srác,régebben írtam is hogy a Premier League-ből érkezve egy sebességgel gyorsabb egy játékos és a többi ligában ezzel császár lehet. főleg az ő posztján. ott van példának Lassana Diarra,aki egy full középszerű játékosként ment a Realhoz,de pusztán azzal,hogy az angol bajnokság tempójában,erőszakosságával játszott,alap kezdő lett.
Mascherano-nál ugyanerre számítok,csak ő alapból még jobb játékos,mint Lass.
úgyhogy felőlem jöhet.
annyi,hogy a kreatív szekció ezzel nem bővül középen,marad az imádkozás hogy Xaviék idén is bírják az egész szezont.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.08.13. 10:44:08

Innentől nem tudom követni a dolgokat. Nem kell Özil. Ez azt jelenti, hogy Iniesta kidölése esetén majd Keita oldalrapöckölt alibipasszaival építkezünk, esetleg a fantasztikus Mascherano veszi kézbe a karmesteri pálcát, aki halálos biztonsággal passzol kb. 2 méterig. Persze csak ha nem tölti épp aktuéális eltiltását.
Szép, szép, hogy vannak tehetséges fiatalok, de kérdem én, Thiagoval, vagy Jonathannal fogunk kiállni mondjuk a Bl negyeddöntőben, vagy akár a madrid ellen?
Persze nagy játékos lesz mindkét srác, de még idő kell neki. Addig meg rimánkodjunk, hogy ne sérüljön le a Xavi-Ini kettős.
Rivaldo-A Legnagyobb.
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.08.13. 10:40:47

Nos, Özil srác nyilatkozott és amúgysem lenne a legjobb transzfer.
Mascherano ha tényleg ezt nyilatkozta akkor tényleg a Barca kapujában van.
Szerintem Masch az egyik legjobb vkp angliában és Argentína egyik legjobbja. Ha ideigazolna biztos vagyok abban hogy versenybe száll Busival. Szerintem Ő pont beleillik a Barca játékába és könnyen be is illeszkedne. 26 éves vagyis 1 évvel fiatalabb Tourénél ami semmit nem jelent :D
Én örülnék ennek a transzfernek. Sokkal jobban mint egy Özilnek,
Bestbarca
Entrenador del Barça

2010.08.13. 10:29:49

No sok vélemény elhangzott Mascheranoról,most hogy egyre valószínűbb hogy jön én is hozzászólok. Nem a legszimpatikusabb játékos a világon az fix.Node amit csinál ahhoz ért!Rombol!Ez a csapat tele van zsenikkel,akik folyamatosan előre játszanak,még a védőink is támadnak sokszor,lásd Alves, de akár még Pique is.Tavaly láthattuk,hogy bár ugyan valószínűleg mi vagyunk a legjobb csapat a világon(megjegyzem Villával ez jelenleg tuti :D ), mégsem nyertünk Bl-t!Miért?Mert az Inter átrohant rajtunk(no meg érdekes bírói döntések miatt)!Ezt sztem azért nem egy edző látta :wink: !Jővőre minden komolyabb csapat pont ezt akarja majd csinálni,kontrára játszani,mivel ha kiállnak velünk focizni akkor elverjük őket mint jég a határt!Busi,Keita kevés volt hogy megfogja az Inter kontráit,Touré hogy miért nem játszott,nomeg miért kellett elküldeni azt nem tudom,nem értem,dehát Pep az edző,biztos megvolt az oka!Innentől kell vki még erre a posztra!Bár Busi egyre jobban beérik,én úgy érzem hogy megoldaná a feladatot,pláne ha Keita ténylegesen vkpt játszana,node ha nem akkor meg kakiban lehetünk!Busi sokszor túlságosan is támadó szellemű,amire kontráknál ráfizethetünk.A védekezés kulcsa a középpálya!Ez nem mindíg működött megfelelően,ns ha visszaemlékszünk voltak azért meleg pillanatok a nagycsapatok ellen.no nyilván ezért kell Mascherano,ő nem cifrázza,lerúgja :D !Sajnos ez is kell,és láthattuk a hollandoknál,hogy még engedik is!Nem baj ha van egy játékos,aki megöli az ellenfelet!

Amúgy nem egy évet volt alapember Beniteznél,ami nem véletlen,ő szerezte pl a legtöbb ladbát a vb csoportkörökben,annak ellenére hogy Argentína nem annyira törődött a védekezéssel!Emellett elég olcsó,Hlebtől is megszabadulunk,no és abban ne legyen kétségünk,amennyire kell, tud kreatív lenni,hisz argentín!Nem padra jön, valszeg ő lesz a 2. számű vkp,Keita lesz a pados,ami a korát tekintve érthető,és így lesz egy rutinos csere vkpnk is! Sztem nem rossz vétel,nem Touré,de azért azt is valjuk be,hogy ő egy kicsit túl is van misztifikálva,sokan már már istenként tekintenek rá...

A másik érdekesség sok lap arról számol be,hogy Ibrának a City milliárdosa évi 29 millás fizetést adna!Sztem ebbe azért könnyen lehet hogy belemegy!Az az érzésem,hogy a Barca évi 12millás fizetésért nem akarja megtartani,pláne hogy lutri a teljesítménye.Én azt vallom mint az átigazolási szezon elején,hogy nem fog maradni,kipaterolja Rosell,mint a régi vezetés újabb hibáját!No és persze akkor jön Robinho,amire azt mondom hogy nem tudom jó vagy nem,lehet ő lesz a legnagyobb fogás,de lehet...
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
LM10
Director del Fútbol

2010.08.13. 10:28:26

[quote="barca99"][/quote]

Teljesen egyet értek veled. Ennyiért kell egy ilyen játékos. És Hlebtől is megszabadulunk. Így lenne Busquetsnek állandó cseréje, és ő egyel fentebb is szokott játszani. Ha ő érkezne és JDS felkerülne, úgy már egész jó középpálya állhatna össze :D
horybazs
Barça B

2010.08.13. 10:23:53

Am JDS és Thiago a mostani idénytől hivatalosan felkerülnek az Athleticből az első csaaptba, vagy csak néha fel lesznek hívva????
horybazs
Barça B

2010.08.13. 10:19:59

Kalap1988 írta:Szerintem az alapcsapat meg van, akkor meg számomra evidens, hogy nem vkp-ra van szükség, mert míg vkp-ét tud játszani Keita, JDS, Pique (az ő technikájával és a passzolási képességeivel még majd hogy nem kezdő vkp is lehetne nálunk, megnézném párszor ott mikor mondjuk Busi és Keita sérült, bár ilyen inkább ne legyen) és valszeg még kihagytam valakit, addig a 2 támadó középpályás posztra csereként fiatalok vannak és Keita. Ez a karcsú nem a vkp. Touret nem kell pótolni, mert egyrészt nem lehet, másrészt őt Busquets pótolja. Maschet meg nem akarom megítélni, mert köztudott, hogy mindig rühelltem, stat ide, stat oda nagyon durva játékos. Viszont nálam nem ez mint látjátok a fő érv arra, hogy ne igazoljuk le, hanem az, hogy nincs rá szükségünk, nem vkp kell, hanem támadószellemű kp. Vkp-ét feles, Busquets nem olyan sérülékeny, az őt pótolni képes játékos, vagy játékosok pedig végképp.
Abszolút igazad van Kalap, télleg támadószellemú kp kéne, szerintem nagyon jó lett volna Özil, de őt most gyakorlatilag a realnak átengedtük, már csak ezért is leigazoltam volna h ne a realé legyen!!!!
barca99
Llegenda del Barça

2010.08.13. 10:18:34

Én nem őt hoztam volna, de nagy szerencséje van mindenkinek, hogy nálam százszor alkalmasabb személyek vannak a megfelelő posztokon. :D

A legnagyobb bajom tulajdonképpen a magasságával van, egy Xavi - Iniesta - Mascherano hármas nálam a veszélyes kategória, főleg, hogy Henry sincs már (bár ő tavaly sem igazán volt). Most, legideálisabb esetben lesz egy Piqué, Abidal, Busquets, Ibra négyes meg még egy középhátvéd, aki éppen megüti a szintet. Viszont úgyis alakulhat, hogy az előbbieket felváltja Milito, Maxwell, Mascherano, Villa, és gyakorlatilag magas ember nélkül maradunk, amiből komoly problémáink is lehetnek. Reméljük a legjobbakat.

Stílusban szerintem a Rijkaard féle Barcába jobban illett volna, Pep-é sokkal jobban van "megkomponálva". Alkotott egy közel tökéleteset, aminek az a hátránya, hogy a csak adott játékosokkal működik igazán, ha valaki kiesik, erősen akadozik. A hollandnál meg egy fél éves Xavi sérülés is belefért, van bommelek, és edmilsonok játszottak a középpályán. :)
Itt nagyon fontos a jó labdakihozatal, amiben Touré is jó volt, Busquets meg még jobb. Az argentínnak azonban nem tudjuk, mennyire fekszik majd a stílus (de megkockáztatom, hogy messze lesz Touré-tól).

Az viszont biztos, hogy Cruyff híres tanácsához - ha hátrányban vagy, hozz be egy labdaszerzőt - pontosan ilyen játékos kell. Aki piócaként megy, mindig megszerzi a labdát és remélhetőleg a legközelebbi kreatív emberig el is tudja juttatni. :D

15 millióért (plusz egy olyan játékosért, aki sehogy sem fér a koncepcióba) simán megéri.

A vadbarmozók meg utána nézhetnének a statjainak, csak egy kicsit kell visszaolvasni, és össze van hasonlítva Fabregassal. Ha logikusan gondolkozok, és azt látom, hogy támadó szellemű kp közel hasonlóan áll lapokból, mint egy szűrő, aki sokkal gányabb munkát végez, még azt kell kikövetkeztetnem, hogy a támadó sokkal nagyobb favágó. :)
Mascherano nem allattomos, nem durva, viszont kellően határozott. Tény, hogy tud baromi ostoba lenni, de bízzunk abban, hogy itt valaki jó hatással lesz a játékára. Amúgy is fele olyan sebességgel folyik a játék, mint a PL-ben, reméljük ez csökkenti a lapok számát.
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.08.13. 10:14:47

Szerintem az alapcsapat meg van, akkor meg számomra evidens, hogy nem vkp-ra van szükség, mert míg vkp-ét tud játszani Keita, JDS, Pique (az ő technikájával és a passzolási képességeivel még majd hogy nem kezdő vkp is lehetne nálunk, megnézném párszor ott mikor mondjuk Busi és Keita sérült, bár ilyen inkább ne legyen) és valszeg még kihagytam valakit, addig a 2 támadó középpályás posztra csereként fiatalok vannak és Keita. Ez a karcsú nem a vkp. Touret nem kell pótolni, mert egyrészt nem lehet, másrészt őt Busquets pótolja. Maschet meg nem akarom megítélni, mert köztudott, hogy mindig rühelltem, stat ide, stat oda nagyon durva játékos. Viszont nálam nem ez mint látjátok a fő érv arra, hogy ne igazoljuk le, hanem az, hogy nincs rá szükségünk, nem vkp kell, hanem támadószellemű kp. Vkp-ét feles, Busquets nem olyan sérülékeny, az őt pótolni képes játékos, vagy játékosok pedig végképp.
bali 15
Director del Fútbol

2010.08.13. 10:10:14

Ezek után akkor már minden bizalmat Dos Santosba és Thiago be fektetünk.
Végül is nem baj az. Ha beválnak nem siratom meg Özilt.
Viszont csababarcanak igaza van, és én is hangoztatom már évek óta hogy nehogy azt higgye már mindenki hogy futószalagon gyártjuk a Xavikat és a Messiket. Igenis néha bele kell nyúlni a zsebünkbe. Persze annyira nem.
Úristen majdnem kiadtunk 50 milliót egy saját nevelésűért. ](*,)
harcilepke
Jugador del Barça

2010.08.13. 09:48:49

Özil ügyben
Egyik részem azt mondja fákk, megvehettük volna, aláírt volna és occsó is volt-lett volna, másrészt öröm hogy egy olyan edzőnk van aki nem azért költ, mert lehet, és inkább nyúl a fiatalokhoz. Ha jön(ne) Özil, akkor JDS-nak ennyivel kevesebb játékperc jutna, és akkor már inkább a La Masia tehetségei(főképp hogy vannak) gyűjtség a perceket a csapatban, mint vki "ismeretlen".

Azt hiszem hogy Mascherano viszont szükséges... tapasztalt, a legmagasabb szinten, nyomás alatt képes jáccani. Tourét nem lehet csak akárkivel pótolni bár jó lenne...
Csak a Barca
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.08.13. 09:46:07

Nekem nem Mscheranoval van bajom,mert remek játékos,klasszis a posztján. De padoztatni egy ilyen kaliberű játékost meg értelmetlen. Mert padozni fog, mivel Busquetsnek játszania kell. Csúnya lenne,ha kiebrudaltatták Busival Yayát,és akkor most őt ültetik a padra.

Jobban örültem volna egy támadó szelleműbb játékosnak,mert a fiatalokban nem látok annyit még. Ennyire nem kéne őket favorizálni, mert szép dolog ez a saját nevelés dolog. De nem mindig születnek Xavi,Iniesta,Cesc, vagy Messi kvalitású labdarúgók. Görcsösen meg nem kell az utánpótláshoz ragaszkodni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2010.08.13. 09:45:37

Toure-val viszont semmi baj sem volt.
Te, én és itt a legtöbben nem láttuk. Az nem jelenti azt, hogy nem is volt baj vele. Ezt fel kellene már fogni végre és nem ítélni látatlanban, nem ismerve a hátteret.
noname
Llegenda del Barça

2010.08.13. 09:43:43

bali 15 írta:...
Toure elment.
Olyan nehéz ezt felfogni?
Elment szóval miost inkább ne jöjjön senki helyette???
Én is jobban örültem volna ha Toure marad, de NEM MARADT A FEN EGYE MEG!
Elment, nincs. Kell valaki ehlyette és Mascherano a legjobb akit elhozhatunk!!!!
Nemigaz h annyire nem vagytok képesek tisztán gondolkodni!
Toure már nincs. Kell valaki helyette, akkor már a lehető legjobb megoldás Mascherano.
Busquets is azért volt küzellenség, mert Touret kiszorította, mintha legalábbis az ő hibája lenne. Teszek rá h TOurenak mennyi játékintelligenciája van! Ő már nem a mi játékosunk, felőlem lehet a világ legokosabb középpályása. MOstmár azzal kell törődni, hogy hozzanak valakit helyette!
A Fifa egy szégyen
bali 15
Director del Fútbol

2010.08.13. 09:38:19

Sokan évekig sikárnkoztak egy ugyanolyan játékosért, most pedig hirtelen Mascherano, aki UGYANOLYAN STÍLUSÚ JÁTÉKOS közellenség?
MIÉRT?
Azért mert a nagy közönségkedvenc Toure elment. Ilyen alapon Henry is egy rohadék volt, mert a nagy Ronaldinho helyén mert játszani, vagy Iniesta is mehet a fenébe mert van pofája Deco helyett játszani.
Igen pontosan azért mert Toure elment. Sokkal több esze volt a focihoz is.
Azért Toure esetét ne hasonlítsd már lécci Ronaldinho-hoz meg Deco-hoz, nekik menniük kellett mert nem hozták már a szintet. Toure-val viszont semmi baj sem volt.
De akkor me milyen felállásba tolnánk,4-2-3-1?
Nemhiszem, de részemről nagyon megnyugtató lenne az hogyha nemcsak Busi lenne hátul. Részben hülyeség is lenne. Ki legyen elől Villa vagy Ibra?
A VB-n kiderült hogy Villa tökéletesen játszik a bal oldalon, Pep hülye ha ezt nem vette észre.
Lezárt