Spanyol Kupa & Szuperkupa
- margarin
- Jugador del Barça
Már megint mindenki a fiatalokat hibáztatja.Azon senki nem gondolkodik el hogy Pep rendesen elcserélgette magát?
Hogyan lehet v kit lecserélni 52 percben?Vagy félidőben lecserélem ,vagy adok neki legalább 15-20 percet a másodikban....
Ezzel meg is ölte a csatár játékot ,mi több az összes védőjük bátran jöhetett előre.
Aztán meg leviszi Militot amikor már régen baj van és támadni kellene!
Persze lehet egyéb okai voltak ezeknek a cseréknek,de így ez kész humor...
Mindenesetre no problemo a visszavágót be fogjuk húzni.
Hogyan lehet v kit lecserélni 52 percben?Vagy félidőben lecserélem ,vagy adok neki legalább 15-20 percet a másodikban....
Ezzel meg is ölte a csatár játékot ,mi több az összes védőjük bátran jöhetett előre.
Aztán meg leviszi Militot amikor már régen baj van és támadni kellene!
Persze lehet egyéb okai voltak ezeknek a cseréknek,de így ez kész humor...
Mindenesetre no problemo a visszavágót be fogjuk húzni.
19 éves koromig játszottam a Barca csapatában aztán felébredtem:):):)):):
- LM10
- Director del Fútbol
Egyetértek veled. Thiago és dos Santos pedig kevés a magas szinthez még. Kell VENNI egy kp-t.ozsimiki írta:3-1, szerintem nem vészes, otthon be lehet ezt húzni még simán, ha nem is tükör simán,de azért...
aki vészharangokat kezdi kongatni, az pedig jobban megmosolyogtat,mint pár humortopikos link. persze igazolni még kell,csak ez a túlzott pesszimizmus mókás.
FORCA BARCAAA!!!
De érzem, hogy a visszavágót nagyon meg foglyuk nyomni, és minimum 2 gólos előnyt el tudunk érni otthon.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
ozsimiki írta:3-1, szerintem nem vészes, otthon be lehet ezt húzni még simán, ha nem is tükör simán,de azért...
aki vészharangokat kezdi kongatni, az pedig jobban megmosolyogtat,mint pár humortopikos link. persze igazolni még kell,csak ez a túlzott pesszimizmus mókás.
FORCA BARCAAA!!!
Kell igazolni,mert azért a fiatalok nem biztos,hogy még megoldások.
Viszont más a leányzó fekvése,ha mondjuk Thiago,vagy Dos Santos a Xavi-Iniesta páros mellé kerül.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Javítható ez a 3-1, csak minek nehezítjük meg a saját dolgunkat? Erőlködés nélkül 3 gólt lőtt a Sevilla.
- Charlie
- Öreg Harcos
Harmatgyenge volt ez a Sevilla, tőlük csak a mi közép közepünk volt gyengébb, kész átjáróház volt, elfáradtak az ifik. 2-1 jobb lett volna, de ez a 3-1 se ledolgozhatatlan otthon.
C.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
- levproff
- Director del Fútbol
Végignyomtak egy egész szezont, majd egyből egy egész VB-t, majd egyhónap pihi, Te meg egyből dobnád be őket?Rinku írta:Nagyon vicces kedvemben vagyok, azért írtam, hogy szórakoztassalak titeket...levproff írta:Ezt most ugye csak viccből írod?!
Navas meg lehet lesérül..
Ha bedobjuk azt a 6-7 embert, abból 3 biztos lesérült volna..
Biztos azt akarod..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára levproff 2010.08.14. 23:27:59-kor.

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Sevilla + Szerencse + a szokásos "Barca ellen felszívjuk magunkat, aztán bárkitől kikapunk" nyert a Barca B ellen 3:1-re.
Azért nem rossz teljesítmény a részünkről.
Azért nem rossz teljesítmény a részünkről.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
3-1, szerintem nem vészes, otthon be lehet ezt húzni még simán, ha nem is tükör simán,de azért...
FORCA BARCAAA!!!
FORCA BARCAAA!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Nagyon vicces kedvemben vagyok, azért írtam, hogy szórakoztassalak titeket...levproff írta:Ezt most ugye csak viccből írod?!
Itt a melegedésed, 3:1. csababarca megmondta a tutit: Navas akkor miért játszik?
Érdemes elgondolkozni rajta...
Nem vagyok a pánikolós fajta, de ez egy marha nagy felelőtlenség volt Peptől, nem logikus döntés. Ez hiba volt. Marha nagy hiba. (én legalábbis hatalmas szamárságként értelmezem) A Camp Nouban azért remélem elhozzuk a kupát. 'Éjt.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Rinku 2010.08.14. 23:25:25-kor.
Football, bloody hell. /SAF/
-
- Director del Fútbol
Én meg azt nem tudom elviselni emberek,hogy az első és nem túl komoly, ráadásul rossz időben rendezett meccsünk után ilyen hangnemet ütnek meg egyesek. Kritizálni lehet,sőt kell is, ellenvéleményt meg lehet fogalmazni, de ilyen síri és kiherélésért kiáltó hangnemben... Enyhén szólva butaság, majd a második meccs után, ha elbukjuk esetlegesen a kupát, akkor jogosabbnak tartanám, bár ebben a stílusban akkor sem. Nem kell mindenkinek azt hinni, hogy ő sokkal jobb edzője lenne a csapatnak, mint Pep... Mondom ezt úgy, hogy én sem értek maximálisan egyet a felállással, a cserékkel stb.
UI: itt elsősorban az élő közvetítések topicban elhangzottakra reagáltam, de azt már bezárták
UI: itt elsősorban az élő közvetítések topicban elhangzottakra reagáltam, de azt már bezárták
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kalap1988 2010.08.14. 23:23:27-kor.
ha nem gond, kiegészítelek: ... nem lehet a fiatalokra és posztidegen játékosokra alapozni...westerngom írta:- remélem, ez rádöbbenti Pep-et, hogy nem lehet a fiatalokra alapozni a kispadot! Az a gáz, hogy kemény lesz ezt a kupát behúzni így a nou campban!
- barcelonaforever
- Jugador del Barça
Remélem Pep rájön ,h jelenleg a fiatalság nem megoldás!
bár Navas nem remekel, de ahogy gondoltam simán átmegy Abidalon! a középpályánk egyelőre jól rombol, csak az előre játékuk döcög még.Ibra bekotort egy gólt, de azon túl semmi, Bojan nem bír a szélsőjével. tetszik Alves, ő mintha nem is lett volna nyár! a védelem eddig néhány megingástól eltekintve, jól áll, de valjuk be ez a Sevilla támadó alakzat elég tö.....len!
remélem a másodikban látunk, másokat is mindkét csapatban.
remélem a másodikban látunk, másokat is mindkét csapatban.
Nekem tetszik ez a kezdő
(helyzethez képest)
Maxwellre kíváncsi vagyok. Messi szerintem 15-25 percet kap majd vészhelyzet esetén talán többet is. De reméljük nem lesz erre szükség
Visca Barca!!
Tippem a meccsre: 1-1
Itthon: 3-0

Maxwellre kíváncsi vagyok. Messi szerintem 15-25 percet kap majd vészhelyzet esetén talán többet is. De reméljük nem lesz erre szükség

Visca Barca!!
Tippem a meccsre: 1-1
Itthon: 3-0

Úgy látszik Navast nem féltik annyira Sevillában, mint nálunk Xaviékat, Ő ugyanis kezdő.
Palop; Konko, Fazio, Escude, Dabo, Romaric, Zokora, Renato, Navas, and Luis Fabiano Perotti.
Erős kezdővel állnak ki az andalúzok. Nem lesz könnyű meccs.
Szvsz a két gyors szélsőjükkel kontrából veszélyesek lehetnek, kérdés Navas mennyit lesz a pályán, mert nem hiszem, hogy végig nyomja a meccset.
Palop; Konko, Fazio, Escude, Dabo, Romaric, Zokora, Renato, Navas, and Luis Fabiano Perotti.
Erős kezdővel állnak ki az andalúzok. Nem lesz könnyű meccs.
Szvsz a két gyors szélsőjükkel kontrából veszélyesek lehetnek, kérdés Navas mennyit lesz a pályán, mert nem hiszem, hogy végig nyomja a meccset.
-
- Capitá del Barça
Én már az egy-két gólos döntetlennek is örülnék.looka írta:Szerintem Romeu játszik vkp-t JDS pedig Xavi helyét foglalhatja el.
Nem rossz ez a kezdő, és azért ha gáz van ott ül a padon Messi, Adriano vagy Jeffren, akik lendületet hozhatnak a játékba.
Remélem jó eredményt érünk el, azaz nyerünk.![]()
Visca el Barca!
Itthon úgyis verjük őket egy komplettebb csapattal.

Szerintem Romeu játszik vkp-t JDS pedig Xavi helyét foglalhatja el.
Nem rossz ez a kezdő, és azért ha gáz van ott ül a padon Messi, Adriano vagy Jeffren, akik lendületet hozhatnak a játékba.
Remélem jó eredményt érünk el, azaz nyerünk.
Visca el Barca!
Remélem jó eredményt érünk el, azaz nyerünk.

Visca el Barca!
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Akkor tudom ki ő! Kösz. Akkor Jonatan és Keita lesz a kreatív szekció gondolom, és azért nem játszik Thiago, mert kell egy tapasztalt ember is középre... Oké, így világos. Köszi szépen.Kardi írta: Romeu nagyon jó kis játékos u21es eb-n és nagyon jó megmozdulásai voltak amúgy vkp a srác....amúgy érdekes a kezdő, de nem gyenge!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2010.08.14. 21:07:21-kor.
-
- Director del Fútbol
Cserék: Oier, Messi, Adriano, Sergi Roberto, Muniesa, Thiago, Jeffren.Kardi írta:Romeu nagyon jó kis játékos u21es eb-n és nagyon jó megmozdulásai voltak amúgy vkp a srác....palesz77 írta:Nem rossz ez, ezt a Romeu gyereket név alapján nem ismrem fel, pedig az összes felkészülési meccset láttam. Majd ha látom utdni fogom ki ő... Kár hogy nem Thiago játszik helyette, dehát Pep tudja, remélem azért beáll a 2. félidőben Alcantara... Hajrá srácok, jó kezdő ez, győzni kel!!![]()
![]()
amúgy érdekes a kezdő, de nem gyenge!
Korábban leírtakhoz: Romeu lesz a vkp ahogy mondod, egyrészt, másrészt meg Abidal nem lenne rossz középen szerintem. És akkor Maxwell visszalépésével akár Jeffren is kezdő lehetett volna.
De Pep tudja!

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- Kardi
- Capitá del Barça
Romeu nagyon jó kis játékos u21es eb-n és nagyon jó megmozdulásai voltak amúgy vkp a srác....palesz77 írta:Nem rossz ez, ezt a Romeu gyereket név alapján nem ismrem fel, pedig az összes felkészülési meccset láttam. Majd ha látom utdni fogom ki ő... Kár hogy nem Thiago játszik helyette, dehát Pep tudja, remélem azért beáll a 2. félidőben Alcantara... Hajrá srácok, jó kezdő ez, győzni kel!!![]()
![]()

.:El Barça es Mes Que un Club!:.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
A támadószekciónk tetszik!csdewl írta:hivatalos kezdő: Miño- Alves, Sergio Gomez, Milito, Abidal; Jonathan dos Santos, Oriol Romeu, Keita, Maxwell, Ibrahimovic és Bojan.

Visca el Barca

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Nem rossz ez, ezt a Romeu gyereket név alapján nem ismrem fel, pedig az összes felkészülési meccset láttam. Majd ha látom utdni fogom ki ő... Kár hogy nem Thiago játszik helyette, dehát Pep tudja, remélem azért beáll a 2. félidőben Alcantara... Hajrá srácok, jó kezdő ez, győzni kel!!

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Gondoltam,hogy a lehetőségekhez képest sem a legerősebb kezdőt küldi ki Pep.
De így se rossz a kezdő,de Romeu és Sergio Gomez neve nekem nem mond sokat,mert nem láttam a felkészülési meccseket,csak összefoglalókat. Remélem jók lesznek.
De így se rossz a kezdő,de Romeu és Sergio Gomez neve nekem nem mond sokat,mert nem láttam a felkészülési meccseket,csak összefoglalókat. Remélem jók lesznek.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."