Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ok igazad van,elnézésed kérem jó éjt neked is!margarin írta:nem, mert Pep megnyert mindent amit lehetett, a világ legjobb edzője, különben is kivagy te, hogy mered őt megkérdőjelezni......
szóval effélék érik az embert + agyonköveznek = tehát TE se tedd! Very Happy- jelenleg is azt teszem, ahogy írtad az iskolát illetően, ellenben ez ironizálás volt a részemről, DE! ne is foglalkozz vele ilyen késői órán! Jó éjt mindenkinek!westerngom írta:
Ha ebből ezt szűrted le akkor jár még egy kicsit OOOskolába:):):):):
Ő egy szikár vékonyka ember,teljesen más az izomzata ,valószínűleg a teherbírása is sokkal nagyobb.Biztos hogy nem fog a terheléstől lesérülni azt a minimális pihenőt okosan megadja a testnek!Andris írta:levproff írta:Lehet 2-3 nap múlva kiderül, hogy Navas lesérült 3 hónapra.barca_bome írta:Élő közvetítések topikban kérdezte valaki, hogy Navas hogy volt játékra kész állapotban?
Nos erre a válasz engem is érdekelne...
És ez 7 játékosnál mégkockázatosabb..
- jelenleg is azt teszem, ahogy írtad az iskolát illetően, ellenben ez ironizálás volt a részemről, DE! ne is foglalkozz vele ilyen késői órán! Jó éjt mindenkinek!margarin írta:nem, mert Pep megnyert mindent amit lehetett, a világ legjobb edzője, különben is kivagy te, hogy mered őt megkérdőjelezni......
szóval effélék érik az embert + agyonköveznek = tehát TE se tedd! Very Happy
Ha ebből ezt szűrted le akkor jár még egy kicsit OOOskolába:):):):):
Én megválaszoltam amúgy. Bár nem vagyok 100%ig biztos, de erősen kétlem h Navas kapott volna 1 hónap pihenőt a döntő után. Nem a válogatott meccsekről van szó, amiért Navast emlegetitek, hiszen látjátok: Villa nemjátszott, mégsem volt keretben. Iniesta el sem utazott, nem volt keretben.levproff írta:Lehet 2-3 nap múlva kiderül, hogy Navas lesérült 3 hónapra.barca_bome írta:Élő közvetítések topikban kérdezte valaki, hogy Navas hogy volt játékra kész állapotban?
És ez 7 játékosnál mégkockázatosabb..
Ez a Sevilla 25 pontot kap a másodiktól (legyen barca v. real mindegy) arra a nyakamat merném tenni. Nem kell tőlük megfeküdni. Most rúgtak hármat a barca b-nek. Hujjujj! A bajnokságban meg kapnak otthon egy négyest a Levante-tól. Így megy ez már spanyoléknál...mess2009 írta:hát, ha aggódtam, hogy a bajnokság ismét két csapatos lesz, ez mostmár biztosan nem áll, a Sevilla igencsak jól erősített, nagyon komoly csatársora van és a védelem sem kutya, hármat nehéz lesz nekik rúgni még otthon is bár az nyilvánvaló, hogy valóban szedett-vedett
Infómorzsákból összerakva: ő nem kapott 1 hónapos pihenőt mint Xaviék, így nála nem áll fenn a sérülés veszélye. Megjegyzem, az utóbbiak is kibírták volna...barca_bome írta:Élő közvetítések topikban kérdezte valaki, hogy Navas hogy volt játékra kész állapotban?
Lehet 2-3 nap múlva kiderül, hogy Navas lesérült 3 hónapra.barca_bome írta:Élő közvetítések topikban kérdezte valaki, hogy Navas hogy volt játékra kész állapotban?
- nem, mert Pep megnyert mindent amit lehetett, a világ legjobb edzője, különben is kivagy te, hogy mered őt megkérdőjelezni......margarin írta:Már megint mindenki a fiatalokat hibáztatja.Azon senki nem gondolkodik el hogy Pep rendesen elcserélgette magát?
Hogyan lehet v kit lecserélni 52 percben?Vagy félidőben lecserélem ,vagy adok neki legalább 15-20 percet a másodikban....
Ezzel meg is ölte a csatár játékot ,mi több az összes védőjük bátran jöhetett előre.
Aztán meg leviszi Militot amikor már régen baj van és támadni kellene!
Persze lehet egyéb okai voltak ezeknek a cseréknek,de így ez kész humor...
Mindenesetre no problemo a visszavágót be fogjuk húzni.
Tudja valaki, hogy a Madrid és a Sevilla mikor kezdte el a szezont? Mikorra kellett visszaérni a válogatott játékosoknak?csababarca írta:
Csak azt nem értem,hogy Navas,meg a madridsták miért tudtak játszani? persze kockázatos,de annyira még sem az,ha Del Bosque betette őket egy barimeccsen.
levproff írta:
Végignyomtak egy egész szezont, majd egyből egy egész VB-t, majd egyhónap pihi, Te meg egyből dobnád be őket?
Navas meg lehet lesérül..
Ha bedobjuk azt a 6-7 embert, abból 3 biztos lesérült volna..
Biztos azt akarod..